Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
Ha megengeded:
1. kinek adnál passwordot?
Tegyük fel adsz X klánnak Y klánnak de Z klánnak nem.
X klán pl jóba van Z klánnal és elmondja neki a pass-t. így lehet ujat feltenni.

1 ok a sok közül.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

McCoy
ha nem publik, és lenne mondjuk 1-2 public ahova mehetnének, akkor nem keresnék a többit
McCoy
PORT váltás, stb.............
McCoy
Én igen, de neked úgy néz ki nincs minél lenni
Dud [OBI]
Meg, de a fél világ ismeri a szerverünket és megtalálják, még ha el is rejtjük.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

csabawarchief
dem1 birok játszani ... lol

ev1l FlOwEr
Te eszednél vagy ilyenkor ???????

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

McCoy
MASTER SERVER helyett egy saját szerver látrehozása, ahol játékosok key-e tárolva lenne?
McCoy
olyan szerver ami "ne mpublikus" tehát nem látható ase-ban, megoldható?
Dud [OBI]
Na ne fárasszá baze... Lusta vagyok legépelni, annyi okot tudok! Hidd el NEM KIVITELEZHETÕ!!!

McCoy
Tudod, honnan ha egyszer ki se lett próbálva???
Pupcika
te OBI nyaló, te

Dud [OBI]
Többek közt igen, de van még vagy 5 ok, amiért nem mûködik.

Dud [OBI]
Tudom, hogy nem mûködne!

Pupcika
volt rá precedens és pangott mert mindannyian oda mentünk ahol dögszagot éreztünk 😄

Pupcika
de igen
köszi

McCoy
Figyu OBI, volt egy sokkal jobb megoldás is (password) azt legalább ki kellett volna prószálni, hogy bejön-e, ki se lett próbálva, honnan gondolod, hogy nem müködne?
Dud [OBI]
Szép beszéd és igaz is...

Dud [OBI]
Telán azt, hogy lesz jelszavas, nem CD kulcsellenõrzõs port nem?

Qnosi [OBI]
Meg egyebkent ..
Ha bekapcsoljuk a CDcsekket, akkor itt flamelni kezdtek, hogy mekkora gecik vagyunk, hogy bekapcsoltuk es meg kell venni a progit ..
Ha nem kapcsoljuk be, akkor megy itt a flame(meg kapjuk a leveleket mint allat), hogy miert nem kapcsoljuk ma' be, mert sokkocsog csiter ..
Kezd idegesito lenni ..
Ha tudtok jobbat csinalni, hajra.....

Dud [OBI]
Gondolod hogy minden külföldi szerver tört. Nézz körül! Nagyon keveset fogsz találni.

Pupcika
ja abból a monitorod a fele vagyis olyasmi géped van mint sokaknak kinek már egész jó a vasa 😄
ja a vas szórol jut eszembe hogy annak van más jelentése is 😊)))))
én nem idegeskedem nem spilázom túl a dolgot de a vitának sincs értelme
inkább köszi OBI hogy gondoltok olyanokra is akok nem tudját megengedni maguknak hogy gámát vegenek (pl:: kisiskolások és anyu ha megtudja hogy a zsebpénzét holmi vacak játékra költi akkor azonnal megvonás😊
mit akartam ebböl most kihozni?
mind1 megyek gépelni

McCoy
Örülj neki, hogy szerencsés vagy, de van aki nem szerencsés (pl most égett le a táp miatt az egész gépem kb 2 hónapja) és ez eléggé leszívta a pénztárcám egy jó ideig, és nincs szaros 5 ruppó se
csabawarchief
Vitázni nem akarok, de azért a véleményem elmondom, hiszen ez már visszaállitva ugy sem lesz. Ha soha nem lett volna ilyen crackelt server akkor ok, már 5-6 hónap alatt osszesporoltam volna. De igy hogy megszoktuk, megszerettük, és már nap, mint nap vagytunk rá hogy nyomjuk, igy nem járja sztem. És ha hiszitek hanem nekem nincs 5000 forintom most erre, ezért mondtam már bucsut, de a külföldi servereken még tudok nyomulni...

Dud [OBI]
Csak van valami amire költesz. Gondolo azért eszel nem?

Qnosi [OBI]
Nem ertem mit problemazol ... Ha lesz, akkor jatszol tovabb, ha nem, akkor nem .. ezert nem kell itt flamelni mint allat ...

Dud [OBI]
Tudtam, hogy ez lesz, ezért nem akartam beírni. Kurvára nem tehetem meg, csak szerencsém volt ill. van. De nem ez számít. Nem százezrekrõl van szó, hanem csak összesen 5 kibaszott ezer forintról...

Qnosi [OBI]
akkor igy jartal

McCoy
És mi van ha nem piálok?
Dud [OBI]
Persze...
Ha mondjuk 1 hónapban nem mész el piálni, már meg is van. Ennyi.

McCoy
500000-as vas elöl könnyü bakke, nekem nagy örömöt jelentett egy jó athlon XP cpu is, te meg itt azzal törlöd a valagad WC-zés után (van aki megteheti)
McCoy
És mi van ha nincs másik 5000?
csabawarchief
és lehet hogy nem csak rám ...

Dud [OBI]
Én kérlek 10ezret költök netre és kb egy 500.000,- -os vas elõtt ülök.
És mennyibe kerül vajon egy 700 -as cerkás konfig. Biztos nem 20 ezerbe. Ok 5000 -et költesz netre. És akkor másik 5000 -et egyetlen egyszer nem tudsz félretenni... Na ne máááá!

Pano
nem mondtad, hogy nem rólad van szó

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

McCoy
LOL pano, ki mondta, hogy rólam van szó, én csak felvetettem ezt is
Pupcika
ezért nem kell vitatkozni
annak van igaza aki gyorsabban és erõsebbet rúg ROFL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

csabawarchief
Akkor azt hiszem, hogy rám várhattok az OBI servereken...

Pano
annál több pénzed maradt meg akkor és megtudod venni

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

McCoy
Tudod DUD te lehet, hogy 20ruppót dobsz ki netre, 200000FT-os gép elött ülsz, de van olyan aki a 700-as cerkája, és a 5 ruppós net elött ül
Pupcika
ahogy vissza fele olvasok egész jó reklámanyagot lehetne ebbõl készíteni

Pupcika
az erõsíti a szabályt 😄DDDDDDDDD

Pupcika
én is erre a következtetésre jutottam hogy valszeg ezt megveszem és ezexerint hasonlóan vélekecc te is a gáma vásárlásról
no comment

McCoy
És mivan a kivétellel?
Dud [OBI]
Gyere ventire!

Dud [OBI]
Hol láttam már ezeket a sorokat???

Qnosi [OBI]
Lol Dud 😄

Qnosi [OBI]
Evi 150000 perkalsz a netre, kb 200000 es gep elott csucsulsz, es sajnalsz (egy bulira/bebaszasra/akarmire elegendo) 6000 forintot egy olyan jatekert, amivel (eddig legalabbis) eleg sokat jatszol ?

Dud [OBI]
LOL!

Dud [OBI]
Szerintem mindenki egy kicsit túldramatizálja a dolgot. Nem vagyunk egy atom gazdag ország, de szerintem még itt is BÁRKI ki tudja spórolni az a nyamvadt pár ezer forintot. Pláne ha arra gondolok, hogy 10 róka a net, ott ülsz egy min 200.000 forintos gép elõtt és még sorolhatnám. És akkor bárki azt mondja hogy erre nincs pénzem... hmmm. Ez megint csak akarat kérdése.
Megjegyzem én elvi okokból nem veszek meg gámát. Ezt mégis megvettem...