Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eh...

mert ahogy látom, az aldisok már türelmetlenül várakoznak, már szét tk-zták egymás agyát
hasonló a probléma a címoldalon a szerverlista: itt a ctfr port rossz helyen van. a második portra van írva a negyedik helyett
és egy kérdés: az inf port az mire van ott 20104-en?

Ez tiltott ha jol tudom, es mar nem az elso eset hogy latok ilyet.
Ennyit a szabalyokrol.
gugger 😊) nekem is az "erdekes" jelzo ugrott be ra..

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ha lehetne egy picit bõvebben...
Kisgyerkõcnek igértem, de sehol semmit nem találok
Bocsi az off-ért, de gondolom, itt komoly szaktekintélyek lehetnek old game ügyileg 😊))
Egy elég régi játékhoz, a Tomb Raider Chronicles-hez keresek minden okosságot. Pálya letöltések, csalások, okosságok... minden érdekel!!!
Köszi!
58xx pontot ertem el elsore, de nincs turelmem tobbhoz .. 4. palyan nagyon genyo szentjanosbogarak jonnek ...
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Énekelni már énekeltünk...
Máskülönben meg ha hallotta tõlünk az összes savat, akkor holnaptól mint kõmûves köszönthetjük körünkben.