Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CB-LSC
ehh haggyá má.
ev1l FlOwEr
Látom a humorérzéked csúcsra jár.....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Én ráérek....kivárom.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

CB-LSC
hát ezt nem értem mert már múlthét szerdán (asszem) feldobtam.Ilyenkor mi van?
The Garrett
a Miénk készül... bár most ez a CD key mizéria rendesen derékbetörte 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ev1l FlOwEr
Egy sör rendel !

ev1l FlOwEr
Megnéztem, nekem tetszett. (Jót röhögtem, mert a fincan épp beállok az egyik csapatba, úgyhogy ez a közös videónk 😊)))). A legjobb mellékszereplõ Oscar-ért be is jelentkezem.) Hangulatos lett, a zene meg passzol hozzá. Azt hiszem nem molyoltál vele hiába. Ha bárki más csinált hasonlót, légyszi tegye elérhetõvé, engem érdekel !!!!

Kolin Mekré
Kaszi ez melyik videod?Van a 12Mb-os elözõ videodból rész? Mert a végén a fotód kajak jobban büntet mint a fragjaid kajak jót röhögtem :Ð késtz nahh mindjárt lejönt ez a 80Mb-os majd irom a véleményem te puncipecér

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Dud [OBI]
Hát mosmá tényleg mégnézem azt a videjót!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Kaszi46
birom a negativ kritikát sõt igazán ebböl tudom leszürni hogy miket változtassak majd a következönél. amugy nem a fragok vagy az akciok miatt csináltam , hanem mert érdekel a dolog, és külnben is demohiány miatt kénytelen voltam a meglévökböl összevágni valami értelmeset!
na de a lényeg hogy ha már irsz akkor vállaljad fel kilétedet mert 100%-ig biztos vagyok benne hogy napmintnap jatszunk együtt szal ne legyél gyíkarc, elõ a farbával palika! a másik meg nyugodtan nyomhatunk egy 1on1-et egy átlagos napon. ja és lécci csinálj egy videot te is, csak hogy megtudjam nézni milyen a jo tömörítés meg zene meg a nem átlagos eksön szal ha te pofi vagy a témában akkor inkább vagy azt irjad le nékem hoyg pontosan miben változtassak a tömöritésben hogy kicsi is legyen és a minõség is yo legyen, vagy csinálj te is egyet aztán had nézzük milyen az igazi avikészítés. a zenérõl meg nem vitatkoznék mert izlések és pofonyok

*Posse*T.W.D*

Dud [OBI]
Mostanában ahogy látom az alkoholizmus felütötte a fejét a SOF2 sceneben. Hogy kicsit enyhítsük a pia iránti sóvárgást, így úgy döntöttünk, hogy szombat este bowlingozunk egyet, ami nálunk egyet jelent a tökéletes lerészegedéssel... Aki volt már az tudja mirõl is beszélek!
Egyenlõre 2 pályát foglalok le. 21h - 23h -ig. Utána tökrészegen át a játékterembe és randalírozás indul!
Szal akit érdekel a buláj, az mailt nekem pls!

Dud [OBI]
Láthattunk már Téged játszani? OBI -n voltál már valamikor? Nem kötekedés, csak érdekel.

zSo
Kaszi !!

Lattam a videot, es meg kell hogy allapitsam hogy a te kezedbe valamifele genetikai aimbot volt ez ido alatt beepitve, ezert megkerlek teged az FDI neveben hogy ha ellenunk harcoltok meg valaha, vagy a portok valamelyiken az ellenkezo oldalon allsz mint en... KAPCSOLD KI ....

Egyebkent meg gratulalok, kra jol csinaltad, nekem tetszett..........ugyes vagy
zSo
elozohoz meg ------------------ nem okoz problemat beszerezni , csak eppen ido kerdese mig utanna jarok
zSo
Elmeletileg igen, de most olyan sok fele kell figyelnem (kinek ment el kinek nem, ki rndelt , ki nem), hogy egyenlore ujabb rendelest nem vvenek fel, majd ha ez lement..........ne haragudj, de egyszeruen en is ember vagyok, meg hat a progit ennyiert beszerezni sem egyszeru szamomra....
ÁÁÁ BoltBoy 😊
Na tudsz még szerezni akkor SOF2-t? 😊
zSo
Tegnap meg 1 nappal fiatalabb voltam...........
Ma meg mar oregebb vagyok.......sot most megint 1 percet oregedtem....

Egyebkent tegnap este fele kapcsolt be a CD kulcs ellenorzo server...........
zSo
LSC !

A te penzed nem jott meg abban a csunya boritekban, amire rakapartad a cimet, es valami WC papir szerusegbe volt csomagolva, es 6 rugo volt benne.
Na ez nem jott meg ......... LOL LOL LOL LOL LOL
csabawarchief
tegnap még ment

zSo
Szerintem neked is CD kulcs problemad van........
De nem biztos
[HUN]PAStheLoD
meg invalid_CDKEY

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Kaszi46
nyanyo hogy kell linkelni? meg mit keresel otthon? se puszi se pá? itt hagytál fent mint eb a szarát!! kocsit is be kellet volna bikázni 😊)) na mind1 majd keresek valakit..
télleg ha valaki esetleg a mai nap folyamán a keleti fel fog járni és van bikakábele az irjon már itt és akkor megadom a telszámomat aztán segíthet beindítani a jo õöreg pónit
ez nem vicc amugy

*Posse*T.W.D*

csabawarchief
Most próbáltam belépni az OBI serverekre, és ezt irja ki:

"CLIENT_UNKNOWN_TO_AUTH"

hát megáll az ember esze! mit tegyek??

Kaszi46
ez a shoti skin tényleg kiru bár nálam a 4es picmipnél nemtom mennyire lenne lenne mutatos😊) amugy láttam már pár ak skin-t is pl egy olyat amin full véres hõn szeretett ákánk, yo volt az is😊
a másik mivel ugy vettem észre cupcikán kivül nem nagyon tõtõtte le senki a videjomat amire oly büszke vagymok ujra bélinkelem:
http://obi.servegame.com/files/kaszi.zip
ha esetleg netalántán véletlenün mégis valaki leszipkázza az röffenten más annyit ide legalább hogy kaszi megvolt a vidijo... köfi és csak azért vagyok ilyen eröfakos hogy megnézzétek mert elég sokat mókultam vele aztán jolenne vmi viszhangot hallani rola
köki csá

*Posse*T.W.D*

NaNoKuTyA
sikerült!!

\':..:\'

NaNoKuTyA

Birk@

Birkus Maximus

Pupcika
Kaszi te Puttacsíter 😊))))))))
LOL a vidijód nagyon 😊)))))))))))))

NaNoKuTyA
hogy kell belinkelni??

CB-LSC
sok látszik belõle na mind1.
CB-LSC
hát ezt nem hiszem el.

na ez a másik.
CB-LSC
jó lett na:

CB-LSC
Ezt a 2 fegyver skin-t szvsz berakhatnátok:

Sáska
Akkor abbol 1 az enyém!

Dud [OBI]
Még mindig bugos ezek szerunt a master szerver...

Col. Rommel
Pedig azt en irtam!!! LOLOLOL

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Col. Rommel
Mia fasz ez a goldthunder???

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Hat bazze a CTF#1-re meg az INF/DEM#2-re beenged generalt kulcsal a tobbire nem!!!RavenMasterServer
CB-LSC
akkor az én lóvém megkaptad ugye?6 pénz vót egy újságpapírban,és feltünõen béna írással megcímezve.
Pupcika

Pupcika
és ha lesz akkor mi lesz az ára?

zSo
Egyenlore nincs meg csak 2, ugyanis az utan rendeles kicsit docogossen megy most valamiert.

Aki nem kapta meg a SOF-ot az kerem csorogjon ram 1 percre telcsin : 06-20-9-654-851

Koszike
Nem akarok belédkötni, de akkor én meg jópáran eredeti sof nélkül úgy nyitunk mintha elkaptatok volna csitelésért 😊)) (egyébként egyetértek cd keyyel, vesszen a csítere!)

Dud [OBI]
Mostanában nem nagyon vannak. Egy kis beíjesztés után alábbhagyott a csítelés.
De ettõl függetlenül igen, retteghetnek a csíterek. Aki most lebukik, az tényleg bant kap és mehet újra a bótba venni új gámát...

NaNoKuTyA
szia Bolt! érdeklõdnék, hogy a GBS számára megérkezett e a 3db Sof2, mert mostanában indulnék haza, dunaúj érintésével? ha csak 1 van az is jó, siserét és gecit leszarom!

hüp hüp... BoltBoy, mennyi is volt s SOF2? ...hüp hüp

Taptarap
LoLténlyeg mükszik a cd kulcs ellenõrzés akkor most rettegjenek a cheaterek???

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
Jah én még nem kaptam meg./N.Z./

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

zSo
Na !!

Nalam ugy nez ki a dolog hogy az alabbi 2 ember nem kapta meg a csomagot, ha jo az adminisztracionk :

N. Zoltan --- BP
U. Imre --- BP

Igy van ?

zSo
Bocsi LSC !!!!

Ez a beirasod elkerulte a figyelmemet.