Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A base könyvtárban találsz egy ilyet: user_RealDamage_mod_by_OBI.pk3 .Ezt kell bemásolni a szerverre és vagy az öszes gépre.
köszi
de végülis nem a statért játszik az ember.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Sose szoltak be meg nekem, sose lattam oket ugatni .. Meg TKzni se ... Erdekes stilusban jatszanak ez teny, de ez hozzatartozik (Baro is mekkora sztar mar )

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

csatlakozok

Csak még egyelõre nem verem a taknyom mert a játékban iszonyat n00b vagyok.. tegnap GSXR 30-ból 31-szer bealázott de majd gyakorlok keményen és akkor majd kapjátok az ívet!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Mást nem tudok elmondani, kérem kapcsojja ki...