Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Ááááááááá óóóóóóóóóóóó jííííííííííííííííí!!!!! Véééééégreeeeeee!!!!!!!!!!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Kolin Mekré
zsíroskalács 😊
Akkor muszály leszek eredeti névvel tolni hogy szerepeljek egyáttalán a statban 😄

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

SGP

Beírom ide is, hátha az örömködésetek az 1. helyre repíti a topicok
Az AE statnak(tudjátok, ami korábban volt fent) kijött egy új verziója, ami ha Isten(Dali) is úgy akarja ma estére felkerül a szerverekre.

Mo.Organ
Igen csak nem 20 óra hanem 20.30 lenne. de errõl irtam neked egy emailt.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Qnosi [OBI]
Morgan, irtam neked egy levelet meg asszem tegnapelott, ugye az all, csak nem valaszoltal ? 😊
(FDI vs OBI vasarnap 2000)

Grave Digger
én például most is írtam😊)

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Dud [OBI]
Gyertek csak! Szépen gyarapszik a SOF2 tábor. Majd ha meglátjátok, amit most csinálunk! Húúúúú, de fasza lesz. 2 hét és egy LANparty kell hozzá. Annyit elárulok, hogy híres lesz a SOF2 az tuti. A propagálás egyik legjobb módszerével próbálkozunk...

Pano
Hát bazze, a hátam behorpad... mi van veletek? tegnap óta alig írtok...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

GvD
Boltboy-nak: Ugye milyen más érzés eredeti gaméval nyomni? Mikor nem baszaxik mindenféle feltörés miatt! Ezért akarok majd én is pl.: Egy Half-Life Generation-be befektetni! 6rongy körül van, és nem lenne gond a ***** Wonos szerverekkel! A Quake-ben legalább nincs ilyen, de HL-ba befektetek majd (jövõre)! Bár néha már nekem is van olyan érzésem CS-ben amirõl beszéltél (sok cheat lehetõség)! Mostmár olyan hack-ek jönnek ki amiket még a punkbuster meg a többi security progi sem szûr ki! Pl:egy headshot.cfg-t hogy szûrhetne ki, mikor a programon belül lehet aktiválni! Ha meg már bennt vagy nem tök8! Szal majd egyszer én is kipróbálom ezt a SOF2-t! Bár a Thom@s-szal BF-re prószálunk meg bejutni vhogy! De majd ezt is útba ejtjük valamikor! (A mostani partikon ilyeneket már nem lehet megszervezni, nem úgy mint anno a fészekben!) Na jól elírtam itt az idõt! Legalább a türelmetlenebbje nem olvassa végig! 😊 Tényleg képzeld a suli sávszélességét 5x-ére nyomják fel! (a Veszprémiekhez csatlakozunk és a fövonalon leszünk rajta. A Szijj mondta hogy 150Mb/s-es lesz a vonal! Hali (majd még benézek) Jó gammolást mindenkinek!
R@in
Semmi baj...

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Pano
Egy kis news...

Egy új magyar clan-t szeretnék lombik programal megteremteni.

Na szóval, aki magyar és kedvet érezne ahhoz, hogy csatlakozzon egy clan-ba annak várom emilét a [email protected] címre és meg nézzük mit tehetünk .

A clan tevékenysége még "háttérben" zajlana, ha számításaim helytállóak a csapat kb januárra állna fel. (ha minden jól megy ;-) )
Clan neve: Hungary's Hero Coyotes (Magyarország Hõs Sakáljai)
(ha angol nyelvtani hibát ejtettem javítsatok ki, de nagy égés lenne )
Tag: <| HHC |>

Sokat gondolkoztam azon, hogy alakítsak-e egy clan-t. A Clan akkor lép majd csak csatamezõre (azaz akkor warozik csak) ha megfelelõ magyar játékosokból felépülünk. Na ennyi lettem volna, ne kövezzetek meg!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
hát sajnos nem 😞. [email protected] ?? Nem értem, akkor le7, h pár napja ezért nem jön nekem emil? .

Ugorj fel ICQ-ra aztán akkor megbeszéljük ott...

Qnosi [OBI]
Hat 4:40kor lehet' mar nemvoltam szazas, biztos amiatt volt .. Sorry mindenkitol

Qnosi [OBI]
Lehet, hogy elszurtam valamit ?

Ford Fairlane
Persze, persze....
Így kozmetikázzátok az eredményeket.
A ligát könnyû ezzel a módszerrel megnyerni, mert csak meg kell cserélni a számokat !!!

Hoppá !!!!

Rájöttem a taktikára is !!! Mindenki lövöldöz a szélrózsa minden irányába, hisz mindegy mi az eredmény !!!! Ezért nincsenek demók sem !!! Ez egy összeesküvés !!!!

Kolin Mekré
te Pano én olvastam az emiledet, és válaszoltam is mind a 2* ugyanazt! Nem érkezett meg az emil? 😛

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet&#8230; Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere&#8230; \"

Dud [OBI]
Már észrevettük mi is.
Jól elba***uk.... De ASAP javítjuk, hisz természetesen nem ez az eredméyn.

Dud [OBI]
De milyen nõk bazz! Hmmmmmmmm...

Ford Fairlane
LOL !!!!!

Most nézem az erdeményt az obi honlapon:
PS vs OBI : 40 - 10

Nincs ez elírva ?????

Qnosiban dolgozott még az utolsó fejlövés....

Ford Fairlane
Ezt szeretem az OBI klánban : Minden közös, még a nõk is !!!!!!

Dud [OBI]
Az biztos! De mér nem inkább a Te barátnõdet kérdezed? Tudnád Õ milyen hálás volt...

Pano
jahj kolin :=( pls hamár ide írsz válaszolj az emilre is, ez az egy nagyon fonsot, mivel akkor úgy intézkedek! Kösz

SGP
Errõl az asszony többet tudna mesélni, nem?
Dud [OBI]
Gyros vagyok mint a villám!

Köszi!
R@in
Ahhahaahhaahahaaaaaaa

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

SGP
Hüje Dud
Megelõztél
SGP
Tietek a szerver estére.
Jelszó:lamavagyok

6-tól zavartalanul gyakorolhattok...

Komolyra fordítva, írj mail Qnosinak. Õ a
felelõse a warral kapcsolatos dolgoknak.

Dud [OBI]
Levelet ne felejts írni a Qnosinak. Bocs, de csak az hivatalos, amit a Qnosinak elküldtök írásban. Minden war szerver foglalást valamint gyakorlóhely biztosítást Õ intéz. Az Õ felelõssége is egyben, hogy minden precízen legyen leszervezve. Ezért fontos az, hogy mindent hivatalos medebe tereljünk.

Köszi a megértést!

zSo
Szia !
Olvastam a beirasod, es el is kezdtem intezkedni, szolok ahogy ok a dolog !!!!!!!!!
Csákó!
Boltboy, 7 rongyért kallene, ha tudsz segíteni, benéznék néhány 40fõs szerverre is, az marha jó lehet, nemigaz? Szóval ha tudnál segíteni, az marha jó lenne!
zSo
OBI Klan !!!

Kernenk szepen egy jelszot ma estere ha lehet a WAR serverre. Persze ha foglalt nem problema, akkor kerek egy idopontot, es egy jelszot.....
Koszi
zSo
Mi oda velmenyunk szerint egesz jo taktikat dolgoztunk ki, de 100%-ra szerintem 1 palyat se lehet bevedeni, persze nem mindegy ki ellen jatszik az ember.
Dud [OBI]
LOL

SGP
Nagyon pályafüggõ az is. Pl. kam3-at 100%-ra bevédeni elég esélytelen.
Pilu OBI
Végüls inkább a védelmet lehet kidolgozni tökéletesre. A támadás az nagyon lutri dolog. Ha hozod 10-0 ra a védõ kört akkor nagy baj nem lehet támadóként. Ez a fõ tachtika. Tehát bevehetetlen védelmet kell kidolgozni.

SGP
Nem kell úgy törni magatokat...
zSo
OBI-s fiuk akkor en egyeztetnek is MORG--al az ugyben hgy gyakoroljunk egy kicsit a WAR szerveren. Bevallom nem tudtam a lehetosegrol. Mi is megprobalunk taktikakat kitalalni hatha sikerul, de en szemely szerint ugy erzem a vedelemben meg csak-csak lenne otletem a taktikankra, de tamadasra semmi otletem nincs, de remelem majd a tobbiekkel kozosen kitalaljuk.
zSo
Hat ha ugy nyomod az agyat mint a SOF-ot, akkor nem is csodalom
Dud [OBI]
Csodálod?!

Mo.Organ
Megcsalt a feleségem már az OBI-t szereti

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Dud [OBI]
Ez teljesen így van. Waron csak a csapat számít, az egyén nem. Mint a hangyáknál...

SGP

Ha felvennénk egy war demót, akkor az sok embernek csalódást okozna, mert egyáltalán nem olyan a játékmenet, mint egy sima public játéknál.
Nincsenek benne(általában) látványos hentek vagy egyedi kitûnõ teljesítmények. A csapatmunkát lehetne csak megfigyelni belõle, semmi mást. Mi pont ezt nem szeretnénk, Dud által említett okokból. Gondolom ez érthetõ.
Ha a tagok skilljére vagy kíváncsi külön külön, akkor azt egy public játéknál lehet a legjobban megfigyelni. Spectelsz valakit és róla akár demót is felvehetsz. Ott mindenki csak magára számíthat. Ellenben egy waron csak a csapat létezik. Csak az a lényeg, hogy nyerjük a kört. Nem számít hogy 1 fragod sincs vagy hogy minden körben meghalsz. Pl. a PS ellen az elsõ fordulóban Rambo asszem 1 fragot se szerzett. Tehát, ha demo-n megnézed akkor az jön le, hogy egy láma. Valóságban pedig nagyon sokat tett azért, hogy azt a fordulót 10-0-ra hozzuk. Ennél világosabban nem tudom kifejteni.
Egyébként nemsokára elkészítek egy SGP féle fun demót a SOF2 népszerûsítésére.

Dud [OBI]
És külön had emeljem ki Zottyát! Az elmúlt waron nagyon szépen játszott. Ahogy kellett. Csendben, alázatosan, precízen. Majd mesélek mit bevállalt a csapatért! Thx Zottya!

-- Rull!!!

Dud [OBI]
Bocs Qno tegnap nem tudtam menni. AOM volt? Asszony "enyhén" berágott rám... Egy kicsit most kevesebb idõt tudok csak gép elõtt tölteni.

Dud [OBI]
ISTEN kép Ödön!!! Honnan? Hívj fel!

Dud [OBI]
Csatlakozom Piluhoz. Waron mindenki máshogy játszik. Ott mindenkinek helye és feladata van. Senki sem tesz mást, csak annyit, amennyi a feladata. Nincs felesleges mellébeszéd, sõt tilos dumálni war alatt!!! Csak az aktuális leader beszélhet. Nálunk war alatt szigorúak a szabályok. Hogy miért nem örülnénk ha a taktikás pályáinkat vennétek? Már egyszer leírtam, de most rövidebben. A taktikás pályáinkon vannak kemper posztok is értelemszerûen, melyek szerves részei a taktikának. Õk fedeznek, vagy csak pontokat, folyosókat zárnak le. Ha õket valaki kiszedi, változik a taktika. Na ezért nem örülnénk, ha tudnátok, hogy kinek hol a helye. De mondom mégegyszer! Taktika nélküli pályát vehettek, az nem gond.
Ha csak fun play van port1 vagy 2 -õn akkor minden mind1. Mindenki úgy nyomja ahogy jól esik. Semmi sincs megbeszélve. Ott a poénokért játszunk, szinte sose idegeskedünk.
A gyakorlást meg már szintén 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000x mondtam. Ott a war port! Állandóan üres amikor nincs war. Kértek a Qnositól passt és bementek akkor amikor csak akartok. Senki sem fog titeket zavarni. Ha mi tudtunk gyakorolni és taktikákat kidolgozni hidd el nektek is menni fog. És akkor ha már benne van több heti munka és rengeteg elbaszott szabadidõ, hidd el Téged is zavarni fog, ha valaki csak simán demot készít róla...

Ford Fairlane
Pilu !

Ez a kép honnan van ????

Ford Fairlane
4.44?
Ez még az este, vagy már a reggel ??

Pilu OBI
Mindenkinek ajánlom, hogy 6:30 kor próbáljon értelmesen fogalmazni.
Elõre elárulom: nem fog összejönni