Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

kajak jót röhögtem :Ð késtz nahh mindjárt lejönt ez a 80Mb-os majd irom a véleményem te puncipecér \"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
na de a lényeg hogy ha már irsz akkor vállaljad fel kilétedet mert 100%-ig biztos vagyok benne hogy napmintnap jatszunk együtt szal ne legyél gyíkarc, elõ a farbával palika! a másik meg nyugodtan nyomhatunk egy 1on1-et egy átlagos napon. ja és lécci csinálj egy videot te is, csak hogy megtudjam nézni milyen a jo tömörítés meg zene meg a nem átlagos eksön szal ha te pofi vagy a témában akkor inkább vagy azt irjad le nékem hoyg pontosan miben változtassak a tömöritésben hogy kicsi is legyen és a minõség is yo legyen, vagy csinálj te is egyet aztán had nézzük milyen az igazi avikészítés. a zenérõl meg nem vitatkoznék mert izlések és pofonyok
*Posse*T.W.D*
Egyenlõre 2 pályát foglalok le. 21h - 23h -ig. Utána tökrészegen át a játékterembe és randalírozás indul!
Szal akit érdekel a buláj, az mailt nekem pls!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Lattam a videot, es meg kell hogy allapitsam hogy a te kezedbe valamifele genetikai aimbot volt ez ido alatt beepitve, ezert megkerlek teged az FDI neveben hogy ha ellenunk harcoltok meg valaha, vagy a portok valamelyiken az ellenkezo oldalon allsz mint en... KAPCSOLD KI ....

Egyebkent meg gratulalok, kra jol csinaltad, nekem tetszett..........ugyes vagy
Na tudsz még szerezni akkor SOF2-t? 😊
Ma meg mar oregebb vagyok.......sot most megint 1 percet oregedtem....
Egyebkent tegnap este fele kapcsolt be a CD kulcs ellenorzo server...........
A te penzed nem jott meg abban a csunya boritekban, amire rakapartad a cimet, es valami WC papir szerusegbe volt csomagolva, es 6 rugo volt benne.
Na ez nem jott meg ......... LOL LOL LOL LOL LOL
télleg ha valaki esetleg a mai nap folyamán a keleti fel fog járni és van bikakábele az irjon már itt és akkor megadom a telszámomat aztán segíthet beindítani a jo õöreg pónit
ez nem vicc amugy

*Posse*T.W.D*
"CLIENT_UNKNOWN_TO_AUTH"
hát megáll az ember esze! mit tegyek??
a másik mivel ugy vettem észre cupcikán kivül nem nagyon tõtõtte le senki a videjomat amire oly büszke vagymok ujra bélinkelem:
http://obi.servegame.com/files/kaszi.zip
ha esetleg netalántán véletlenün mégis valaki leszipkázza az röffenten más annyit ide legalább hogy kaszi megvolt a vidijo... köfi és csak azért vagyok ilyen eröfakos hogy megnézzétek mert elég sokat mókultam vele aztán jolenne vmi viszhangot hallani rola
köki csá
*Posse*T.W.D*
\':..:\'

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

RavenMasterServerAki nem kapta meg a SOF-ot az kerem csorogjon ram 1 percre telcsin : 06-20-9-654-851
Koszike
De ettõl függetlenül igen, retteghetnek a csíterek. Aki most lebukik, az tényleg bant kap és mehet újra a bótba venni új gámát...

ha csak 1 van az is jó, siserét és gecit leszarom!

\':..:\'
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Nalam ugy nez ki a dolog hogy az alabbi 2 ember nem kapta meg a csomagot, ha jo az adminisztracionk :
N. Zoltan --- BP
U. Imre --- BP
Igy van ?