Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na lassan alakul a dolog! Az egyik hiba forrása már megvan. Az új PB elbasz két dolgot....!!! Azt kell visszaállítani. Még egy fél óra és ok.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Ezt már szeretem! Csak szorgosan,ügyesen!
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Még mindig szopunk egy buggal amit elsõre nem sikerül javítani! Kis türelmet kérünk!
Köszönöm!
Még mindig szopunk egy buggal amit elsõre nem sikerül javítani! Kis türelmet kérünk!
Köszönöm!
De az nem publik szerver ugye? Mert még az életben nem láttam. Nem akartok átszokni a mi szervereinkre? Van pár port, extra jó társaság, szigorú szabályok, állandó adminjelenlét, skilles playerek... stb.
Sõt, a ligaoldalt is be kell állítani! Szóval a szervernek semmi baja, mi baszakszunk rajta. Csak ugye nehéz olyan idõpontot választani amikor épp nincs a szerveren senki. Max 4-6 ig. Szóval nyugalom, még pár perc és kész a teljes átkonfigurálás.
Nyugi van! Teljes átalakítás folyik! Átreszeltük a portokat, újat is indítottunk, kijavítottunk pár bugot, Statot be kellett izzítani .....stb. Van munka vele bõven! Most is konfigurálás folyik, fel se lépjetek a szerverre egy fél órát még. Van most is egy bug azt javítjuk épp Dalival.
Szerintem nem, mert 2 war port van már. Mi nyomjuk 20h -tól a war port 2 -n, Ti az egyen! De az idõpontváltozást a Qnosinak jelentsd be pls, hogy tudjon róla!
Az OBI klánnak mi a weboldala?😊
Mi a franc van mostanában a szerverekkel? Álandóan lagg van meg kifagy az egész! Régen sose volt ilyen!
Szoktuk mindet... a Demolition az mi?😊 nekünk nincs olyan😊)) az nem Elimination akart lenni? 

Azért nem árt ha gyakorojátok az Infiltrationt és a Demolitiont is.
nekünk van saját szerverünk, mi ott szoktunk játszani tdm-et😊
DUD a PS írt hogy 20:00kor tudnak csak jönni! Nem lesz ebbõl gond?

Akkor könnyû dolgunk lesz a klánwaron ellenük...

=FDI=! Jó Nektek, ha ma 20h -kor kezdünk??? (A pass -t közli nemsoká a Qnosi ide)
OBI szervereken játszottatok? Mert én nem láttalak Titeket.
Bazz minek kell egybõl leugatni az új klánokat?

ehh😊 az oldal még gyorsításra vár😊 amugy a meg igen😊
Rázizzentem az oldalatokra úgy tûnik -ahogy üzenetedet olvasom - bekaphatom, mert nem tetszik.
Ez a fényújság nagyon fasza, csak mire kivárom, hogy továbbléphessek, hullani kezd a hajam.
Egyszer okés lenne, de mindig ?!?!!?!?!?!!?!?!
12 éves korodra tényleg a Metaxa a kedvenced ?????
Amúgy örülök, hogy egyel több magyar klán van.
Ez a fényújság nagyon fasza, csak mire kivárom, hogy továbbléphessek, hullani kezd a hajam.
Egyszer okés lenne, de mindig ?!?!!?!?!?!!?!?!
12 éves korodra tényleg a Metaxa a kedvenced ?????
Amúgy örülök, hogy egyel több magyar klán van.
jah amúgy HLSP sux
muhahahaha
muhahahaha
rettegjetek! a .oO|WoA|Oo. Clan hamarosan lecsap!
még lehet jelentkezni: http://woa.uw.hu
nem feltétel hogy jól jáccál!! kezdõk jelentkezését is várjuk!
még lehet jelentkezni: http://woa.uw.hu
nem feltétel hogy jól jáccál!! kezdõk jelentkezését is várjuk!
mi az hogy hol toltatok?😊
ja es mikor vernetek meg minket?😊))
TDM Rulla😊
ja es mikor vernetek meg minket?😊))
TDM Rulla😊
HLSP : Ti eddig hol toltatok a SoF2-t, hogy mar 7 en vagytok ?
Ja es egyebkent, ha megverunk titeket leveszitek az "L" (eLite) jelzot a nevetekbol?
Ja es egyebkent, ha megverunk titeket leveszitek az "L" (eLite) jelzot a nevetekbol?

Muhahahahahahahahaha !!!
Baro vezeti a statot a port1-en.
Azt hittem, ma már semmi sem dobhat fel.
De ez a szuper produkció, Bootie Time, picsába..
Baro vezeti a statot a port1-en.
Azt hittem, ma már semmi sem dobhat fel.
De ez a szuper produkció, Bootie Time, picsába..
Ha kiakarok próbálni egy uj multipályát,amit letöltööttem,a betöltésnél folyton megakad vmi olyasmi üzenetnél,hogy Sending heartbeat to master.sof2.ravensoft.com .Igaz nem vártam vmi tul sokáig,de mit kell vele csinálni?
Kit kell lefizetni azért,hogy legyenek uj értelems mapok?Vagy hogyan tudunk esteleg segíteni benne.És itt nem a Valley Of Loszar típusú pályákra gondolok.

köszi

köszi
A azaz Hungarian eLite Sof Players még egy új klán de máris van 1-2 jó játékosunk (pl. én
) további info: www.nexus.hu/hlsp
) további info: www.nexus.hu/hlsp#4445
www.nexus.hu/hlsp
Köszi az infót Dud! Már egy jó ideje fanatic vagyok csak most már ezen a néven fogom nyomni!! remélem minél hamarabb meglesz a 6 tag és nevezhetünk a ligába!!! addig is : SOF2 rlz!!!

\':..:\'
Qnosinak! [email protected]