Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobb klikk a neked tetszõ smileyn és tulajdonságok. beszúrása pedig a < img src=elérési út> módon történik, csak az < és az img között nincs space.Voila!
Pupcika
Teccenek ezek a gúnyos és frappáns smilék
hogyan?? akarom mondani hogy tehetnék szert én is rályjuk? pls

Pupcika
Pupcika benne van

Pupcika
gyakorlás kérdése minden.
nézzd meg a < PS >-t pölö:
gyenge kezdés után erõs visszaesés
persze ez nem igaz, de télleg sokkal jobban érezzük mint anno egy hónapja mikor elöször beléptünk az OBI szerverre mert mindenki függö lett

Dud [OBI]
Szerintem nem kell mellre szívni. Ez egy kritika, ennyi. Hidd el minden csak gyakorlás kérdése.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Szokásos szabályok, 6v6 2 mapon! Mi készen állunk bármikor. Mu ha ha ha!!!

Qnosi [OBI]
Radi mondom megegyszer, ha nem irtok levelet elore(1 het minimum..), hogy mikor szeretnetek jaccani, hanyan milyen mapokon, akkor nembiztos, hogy tietek .. Nemakarok megint olyat mint a multkor .

Dud [OBI]
Höhõõõ nagy meccs lesz! Érzem a vér szagát....

Úgy szervezzétek a cuccot, hogy Vasárnap 19:00-tól szeretnénk a war szerveren egy FDI vs. DCF meccset lenyomni laza 3-4 órában.
DCF--}{--FDI
R@in
Naná, medumálom a többiekkel, hogy mikor érnek rá.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

LSC
Szóval azé mert bénák vagyunk.Értem.

Dud [OBI]
Pl. -- ellen? Nos?

Pano
Hogy miért is hagytam ott? Hmm, nem szeretnék ebbe mélyen belemenni, mivel nem szeretnék senkit a CB-sek közül megsérteni vagy az "önbizalmát" lerombolni egy bizonyos fokon 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

R@in

Valaki, egy meccs a 7en?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Pupcika
ez egy igen kemény kérdés
télleg mé hagytad ott?

Kaszi46
igeeen én is szeretném tudni
Képeket miert nem szurja be nem tudjatok?

*Posse*T.W.D*

Dud [OBI]
Ez jó kérdés! Tényleg miért is?

LSC
Mér hagytad ott a ..::CB::..-t?

Qnosi [OBI]
En is tudom a nevuket, meg a prefixuket is, de azt nem irom ki, mert ez a kocsog ugyis HTML kodnak erezne
Fatboy nem unja, beszeltem vele, egyeb problemai akadtak, ami miatt most eppen nem tud kozenk faradni, de amit sikerul tullennie rajta, jon vissza jatszani ezerrel ...

Pano
Hehe, megint clan nélkül maradtam LOOOOOOOOOL 😄D. Ez nagyon kész jaaaaaahj 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Már azt hiszitek nem vagyok normális, de ez az uccsó FDI-s eset nem rajtam mulott és meg is értem morgan-t 😊. Most az FDI fel tudott dunaújvárosiakból épülni ezért.. ki tudjátok következtetni. Nah mindegy, akkor kívülrõl figyelem majd a ligát és talán a következõ ligában találkozunk.

Jah, én is úgy tudom, hogy egyesültek és valami írtózatosan ronda TAG cuccot készítettek a nevükhöz😄. A nevüket nem tudtam, de Radical újabb információval frissítette az adatbázisom ;-). Nyah, ennyi voltam 😛

Pano a magányos és nem normális harcos 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Sajna Fatboyt már elég ritkán látni, õ is kezdi unni a SOF2t.
Igen egyesültek és én azt is tudom hogy az új nevük FusionX bibibííí.
Qnosi [OBI]
Boltboy : akkor en mondanek par nevet ...
Neutrogenik, Beurp, 2Surces, Natas, Fatboy, Supermenix, Winghaven, Carlos, Peramos, Fruitcake, Massaka ... hogy csak nehany nevet emlitsek .. Azert erosen nem rosszak a kulfoldiek .. Telleg .. tudtatok, hogy az es az xXx egyesult?

Joey_The_Man
WWW.ratemypoo.com ez egy jóSZAR oldal mindenkinek ajánlom!!

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Dud [OBI]
Ford! Kóstolgatsz? Csak óvatosan mert egy kiskanállal szedlek darabokra...

Dud [OBI]
Csak legyen végre jó a netem, végetek! Mu ha ha ha!!!

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
< img src="ftp://free.supergamez.hu/upload/K.jpg">

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Mr. Ford maximalisan egyet ertek önnel

*Posse*T.W.D*

zSo
Ez a DUD-os dolog tetszett, en is tapasztaltam !!
Hat hogy atlagban kik a jok, azt valoszinu gyorsan vegig tudnam mondani, nagy reszuk ide is irogat. A kulfoldiek kozott se lattam nagyon sok jo jatekost.
Egyszer szervehetne valaki egy MAGYAR vs KULFOLD talalkozot, mondjuk 10-10 fovel, persze ne ugy hogy 2 Klan alkotja a magyar csapatot.

Qnosi [OBI]
Ugyanez az eset, ha Fordot latod meg, sot! Neha mar meg se kell latni ...

Ford Fairlane
Átlagold a teljesítményeket. Mindenkinek vannak hullámvölgyei, illetve penge idõszakai...
Ráadásul mindenkinek vannak kedvenc pályái, kedvenc oldallal.
Azért úgy általában tudod a többiekrõl, hogy mire számíthatsz...

Például, ha meglátud Dud-ot, tudod, hogy a frag-jaid száma automatikusan nõni fog 1-el.

Ford Fairlane
Nem játszik Rosszul ?!?!?!?!?!!
3X TK-zott le. Ráadásul 2X ugyanott, egymás után.
Fogalmazzunk úgy, hogy érdekesen játszik.
Valamelyik csapatnak jó, csak nem mindig annak, amelyikben van.

zSo
Pupcika !! illetve tobbiek !!

Ti mi alapjan dontitek el, hogy valaki jo vagy rossz jatekos ?
Mert en lattam 1x 2x egy par embert aki nagyon jonak tunt, de aztan masnap, meg harmadnap mar semmi extrat nem lattam, eltunt a kozep mezonybe. Ugy gondolom ide nagy szerencse is kell, nem csak ugyesseg (tudas az nem).
Pupcika
Igaz nagy volt a szája

Pupcika
Van kép a hugirol???!!!
Muhehehe
Kiváncsak vagyunk rá. ki az a kiskakas aki nem is jáccik rosszul 😊)))

Ford Fairlane
QQriQ a húgom, és ha mégesgyszer beszólsz neki, kinyírlak !!!!!

Ford Fairlane
Skacok !
A cargo ship-et, meg a warehouse- (icehouse-???)assault-ot csak én szerettem ?
Ha másoknak is okés, visszakerülhetne...
Imádtam azt a hangot..........

Köszi.
LSC
Szerintem meg tö jó.

Dud [OBI]
Fele lesz a limit!

Dud [OBI]
Ok, megoldható! Beszélek Piluval.

Ford Fairlane
Görény egy pálya.

Grave Digger
osztom radi véleményét, tényleg elég uncsi

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Obisok legyetek szívesek azt a piramisos pályát kivenni vagy legalább felére csökkenteni a limitet, mert rohadt unalmas map és az ember megõszül mire a végére ér.(Ráadásul egy francos Snipermap.)
Grave Digger
Ki a náthás lófasz az a QQriQ nevû játékos? ma csúnyán összeszólalkoztam vele. lehet hogy kicsit durva is voltam néha, de megérdmelte. elõször látom és elkezdett fikázni, meg ogy itt sokan csalnak, kicsit fölment a pumpa.<---- huje gyökér

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Qnosi [OBI]
Pano : ajanlat : 640*480-ba csinald, max grafikan .. mert igy a video felbontasa 640 lesz (ami mar eleg jo videok kozott), de szep lesz a full graf miatt, raadasul nemkell majd annyira kib*szott sok hely se .. Hidd el .. csinaltam mar par videjot 😊

Pano
A képeket 24 FPS-ben "fotózza". '024x768-as felbontásban nyomom. A videó tömörítése DiVX 5-el történik😊

Kolin Mekré
mert nem változtzattad meg a felbontást! te! 😄DD milyenen tolod 800*600 ; vagy 1024? a DivX filmek is kb 400*300 tól 640*480 vannak (e fölött már igencsak jó minõség)
No meg használj hozzá valami codec-et betömöríteni.
Így már normál "film" mérete lesz

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet&#8230; Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere&#8230; \"

Pano
Elkezdtem felvenni egy próba videót. A 2-3 perces videó kép fájljainak a mérete: 2.5 GB !!! DUUUUURVA!

Kolin Mekré
Asszem van rá egy konzolos parancs ami perpill nem jut az eszembe. Már csináltam én is ezzel videot igaz wolfból , de ez is az is Q3 motor...
Nahh végülis tgaba ment ez is ,de egy elõnye van ennek a parancsnak, hogy meg tudod adni milyen Frame/sec-el fotózzon. Általában jó a 25FPS.
Ezt a virtualDub össze tudja passzintani 😊
Többek közt az irfanview is tud TGabol JPg-be konvertálno csoportosan.

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet&#8230; Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere&#8230; \"