Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Jut eszembe, 5.-e fele sajnos le fogok lépni. Mivel nem lesz elõfizetésem. Így is egy haverom elérésével vagyok aki kint van az amcsiknál és csak addig kaptam meg az elérését amíg haza nem jön, és ez a nap asszem csütörtök, vagy péntek.. nemtom pontson,a lényeg, hogy a jövõhét. Azt se tudom, mikor lesz elõfizetésem

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Stotoo
Ja és a másik durva dolog volt col1en pirosak voltunk. Egyik társunk leghátul a dobozoknal kempel én olalrol figyeltem, egyik pillanatban azt láttam hogy egy m203 húz át a fél pályán de olyan egyenesen mint egy rpg7 és egyenesen a hátul kempelõ társunk pofájába. Én szószerint lefagytam. Nemtudom láttátok-e a CS-s cheatervideot. Hát én kb ugy erezetem magamat mint akkor mazsoláek.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Pano
hmm, ti tudjátok...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
Kéretik felülvizsgálni.THX.

LSC
LOL mennyi CB s.

Stotoo
Igen ez a meccs nagyon saras volt. Amikor az SL ellen játszottunk nagyon jól éreztük magunkat, okés jobbak voltak nyertek. De ha eltalaltuk oket akkor ok bele is haltak, nem ugy mint ezek a Qksok hogy 1mrõl 3at lövök a hátába shotgunnal akkor megfordul és 1 lövéssel lelõ. Ezt még nagynehezen eldogadnam ha nem lattam volna amikor megfordult hogy thermal vision volt rajta.

Taptarap
Lezajlott ez is. Érdekes dolgokkal néha már futurisztikus lövésekkel és eseménnyekkel teletüzdelve.mp5-el a pálya másikvégérõl egylövéssel leszed /rajtad persze páncél/és AK-al lövöd folyamatosan. Sörétessel hátulról 3- lövéssel /termalvision van rajta/ 1 méterrõl "megpiszkálod" megfordul és egy lövéssel lelõ.Egy tár AK-t belelõ és olyan aki AK szinte mester lövész és meg sem hal hanem mp5 szokás szerint leszed.
Na mind1 gartulálni nem gartulálok mert a csapat tudja , hogy ki az erõsebb és ki nem õket nem sorolom az elsõ csoportba.
Nem volt szép war.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Magyarul ti is tudjátok, hogy mi a játékért játszunk és nem azért, hogy nyerjünk.Elismerjük ha valakik jobban játszanak de ha golyóálló mellény nélkül halhatatlan azt nem.
LSC
Srácok ez a QK klán nagyon érdekes,és ezt a klán nevében mondom.A war alatt szinte lelõhetetlenek.Amikor érzel valamit hogy ez már megvan,õ 1 lövéssel leszed.Ami érdekes,beálltam war után spec-be videózni,akkor meg simán kifeküdtek ahogy annak lennie kellene,ha valakit eltalálok az meghal.Annyit szeretnénk kérni nézzetek PB shotokat mert nagyon érdekesek és olyan bátran rush-olnak kékként és pirosként is mint akik tudnák hol vagyunk magyarán wallhack gyanúsak.Az SL nél nem volt ilyen érzésünk mert ott láttuk hogy ha valakit lövök akkor eltalálom.Ja,és az összes bátran thermal visionnal rohangállt.amúgy az eredmény:
CB vs QK
pra2:4-7 (CB red)
4-7
col1:2-7 (CB blue)
Ami a legszebb😊7-0
Nem gg.
Mellesleg bunkó egy banda.
UI:Ezt én nem ismerem el hogy jobbak voltak.Rohadtúl bûzlött ez a meccs.Ha valaki hasonlót tapasztal ellenük szóljon az OBI-nak plz.

Stotoo
Obis fiuk ha lehetseges szeretnenk kerni a PB screenshottokat a ma este warunkrol, thx elore is.

rohadtgec
Hali all!!
Szerintem ApWar jól bezsél!!! Menjünk SOF-kerekasztalra és pieaszolgassunk egy picit😉)

NaNoKuTyA
Na végetért a war! 23-11-re nyert az X3M!!! A saját mappunkat legalább hoztuk!! Gratula nekik, a HK1-en még Ben Johnsont is lefutnák!!!

\':..:\'

Pupcika

NaNoKuTyA
<-- ez fog a eszembe járni! huhh

Pupcika
köszi srácok 😄
mindent bele 😄DDDDDDDD

Stotoo
CB vs Qk szal mi 😊

NaNoKuTyA
mi például!! az X3M-el!!

Pupcika
kik jáccanak ma? mert az obi oldalt nem tom megnyitni

Stotoo
Pilu bakke nekem kuld pls mert LSC nincs ma este szal ide pls: [email protected]

Pilu OBI
LSC!! MAil ment az axeleros cimedre.
Jó wart.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pano
GSXR, felmehetnénk ketten, ne keljen már vonatoznom

NaNoKuTyA
Inkább a következõ Péntek!?

NaNoKuTyA
Ezaz!!! Riszáld még bébíí!! 😄

Qnosi [OBI]
ApWar penteket javasolt, es bevallom, az nekemis szimpatikusabbnak tunik igy elsore, sot Februar 7.-e nekem OK! Egyetlen gond vele, hogy SL aznap jaccik CCvel .. de azt lerendezik 30 perc alatt, es mar ottvannak 9re! :]

Pano
jó lett volna most mert szünet van keddig

Dud [OBI]
Részünkrõl ok, bár nehéz olyan hétvégét találni, ami minden Magyar klánnak jó. Ki kell nézni egy olyan szombatot, amikor az egyik Magyar klán sem játszik és akkor lehetne. Most lusta vagyok átnézni, de majd ha lesz kis idõm kinézek egy idõpontot.
A múltkori helyre ha jó nektek leszervezem, természetesen kikötés lesz, hogy zenész nem lehet és a pincér csajnak be kell venni a cavintont...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pano
Üdv all!

Még 1 új nap. Ma az =X3M=-el warozunk 8-kor, ami nem lesz könnyû, de talán túlságosan nehéz sem 😊.

Kim Basinger
Na jo, akkor en megyek a táskáért....

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

silenter=goth? ja jó tudni egyébként a minap le cheaterezett majd le tk-zva elhagyta a szervert

Kim és más Szalácsi fanok figyelmébe. http://tuvok.fcsk.hu/joke/sandorgona.swf
Elestem 10 ponttol de jót röhögtem helyette 😊 No Problem!
Kim Basinger
SL Phantomnak: Bocs, kecceris letékáztalak eccersem direct. Ráadásul úgy megijedtél , hogy a zászlót is elejtetted... Sajnalom

CB LSCnek: a ctf stat 24. helyén figyelget és halad felfelé ban ide vagy oda.

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

zSo
Phantom !!

A palyad megirasakor elkovettel egy oriasi hibat, es ugy erzem szamunkra egy nagyon fontos dolgot rontottal el. Megpedig :::::
QNOSIT MIERT ENGEDTED KI A KRIPTABOL ????? most megint le fog loni mindenkit.

Rambo [OBI]
Szeva!

+néztem a pályát, igen jól sikerült, gratulálok.
Honnan töltötted le a level editort? Sima Q3 editor SOF2 compilerrel? Van hozzá kézikönyv vagy leírás-féle?

Elõre is kösz.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Taptarap
És mé nem jössz a ts-re?

Taptarap
LSC te ilyen korán felkeltél????

LSC
OBI-sok nincs még pass-unk mára.Ha elküldted régebben amire nem emlékszem,küld el mégegyszer lécci mert volt egy win reinstall és sajnos a lámaságom miatt elvesztek a leveleim.thx.

ApWar
Sziasztok!

Az OBI-sokkal meg az enyéimmel beszélgettem már arról, hogy mi lenne ha jövõhét pénteken tartanánk valahol egy TIVORNYÁT ahol megbeszélnénk az eddigi tapasztalatokat, és nem utolsó sorban iszogatnánk egy jót?
MI A VÉLEMÉNYETEK????

Üdv: ApWar
LSC
hogy a qrva annyába tud vissza jönni amikor ugy tartományt is lehet ban-olni.

Kaszi46
Pupci ugye mondtam már hogy te is egy állat vagy?😊)))))))))

*Posse*T.W.D*

LSC
A másik meg az hogy messzirõl meg esélye nincs annak akinek usas-a van,úgyhogy egal.

LSC
jaja igazad van.

Pupcika

Pupcika

NaNoKuTyA
A Silenter (=Goth ugye?) a 3-on nyomja!!!!!!

NaNoKuTyA
és szerinted ki volt a köcsöge????

Stotoo

Pano
meg, az én apukám simán megveri a tiédet

Pano
fogda rulez 😊 nem zargat senki, meg kopasz létedre nem basztatnak

Pupcika
abból 5 évet a fogdán töltött