Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kim Basinger
clan is van. igaz meg csak ketten vagyunk. a mask a . Mi is kihivjuk az OBIt meg mindenkit aki csak konnyeden akar nyerni

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Kim Basinger
Dear Kolin
Jo vagy nekem, foleg a tudomanyosd teccik. Ott arra gondoltam hogy ok nem az altalad felrakott demok letolteset reklamaljak hanem a masikat. En meg azt mondtam hogy siman leszedtem, holott ez nem igaz. Nekem sem jott le onnan a tobbi. Es koszi az info, sokat szopatott de igy mar menni fog

R@in
Ment, én 20h-ról tudtam, de a 21h jobbnak tûnik. Nemtom mit választunk, nem ér rá akkor?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Dud [OBI]
Jah, holnap 21h. Mi a Ti mapotok? Mit választotok?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Azé egy 100 -as zsepit majd készíts a klavi mellé....

Dud [OBI]
Qnosinak ment a levél ugye?

Dud [OBI]
De, már intézkedtem a dologról.

zSo
En special nem felek a nagy fatol. Az OBI-tol egy kicsit tartok, de szerintem igazabol csak nem halok bele egy kis veresegbe. Amugy meg terveim szerint jol elverjuk oket azt kesz.
Csak azoknak nincs eselyuk megverni az OBI-t akik nem is jatszanak ellenuk, meg persze nekunk.
De varom az otleteket arra, hogy ha nem az OBI akkor ki az aki jatszana ellenunk ? En a kulfoldiek kozul senkit sem ismerek hogy lebeszeljek veluk egy meccset, viszont az OBI-val mar jatszottunk neha, es oket legalabb ismerjuk valamennyire. De en szivesen jatszom mas ellen is ha segit valaki leszervezni. Elore is koszi
Pupcika

kedden?

R@in
Mi kedden játszunk, semmi köze a vasárnaphoz...

Pano
Túl nagy fába vágjátok a fejszéteket, node ti tudjátok.

Radical: én úgy tudom, h az sh az feloszlik... legalábbis carlos még errõl fecsegett a hétvégén

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mo.Organ
OBI Klán,
Szeretnénk titeket csapatonm közkivánatára kihivni egy barátságos WAR mérközésre.
Errõl már el is küldtem nektek az emailt.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

OBI a mi meccsünk nem kerül fel az oldalatokra?
Ha a PS a héten már jáccik akkor storno. Akkor megkóstoljuk a spanyol SH-t egy 8 vs. 8-ban.
Dud [OBI]
PS! A holnapi warra mi az általatok választott map???

Pano
heh, játszottam azért nem láttam, de nehéz lenne az ICQ-t végig online-ba hagyni? 😊)

Mindegy, elküldtem a [email protected] újra azt a levelet amire választ vártam...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

zSo
Mondjuk legyen egy OBI vs FDI !!!!!!!!

Bar ez meg korai........de en szivesen jatszanek veluk.

Egyebkent milyen magyar Klanok vannak meg a PS, CB, DCF, FDI, OBI-n kivul ????
zSo
MORGAN !!!!!

Szervezz nekunk WAR meccset plz plz plz plz plz

zSo
Azt szeretem ebben a tarsasagban hogy ertik es szeretik is a trefat.

De akkor is engem, engem ENGEM ENGEM

Na jol van en mar nem harcolok a 7. helyert, ez volt az uccso.
Pano

Pano
Egye fene, én is beszállok!

ENGEM NEGEM ENGEM ENGEM ENGEM!!!

----többi jelentkezõ

zSo
Nem , en !!!
Pano
kolin, mikor válaszolsz már az e-mailemre?

Kolin Mekré
Nem nem nem 😊
Én akarok a beugró ember szerepét eljátszani! Naa Kaszi essen meg a szíved rajtam 😉 hihi

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Pano
Hát, akkor azért nem tudjátok leszedni mert letörölte a szolgáltató, aki tud helyet biztosítani neki akkor oda felrakom...

zSo
Majd en megyek 7.-nek ok ????? Imadoma WAR meccseket !!!!!!!!
Ford Fairlane
Nem heten vagytok ????

R@in
Nekem jó, de én csak 6 emberrõl tudok.

Természetesen a PS klánra gondoltam csak a kacsacsõr kib@szott velem...
klán! E hét vasárnap jó nektek egy ütközetre? Mert ha ráértek és szabad az OBI Warserver is akkor nyomhatnánk egy 7 vs. 7-et!

Qnosi [OBI]
nekem is van egy demom .. onnantol hogy pano kilepett .. majd valahogy egyeztetek valakivel es felrakom .. ugy probaltam valtogatni, hogy mindig az akcioreszek jojjenek ki .. ezert altalaban nem latszik semmi 😊)
De majd panonak elkuldom 😊

Kolin Mekré
Kim:
Sof2->base->mp->demos->mappába tedd a demokat, majd Sof2 indít s konzol lehív majd -> /demo demonév Enter leüt.

Apropó:"Oppa... ezek kolin demoi...😞 "
Miért vagy szomorú bogaram nem vagyok elégjó neked? 😄

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Kim Basinger
Oppa... ezek kolin demoi...😞
De elinditani akkor sem tudom
Basinger

Kim Basinger
nekem lejottek, de nem tudom elinditani
Egy hiba uzenettel elszall: couldn't open demo: file nev.dm_2004
mi a szar van?
segitsetek plz (a demo.exe nevu programmal sem indul)

ReTeK
Jó, volt csak kevés, (szinte nem is lõttem)

Mikor lesz a köv ClánWar ?

Nekem se megy az a 2, se a korábbi zip.
zSo
Pano a tiedbol 2-ot nem tudok letolteni, csak egy HTML oldal jon..... mit benazok ???
Pano
szal, jobban nézzétek meg 😊

Pano
Én vbettem a DCF-et, kolin meg titeket ;-D

zSo
Ha meg nem irtam volna........akkor............

IMADOM A WAR meccseket, egyszeruen kur.... jok.
Tobbet-tobbet-tobbet......................
zSo
Koszi a demo-t sracok.
azert vehetettek volna tobbet is a DCF-eseket .
Kivancsi lettem volna 1x 2x arra hogy ok hogy csinaljak. Igy is vannak sejteseim a taktikajukkal kapcsolatban, de arrol viszont nics hogy mitol ilyen gyorsak. Na mindegy. Koszi a demo-t, franko lett.............. thx
Ford Fairlane
Jó kis meccs volt, akárki megmondja....
Baze, ezek az FDI-s srácok Kam3-ban büntetnek.
GG !!!!

Grave Digger
bazzeg ezt a hejesírást😊))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
ma minden súlytott minket, de legfõképp a DCF😊 jó kis meccs volt ahhoz képest, hogy úgy kezdtünk el játszani, hogy nyerjünk minden pályán egy menetet, a másodikat sikerült megnyerni. Ezzel együtt a DCF gyõzelme teljesen megérdemelt, csak a shop-beli mészárlást tudnám feledni😊))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

zSo
Na csaoka !!!

Hat ez a kis FDI - DCF meccs nagyon jo volt.
Koszonom minden DCF-es resztvevonek a jatekot, en szemely szerint sokat tanultam es NAGYON
jol ereztem magam. Legkozelebb mukodik majd nekem is a Roger-em, es akkor tudok kommunikalni a tobbiekkel, de nem segitett volna most ellenetek, mert nagyon jol nyomjatok Team-be is. Gratulalok a gyozelemhez, remelem egyszer lesz egy visszavago ahol megmutathatjuk mennyit fejlodtunk az utobbi 1-2 honapban ami a mostani meccstol eltelt.
na mindenkinek jo ejt, sziasztok !!!!!!!!!!4

Az eredmények: FDI vs. DCF Infiltration Party

The Shop: 6:10 DCF=kék
The Shop: 1:10 FDI=kék
Kam3: 4:10 FDI=kék
Kam3: 10:2 DCF=kék

Köszi a játékot FDI! Tanulságos meccsek voltak.
Várjuk a Posset egy barátságos mérkõzésre.
Pano
Kolin, kapcsolj ICQ-t!!

Pano
na szal, így már úgy néz ki fent marad :

Kostolgatás percei
DCF = RED;SHOP
DCF = kam3;red
DCF vs FDI = vegyes

Pano
bazzeg, ilyen keveset rögzítettél? 😊

Pano
Hopp, már le is törölték! 😞 2x próbáltam feltölteni de egybõl le is szedték, most mi legyen??