Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mikro lesz? mert én 9 fele érek rá, akkor bemegyek venni...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Bar eleg bonyolult cim. Nem teveszted el neha?
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Userinfódban van benne a freemailes cím. Javasolt akkor kicserélni.

Le se szard. ecceruen tul erzekeny a tuzfalad. fogadjunk hogy nortont hasznalsz. nekem is csinalta mig be nem allitgattam rendesen. Addig mindenfele ip cimet kiirt hogy basztaSSa a gepemet. Semmi baj csak tulreagalja azt amit a nep csak internet zajnak hiv. Ha nemhiszed nezz utana hogy ilyen is letezik
Innen... Megneztem az informacios leirasodban, hogy itt mit adtal meg email cimnek, es a freemail volt megadva...... De bocsi, en masikat nem tudtam
Minnya felteszem, csak lecci legkozelebb ne a frimeles cimemre kuldjetek mar a szkrinsotokat .. (azt honnan vettetek egyebkent??
)
)
Nah regisztraltam mar magam en is. A ma esti meccshez mindket klannak sok sikert kivanok. Ps : zuzzatok szet az OBI-t

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
PS fiuk en szoritok nektek, remelem bunti lesz mindket Klannak (OBI, DCF).
Sok sikert mindket csapatnak a ma esti meccshez.
Demo lesz rogzitve fiuk ????
Sok sikert mindket csapatnak a ma esti meccshez.
Demo lesz rogzitve fiuk ????
En a mai naptol ugy dontottem, hogy eredeti CD key-el jatszom ezt a fantasztikus jatekot tovabb.
Megvettem eletem 2. legalis jatekat.
Boldog Karacsonyt mindenkinek !!!!!!!! YEAH !!!!

Megvettem eletem 2. legalis jatekat.
Boldog Karacsonyt mindenkinek !!!!!!!! YEAH !!!!

más forumokon ill tropicban olvastam róla de sajna nem jegyeztem meg mert engem még nem éríntett. sorry.
de ez télleg baj és nem innen kaptad szerintem csak ezt irja ki.
de ez télleg baj és nem innen kaptad szerintem csak ezt irja ki.
2002.12.03. 12:36:31,Trojan attempt detected from address 152.66.93.30 by rule "Default Block Bla Trojan horse".,"Trojan attempt detected from address 152.66.93.30 by rule ""Default Block Bla Trojan horse"". Egy újabb támadás! Szerintem ennek utána kéne járni! Soha nem játék közben, hanem a délelötti órákban kapom!
Nekem ez a módszer nem mûködött, csak a szerver részét frissítette, a klienst nem.
Az idézet vége pedig "It works!"
Bár elb@sztam, a megfejtés így is helyes. Brávó.
Tap-Tap-Tap (Ez a hátbaveregetés fonetikusan)
Az idézet vége pedig "It works!"
Bár elb@sztam, a megfejtés így is helyes. Brávó.
Tap-Tap-Tap (Ez a hátbaveregetés fonetikusan)
Nyunyi !
Az obi.servegame.com -ról szedd le a Hot Downloads-ból a punkbuster 1007 full elnevezésû zip-et. Ürítsd ki a sof2-d pb könyvtárát, és az üres könyvtárba tömörítsd ki a zip-et.
"I can't believe this! It's working!"
(Aki megfejti, melyik játékban hangzott el az idézet, virtuális hátbaveregetésben részesül.)
Az obi.servegame.com -ról szedd le a Hot Downloads-ból a punkbuster 1007 full elnevezésû zip-et. Ürítsd ki a sof2-d pb könyvtárát, és az üres könyvtárba tömörítsd ki a zip-et.
"I can't believe this! It's working!"
(Aki megfejti, melyik játékban hangzott el az idézet, virtuális hátbaveregetésben részesül.)
megvan😊) a 6. játékost( már ha ennyi kell) a szabaduszok közul kellene kiválasztani( õk is kb annyian vannak mint 1 klan) a cserék pedig mehetnének ugyanilyen szisztéma szerint.
szoval szerintem ez igy enne a legigazságosabb és igy nincs vita sem meg hasonlok azon hogy ki miert került be a válogatottba. minden klán kiválasztja a maga kis emberét az 5 kiválasztott pedig kiválasztja😊)) a szabaduszók közül az erre érdemes személyt
sztem ha ezt a megoldást választjuk akkor nagy valoszinuséggel a legjobb csapatmunkával és skillel rendelkezõ játékosok fognak a válogatott kereteibe kerülni
na ennyi véleményeket várom
ja és bocs hogy igy rávetettem magamat a témára lehet semmi közöm hozzá, nem az én fejemböl pattant ki,de nagyon tetszik az ötlet
szoval szerintem ez igy enne a legigazságosabb és igy nincs vita sem meg hasonlok azon hogy ki miert került be a válogatottba. minden klán kiválasztja a maga kis emberét az 5 kiválasztott pedig kiválasztja😊)) a szabaduszók közül az erre érdemes személyt
sztem ha ezt a megoldást választjuk akkor nagy valoszinuséggel a legjobb csapatmunkával és skillel rendelkezõ játékosok fognak a válogatott kereteibe kerülni
na ennyi véleményeket várom
ja és bocs hogy igy rávetettem magamat a témára lehet semmi közöm hozzá, nem az én fejemböl pattant ki,de nagyon tetszik az ötlet
*Posse*T.W.D*
A kedditõl? Minden nap lezavarnék egyet , ha rajtam múlna...

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
PANO: erdekelne a war demo altalad felvett resze. foleg a shop. a piros oldalrol mar lattam, nagyon izgalams volt. De csak az egyik szemszog, kene a kek is
a irat.tar.hu talan jo megoldas a fajlok tarolasara...
a irat.tar.hu talan jo megoldas a fajlok tarolasara...
Ha tenyleg lesz Magyar valogatott akkor a következö ötletem lenne a kiválasztásra(sztem ez lenne a legigazságosabb): minden klán megjelöl egy csapattagot mondjuk a ki csapatmunkába és skill-be is a legjobb! igy össszejön minimum 5 ember kapásbol aztán hogy a többi válogatott tagot hogy valaszTYÚK ki azt még kitaláljuk de szerintem ez lenne a legjobb megoldás igy elsö lépésnek
*Posse*T.W.D*
És akkor vasárnap jöttök ellenünk? Nem lesztek fáradtak?
Kim kicsit felhúztam magam a szerveren 😉 bocsi, puszi a hasad alá nem volt szándékos.
A baj az én készülékemben van 😉
kac kac kac
A baj az én készülékemben van 😉
kac kac kac
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

nehogy ez legyen a vége
(PS)
-PS-