79689
-
#75687 aimbot^^ -
#75686 Aimbot :D lehet félre értelmeztem a lámabotot :D vagy mégsem? -
#75685 ne fiatalicsá minket vazze! :D -
#75684 AB? -
#75683 Csery játéktudása ellen nem mész semmire az AB-vel :D -
#75682 Mikor szeretnél látni? Felmegyek és lelőhetetlen leszek. Bekapcsolom a lámabotot, amit a flowától kaptam. -
#75681 Öskövületek mikor fogtok játszani már kiváncsi vagyok rátok -
#75680 nemkem maradt a statom a régi....csak fordítva! -
#75679 xDDD -
#75678 Olyan nincs. Mindnekinek kötelező ugyanolyan bénának lenni!!!!! :D -
#75677 az nem merült fel benned, hogy esetleg te nem játszottál már kb 1.5 éve (akkor sem olyan sokat), ők meg napi 2 órát játszanak, s esetleg ezért dőlsz-buksz? -
#75676 i love you:)
ping: 35ms
-
#75675 i love UPC 1.18Mb/sec letöltési sebesség. -
#75674 Miért nem elég egy bohóc? Az is több mint a semmi :D -
Meksz #75673 Minden játék teljesen ingyen, eredeti CD kulccsal!!! Csak itt, csak most, csak neked!!! -
#75672 szal a lényeg ez lenne
és bocs a szar képért. -
#75671 uhh gec bocs a képért, infraviewen vhogy nem ilyen szar volt, nemértem pedig mindig így dobtam be képet, de sosem volt ilyen problem.
a lényeg: -
#75670 a Kurva jor1/shop2 törölve lett?
és egy másik kérdés: fe akartam menni az új Kurva inf serverre, erre nem enged felmeni, hanem azt mondja szedjem le a user_RealDamage_mod_by_obi.pk3-at csakhogy: a serveren ugy nincs autodownload, de a fontosabb: nekem meg van:
ilyenkor mit lehet csinálni? -
#75669 én se azt mondtam, hogy uncsik, poénkodni jók, csak naon bugosok, de a megfelelő változatos mapcyclevel naon jó serverrt lehet összedobni.
ja FINCA2 powa :D -
#75668 Szóval vegyes érzelmekkel teli tértem vissza. Jó kis fealing volt bejutni a serverre és néhány tonna olmot osztogatni, bár többet kaptam mint addddtam :). Nagyon profi emberek gammelnek vörösen izzó golobist köpködő AK-val várnak a fal mögött mikor előbukkanak egyből eltalálnak, nem is értem, hogyan csinálják :( valahogyan átlátnak a falon nagyon menők!!!!!!! Az én időmben ezt wh-nak hívták LoL. Vagy esetleg egy másik kézenfekvő lehetőség van ez már maga a mátrix amiben egyes emberek benne születtek a rendszerben hogy azt a maguk kénye kedve szerint formálják. Kéremszépen valóban ez a cyborg világ.
Másképp azért jó volt.... nanokutya is feltünt hó hó régi cimbik -
#75667 Nem azt mondom h mindig uncsik csak ha mindig azok a mapok mennek akkor már tényleg uncsi -
#75666 jah a régi szép idők...
az volt a legnagyobb TK eddig, bár a rekord 1 mapon 9, csak nem tudtam befejezni a mapot... szal nem ért. -
#75665 3 mp 7 TK almával...
ezzel búcsúztam tőletek -
#75664 azok a mapok csak poénkodásra jók semmi másra.
az alap mapok jó kombinációban naon jók, ja és dep1 infet még hozzjuk kell csatolni az jól meg van csinálva és jó meccseket toltunk rajta anno a balfasz serveren. -
#75663 Lehet h uncsi a jor1/shop2 kombináció de a CS mapok is uncsik a Mad-Hunt serveren(ami mellesleg a kury-é manhuntnak semmi köze ) -
#75662 jor1\shop2\ctf kombináción kivül is látnak sztem jópáran fantáziát, csak azok a serverek sokszor konganak az ürességtől. Legalábbis ez elmúlt 2 hétben egyiken se láttam embert, így nem is naon sofoltam. -
#75661 Az.
Szerinted nem kerestem,de mint cirkusz induló nem hozott ki semmit,ha simán cirkuszt írtam akkor meg MANCI-t hozott ki(MagyarNemzetiCírkusz+I)... az angol meg a francia oldalok meg nincs semmi használahtó csak az,hogy milyenek a bohócok -
#75660 A végén a futó az nagyon kemény :D -
#75659 Olvastam egy cikket, hogy túl korán lépte még meg a T-online a sávszél emelést, mert még nem fejeződtek be maximálisan a fejlesztések. Sok helyen a tűréshatáron megy a rendszere. -
#75658 Hazai T-com os sávszéelsség emelés óta, mindenkinek szar kifelé és befelé is a netje. -
#75657 Nyem, amikor ment az inf móka, akkor soha nem volt semmi gond. Kár hogy a külföldieknek magas rá a pingje.:( -
#75656 SOF2FILES.com, ha itt nincs megeszem a kalapom. -
#75655 Akkor remélem nem volt gáz hogy 1x-2x lelőttem a szerver este úgy 8 körül, napersze rögtön indítottam is újra, csak a lagzás miatt. Üresen futó szerver néha szeret belaggolni.
-
#75654 nekem mind1, csak a brigád jó legyen!;) -
#75653 -
#75652 béesz BaNDiKa :P -
Pár érszevétel:
-Infen nyugodtan lehet berakni m4-et m203-al. Ha nagyon bökné a csörötöket, akkor lehet limitálni oldalanként kettöre, háromra.
-Flame kötelezö:)
-public esetén scorelimit 10
Lkurtuk szerverböl kiindulva, simán meg van az esély arra, hogy felfuttassuk a szervert. Akárhányhor bementünk, pikk-pakk megtelt, jöttek külföldiek is, annak ellenére, hogy sokuknak 100 körüli volt a pingje. Szal jo lenne, ha pár estén keresztül állando jelleggel megtöltenénk a szervert.
Nomeg annak is örülnék ha a magyar sofosok, végre egy kicsit többet látnának a sofban a jor1\shop2\ctf kombináción kivül. -
#75650 Az új kurva INF szerver: 217.172.182.244:20100
Remélem a Sáskának kevesebb lesz a pingje. :D -
#75649 Ezt látnotok kell, nagyon nagy :D -
#75648 kit érdekel? de itt 1 link: ez