Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Jo vagy nekem, foleg a tudomanyosd teccik. Ott arra gondoltam hogy ok nem az altalad felrakott demok letolteset reklamaljak hanem a masikat. En meg azt mondtam hogy siman leszedtem, holott ez nem igaz. Nekem sem jott le onnan a tobbi. Es koszi az info, sokat szopatott de igy mar menni fog
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Csak azoknak nincs eselyuk megverni az OBI-t akik nem is jatszanak ellenuk, meg persze nekunk.
De varom az otleteket arra, hogy ha nem az OBI akkor ki az aki jatszana ellenunk ? En a kulfoldiek kozul senkit sem ismerek hogy lebeszeljek veluk egy meccset, viszont az OBI-val mar jatszottunk neha, es oket legalabb ismerjuk valamennyire. De en szivesen jatszom mas ellen is ha segit valaki leszervezni. Elore is koszi
Radical: én úgy tudom, h az sh az feloszlik... legalábbis carlos még errõl fecsegett a hétvégén
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Szeretnénk titeket csapatonm közkivánatára kihivni egy barátságos WAR mérközésre.
Errõl már el is küldtem nektek az emailt.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Mindegy, elküldtem a [email protected] újra azt a levelet amire választ vártam...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Bar ez meg korai........de en szivesen jatszanek veluk.
Egyebkent milyen magyar Klanok vannak meg a PS, CB, DCF, FDI, OBI-n kivul ????
De akkor is engem, engem ENGEM ENGEM

Na jol van en mar nem harcolok a 7. helyert, ez volt az uccso.

ENGEM NEGEM ENGEM ENGEM ENGEM!!!
----többi jelentkezõ

Én akarok a beugró ember szerepét eljátszani! Naa Kaszi essen meg a szíved rajtam 😉 hihi
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

De majd panonak elkuldom 😊
Sof2->base->mp->demos->mappába tedd a demokat, majd Sof2 indít s konzol lehív majd -> /demo demonév Enter leüt.
Apropó:"Oppa... ezek kolin demoi...😞 "
Miért vagy szomorú bogaram nem vagyok elégjó neked? 😄
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
De elinditani akkor sem tudom
Egy hiba uzenettel elszall: couldn't open demo: file nev.dm_2004
mi a szar van?
segitsetek plz (a demo.exe nevu programmal sem indul)
IMADOM A WAR meccseket, egyszeruen kur.... jok.
Tobbet-tobbet-tobbet......................
azert vehetettek volna tobbet is a DCF-eseket 

.
Kivancsi lettem volna 1x 2x arra hogy ok hogy csinaljak. Igy is vannak sejteseim a taktikajukkal kapcsolatban, de arrol viszont nics hogy mitol ilyen gyorsak. Na mindegy. Koszi a demo-t, franko lett.............. thx
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Hat ez a kis FDI - DCF meccs nagyon jo volt.
Koszonom minden DCF-es resztvevonek a jatekot, en szemely szerint sokat tanultam es NAGYON
jol ereztem magam. Legkozelebb mukodik majd nekem is a Roger-em, es akkor tudok kommunikalni a tobbiekkel, de nem segitett volna most ellenetek, mert nagyon jol nyomjatok Team-be is. Gratulalok a gyozelemhez, remelem egyszer lesz egy visszavago ahol megmutathatjuk mennyit fejlodtunk az utobbi 1-2 honapban ami a mostani meccstol eltelt.
na mindenkinek jo ejt, sziasztok !!!!!!!!!!4
The Shop: 6:10 DCF=kék
The Shop: 1:10 FDI=kék
Kam3: 4:10 FDI=kék
Kam3: 10:2 DCF=kék
Köszi a játékot FDI! Tanulságos meccsek voltak.
Várjuk a Posset

Kostolgatás percei
DCF = RED;SHOP
DCF = kam3;red
DCF vs FDI = vegyes