Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kim Basinger
Megyek!!! Ehez is kell joystick?

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

[DCF]SkipeR
...

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Topic OFF
Sikerült megcsinálnom az IGI2 szervert!!!
Mostmár biztonsági másolattal is fel lehet menni.
ip: 212.92.18.49 port: 26001 (default)
nincs jelszó.
Teszteljétek. A kezdõ összeget is feljebb állítottam, hogy akik frissen jönnek a játékba azoknak is legyen esélye.A sniper ki van tiltva, hogy ne fulladjon kampelésbe a játék.
Jó játékot kívánok.
Ford Fairlane
Meg minek veszekedni, ha verekedni is lehet ?!?!!?!?!!?!?!?

Pano
oksa

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dud [OBI]
A SOF2 scene LAN party szépen alakul. Már csak meg kell egyeznünk a hely bérbeadójával. Nem lesz drága, jó helyen lesz. Ha fix minden, akkor leírom a részleteket.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Helyzet az, hogy nagyon jó és nagyon kultúrált társaság jött itt össze. Ha megnézed, az átlagéletkor bõven 20 év felett van, én olyan 25 -re renném. Ez is és az is garantálja hogy soha nem fognak elvadulni a dolgok, hogy módszeresen vagy banoljuk az idiótákat, vagy kiutáljuk innen. Ja és egy fontos dolog: ITT NEM CSAL SENKI!
És ha mégis összeugrunk, semmi gond. Felnõtt emberek vagyunk, meg tudjuk beszélni a problémákat. Csak így tovább.

Dud [OBI]
Ha már játszottál az OBI szervereken, akkor a Realdamage beállításokat már le is töltötted, úgy hogy nem is tudsz róla. Ott van valamelyik könyvtáradban. Szal csak indíts egy gámát és ezek a beállítások lesznek.

The Garrett
mi a golden house LTT/ Lama szervereken szoktunk lenni majd egyszer keressük meg egymást 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pano
Mondjuk, nekem életemben az elsõ játék amivel multiztam az a SoF II Multiplayer demo volt majd leragadtam a játéknál. .D

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Garrett, az egy dolog, hogy egy SoF II-s játszik más gémel is, de szívünkben csak egy gémnek van helye, és ez a SoF II 😊)))

Pano
WP Warriors szerveren is egész jó arcok vannak, meg normálisak a pingek is . Mostanában meg van halva a magyar CS szerverek túlnyomó része, mindeghyik lagzik az állat és 120 alá nem megy a pinged jobb esetben...

Taptarap
Bazz ittvagyok azt meg vagy kukulva.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

SarkanyfuaRUSH
OBI-sok!

Ha LAN partyba akarok egy realmodos szervert indítani, ahhoz mit kell csinálnom?

köszi
LSC
jer mán ts-er.

LSC
féame=flame.

LSC
figy 11000 hozzzászólásból eddig kb 50 volt ilyen lightos féame csak de azok is megoldódtak.Ha nem jön ide túl sok idióta akkor nem lessz gond.

Taptarap
Ezt a mondatott szerintem fel lehetne venni a nõk szájából gyakran elhangzó mondatok sokaságába.

The Garrett
csak próbálom rávílágítani a SoF scenet hogy hova NEM kell eljutni, ezzel is elõsegítve õket hogy a békesség és megvilágáosdás ösvényére találjanak 😊

Timber
es mindezt a szepet nekem irta ... bibibi! ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

SarkanyfuaRUSH
Üdv!

Na elkezdtem gyakorolni kicsit az OBI szervereken. Jópofa game lesz, csak még nem ismerem. Bár kicsit túl real az eddigiekhez képest 😊
Dud [OBI]
Megyek én is. Asszony már vagy 3 órája alszik. Már megint hiszti lesz, hogy a "faszér kell ilyen sokáig játszani..."
Bye holnapig

Taptarap
Akkor go go go bed!!!!!

Taptarap
Jó tanács mindenkinek nehogy az asszonyt 1* is engedjék jáccani a neten. Nem birtam ma sofozni mert leturt a géprõl és 5 órán keresztül Mohaa-zot.

LSC
yes sir!Holnap jövök és ezt veheted fenyegetésnek is.

Taptarap
......ja és menj az asszonykád mellé aludni késõ van már!

Taptarap
Naponta küldik az email-re és különben is MENNNYMÁÁÁ!!!!

LSC
ja mer õk igazi HC gamerek akikbõl nem sok van már.De kössz nem fogok CS-vel jáccani,a sof2 szerintem ûbereli simán.

NaNoKuTyA
jól áll a kezedbe az m60 te kuttya!!!

\':..:\'

The Garrett
hát ja ez az általánosítás CS vel szemben. De ha van kedved adok 1-2 olyan szervert amin tényleg nomrális CSések játszanak (és a legjobbak Fop Team unity stb... õk nem anyáznak.)

I.C.ram
NA megyek aludni az M60 legyen veletek...
vagy kapcsold be a vsyncet, vagy vedd le a maxfps-t 85-re

LSC
Gondoltam

LSC
Te mega lol vagy komolyan mondom.

csabawarchief
Na jo van! Kikapcsolok. Viszlát all' (én még forumba is elköszönök)

LSC
Asziszed újat mondtál bakker?

LSC
kapcsold be.

csabawarchief
LSC !!! Én szoktam MOHAA-zni 😄DD

LSC
arról itt is szó volt.

LSC
seismovision

LSC
Shut up man!

LSC
nem a mohaa-val van a baj mert az egy jó játék hanem a primkó emberekkel akik "jáccanak" vele.Ezért nem jött be nekem a CS sem.Elkezdtem jáccani kb fél éve elõször vele,asse tudtam ki kivel véletlen le tk-ztam valakit persze utánna sûrû bocsánatkérés de már jöt is a válasz szövegben hangban mindenhogy hogy létesítsek szexuális kapcsolatot azzal aki a világrahozott.Sajna ezt nem csak 1 helyen tapasztaltam.Nem tudom mért de egyes játékok vonzák az idióta primitív hülyéket.Hál isten itt nem ezt látom,nem is sûrün olvasok más fórumot.
A csíter témájához a csákónak,egyszer itt is megjelent egyszer egy cheat ftp címde szerintem senkinek nem jutott eszébe játék közen is kipróbálni azokat.

I.C.ram
Nem a Goldra írtad azt? Nekem a sima is jó lenne, mert ugye csak a patchben térnek el.
csabawarchief
**********************WARNING******************* Fiuk !!! Ha valakinek kell a Soldier Of Fortune 2 Gold Editon, akkor FTP managerrel menjen rá erre 212.92.18.49 (felsz.: sector; pass: hableany)! Még valami! Ha valakinek kell cd-key, akkor szóljon Warchiefnek!!! (40%ban valid keyt dob ki).
Itt a fórumba irjatok. A file mérete 0,295 Mb.

LSC
Van más szerver is???

csabawarchief
..::CB::.. LSC : 'Hey! Did you just see this guy? He wet his pants. Ha ha ha ha ha !

zSo
OBI !!

Nagyon szepen koszonjuk a servert ma estere. Igazan jot jatszottunk.
Koszi

zSo
Kicsit lejebb mar irtam. KB 5000-5500 FT
LSC
Ja csak a termeszek eszik majd meg.

LSC
Ezeket rendõröktõl hallod bakker?Mert normális ember nem mond ilyen viccet.
...................................<------ez az anyázás helye.