16997
-
az lehet, de pár hónapos csak, és már merül... :/ -
EK1TEP #12152 Lehet gyengült az elemed az alaplapban!
Nekem volt ilyen!Vettem bele egy újat ás minden jó lett! -
jah hát sztem sincs köze hozzá, de kb azóta késik, mióta műxik a C&Q
-
semmi köze hozzá , de majd valaki aki jobban ért hozzá majd leírja -
Embörök! az lehet, hogy attól hogy megy a cool & quiet folyamatosan késik az óra vindózban? de ténlyeg 1-2 nap és kb 5 perccel kevesebbet mutat 
eddig nem volt ilyen
-
Reméljük megőrzöd jó szokásod...
-
hát....
inkább ph-zok :D -
Azt hiszem 7** -es chipset kell min. hozzá az Overdrive miatt. -
Gibor #12145 Értem... köszi, csak furcsa hogy én a 2.4 en futó egymagos gyenge procimnál nem vettem észre semmi változást, pedig azért egy egymagosnál ha felszabadul akár 5%is észre kellene vennem :D -
"AMD Phenom II X2 550 Unlocked To Quad OC To 3.8 GHz"
ASUS CrossHair BIOS ver. 0703....... jammmmi -
Leírnám, de itt olyan szépen leírták...: link :) -
Gibor #12142 am az AMD fusion for gaming mire jó? betöltöttem akármelyik profilt semmi változást nem vettem észre azonkívül hogy az msn meg xfire futott de nem tudtam felnyitni, de game be semmi különbség. -
majd megszokod...
-
-
US3??? Meg vagy húzatva? XD UD3!
Ha már ipon:
Minimális árkülönbség, nagy különbség pl. megbízhatóságban és élettartamban! -
windóz igy is úgy is megtölti a felét :D legalább is a nagy átlag az hogy mindig lefoglalja a memó felét -
Szoval ha ott figyel a 8GB ... a lapozofile-t kikapcsolom akkor kenytelen mindent a RAM-ba tuszkolni ... Hmmmmm . Kiprobalas lesz
-
jó érzés volt 1600-as ramok-ból kirakni a 8GB-t. de sajna nem volt vele stabil x38...
pista megtáltosodott amikor kikapcsoltam lapozófájlt. játékból kilépni 1sec volt:)
hát igen, szép idők voltak azok
Ha a hagyományos Drájv formátumúra gondolsz akkor azok már kihaltak.
Láttam már 2U-s ramd rivét ha jól tudom 128 darab 1Gb-s ddr400-as modul volt benne és 1KW-ot fogyasztott teljes terhelésnél:) optikán volt a szerverhez kötve de még rá nézni sem volt szabad olyan sokba került.
a PCI-ex-es változat az nem rossz, ha 128GB-ért ott akarod hagyni egy autó árát.
-
Hát igen PS az egy mocskos ramzabáló szörnyeteg. 3DS Max is néha tud szépeket alkotni... -
Grafikai alkalmazásoknál, PS, 3dsmax, stb pont van értelme. Azoknak semmi sem sok.:) Ha meg ingyé' van pláne jó. -
nem art mert akkor a 4GB sincs ertem. A masik : egyszer mar probaltam utana jarni a RAM DRIVE dolognak de nem lett belolle Semmi. Olvastam regen hogy megfelelo memoria mennyiseg mellett akar onnan is lehet futatni az oprendszert . Na ehez nem art a tobb memoria de nem tudom hogy is kellene.......... -
Értelme nincs, de ingyen van 
Tényleg akkor már ajánlott lesz 64bites oprendszert feltolni a gépre igaz? -
nemsok -
Van ertelme 4GB-nal tobb memorianak ??? -
rég voltam itt
de nem bírtam rájönni ez most AMD vagy Fusion topic
szerintem a háttér kicsit zavaró :S -
Nah skacok. Mivel úgy tűnik hogy kapni fogok pusziért 16 giga 800-as DDR2-t (cégnél fejlesztés van és nyúlok
) szóal úgy döntöttem hogy jó nekem egy AM3-as de DDR2-es lap is. (16 giga... Mit kezdek én annyi memóval
) Szóval erről mi a véleményetek: Gigabyte Deszka
-
Eleg jo ... erdemes megnezni . -
koszi -
yep -
Azok a hutok amik jok az AM2+ alapbol jok az AM3-hoz is ??? -
Ezekhez jó választásnak tűnik. Mondjuk az Adobe termékek jellemzően Intel-közeliek (bekaphassák').
Amúgy annak idején én úgy vettem 4 magost, hogy fejleszteni akartam az Athlon 1800+-omat.:D Aztán új rendszer...de ha már ez akkor egy kicsivel többért lehet az. Ahhoz viszont érdemes már egy ilyet venni, de ha már ennyit rászánok akkor pár ezerért lehet egy amolyan is, így lett az akkori legjobb 9850.
Ha már ilyen van akkor megpróbálom azt amit eddig nem lehetett, videót csinálok. Pár hétig Windows Movie Maker, aztán google, hogy merre lehetne tovább lépni. Így lett Vegas Pro. Jó móka, de azért nem baj, ha nem kell napokig a gép előtt ülni, vagyis sokat ne tököljön a rendereléssel a proci.:)
-
X4 955 + Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P + 2X2GB OCZ PC3-12800
CPU Clock Ratio = x18.5 (3700MHz)
CPU Northbridge Freq. = x13 (2600MHz)
CPU Host Clock Control = Auto
CPU Frequency (MHz) = 200
PCIE Clock (MHz) = Auto (2000MHz)
HT Link Width = Auto
HT Link Frequency = Auto
Set Memory Clock = x6.66 (1333MHz)
DRAM Configuration = Press Enter
System Voltage Optimisation
System Voltage Control = Manual
DDR3 Voltage Control = +0.200V (1.8V) Vigyazzva !!!
SB/HT Voltage Control = Normal
NB/PCIe/PLL Voltage Control = Normal
CPU PLL Voltage Control = Normal (2.5V)
DDR VTT Voltage Control = Normal (0.8V)
NB Voltage Control = 1.200V
CPU NB VID Control = +0.250V
CPU Voltage Control = +0.050V
Normal CPU Vcore = 1.350V
Talan valakinek jol jon ha eppen ilyen cucca van .....
-
Adobe Premier, Photoshop, 3DS Max 2010 van nálam mindig fent (most is) és használom őket rendszeresen. Remélem 4 maggal a Studio Max szárnyakat kap, és 20 másodperccel hamarabb lesz vége egy non-stop 4-5 napos renderelésnek, mint a mostani C2D T6400-on. 
-
Én úgy gondolkozom hogy ha már van rá pénz akkor 4 magot veszek hisz elvileg a jövő a többszálú adatfeldolgozásban van.
Szerintetek karácsony környékére lemennek valamit az árak? Lehet hogy karácsony után kapok egy kis prémiumot és akkor valami komolyabbat vehetek.
-
4 magosnak jelen állás szerint akkor van értelme ha elég sokat videózol. Leginkább Sony Vegassal, mert az nem Intelre írt cucc.:)
Persze mondjuk a GTA4 is szereti a 2-nél több magot, meg talán mostmár jönnek azok a progik amik használják. -
ok
-
Hát de az egyedüli 4 magos is amit még meg tudok fizetni
Úgyhogy szerintem akkor azt veszem meg.
Köszi a segítséget!
-
810? Nem rossz de azt hiszem az egyedüli 4 magos a Phenom II-knél ami 4MB cache-el "büszkélkedik", a többi meg 6-al. -
Aha. Ez így tényleg logikusan hangzik és szerintem megdumáltál az AM3/DDR3 ügyben.
Solten: 3 magos proci? Én mindenféle képen 4 magost szeretnék. 810-es szerinted milyen? -
Az AMD-nél már elég régóta integrált memóriavezérlő van, nemcsak az AM3-nál.
Amennyire én tudom: AM2+-os proci nem mehet AM3-as lapba. Egyrészt a láb, másrészt a DDR2-es memória miatt. AM3-as proci mehet AM2+-os lapba, mert a lábakkal sincs gond, és az AM3-as proci támogatja a DDR2-es és a DDR3-as ramokat is.
DDR2 vs DDR3. Egy dolog a sebesség, és egy dolog a fejleszthetőség. Sebességben tényleg nincs olyan nagy előrelépés, viszont a DDR3-as rendszert a későbbiekben jobban lehet majd fejleszteni. Ennek nagyon egyszerű oka van: kb mostanában várható, hogy átfordul a gyártási arány a DDR3 javára. Vagyis a DDR3 ára elindul lefelé, miközben a DDR2 ára felfelé. Ha most veszel 4GB ramot, és mondjuk egy év múlva akarsz még 4-et akkor már nagyon zsebbe kell nyúlni DDR2 esetében. Tehát a fejleszthetőséget költség oldalról megközelítve értem nehezebbnek.
Ez az előrejelzés a neten található cikkekben. Aztán majd kiderül mennyire látnak a jövőbe.:)