Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pilu OBI
Bolt!!

A gyakorlási lehetõség mindenki számára adott. Mi ebbõl nem fogunk hasznot húzni. Qnosival egyeztetve felõlünk naponta gyakorolhattok a war porton.
Amúgy hogy a port1-2-n hogy játszunk, az nem mérvadó, mert én pl ott bevállalósan játszok, rush meg ilyesmi, és nem érdekel a stat, hogy ölök-e duplásat vagy sem. A war egészen más.

Játék közben miért nem használ mindenki Wilcot, vagy TeamSpeak-et?? Mi is úgy nyomjuk.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Qnosi [OBI]
Ja .. SGP is lovoldozik neha

Kolin Mekré
hali!

És mondjuk egy klántalan demot vevõ (ha nem kéritek akkor nem vevõ) játékos mondjuk bemehetne OBI vs akárki meccsre spectnek vagy tilos ..vala? 😊

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Csákó!
Boltboy, 7 rongyért kallene, ha tudsz segíteni, benéznék néhány 40fõs szerverre is, az marha jó lehet, nemigaz? Szóval ha tudnál segíteni, az marha jó lenne!
zSo
Tenyleg !!

Miert nem lehet megnezni benneteket (OBI) hogy hogy nyomjatok ????? (tudom sokat gyakoroltatok, probalgattatok...stb)
Szerintem azert nem kellene ugy kezelni ezt a dolgot mint ha az eletetek mulna rajta igazabol is. Velemenyem szerint meg nagyobb tiszteletet vivnatok ki magatoknak, hogy ha egyszer egy technikai videot nyilvanossagra hoznatok magatokrol. Ez mutatna az igazi erejet az OBI Klannak en ugy gondolom. Attol velemenyem szerint nem fog senki jobban loni, vagy rejtozkodni, grantot dobni...stb ha lat benneteket jatszani. Amugy meg pld. a mi Klanunknak eselye sincs taktikakat kitalalni mert nem is tudunk egyutt gyakorolni csak ugy magnkban, illetve eleg nehez kommunikalnunk 2 tarsunkal a tavolsagok miatt is.
Ti mikor es hol fejlesztettetek ki a taktikakat egyebkent ???? Mert mikor latlak fent a serveren benneteket jatszani jol nyomjatok de mindenki szerte szejjel a palyan, semmi taktika nincs a mozgasotokban, hozzateszem nem tul sokszor lattalak benneteket 1 oldalon (pl RED) egyszerre fent tartozkodni a serverek valamelyiken. Mi is szeretnenk jo csapatmunkat de sajna nem vagyok egy ezredes, illetve gyakorloterep sincs szamunkra.
De gondolom ti eleg sok kulfoldi Klannal is jatszatok es a sok jatekbol eleg sokat lehet tanulni, akar ugy hogy atvesz az ember 1-2 elemet a masik jatekabol. Ezert szeretnek sokszor jatszani WAr-okat, hogy tudjunk masok (jobbak) ellen gyakorolni.
Na jol van irok mint a hulye, de hat ugy se erdekel senkit.......Na paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
LSC
Mennyit kellett fizetni ezért?Vagy lemondtál inkább az egyéb dolgokról?

LSC
Hitelesnek NÉZ KI!

Pano
Nem gyenge, szinte alig akarom elhinni ;-)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Vasárnap 19:00 jó.
Ford Fairlane
Ez világos. Mûbalhézni azért lehet, nem ???
Azé' megnéznék egy OBI videót egy taktika nélküli pályáról...

Pilu !
Ez a cicis kép igényel egy kis magyarázatot !!
Mesélj !!!!

Pilu OBI
Anyáááám!!

Az -- klán szekta csak terjed és megállíthatatlan!!!

Pano
Vannak túlélõk ?!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
7000??? 7000?? (hétezer?? !4)

Akkor lettél volna hülye ha nem veszed meg .

Ennyiért nekem is kell, igaz most ezt az összeget se tudnám kipengetni

zSo
Abban a szerencses helyzetben vagyok , hogy forgalmazzuk a jatekot, igy egesz olcson hozza jutottam, pontosan 7050+AFA (AFA-t azertnem) aron.
De ha erdekel irjal, es lehet hogy tudok segiteni.
En szemely szerint azert vettem meg, mert nagyon tetszik a game, es szeretnek esetleg mas szerverekre is felnezni neha (bar OBI a kiraly).
Pano
Kérdésedre a válasz
itt lelõdzik...

Pano
Ejha, ez mi a rák? . szerintem uninstall, könyvát törlés, újraindítás és újratelepítés. Mert ez szerintem pk3 file hiba...

Mo.Organ
Miért nem enged be a játékba, azt a hibaüzenetet kapom, hogy sof2 mp1/sof2 mp2. ez mi a bánat lehet, ha valaki tudja segitsen

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

És kösz az infót!
FDI Boltboy, mennyiért vetted a játékot, és hol?
Dud [OBI]
+b

Dud [OBI]
Ennél azé kicsit bonyolultab.

Dud [OBI]
Ford! Két dolog:

1. Ha kéritek nézzük, ha nem akarjátok, akkor nem. Ez nem lehet vita tárgya, sõt teljesen érthetõ is.
2. Van pár map amire teljesen kidolgozott taktikánk van. Órákon, sõt heteken át gyakoroltuk a beállásokat, támadó és védõ mozgásokat. Mindenkinek állandó helye van és állandó feladata. Persze több variációban. Megérthetitek ha nem szeretnánk ha mindenki azokon csámcsogna. Így a liga elõtt nem lenne szerencsés.

Ellenben ha olyan mapot játszunk, amire nincs taktikánk, azt természetesen felvehetitek.

R@in
Elmondom a taktikájukat: Qnosi lelõ mindenkit

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Ford Fairlane
Ez nem fair !!!!
Az OBI hivatalból nézi a meccseket.

A másik, hiába tudom, hol az SGP meg Qnosi meg a többiek, Kiszaladni a pályáról nem tudok....

R@in
DCF! Jó a vasárnap? -PS-

Pano
Hi ford!

dudal megegyeztünk, hogy nem veszünk fel demo-t a PS vs OBI warol a kidolgozott taktikák miatt...

PaNo

zSo
Csak annyi hogy az apollo rovid idon belul vegleg megoldodik, ugyanis a fiukak tukor szervert allitanak be, es onnantol kezdve minden ok lesz.
Hello!
Tudnátok nekem ajánlani valami megbízható ftp-s hozzáférést?A Jupiternek annyi, az Apolloval meg nem tudom mi van, állandó hardverhibákkal küzdenek?
LSC
Kössz.

Ford Fairlane
PS-OBI !!!

Demók vannak ???
Ha vannak, hol ???

Nicsak, mindjárt rajzolok errõl egy folyamatábrát és leadom programozás vizsgára......

R@in
Megtaláltuk az OBI gyenge ponját...De "sajnos" egyiküknek se ment tönkre a gépe a war alatt

R@in
cg_drawfps 1

Qnosi [OBI]
hu most hirtelen nem ugrik be .. cg_drawfps talan .. vagy cl_showfps .. sima fps ?
Valamelyik mar csak jo ...

LSC
hogy van az fps kiiratás?THX.

Qnosi [OBI]
Nu osszeszamoltam pedig, mar alig latok ..
A vegeredmeny 40 - 10 lett a javunkra, ket map finca (PS) es shop (OBI)
Finca : 10-0 10-6
Shop : 10-1 10-3
Mindig mi szemszogunkbol es piros elol

Dud [OBI]
Az eredmények hamarosan érkeznek... csak még az összeszámolás folyik.

Pano
Elöször is gratula mind a 2 clanak!

Kaszi, meglátszik.. már fogalmazni sincs erõd teljesen -ahogy látom-

Dud [OBI]
Ja fasza meccs volt! Köszi srácok!

Kaszi46
uhhhh ahogy látom teljesen lepusztitott a war teljesen 😊)))))))))))))))))))

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nah lezajlott a war nem hiszitek el de véletlenült teljesen kikaptunk😊
Finca és shop volt
az eredményt majd megtekinthetitek az eredményeket
köszi a wart OBI és Posse

*Posse*T.W.D*

Pilu OBI
Cigiszünet volt éppen 😊

zSo
Allatgoreny nekem id koszonom szepen.
zSo
Radical koszonom a segitseget, minden ok mukodik !!!!!!
Mivan Pilu te nem játszol?
Egy hibaüzenet esetleg sokat segítene a supportban.
Pilu OBI
Mi a problémád?? Mit ír ki?? Mi az hogy nem enged be?? Pontosíts légyszíves akkor biztosan tudunk seggíteni.

Mo.Organ
BROBLÉMA!
Már mindenki elfelejtette az hogy mi is volt a PB-vel. Én nem. Újratelepitettem mindent és most semmilyen formában nem akar beengedni a játékba.
Feltelepitettem már mindent, töröltem már mindent,
másoltam már mindent, de még igy is semmi.Ha nem találok megoldást abbahagytam SEGITSETEK SOS

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

zSo
DCF !!!

Valamejotok emlegetett egy multitask softvert SOF2 ala. Elkuldenetek nekem ha megkerlek benneteket a [email protected] cimemre.
Elore is koszonom.
Kaszi46
mi a jelszo?😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
obi mi kb 20 15 pervcen belül keszen allunk

*Posse*T.W.D*