Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
A roger wilco unregistered mar csak recevie only fut nalam. nincs valakinek veletelenul kulcs hozza amit szivesen nekem adna? (persze csak kolcson)
Egyatalan az a baja?

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
muhahh

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Eddig még csak hárman vagyunk, de majd ha....

\':..:\'
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

kik játszanak vasárnap?
játszik a PS?
kicsit sok a melo
és nem tudok mindig fórumot olvasni (nap mint nap)

a sakál az a jackal
kösz hogy szoltál 😊
Szal: Hungary's Hero Jackals

(csak viccelek)😊)))
😊))
😊))
😊)
a biztonság kedveert rakok pár szmájlit
*Posse*T.W.D*
Egy új magyar clan-t szeretnék lombik programal megteremteni.
Na szóval, aki magyar és kedvet érezne ahhoz, hogy csatlakozzon egy clan-ba annak várom emilét a [email protected] címre és meg nézzük mit tehetünk .
A clan tevékenysége még "háttérben" zajlana, ha számításaim helytállóak a csapat kb januárra állna fel. (ha minden jól megy ;-) )
Clan neve: Hungary's Hero Coyotes (Magyarország Hõs Sakáljai)
(ha angol nyelvtani hibát ejtettem javítsatok ki, de nagy égés lenne
)
Tag: <| HHC |>| HHC |>
Sokat gondolkoztam azon, hogy alakítsak-e egy clan-t. A Clan akkor lép majd csak csatamezõre (azaz akkor warozik csak) ha megfelelõ magyar játékosokból felépülünk. Na ennyi lettem volna, ne kövezzetek meg!

Erre a számlaszámra kéretik a pénz utalni:
11000756-48864345-4100997
A legnagyobb összeget küldõ lesz az elsõ helyen a statban, a második a második és így tovább. Aki nem fizet, az örüljön, hogy ha nem kap bannt!
A stat egyébként a kill/death/suicide arányból számol egy skill pontot, ami alapján rangsorol.
Van még benne egyéb nyalánkság is. A kedvencem a killing spree
Még mindig rossz a CS, csak személy szerint engem idegesít, hogy túl sok random dolog van a sebzésében.
Nemhogy SoF2zne a sokhulye

Szeretnem tudni mi a stat mukodesi elve. Azaz hogyan rangsorolja majd a gyilkosokat, elert pontszam vagy frag alapjan? Es hogy mennyibe kerul egy plusz helyezes es kit kell megfizetni....😊
Koszonettel
Kim Basinger
Dunaujvaros 2002.12.06.
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Tudom a legjobb a SOF! Én is imádom! Viszont a kérdés most mégis az lenne, hogy szerintetek melyek a legkedveltebb "FPS" játékok???
Válaszokat elõre is köszi! Csumi! Gugger
Ha a teljes kort (10 pont) vegigjatsza az ember, vagy ha 1 menetet jatszik az is szamit mar ???
Vagy tok nem igy mukodik ?
Egyaltalan hogy mukodik ?
En mondjuk nem is azt varom az FDI klantol hogy az OBI-t megverje, mert nem egy sulycsoportrol beszelunk, de mindent meg fogunk tenni afelol nyugodt lehetsz.

Az ember a kisujját nyújtja és az egész f***a kell, mi?
Majd esetleg akkor lesz legeneráltatva, ha a saját stat elkészül(a nem AE)
Irjatok egy emilt mikkorra tervezitek.
Lesz megint nemulass?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
A stat minden nap reggel 7 -kor frissíti majd magát. Egyenlõre a design olyan lesz, mint amilyen, azt ráérünk még reszelgetni. De lényeg, hogy ma már lesz stat!!!
Másik jó hír: ma már végleges formába ömlik a ligatáblázat. Tehát a jelentkezéseket kérem leadni Qnosinak mailban. Minden klánból csak a leader írjon, akit kélek Titeket jelöljetek is ki magatok közül. Õvele fogjuk a kapcsolatot is tartani, valamint a leadereket majd várjuk a sorsolásra. Az idõpontot majd késõbb egyeztetjük.