Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Baro! Nem tudom szoktad -e ezt a forumot olvasni, de amit ma állítottál az akkor faszság hogy a helyedben elásnám magam egy szántóföldön! Idézlek: "Valaki megheckelte a gépemet errõl az IPrõl..." Most komolyan! Gondolod hogy ezzel szórakozunk??? Ki a bánatot érdekel a masinád? Tudod hol van a szerverünk? Ezek szerint nem... Ha tudnád, nem állítanál ekkora hülyeséget... Hihetetlen...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pilu OBI
Szerintem jó lenne ha nem lenn szar az envibalencenél a szreveren szar valami. Nekem tegnap simán frissített, ma a Dudnak meg a Qnosinakelkezdte updatelni, majd timeout aztán kick...

Ha továbbra is kibasz akkor:
OBI.SERVEGAME.COM Hot downloads
Töröld üresre a sof2\pb könyvtárat, és annak a zipnek a tartalmat masold bele.

Kolin Mekré
hehh nekem nem igazán akar sikerülni 😛 Úgy látszik megint kénytelen leszek fél éve szünetet tartani amig ki nem adnak egy normális patcht.

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

És ha valaki fórumolvasó szólna az egyes porton kavaró állatgörénynek hogy húzzon át a kettesre mert minden DCFes ott van, azt is megköszönném.
Ha lehetne a 2es porton lévõ Da_xhouset szintén 5 ös limitre rakni, mert nagyon lassan pörög. Elõre is köszike.
Kim Basinger
Halas koszi. Egy csomot szerencsetlenkedtem vele.
igy mar jobb.

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Kolin Mekré
Üdv!

Nahh ezt az "autoupdate-ot" kifejtenéd bõvebben hogy egyátalán mit és hogyan is kell? Mert tényleg nem vagyok képben. A file-t már bemásoltam a pb/htm mappába utána :/

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Grave Digger
sita ki kell vinni sam-et az ego epuletbol mert meg el a geci😊))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Kolin Mekré
Én félig

Dud [OBI]
Én igen.

Pilu OBI
PunkBuster (SoF2) Player Client Files
The following files are only needed if your PunkBuster doesn't update by itself. Right click the appropriate links below and choose "save as" to your "pb\htm" folder - make sure the file you save is saved with the filename shown below. Players only need the files that correspond to their Operating System, Server Admins need all six files.

PB Client v1.007 for Win32 Filename: wc001007.htm

Magyarul ezt a filet mentsétek a PB\HTM könyvtárba. Ez egyszeri manuális frissítés. Azért meg kellene oldani az autoupdate-ot, ugyhogy küzdjetek vele.

Kim Basinger
Csak mert bassza meg a jo k annyat a PB!!!!!!!!!!
nem frissul a szemet

Kim Basinger
Káromkodni szabad?

Qnosi [OBI]
Pano valamit rosszul csinalsz .. 1 golyo/ember pont eleg .
sita, ha jol emlexem valahol az indexen volt egy sof2 forum valaha, ahol a singlevel nyomulok tolongtak .. en spec kb 2 mp-t jaccottam vele, de nagyonnemtetszett, ugyhogy maradt a multi ...

Kaszi46
sita tuti van hozzá végigjatszas keress ra!!! sztem innen mar senki nem emlékszik a single mapokra pontosan!

*Posse*T.W.D*

Mo.Organ
Alakul a fejléc

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

zSo
Egy segitseget nyujtsatok legyszi a PB vel kapcsolatba.
En mar felraktam a lent leirt csomagolt file-t,
bemasoltam a lent berakott file-t, de nekem mindig csak 0.95xxxx es nem 1.xxx. Mit csinaljak ? Mert igy kidobal ez a szar .
Elore is koszi ...............
Mo.Organ
Ez mi?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Kim Basinger
OK. Tegye fel a kezét aki igen.

Páran azért végignyomták asszem. Bár én nem...
Kim Basinger
...asszem ez itt multiplayer szekcio...
Nem hiszem hogy közülünk bárki is jáccana a gép ellen.
Minek is tennénk?

Pano
Jah, a realdamage mod rulez! Mindenképp az OBI szerverekre gyere. A Realdamage modal nem lesz ilyen gondod, hogy 8 tár kell egy emberre 😊 ELég 2 lövés is ha jól célzol 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Nekem meg már 1.007. De ha felrakod a 0.995 verziót akkor onnantól már frissíti magát automatikusan.
Hát hol voltál te sof2zni? Ha az obi serveren akkor örülhetsz, mert normal szervereken 3at kell shotgunnal belelõnöd valakibe, hogy megfeküdjön.
Pilu OBI
Ne Singlében próbálkozz, hanem a Realdamage modos OBI szervereken. Mindjárt más lesz az élmény.

Kolin Mekré
reálisabb? ember! 😊)) Realdamage-vel mennek a szerverek, hova legyen reálisab :>>
Láttad volna a sima light verziót, na az aztán a csirkevadászat 😄

dikki*yysw
1.11 a pöccs

képet beszúrni

csak a [ -t < -re, a ] -t > -re cseréld (tehát html-el kell képet beszúrni)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

dikki*yysw
Hú, ma sof2-ztem 😛 Egész jó, kellemes meglepetés volt. Csak vhogy sok golóbis köll, hogy lelõdd az ellent, lehetne kicsit reálisabb.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Pilu OBI
Nem egészen, mert a file bemásolása után a játékban ezentúl automatikusan frissíteni fogja. Amit Te írtál az a 0.995 verzió. Nekem már az 1.002 van a gépemen, de szerintem neked is. Csekkold le. pb_ver

Pilu azért ezen kívül pár dolgot még meg kell csinálni ha manuálisan oldod meg.
Itt minden le van írva: http://www.evenbalance.com/index.php?page=download2sof2

De aki gyenge angolos az tegye a következõt:
másolja be a következõ file tartalmát könyvtárszerkezettel együtt a \Soldier of Fortune II\Pb\ könyvtárba: http://www.evenbalance.com/sof2/SOF2995W.exe (önkicsomagolós zip file) És viola!
Kolin Mekré
Üdv!

Pano:

Válaszmél ment
Apropó , 1 spanom épp most akar MOHAA-ni de én nem vagyok naprakész belõlle hol tart a pöcs ...nos 1.10-es jó neki (sõt nem is multiztam még vele 😛P)
ööö még 1 kérdés:
képet hogyan kell beszúrni? ha megvan a link? Kéretik [ és ] jellel megmutatni a hülyegyereknek egy példával hogy is kell 😄DD pls

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet&#8230; Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere&#8230; \"

Pilu OBI
Official SoF2Files.com Mappack Vol1 és Vol2

Megtekintettem azt a két alkotást. Szerencsére nem töltöttem le. Ez a Sof2Files-on található custom mapok gyüjteménye 1 db PK3-ba tömörítve.

Pedig hogy megörültem.
Sebaj, hajrá RAVEN. INF és DEM mapokat akarunk!!!!

Kaszi46
Jah latom Pilu köszi probalom

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
bakker skacok nemtom frissiteni a pb-t!!!!!
Lehet lama vagyok de nem sikerül sehogy , sof nelkül meg nem is létezem.

A video keszitest meg tamogatom 1000-el

*Posse*T.W.D*

Pilu OBI
http://

Ezt a file-t kell a SOF2\PB-be másolni !
Ha elbasztam volna akkor:
www.evenbalance.com/sof2/pbcl.db
Szó sincs html-rõl

Dud [OBI]
Tegnap is nyomtuk 5 -en!!! Rambo, Zottya, Pilu, Qnosi és jómagam. Csak ugye mi "öregemberek" vagyunk és minden áldott nap melózni járunk. Sajna a rendszeres korán kelés kicsit megvisel mindannyiunak. Mi korábban szoktunk a szerveren felbukkanni. Olyan 19h - 20h körül érkezünk és átlagosan 23 - 23h 30 -ig szoktuk nyomni.
Vagy ha nem ezt nyomjuk akkor AOM, NFS, vagy MOHAA van terítéken.

Pano
Jah ez viszont jó lenne, mert kolinal éppen egy Sof II videjón dolgozunk és kéne anyag 😊.

Mindenkit sorra basz ki a pb, mert nem frissítették, nagyon durva 😄D Egyszer vagyunk 16-an 2 perc mulva meg 8 -an ;-DD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kolin Mekré
Haligali !

Látom meccs lenne Vasárnap. Izéé 😊 Akkor most megkérdem a fórumon, ne a meccsen rugjatok ki szal mehet egy teljesen semleges srác demot venni?
A másik kérdés meg: az Obi klán tagjai mikor szoktak a fenn emltett játékkal nyomulni?
Mert elvétve szoktam látni Dud-ot, és Qnosi-t, de õket is nagy ritkán Merre jártok ? 😊

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet&#8230; Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere&#8230; \"

Ford Fairlane
Mert egy csaló vagy !!!!
Muhahahahahahahahahahahaha !!!!

Pano
Hi!
Kiadott a Raven egy map pack-ot, ami 50 megányi mapokat tartalmaz az összes játékmódhoz...

Kaszi46
ja azt kifelejtettem hogy allandoan, allandoan:/

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Miert dob ki allandoan a PunkBuster allandoan? frissitettem meg minden!!! (letöltöttem azt html file-t bemasoltam a sof2\pb könyvtarba )

*Posse*T.W.D*

Gugger

Gugger
Ne keressetek, majd én jelentkezem! De ha nem akkor se sírjatok !

Gugger
Este talizunk az -OBI- szerveren ! Juhééééééé

Gugger
Utálom, hogy melózni kell mennem, de vígasztal, hogy ez az utolsó délutános napom !

Gugger
Hi!

Pupci pont akkor érkeztem este amikot Te mentél csicsikálni !

Kaszi46
akkor miert nem vagy messengeren?

*Posse*T.W.D*

Pupcika
na jó csak viccûtem 😊))

Pupcika
Tudod Ford ez is csapat munka nálunk.
Én alszom a Kaszi helyett is.
õ aludt 3 esetleg 3,5 órát én meg 13mat. és este ott leszünk a serveren kipihenve mingannyian