Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ráadásul mostanság stresszes az élet, és kell a cigi. Amúgymeg a Rektorral is cigi melett lehet a legjobban dumcsizni.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Nem egy cseresznyevirág támadott meg? 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Mindenesetre, a koporsószög egy érdekes cuccos...
Ma pl, egy csaj elvette az utolsó szál cigom, hogy majd, vesz nekem másikat... Dehát a majd, az majd lessz, cigim meg most nincs...
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
csak így mellékesen hallottam, hogy a mentolos cigi nagyon durván impotenciát okoz.
ez mennyire igaz?
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
Vagy tévedek?
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
War. War never changes.
Haver vett egy main-t, elszívta 1 nap alatt a dobozt, 4 hétig nem nézett a cigire...
Ha le akarsz szokni, akkor ideális.
Effektíve a leg ótvarabb cigi amit sztem a földön gyártottak (ehhez képest a prilukki davidoff)
Egyébként jó cigi, én szeretem, és az erõssége is rendben van. (még nekem is, pedig ilyen instant tüdõrákokat szívok)
egyébként egy kékpallmall-rõl kb 1 hét alatt átszoksz
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
remélem tud vki segíteni, van egy doboz Magyar Szivarka 25 szálas cigarettám olyan 50- 70 éves lehet!
nem tudjátok kinek tudnám eladni?
neten nem nagyon találtam gyûjtõket
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
megy a felzárkózás az eu-hoz...😊
sztem simán kaphatsz azt is sarki boltban,már amelyikben van,de ha cigit adnak,akkor sztem azt is
ugyanúgy káros mind a 2 😊
boltot én is tok ahol cigit adnak, csak dohányt akartam venni de majd probálkozok
---
de inkáb magamnak szeretnék sodorni.
Az meg hogy hány évesnek nézek ki mindig a megfigyelõtõl függ.
amúgy ha valakinek van dohányboltos tapasztalata lécc tegye közkincsé😄
---
dohányboltban nem szoktam vásárolni sûrûn,de élelmiszeráruházakban(nem sarki bolt)
szoktak kérni személyit,persze csak attól,aki nem néz ki 18 évesnél többnek