79689
-
#75167 B.Ú.É.K. -
#75166 búúúúúúúúúúúúúék
-
#75165 BUÉK ALL!!!!! -
#75164 BUÉK ALL!! -
#75163 Melóba mentem, 12 órázni :D De már itthon vagyok és IVÁSZAT VAN aztán buliiiiii! BUÉK -
#75162 BÚÉK All. -
#75161 BÚÉK for all! -
#75160 búék mindenkinek! -
#75159 buék all.
gyertek infezni MOST:D -
#75158 AZ eddigi 3 meccsünkből mi se voltunk meg soha 5-en(ZiZi adj életjelet magadról!),hanem kellett mindíg egy pótjátékos.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani KarSZ-nek az egész RÉM Team nevében!!!
Ui.: Itt van a szilveszter vége az évnek,
kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek.
Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre,
Vegyél rá valakit az orális sexre.!!
BUÉK nektek Koczkák!!!
Sorry:
"Tegnapelőtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter." -
#75157 Jaja, erre próbáltam célozni, kösz sis3 GBSben sosem volt ilyenkor gond, simán jácottunk 4en is, nemeccer álltam ki éppen emiatt;
(már akkor is ugy gondoltam hogy aki az 5ből ki akar állni az majd kiáll ha ugy gondolja) csak elgondolkodtató, hogy a 3 meccsünkből 2x nem volt meg az ellenfél . Vagy hosszabbítani kéne az időtartamot, vagy nemtom, egy konstans 4v4 már elég kevés lene :) Egyébként szívesen leszek tartalék ha a szabályok lehetővé teszik ezt ilyen esetekben. -
#75156 eddig sofoltál? jóéjt neked is, én is gózok pihizni ideje már... -
#75155 Boldog Új Évet gyerekek.... 2007 van! Na vazzeg, elnéztem a naptárat, B.U.É.K. lefújva, majd holnap :D Este SOF? Azt hittétek mi? BULIIIII
Annak aki sof mellett tölti a szilvesztert, csak ezt szeretném üzenni : -
#75154 majd este 10-11 magasságában!;) -
#75153 GG mi is, jo meccs volt! (bár nekem szarabbul adott, mint eddig bármikor ... xDD) -
#75152 Ha ennyi fölös időd van kedves barátom akkor irány a 62.112.194.67:20106 ,mert szükségünk van 1 adminra aki váltja a mapokat:D
Line up:everybody
62.112.194.67:20106
NOW -
#75151 de nálunk az 5. ember csere volt.. -
#75150 Én azért megértem Birkát is, egy olyan team élére lett téve, ahol nem is igazán ismer senkit. Így most mi alapon mondja meg, hogy te nem játszol, vagy éppen te nem...
Ezt valamelyik csapattagnak kellett volna felajánlani imho, és akkor sportszerűség is van, és Birkusz sem kerül ilyen helyzetbe.
Na, de sztem már rég túl van ez tárgyalva, inkább gondolkozzatok, mikor akartok egy jót infezni;)
-
#75149 OMG!
Amikor én nem tudtam menni az első cupwarra,Sis3 szerzett helyettem 1 pót embert,de Rasta meg eladut,így hát Sáska barátunk becsületesen 4 re csökkentette a mi csapatunk számát,és kikaptunk 4v4 ben!
De attól függetlenül fasza vagy Sise innetől kezdve alázunk mindenkit!
Becsület RULZ!!!! -
#75148 Vitázni jó :D -
#75147 Vita nem merült fel mert mi kiálltunk 4-en is 5 ellen, mert kemények vagyunk,;) mert azt hittem hogy lesz olyan korekt Birka csapata hogy mindig pihen majd valaki 1 mapon, de sajnos nem igy történt és ez már nem elősször fordult elő.
Osztom a véleményed Chem. -
#75146 -
#75145 Az én véleményem az, hogy ha a vita csak felmerül bármelyik meccs során akkor már nem érte meg játszani. Azért csináltuk ezt a kupát hogy mindenki jól érezze magát. Számos következtetést levontunk, és olyat dolgokat tanultunk, amivel tavasszal a következő magyar kupát sokkal izgalmasabbá és élvezhetőbbé tehetjük. Addig is mindent elkövetünk hogy jól érezzétek magatokat, és ugyanerre kérünk titeket, hogy igazán a játék élménye számítson mindenkinek -hogy wazze DE KURVÁRA IZGULOK - és ne az eredmény. Következő forduló januárban (az utolsó előtti :D) HF ALL -
#75144 nagy GG a mai inf partira!! legközelebb ha korábban kezdjük, akkor nem kell n3kor feküdni -
#75143 A kis inf party is fasza lett, jövőre is tolhatunk még sok ilyet!
-
#75142 GG Csigák!
Kösz a meccset! -
#75141 jah, persze csak akkor ha van minimum 1 GB ramod -
#75140 állítsd be, hogy az xp ne használjon lapozó fájlokat, próbáld meg.
A wolfnál megoldott ez egy hasonló problémát havernál, igaz az nem multi volt. -
#75139 Délután még azt mondtad nem tudod hogy ti is hányan lesztek, én már akkor mondtam hogy mi csak 4-en vagyunk, tartalék játékos kell majd igénybe venni.
Tartalék meg az a 1 aki elérhető volt Állatéknál játszott, igy nekünk nem jutott :(
Aki nálunk nem volt a waron már 2-3 napja szolt hogy nem lesz 29.-e után.
Neki 27-28 lett volna jó meg nekünk is, de ez a 2 nap nektek nem felelt meg, igaz beszéltünk a 28.-áról de az nap nem voltál elérhetö.
Még 1 dolog, amikor Kalozék ellen játszottunk Pulse az inf mapra nem tudott maradni, és mi úgy döntöttünk hogy mi is csak 4-en leszünk és így is győzni tudtunk. (gg Kaloz team)
A lényeg azért az hogy izgalmas jó meccs volt és remélem mindenki jól szórakozott.
gg all nice war
Uí: nincs harag hisz ez csak 1 játék
-
#75138 összegzés:
jó votla meccs GG kabbe klán, nagyon jól toltátok, annyak ellenére, hogy 4-en voltatok végig, mi meg a játék 60%ban 5-en. (zárójelben jegyzem meg, hogy amikor fincan 4en voltunk, 5ig elvittük 4en :p)
De volt hogy ötünket lejáccottátok, főleg a végén.
LaLee: Tudod ide mindenki jáccani jön és plz ne várd el senkitől, hogy a te szép szemedért ne jáccon (ergo tegyem ki), pedig az egész napját ugy alakította hogy beleférjen ez az este, mert valaki tőletek nem volt ott. Nem vitatom hogy miért, mert lehetett komoly dolog is, ez van. De talán nem kéne az egészet így felfújni, főleg nem nekünk akik nem tehettek semmiről... Lehet dumálni inkorrekt gámáról mindenhol, de egy kupán nemkéne, mert kötelezően voltak ott akik eljöttek. -
#75137 oki -
#75136 Valaki gém holnap? -
#75135 félidő
-
#75134 ahogy elnézem, most lett 7-6 a kékeknek :D
-
#75133 mikor?
én addig wowozok:D -
#75132 még van egy wór, aztán mehetne
jön még akkor walaki ?
-
#75131 na wtf már 15 perce ott ugrálok a serveren.. -
#75130 SZVSZ:
Nem lehet hogy v.meik file a hibás(amit nem kell használni a match serverken)?
A sofot úgy rakta újra hogy MINDEN mapot,serverröl letöltött file-t,registry-t törölt az uninstall után(mert ezeket nem uninstallálja)?
Mert ha nem tegye meg így és,menyjen fel a kurvára,majd onnan szedje le a szüséges dolgokat amik nem hibásak!
-
#75129 Na szal pontositok. Arról van szó hogy elindul a játék, rá 10 secre megáll a kép, meg a hang, ekkor kitesz spectbe, majd elindul egy 2 másodperc erejéig, aztán megint megáll, és ez igy megy.Aztán ha nem én lépek ki , aztán egy ido mulva vagy az md5tool tesz ki, vagy cask simán disconnected from szerver. -
#75128 ne szórakozz Szente Kaszi! Szólok a Zsótinak... Az b