Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogyan?? akarom mondani hogy tehetnék szert én is rályjuk? pls

nézzd meg a < PS >-t pölö:
gyenge kezdés után erõs visszaesés
persze ez nem igaz, de télleg sokkal jobban érezzük mint anno egy hónapja mikor elöször beléptünk az OBI szerverre mert mindenki függö lett

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

DCF--}
{--FDI

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Fatboy nem unja, beszeltem vele, egyeb problemai akadtak, ami miatt most eppen nem tud kozenk faradni, de amit sikerul tullennie rajta, jon vissza jatszani ezerrel ...
Jah, én is úgy tudom, hogy egyesültek és valami írtózatosan ronda TAG cuccot készítettek a nevükhöz😄. A nevüket nem tudtam, de Radical újabb információval frissítette az adatbázisom ;-). Nyah, ennyi voltam 😛
Pano a magányos és nem normális harcos 😄
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Igen egyesültek és én azt is tudom hogy az új nevük FusionX bibibííí.

Neutrogenik, Beurp, 2Surces, Natas, Fatboy, Supermenix, Winghaven, Carlos, Peramos, Fruitcake, Massaka ... hogy csak nehany nevet emlitsek .. Azert erosen nem rosszak a kulfoldiek .. Telleg .. tudtatok, hogy az

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Csak legyen végre jó a netem, végetek! Mu ha ha ha!!! 

Hat hogy atlagban kik a jok, azt valoszinu gyorsan vegig tudnam mondani, nagy reszuk ide is irogat. A kulfoldiek kozott se lattam nagyon sok jo jatekost.
Egyszer szervehetne valaki egy MAGYAR vs KULFOLD talalkozot, mondjuk 10-10 fovel, persze ne ugy hogy 2 Klan alkotja a magyar csapatot.
Ráadásul mindenkinek vannak kedvenc pályái, kedvenc oldallal.
Azért úgy általában tudod a többiekrõl, hogy mire számíthatsz...
Például, ha meglátud Dud-ot, tudod, hogy a frag-jaid száma automatikusan nõni fog 1-el.

3X TK-zott le. Ráadásul 2X ugyanott, egymás után.
Fogalmazzunk úgy, hogy érdekesen játszik.
Valamelyik csapatnak jó, csak nem mindig annak, amelyikben van.
Ti mi alapjan dontitek el, hogy valaki jo vagy rossz jatekos ?
Mert en lattam 1x 2x egy par embert aki nagyon jonak tunt, de aztan masnap, meg harmadnap mar semmi extrat nem lattam, eltunt a kozep mezonybe. Ugy gondolom ide nagy szerencse is kell, nem csak ugyesseg (tudas az nem).
Muhehehe

Kiváncsak vagyunk rá. ki az a kiskakas aki nem is jáccik rosszul 😊)))
A cargo ship-et, meg a warehouse- (icehouse-???)assault-ot csak én szerettem ?
Ha másoknak is okés, visszakerülhetne...
Imádtam azt a hangot..........

<---- huje gyökérKi a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
No meg használj hozzá valami codec-et betömöríteni.
Így már normál "film" mérete lesz
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Nahh végülis tgaba ment ez is ,de egy elõnye van ennek a parancsnak, hogy meg tudod adni milyen Frame/sec-el fotózzon. Általában jó a 25FPS.
Ezt a virtualDub össze tudja passzintani 😊
Többek közt az irfanview is tud TGabol JPg-be konvertálno csoportosan.
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"