Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
menj aludni és holnap próbálkozz újra Pupcika mert alapvetõ gondok vannak 😊)))
Sztem arra gondolt hogy az anyázósok anyukája nem tanította meg õket viselkedni és az adott lehetõségekkel élni 😄DDDD
ha a listában van akkor ne anyázzon senki mert azt az anyukája nem tanítottam meg rendesen viselkedni 😄DDDDDDDD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Elkészült a szerverfelügyelõ kütyü végleges változata. Tulajdonságai:
1. Ha a szerver valamiért lekapcsolna (hoszabb áramszünet, túlmelegedés ...stb),akkor az üzemeltetõ által beállított idõ leteltével bekapcsolja szervert.
2. Ha az op.rendszer lefagyna akkor az üzemeltetõ által beállított idõ leteltével lereseteli a szervert.
Ár:5000Ft ha kell számla akkor 6000+áfa.
A készülék önfentartó, dobozolva normális (eladható)állapotban van.Természetesen többet is gyártottunk rátok illetve a már megrendelõkre gondolva.
Oprendszer: win*****,unix,linux.
Ha érdekel benneteket akkor e-mailban megbeszéljük a részleteket.
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Két kép van ott, az egyiken egy bandzsi arc, a másikon meg két face...te meg mondod "Én vagyo ka középsõ" Erre én: hm? milyen középsõ? :>
Vágod? 😄DD
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Istenkirály képek 😄
Még ilyet

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
unom a SoF II-t
. Már nem tudok egy körnél több ideig bent maradni, mert unom... Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Elõre is kösz!
azon a pályán vagyok, ahol egy helikopterrel kell lealázni az ellenfeleket, de mindig letõnek.
Mit csinálok rosszul??

War. War never changes.