Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R@in
Aszondod magyar magyart mószerol be?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Qnosi [OBI]
De hozzatennem, hogy a magyarokban, akiket ismerunk, teljes mertekben megbizunk termeszetesen .. Ezert is lepodtem meg nagyon a reklamalasukon 😊

Qnosi [OBI]
Hat nem szivesen adnam ki, mert nehanyan kozuluk magyarokra is panaszkodtak

R@in
Titok, hogy kik azok?

Pilu OBI
ALDI-tól kikaptak 3 ponttal.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Hú látom kemény dolgok mennek... Bár nehéz elképzelni hogy ha tényleg csítelnek hagyták magukat 7-0-ra lealázni (vagy akkor már nyertek papiron ? ) Igazából annál szarabb csak 1 van ha szar pinggel gémel, az ha az ellen nyomja úgy... Nem is igazán várom ezt a meccset a Qk ellen.
Taptarap
Kik reklamálnak??

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Col. Rommel
Hali Qnosi!!!
Eloszor is szeretnenk meglepodni!!!
Masodszor ha jobb a pingunk akkor talan nekunk lenne nagyobb eselyunk leloni vkit!
Harmadszor most nem is jaccottam a WARon akkor mit pofazok???
Ja meg itt most nem arrol van szo hogy jujjuj kikaptunk, csak egy szimpla WAR-rol van szo ahol nagyobb megertest varnank el raadasul magyarok vagyunk!

Elore is koszi a megertesed

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

LSC
De õ csal is csak hát magát nem ban-olja.

LSC
PL:

Taptarap

R@in

Taptarap
Pano ha kell irj email és abban megbeszéljük hogy smint.

Qnosi [OBI]
Hat .. meglepodnel, ha tudnad, hogy kik reklamalnak ...

R@in
CB már megdölt mikor lecsíterezte az SGP-t.

rohadtgec
na jó8 mindenkinek

rohadtgec
nm😉

Taptarap
Kössz geci ez jól esett mert a fejem majd szétrobbant az idegtõl ideáig.
Kössz a nyugodt, összinte szavakat.THX.

LSC
tudom értem én a poént csak nem szeretem,bár ez már ízlés dolga😊.Kabbé mégeccer jó volt.

LSC
De azé a 7-0 ott volt a spiccen😊.Megaláztuk a köcsögöket.

rohadtgec
LSC!! csak a kutya qnosit akartam idegesíteni. Nem titket cikiztelek. Remélem nincs harag😉

Taptarap
Nyitok egy ftp amikor mondod és letöltöd tõllem vagy mondj egy cimet ahova feltölthetem.

LSC
A mieinkre pont ezt mondtam a srácoknak én is.

Taptarap
Én csak annyit mondok naponta 5-6 órát jáccok ezzel a játékkal. Ilyen lövéseket az életben nem láttam mint ahogy egyik csapattársam sem.
De "jobbak" voltak bizos és mi csak statisztáltunk. Ez nem a vesztes dac én mindig is elismertem ha valaki jobb de ezeket SOHA.

rohadtgec
Egyébként tök mind1 ..::CB::..!!! Szerintem qrva jó kis magyar SOF-os banda gyûlt össze. Nem hinném, hogy a mieink közül csalna vki. A külföldiek, meg nem érdekelnek, mert nem õk a cyber-haverjaim😉) A csalásról meg csak annyit, hogy hiába buktatod le. Naponta kb 30 új csít születik. Ezt leginkább a playerek lelkiismeretére kell bízni....

LSC
Kabbé.

Pano
hogyan? 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

rohadtgec
Te qnosi!! Tudok egy pár klánt, akiket figyelni kéne!!! Reggel 9-tõl, délután 3-ig légyszi nézd õket. Ellenõrizd a PB-s screenshototkat. Remélem nem gáz. A többit majd mail-ben és msn-en

Taptarap
Köszönjük a hozzáállást.

LSC
Az icq-ért sorry át tudom gondolni milyen lehet.Csak tegyél lécci különbséget a:mostkezdtemjáccaniésmindenkicsal,és a HC gamerek közt.1 szó mint száz,azt csináltok amit akartok.

LSC
én nem mondtam hogy 100%,és az egy pöcs láma aki azt kéri hogy vegyétek ki az usast/m6O stb.
Azért meg kellene tudni különböztetni hogy kit kell komolyabban venni és kit nem.
UI:Biztos nem a CB-bõl szólt valaki hogy:jujjugyanvegyemmarki az USASt.
UUI:A goth gyerek vigan jáccik még mindíg.Ez hogy lehet?

Qnosi [OBI]
Persze .. magyaroknal itt van ez a forum, egy egesz jo kozosseg vagyunk .. de szted a kulfoldiek majd beirjak az obiforumba ? Neeem .. kapom a leveleket 10esevel, ICQn mar kb 50-60 kulfoldi jatekos van fenn, ami alapbol nem lenne gaz, csak akkor amikor mar mire valaszolok az egyikre masik 5 sirankozo level jon, hogy jaj csinaljak mar valamit...
Miert nem tud mindenki csak JATSZANI!!!!
A maradekot meg bizzatok rank .. Aki csal elkapjuk, eddigis kaptunk el embereket, ha valaki meg kicsuszna a halobol, akkor az ugyse jatszik eleg jol, had' elveszkedjen .. egyszer_mindenki_lebukik ...

LSC
ja ismerem.

Qnosi [OBI]
Nem konkretan rolatok van szo, de (nalam legalabbis) nalatok borult ki a bili ..
Mais jatszom CTFen 3 mapot, 100+ pont mindegyiken, persze mondogatjak a nyubik, hogy akkora kocsogcsiter vagyok mint a haz, mikor errol leszoktak, akkor elkezdtek rimankodni, hogy jujjugyanvegyemmarki az USASt .. nemfolytatom, CBbol is sokan ott jatszottak ma ..
Kilepek, mert meguntam erre egy kibahosszu uzenet var egy masik klan jatekosatol, aki arra ker, hogy xy klant figyeljen jobban mint eddig, mert bizony kikaptak (nahat!) es egeszenszazszazalek, hogy nem tisztak ..
Hat lol mostmar ...

LSC
PL kik?Mert én eddig nem láttam 1-et sem aki reklomált volna.

Qnosi [OBI]
Persze megnezzuk .. csak arra nem gondoltal hogy eddig SZINTEMINDEN vesztes jott reklamalni, hogy jaj biztos csalnak uristen most milesz. .

Nemtudom ismered-e azt a nagyon epuletes sztorit a pasztorrol meg a farkasrol ...

LSC
Elfelejtettem mondani,akinek jobb a pingje sokkal könnyebben lelövi azt akinek 300-as.Aki kétségbe vonja menjen próbálja ki.

Taptarap
Pano ha kell cs video valahogy összehozzuk.

LSC
PL az SL-t senki nem gyanúsította,mert érezhetõ volt hogy bénábbak voltunk(bocs a klántól).Elfelejted azt is hogy mindennap játszunk 200 pinges csávók ellen.Azért nem ma kezdtük hogy eltudjuk dönteni mit lehet ebben a játékban és mit nem.Azt sem értem mér nem tudjátok azt mondani :"OKÉ megnézzük."Mennyibõl tartana?Ha azt mondanátok egyiknél sincs semmi gyanús kissé megnyugodnánk bár a képek nem zárják ki az aimbot lehetõségét sem.És végül köszi a hozzáállást.

Taptarap
Ja a pingre gondoltam.

Taptarap
Qnosi ezt mi is számitásba vettük de ez nem mozgó alakoknál volt hanem álló mint irtuk/nem szeretném ismételni magamat, sörétes stb.../..Hála istennek most már szinte csak magyar klánokkal jáccunk azok legalább biztos nem trüköznek.

Qnosi [OBI]
Hat nemtom .. Eleg erdekes ez amiket leirkaltatok itt .. Nemtudom mire keszultetek a War elott, de ha megneztetek a Qk 3 meccsbol 2-t megnyert, azt az egyet is az ALDI ellen bukta el 2 (ketto) ponttal, szoval nem egy rossz klan, egyetlen hatranyuk, hogy nagy a pingjuk ... Pont ez az szerintem, ami nektek furcsa volt, nalad te mar 3at belelottel a csavoba, de onala lehet, hogy elobb lott mint te .. es mivel a szerver bevarja mindket kliens adatat, siman lehet, hogy elobb lelott ...
PB szkrinsatok meg nem publikusak, csak akkor adjuk ki, hogyha kiderul belole valami, meg egyebkent is, abbahagyhatna mar MINDENKI ezt a mindenki gyanus es PBszkrinsot napi 500, mert kurvara idegesito tud lenni, mikor napont 50-100 embert kene folyamatosan figyelnem, mert az egyiknek eppen jobb napja van, vagy a masiknak rosszabb, esetleg eppen jobb a nete, vagy csak masfel maszkal .. Remelem belatjatok, hogy a mindenki gyanus es mindenki csitel felfogas kezd kicsit unalmassa valni ...

LSC
Sajnos nincs meg Pano.Elakarod lesni ahogy a nagyok hogy csinálják?Te kis huncut.

Úgy látszik mindenkibõl kitört 😊
Pedig úgy volt, hogy szarunk erre a worra a qk-sokkal mert azt az elvet valljuk, hogy minket büszkeséggel tölt el ha becsületesen az utolsók vagyunk mint csalással az elsõk között.
Taptarap
Ha nem lesz meg nekem itt van a gépemen majd letöltöd tõllem.

Pano
köszi

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Taptarap
LSC -nek szolok szerintem mingyá belinkeli.

Pano
mondjátok meg pls, kiváncsi vagyok

Stotoo
Asszem LSCnek még megvan a cím, nekem azóta már volt resintallom és nemtom honnan szedtem le 😞.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

LSC
Rohadt wallhackerek csinálltak egy videót és élvezkednek.Dühítõ.

Pano
azt megnézném, honnan lehet letölteni azt a cs-s videjót?