Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Ha továbbra is kibasz akkor:
OBI.SERVEGAME.COM Hot downloads
Töröld üresre a sof2\pb könyvtárat, és annak a zipnek a tartalmat masold bele.
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

igy mar jobb.
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Nahh ezt az "autoupdate-ot" kifejtenéd bõvebben hogy egyátalán mit és hogyan is kell? Mert tényleg nem vagyok képben. A file-t már bemásoltam a pb/htm mappába utána :/
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

The following files are only needed if your PunkBuster doesn't update by itself. Right click the appropriate links below and choose "save as" to your "pb\htm" folder - make sure the file you save is saved with the filename shown below. Players only need the files that correspond to their Operating System, Server Admins need all six files.
PB Client v1.007 for Win32 Filename: wc001007.htm
Magyarul ezt a filet mentsétek a PB\HTM könyvtárba. Ez egyszeri manuális frissítés. Azért meg kellene oldani az autoupdate-ot, ugyhogy küzdjetek vele.
nem frissul a szemet

.
sita, ha jol emlexem valahol az indexen volt egy sof2 forum valaha, ahol a singlevel nyomulok tolongtak .. en spec kb 2 mp-t jaccottam vele, de nagyonnemtetszett, ugyhogy maradt a multi ...

*Posse*T.W.D*
En mar felraktam a lent leirt csomagolt file-t,
bemasoltam a lent berakott file-t, de nekem mindig csak 0.95xxxx es nem 1.xxx. Mit csinaljak ? Mert igy kidobal ez a szar .
Elore is koszi ...............

Nem hiszem hogy közülünk bárki is jáccana a gép ellen.
Minek is tennénk?
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Láttad volna a sima light verziót, na az aztán a csirkevadászat 😄
képet beszúrni
csak a [ -t < -re, a ] -t > -re cseréld (tehát html-el kell képet beszúrni)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Itt minden le van írva: http://www.evenbalance.com/index.php?page=download2sof2
De aki gyenge angolos az tegye a következõt:
másolja be a következõ file tartalmát könyvtárszerkezettel együtt a \Soldier of Fortune II\Pb\ könyvtárba: http://www.evenbalance.com/sof2/SOF2995W.exe (önkicsomagolós zip file) És viola!

Pano:
Válaszmél ment
Apropó , 1 spanom épp most akar MOHAA-ni de én nem vagyok naprakész belõlle hol tart a pöcs ...nos 1.10-es jó neki (sõt nem is multiztam még vele 😛P)
ööö még 1 kérdés:
képet hogyan kell beszúrni? ha megvan a link? Kéretik [ és ] jellel megmutatni a hülyegyereknek egy példával hogy is kell 😄DD pls
Megtekintettem azt a két alkotást. Szerencsére nem töltöttem le. Ez a Sof2Files-on található custom mapok gyüjteménye 1 db PK3-ba tömörítve.
Pedig hogy megörültem.
Sebaj, hajrá RAVEN. INF és DEM mapokat akarunk!!!!
Lehet lama vagyok de nem sikerül sehogy , sof nelkül meg nem is létezem.
A video keszitest meg tamogatom 1000-el
*Posse*T.W.D*
Ezt a file-t kell a SOF2\PB-be másolni !
Ha elbasztam volna akkor:
www.evenbalance.com/sof2/pbcl.db
Szó sincs html-rõl

Vagy ha nem ezt nyomjuk akkor AOM, NFS, vagy MOHAA van terítéken.
Mindenkit sorra basz ki a pb, mert nem frissítették, nagyon durva 😄D Egyszer vagyunk 16-an 2 perc mulva meg 8 -an ;-DD
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Látom meccs lenne Vasárnap. Izéé 😊 Akkor most megkérdem a fórumon, ne a meccsen rugjatok ki
szal mehet egy teljesen semleges srác demot venni?
A másik kérdés meg: az Obi klán tagjai mikor szoktak a fenn emltett játékkal nyomulni?
Mert elvétve szoktam látni Dud-ot, és Qnosi-t, de õket is nagy ritkán Merre jártok ?
😊\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Kiadott a Raven egy map pack-ot, ami 50 megányi mapokat tartalmaz az összes játékmódhoz...

*Posse*T.W.D*