Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ev1l FlOwEr
Már rég downhillezned kéne, ahelyett, hogy a monitort bámulod. Esetleg tévedek ????

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pupcika
azok miatt lettem ideges akik miatt ezt a szankciót kellett bevezetni 😄

Mr.Grent
ÓÓÓÓÓÓ THX

https://grentmedia.hu

Pupcika
húúúúúúú
pár nap és túlteszed magad a cd kulcs ellenörzésen és úgy emléxel majd vissza hogy jó emlék volt hogy tudtál az obi szervereken jáccani egy igencsak remeknek mondható játékkal.
én is mikor elõszõr hallottam a kulcs ellenõrzésrõl eldurrant az agyam de hamar belenyugodtam (írtam ilyent is hogy elvi oko miatt nem veszem meg.) most erõsen gondolkodóba estem hogy anyagilag kezdek helyre rázódni ( van havonta 10000HUF spórólt lém úgí néz ki (nem járok bulizni szinte sehová) államvizsgára készülõk és remélem a SOF2-t fogom húzni és akkor nem lesz semmi gondom se 😊)))))))
ROFL

grent te meg egy lúzer vagy

Dud [OBI]

Ez lemaradt.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Jó jó, azé nem kell rögtön egymás faszát szopni!

Dud [OBI]
Azért szól bele, mert ez itt egy fórum és nem magánchat. Szerintem egy publik fórumon bárkinek joga van szólni. Má bocs.
Részemrõl a téma lezárva.

Mr.Grent
Isten nem lennék a világ összes pézéért sem, csak próbálok olyan embereket jó színben feltüntetni, akik tettek is valamit azért hogy ott nyomulj, nyomultál-(majd nyomulsz) az Ö szerverükön. THX OBI

Dud [OBI]
Azé mer!

nemtom mit kötekedtek én csak leírtam a véleményemet/egyúttal válaszoltam grentnek!pl ez a robotom gyerek is fasznak szó bé!le lesz szakítva az álkapcsa bazmeggg

Dud [OBI]
Tudom.

ev1l FlOwEr

Ez lemaradt.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Mér' ????

Pupcika
de ez megint chat formát ölt

Dud [OBI]
Jó neked, mert nem melózol és gondolom egyéb kötelességeid sincsenek. Ha nekem ennyi idõm lenne, egy csomó hasznos dologra fordítanám...

Pupcika
jogos

Dud [OBI]
Pls az indulatokat tegyük félre...

nappal döglök koraeste downhillezek,este meg party illetve barátnõmmel levés..nyáron ált. én "elköltözöm" itthonról, szinte sose ülök a gép elé..

Dud [OBI]
Nem tudom mennyi idõs vagy, de képzeld, ha az embernek még családja is van, akkor még arra is lehet szakítani idõt a játék mellett. Ez csak szándék kérdése, hogy akarod -e vagy se...

ez nekem szólt?amúgy te meg ki az isten vagy?

Dud [OBI]
Szerinted miért nem összeegyeztethetõ a napsütés a monitorral? Nappal döglesz a strandon vagy focizol vagy bringázol vagy ... (mint ahogy én is), este meg ott a gép, ahol lehet haverokkal játszani egy jót. Senki sem kényszerít, hogy játsz!

ev1l FlOwEr
Jó utat !

Mr.Grent
Szia örülünk hogy olvashattuk a leveleid.

ev1l FlOwEr
Engem számolj !!!!

Dud [OBI]
Na mi van? Senki nem jön egy kis bóling + piapartyra? 0 levelet kaptam eddig...

zsk féle túlzás volt..
grent: oké további jó játékot!én nem veszem meg ezt a szart az biztos..unalomûzõnek jóvolt, régen talán szerettem is de már k..unalmas..inkább kimegyek a napra minthogy a monitor elõt rohadjak..

Dud [OBI]
Ja értem...

ev1l FlOwEr
Azé' mer' !!!!

ev1l FlOwEr
LoL !

Mr.Grent
LOOOOOOOOOOOOOLLLLLL PUPCIKA ISTEN VAGY 😊)))))

Pupcika
OFF

Dud [OBI]
Meséld el lécci, miért is szopjuk meg?

Mr.Grent
JAJA de ezt nem tudod kikeülni, nem lehetsz isten, de egy 2 %!/ napért megéri, mikor bemész és egy rakás olyn játszik bent akit ismersz és tudod hogy sosem csitelnének. Ilyenkor kell egy team-et összedobni és tönkre verni a csitert, majd hivni egy admint és kibannolni a csába.
Aki láma az kisértésbe esik, aki meg profi az játszik és nem csitel, aki meg olyan mint én hogy néha van egy jó napja egyébként meg golyófogónak elmegy, az gyakoról és élvezi a gámát, errõl ennyit. Hali

hidd el ugyanúgy tele van csíterrel mostis az aegész cucc mint ahogy eddig!ha vki lebukik obiék bannelik de jönnek újabb külföldiek akiknek a szórakozása hogy ha találnak egy szervert addig csítelnek rajta amíg le nem buknak, majd továbbállnak..és képzeld a 20 playerbõl 2-3 csíter engem nem zavar..márcsak azért sem mivel a többségük wallhacker(új verziójú aimbotot már rég nem csinálnak) és hát mitnemondjak a 90%-uk n00b azaz lófaszt nemér a wallhackjével(max +egy-két killel jobb mint cheat nélkül)

Mr.Grent
Sorry Zsiroskenyér de nem értek vele egyet, ha elvész egy rakás ember az sajnos gáz, ez igy van de:
neked az jobb hogy valaki ott ül a doboz mögött és hamarabb lõ mint ahogy a te a reakciód engedné.
Legyél akár a SOF2 scene legjobb játékosa is!!
Mit tudsz tenni:
1.)szerzel sof2-õt eredetit és játszol
2.)te is beszerzel csitet és nem itt játszol
3.)elmész aludni és az OBI szervert mint 1etlen állandó magyar szervert elfelejted.
Éljen a PURE GAME!!!!
UFF ÉN SZÓLTAM!!

csabawarchief
Bolt: ad csak nekem a SoF2-ket majd én házhoz viszzem a magam modján.

Én megnéztem!!!! Biztos jó volt, de már elfelejtettem! 😊 Na jó nem, király volt és minden.

Pupcika
utánvét? vagy hogy is van ez?
"az kizárt dolog, mert nem tudom..." 😄

Mr.Grent
Szerintem jelszavas szerver nem lesz, hisz magyar, a klikken kivül nem igen játszik.
jelszót meghát izé, küldj egy mailt!!!!

Pupcika
Bolt.: 6 ropi + postaköltség?

Pupcika
GSXR is leszedte 😊

haggyad csaba õk szopják meg már mostis a szerverek 3/4e üres

ev1l FlOwEr
2 megoldás:
1: vedd meg a játékot
2: várd meg a jelszavas magyar portot

csabawarchief
Mélyen Tisztelt OBI klán!

Saját és több magyar játékostársam érdekében gyereki alázattal könyörgöm nektek, hogy ne vegyétek el a játékunkat, szémet, piszkos, küldföldi csiterek miatt! Várjuk reakciótokat!

Pano
töltsd le ezt az avi készítõ progit: Platypus Animator a letoltes.com címrõl! Ebben van egy jópár codec (az XViD is) és ugyanúgy lehet vele a fil alá hangot, zenét stb tenni.. jah, és ingyenes 😊 (mármint, nincs idõlimit és korlát.. legalábbis eddig nem találtam benne)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ev1l FlOwEr
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL !!!
Fradi öngól!!! Micsoda lúzerek !!!

LOL !!

Kaszi46
hát azt szerettem volna fel is van rakva de vmiert a premierbe nem volt kiválasztható tömörítés elõtt a codec-ek közül. pontosabban nem is volt a listában.
amugy adobe premier 6.5 csinálom abban lehet vágni feliratozni zenét alákeverni meg mindent ami szem szájnak....

*Posse*T.W.D*

Mr.Grent
Tényleg kaszi hogy csináltad a movie-t?
Vágás meg stb.. ezt elmondhatnád, akár ventin is az este. Hali

Pano
nem én írtam😊 de... a tömörítésre használj szerintem XViD-et...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit