Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
De ha így is fel akarsz venni akkor priviben megadom az msn-em.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
Nekem az ARC jobban teccccik.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
csak sztem akkr vissza lehetne vágni, eccerûbb kikapni, nyerni. de mind1
nem lehetne egy ligát indítani a lámáknak, meg egyet a profiknak?
<#idiota>#idiota><#lama>#lama>
scorelimit 7 vagy 10 (megállapodás kérdése)
timelimit 0
CO= Charge Only (csak a kék oldalon hozott pontok számítanak)
scorelimit 0
timelimit 20
<#nemtudom>#nemtudom>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
relativ kicsi, pörgõs map.
mivel a piros tudja, hogy csak ATOMKEMP van, mert minden egyes eltelt másodperc nekik ketyeg ezért szépen bekempelik übermod a táskát, mindenki hoz magával 5 flamet s azt dobálgatják. nem hiszem, hogy el tudsz hozni jor1-en 2 perc alatt egy táskát, ha az egész red team rajta ül.
(ha 1 kör nem sikerül, vagy 2 percen túl vagy, már meg is dõlt a 10 pontos teória.
ha CO van, sokkal kevesebb pontot tudsz gyûjteni.
ARC-nél 10 pontot tudsz összeszedni oldalanként, míg CO-nál sztem ez esélytelen.
vegyük mondjuk kam3-at:
ha minden kört hoztok, és gyorsak is vagytok, akkor is 1 táskaelhozatalhoz kell min. 2 perc. tehát optimistán gondolkozva kékként bezúztok 20 perc alatt 10 szászlót (nem hibáztál 1x sem, és minden kört ti nyertetek). Azért mondom hogy ez optimista hozzáállás, mert a piros rá fog ülni a szászlóra, és szépen flame-elget, hogy minnél jobban elhuzza az idõt...
De mind1, akkor is 10x kettõ perc alatt hozunk 10 flaget.
Namármost ezekután átmegyünk piros oldalra, ahol már mi nem fogunk 1 pontot sem kapni, csak a kialakult elõnyünket õrizhetjük meg, a lemaradásunkat itt már nem hozhatjuk be.
(hozzáteszem, hogy kam3 egy közepes méretû map)
Ugyanez (kam3) ARC-ben:
timelimit 0, scorelimit 10 avagy 7. Ha ugyanazokkal a képességekkel vágsz neki, mint a fent emlitett CO-n, akkor ugyanugy elhozol 10 táskát. VISZONT: pirosban ismét hozhatsz akár 10 pontot.
Ha 7es scorelimittel játszol, akkor is 14 pontot szerezhetsz max.
Ergo: ha sc 10, akkor ARC-n legjobb esetben 20 pontot hozhatsz össze, 7es scorelimitnél 14-et.
Mindkét szám nagyobb, mint a (szerintem) optimistán számított 10 pont a CO gametype-ban.
Kérédéseim:
Miért ellensúlyozza jobban a CO a CTF-et, mint az ARC??
Hány éves a kapitány?
<#wave>#wave>
<#hehe>#hehe>