Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
khmmmm megint kezdem a bénázást😊
tehát

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Többi klánnál is igy néz ki a leader war-ok alatt? muhehehehehe 😊)

*Posse*T.W.D*

Rambo [OBI]
Persze, hogy nem! Direkt "kistaknyosoztam", némi szarkazmussal.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Pano
A sírkövek tetszenek, fõleg qnosi koporsója. Nagyon ott van!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano

Mondom én, tipikus öreg úr vagy, már le is "kistaknyozol" .

Jólvan.. remélem azért nincs harag, csak poénkodtam

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kim Basinger
Nagyon jó a map. Gratulálok, ügyes vagy!!!
Remélem ha meghalok engem is az OBI-s fiuk közé temetnek el😊
Egyetlen gondom a sötét részeknél adódott, kicsit eltévedtem, de majd viszek nightvision. Az még izgalmasabbá teszi majd!!! A magyar étteremért pluszpont is jár, igy elérted a kapható maximumot!!!

OBI Team: Kérem a pályát tesztelés után valamely porton elhelyezni.

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Kim Basinger
Hehe, marmit nem baj csak erdekes. Goth neve egyre feljebb csuszik a ranglistan(CTF). Mikor elõször (e lószar) észrevettem akkor a 36. volt, késöbb a 26. mig most a 24. helyen áll. Lassan lenyom mindenkit pedig banolva van. Ez ám a hidegháború!!!

Úgyhogy egyebet nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki.

Rambo [OBI]
Az öreganyád térde kalácsa, te takonypóc!

Egyébként a tegnapi waron úgy todtam jó eredményt elérni, hogy az Accessories közé a kedvemért felvették a fiúk a gólyóálló mellény és a thermal googles mellé a járókeretet is. Így el tudtam ballagni addig a sarokig, ahol az ötletgazdag német fiúk minden körben megpróbáltak berusholni.

Pano
ugyan már öreg úr

Pano
kitehetem a HQ-ra, vagy majd a véglegeset?

Rambo [OBI]
Bááácsiiii?????

Kim Basinger
Megneznem, megtehetem?

Pano
emberek.. feltettem egy új detonátort, van it egy olyan, hogy Teljesítmény. Lehet választani 3 intervallum között:
-alkalmazás
-kiegyenlített
-agesszív

Kérdem én, érdemes agresszívre tenni a kártya teljesítményét?

NaNoKuTyA

\':..:\'

NaNoKuTyA
Keresd meg a kuttyát!!!
img

\':..:\'

Dud [OBI]
Ha úgy sielsz mint ahogy lõsz akkor egy komplett traumatológus csapatot is vigyél magaddal, mert szükséged lesz rá...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

see.aakogh
Kabbe! 😄D Minket nem akarsz vinni? 😊))

Ford Fairlane
Srácok, érzékeny búcsút kell vennünk egymástól egy hét erejéig. Olaszországba távozom, hódeszkázás illetve síelõk alázása céljából. Jó mulatást addig is !!! Ahogy Swarci mondaná :

Ájll bí bekkkk !!!!!!!!

Ford Fairlane
Hát persze, persze.......
Optimizmus rulez !!!

Grave Digger
Úgy néz ki, hogy mától újra visszetérek a régi jó 30-50 közötti pingekhez😊 Már configolják az új vonalat, remélem estig megcsinálják😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pano
Nekem hál' istenek nincs gondom az axeleroval... multkor elégg le volt lassúlva.. de 20 perc alatt megoldódott

Dud [OBI]
Mert ugye van megoldás, csak a szolgáltatónak pénzt kell egy keveset beraknia (gyorsabb, jobb eszközök, nagyobb sávszélességû vonalak ... stb) az üzletbe. De ugye ezt nem szívesen teszik, várnak addig, amíg már mindenki panaszkodik, és akkor majd megoldják. Szal csak harcoljatok!

Dud [OBI]
Nekem is az elmúlt idõszakban rengeteg gondom volt a szolgáltatómmal. Axelero / ADSL. Számtalan kicsi lag volt, félelmetes pinelszállások, amik egyre durvábbak lettek. Végül már teljes kapcsolatbontás lett a vége. Vagy 3 hónapig nyomoztunk az okok miatt mire meglett. (És itt köszönöm meg azoknak a Matávos és Axeleros ismerõsöknek akik segítettek) Na szal a gond az volt, hogy a Matáv rosszul, pontosabban alul konfigurálja a rendszerét. Nagyon egyszerûen ezt úgy kell értelmezni, hogy több user van bedugva az adott routerbe, mint amennyit az le tud kezelni. Ez ugyes késleltetést jelent, amit kliens oldalon az adott user lagnak, pingelszállásként él meg. Jómagam addig harcoltam, amíg át nem dugtak egy olyan helyre, ahol még nem volt tele az összes port. Azóta minden rendben van.
Mindezt csak okulás végett írtam le. A szolgáltatók sajna alultervezik a hálózatukat. Nyugodtan balhézzatok miatta, verjétek az asztalt addig, míg nem oldják meg a problémát. Sajna csak agresszíven lehet célt érni, különben kutyába se vesznek...

Pupcika
én este perelek 😄DDDDDDDDD

Uk-muk
16.000-ért ilyen paraméterekkel,amit leírtál,szerintem igen nagy kibaszás.Semmi más nincs dunaujvárosban?Azért azt nem hinném.
Kim Basinger
Ez a UPC kabelen szolgaltatott internet. Csak ezek kiadtak egy alvalalkozonak vagy mi. Ennek neve a dunanet. Kebel, fix ip, 5k sebesseg, 2 eves elofizetes.... Februartol perelek!!!

Birk@
eset->lövés

Birkus Maximus

Birk@
Bakker legvégsõ eset elõtt beugrott egy popup, és beugrott a taskbar, én meg a levegõbe lõttem áááááááááá lehet, szerintem ha nem megy a minimizer, nem szivom igy meg; nembaj visszamentem, aztán belerusholtak a gránátomba Na megyek dolgozni 😄DDD

Birkus Maximus

Dud [OBI]
MOHAAT -n klánban nyomtad?

Pupcika
huhh most értem haza egy tivornyából és eléggé viseltes vagyok és most megyek olgozni 😞
Este jövök hentelni, addig tartsatok ki 😊))))))

Birk@
Megelõzöm az ócska pojénokat 😄DD Nem a vurstliba a céllövöldébe, az OBI szerverre

Birkus Maximus

Birk@
nem jön valaki lõni 1 órát? 😄

Birkus Maximus

Birk@
Nem sokkal, de szerintem ezidáig a chello viszi a pálmát kb +5k feltöltési sebességgel 😄
Na meg ami jól jön, hogy mivel kábelmodem van - azt me ugye nem kapcsolod ki- fix ip-d van

Birkus Maximus

Uk-muk
Nekem fõleg az tetszett a tegnapi warban,mikor a bobby nevû játékos 3csapattársát+asszem saját magát lõtte le m4 gránátjával.Meglepõen rövid kör volt,még oda se értem a helyemre a pályán.
Uk-muk
Kim,nincs dunaujvárosban axelero vagy upc vagy akármi?
csak a logora kell rákattintani és ott az info 😊
see.aakogh
Axelero ADSL a király szerintem, picit drága /13.000-/ de tök megbízható, ugyan 50KB-ra le van korlátozva, de ez is jobb mint az 5K ... :|
Feltöltése elég gagyi, 10-13KB de azért én elégedett vagyok vele.

R@in
Kössz Kolin és LSC!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Kim Basinger
Imadkozzunk Spigi, imadkozzunk!!!

Ki hallott mar olyat hogy 16.000 forintos korlatlan elofizetes mellett 5k-val toltok le, 500 feletti a ping Budapestig, es nincs messenger, icq, rw stb... Baszodj meg DunaNet!!!

Pilu OBI
Kösz, nem találtam email cimet neked. Idõközben valaki feltöltötte nekünk...
Azért köszönöm.

Grave Digger
Már nagyon hiányzik a játék, de megfogadtam, hogy addig nem akarom elbaszni senki játékát, amíg ilyen szar a pingem. Talán holnap már megcsinálják a netet, talán, talán.....

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Ja az infomban lévõ mailcím az jó
Már tegnap délután fent volt
Ha nyomsz egy címet szívesen áttolom.Az emilemet DUD tudja.
Sáska
javollll!

Pano
Lezajlott a *GBS* vs war. Nagyon jó kis meccs volt! Thx cXe!

*GBS* vs ( 22-10 )

Finca
7-1 (*GBS* red)
1-7

Hong Kong Streets
7-2 (*GBS* blue)
7-0

Még1x thx, jó kis meccs volt!

Gratula Rambo bácsi!
Taptarap
Há OBI ha jól értem 14 gyõzelmet hoztatok kékként 13 perc alatt erre mit lehet mondani.

SEMMIT.

Gratula.
Elmegyek madzagot venni, hogy jobban fel lehessen köni a gatyát.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Qnosi [OBI]
Ez is lezajlott ...
Lejatszottuk a CCvel esedekes warunkat ..
28-5
7-1 7-0 (HK1, CC)
7-1 7-3 (Raven, OBI)

53 percet tett ki az egesz war, ebbol 13 (!!!) percet tett ki az a ket oldal, amikor az OBI volt tamadokent ..

De azert a nemet lelemenyesseget itt is megtapasztalhattuk, ha egyszer be akart jonni egy ajton, akkor ott a kovetkezo 6 korben is megprobalt bejonni ... Hihetetlen volt

Ja meg egy aprosag .. Rambo megnyerte az elso palyajat, 20 pont, 15 kill 😊
GJ Rambo, csak igy tovabb
GG all

Pano
nya, indulok warozni.. *GBS* vs OBI league started....

Sziasztok,tudna segíteni valaki abban, hogy hogyan kell lelõni azt a szaros helikoptert Hong-Kongban?????????!!!