Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eloszor is szeretnenk meglepodni!!!
Masodszor ha jobb a pingunk akkor talan nekunk lenne nagyobb eselyunk leloni vkit!
Harmadszor most nem is jaccottam a WARon akkor mit pofazok???
Ja meg itt most nem arrol van szo hogy jujjuj kikaptunk, csak egy szimpla WAR-rol van szo ahol nagyobb megertest varnank el raadasul magyarok vagyunk!
Elore is koszi a megertesed
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Kössz a nyugodt, összinte szavakat.THX.
De "jobbak" voltak bizos és mi csak statisztáltunk. Ez nem a vesztes dac én mindig is elismertem ha valaki jobb de ezeket SOHA.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Azért meg kellene tudni különböztetni hogy kit kell komolyabban venni és kit nem.
UI:Biztos nem a CB-bõl szólt valaki hogy:jujjugyanvegyemmarki az USASt.
UUI:A goth gyerek vigan jáccik még mindíg.Ez hogy lehet?
Miert nem tud mindenki csak JATSZANI!!!!
A maradekot meg bizzatok rank .. Aki csal elkapjuk, eddigis kaptunk el embereket, ha valaki meg kicsuszna a halobol, akkor az ugyse jatszik eleg jol, had' elveszkedjen .. egyszer_mindenki_lebukik ...
Mais jatszom CTFen 3 mapot, 100+ pont mindegyiken, persze mondogatjak a nyubik, hogy akkora kocsogcsiter vagyok mint a haz, mikor errol leszoktak, akkor elkezdtek rimankodni, hogy jujjugyanvegyemmarki az USASt .. nemfolytatom, CBbol is sokan ott jatszottak ma ..
Kilepek, mert meguntam erre egy kibahosszu uzenet var egy masik klan jatekosatol, aki arra ker, hogy xy klant figyeljen jobban mint eddig, mert bizony kikaptak (nahat!) es egeszenszazszazalek, hogy nem tisztak ..
Hat lol mostmar ...
Nemtudom ismered-e azt a nagyon epuletes sztorit a pasztorrol meg a farkasrol ...
PB szkrinsatok meg nem publikusak, csak akkor adjuk ki, hogyha kiderul belole valami, meg egyebkent is, abbahagyhatna mar MINDENKI ezt a mindenki gyanus es PBszkrinsot napi 500, mert kurvara idegesito tud lenni, mikor napont 50-100 embert kene folyamatosan figyelnem, mert az egyiknek eppen jobb napja van, vagy a masiknak rosszabb, esetleg eppen jobb a nete, vagy csak masfel maszkal .. Remelem belatjatok, hogy a mindenki gyanus es mindenki csitel felfogas kezd kicsit unalmassa valni ...
Pedig úgy volt, hogy szarunk erre a worra a qk-sokkal mert azt az elvet valljuk, hogy minket büszkeséggel tölt el ha becsületesen az utolsók vagyunk mint csalással az elsõk között.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Always remember you\'re unique, just like everyone else.