3503
Avagy dohányzásról általában
  • sz4bolcs
    Volt szilveszterkor egy davidoff gold :-) Volt egy davidoffos időszakom, aztán nagyon sokáig utáltam azt a cigit, most meg megint tetszik az íze.
  • OssianFan
    Cigik terén még elég tapasztalatlan vagyok, de nekem ez a piros Tilbury kezd megtetszeni :)

Kipróbáltam hogy kevertem a dohányba egy kis kókuszreszeléket, na azzal már tényleg szörnyű :S Eléggé olajos íze is van, meg a füstje is kegyetlen büdös.
  • mgenya911
    a piros tilbury télleg elég kotvány fajta, elszivtam egy szálat és valami szörnyü szar iz maradt a számban utánna amugy is tök jellegtelen :(
  • OssianFan
    Én sima piros Tilbury-t vettem, nem cherry-vaníliát, és erre írtam (mmint a piros Tilburyre) hogy silány :)
    Szerintem szívjatok Lucky Strike-t!!!Vagy Camel-t!!!2 nagyon jó cigi és egész elérhető árban vannak!!!Am felfedeztem multkor a rockets 40-et 40 szálas és 800 ft alatt van és nagyon jó!!!
  • LaciMaci
    Mondtam...úgy istenítik, de nekem nem jött be!Pedig szilveszterkor ezt vittem "hú, milyen jó lesz"
  • OssianFan
    Nekem 1 doboz kék Bond ment el. Sajátot nem tudtam vinni, bár jobb is, mert ez a Tilbury amit vettem eléggé silány..
  • csoxer
    na sikerült megkóstolni a dunhillt (670ft),egész jó:) ja és 2 doboz elég is volt szilveszterkor,meglepő:D
  • stevenson1988
    BÚÉK mindenkinek! ki hány karton cigit szívott el az ünneplés alatt?
  • mgenya911
    ha igazán jó zacskós dohányt akartok vegyetek Golden Virginia-t! zöld alapon sárga feliratu zacskoban van. A legjobb dohány amit valaha szivtam csak nehéz beszerezni. Én sose szivok dobozos cigit szerintem az csak tyúkszar meg szalma nikotinnal dusitva.
  • stevenson1988
    Tilburry cherry vanillát én spec csak akkor szoktam venni amikor épp nincs primus, tömni sokkal könyebb, ám vigyázni kell vele, mert sokkalta könyebbem kiesik a parázs a cigiből, hogy miért, azt nem tudom...
    az árát mindenesetre épp hogy megéri, lágy íze van, kellemes, de maradok a primusnál
  • OssianFan
    Ki szeretném próbálni majd énis, az oldalon ahol szoktam nézegetni a dohányokat, ott dícsérik.
  • LaciMaci
    Sziasztok!

Vettem Tilbury cherry-vanilliát...

Megmondom őszintén, hogy nekem nagyon nem ízlik...
  • csoxer
    énmeg még dunhillt sose,ki kellene próbálni:)
  • sz4bolcs
    10%-tól még a dunhill sem lesz 900 Ft. :-)

Megvan!! Veszek bordó davidoffot, olyan szart már vagy 5 éve nem szívtam. :D
  • sz4bolcs
    5 nap no-cigi után beleszívtam valami kék vagy sárga bondba, és akkorát köhögtem tőle. :D:D:D Azért szilveszterre majd kell valami finomat izzítani.
  • csoxer
    azkénemég
  • LaciMaci
    1 hónapja pall mall-t szívok (kék) ma kaptam viceroy-t hát sztem pall mall után borzalmas, amúgy régebben azt szívtam és akkor jó volt!
    Minden viszonyítás kérdése sztem!
  • LaciMaci
    Aztán 2009-re 900-Ft ot is elérhet!
  • LaciMaci
    Viszont most olvasom, hogy jövőre egész évre vetítve 10%os lesz az áremelés!
  • LaciMaci
    tuti
  • kulabácsi
    mé emelik? :O
  • LaciMaci
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy januártól hány százalékkal emelik a cigit?
  • LaciMaci
    Kezd kihalni...
    Régen egy csomó volt ide írkálva mostmár naponta 1-2 üzi
  • sz4bolcs
    Vaniliás primus után nem izlett a Tilbury.
  • OssianFan
    Én ma vettem piros Tilbury dohányt, 1 helyen ahol olvastam róla ott szidta egy emberke, de szerintem nemrossz. Igaz, kicsit nehezen tölthető, de ezenkívül csak annyi furcsaságot találtam benne, hogy eleinte nem éreztem semmit amikor letüződtem, szó szerint olyan volt mintha csak levegőt vettem volna, aztán a cigi 1/3 része körül már éreztem a középerős ízét. Jó áron van, 40g 390 Ft :)
  • Requiem88
    egri vagyok :/
  • mabbak
    Miskolcon, avason középszer utca 21 vagy 23 alatt lehet pinyakoládás cigit vásárolni, van mangós is. Remélem ezzel közelebb jutottál a probléma megoldásához :DDDD.
  • sz4bolcs
    Egyszer szívtam valami piros maint, de valami förtelem volt. :D

Régen szívtam dunhillt, akkor angyon izlett, most vettem megint egyet, és nem volt olyan finom + új fajta doboz. :(

5 nap után újra rágyújtottam, elszívtam 3 kék bondot, megint flash - letörtség - kómás ébredés. Egész eddig nem voltak ilyen tünetek. Durva. :D
  • Requiem88
    végre valaki reagált ^^
    (és még egyszer bocsánat a többpostos bénázásért)
    nekem nagyon tetszik, bár jobban örültem volna ha találok pina (pinnyának kell ejteni collada-t, haverom mondta hogy nagyon kellemes... de ezt találtam és ez sem rossz, nem tudom... engem határozottan a csokis dohány illatára emlékeztet, amíg meg nem gyújtom. nekem tetszik ^^
  • G13
    Na, akkor nincs para, minden rendben van:)
    Nem kaparja le, de sokat segíthet. Nálam beválik legalábbis.. Néha abba kell hagyni a cigit, nálam is van, hogy lerakom 1-2 hétre.
    Requiem, milyen az új main? Kíváncsi vagyok rá, lehet megpróbálom valamelyik nap. Kipróbáltam haverom dunhilljét ma, de nem jött be nagyon. Szerinte olyan, mint a kék bond, csak hosszabb és vékonyabb..
  • sz4bolcs
    A hülyébb azért túlzás, inkább úgy írnám le, hogy mentális fittség.
    Sportolni most nem sportolok, alkoholt mértékkel fogyasztok, a drogokat nem vetem meg, de nem fogyasztom őket. A sport nem kaparja le a tüdőről a rárakódott szenet, bár más módon befolyásolhatja az oxigénellátást.
    Majd még írok..
  • Aquir
    ja a "csak"-ot elnéztem, akkor bocs :)

ja és a sport és no cigi. ezek a legalapvetőbb dolgok, amit midenki tud, csak nem mindig hajtják végre különböző okok miatt :) Mondjuk nemcigisek se sportolnak sokkal többet.
  • Aquir
    úgyvan. mert a tüdőnek nincs köze a légzéshez a ciginek meg hozzá :D
  • G13
    Tehát hülyébb vagy, mint 8 éve, ez a lényeg?:)
    Télen, napfény hiányában én is szarabbul ébredek, és lehangoltabb vagyok. Viszont ebből az egészből arra következtetek, hogy semmit nem sportolsz, rendszeresen alkoholizálsz és a drogokat sem veted meg.:) Az, hogy mennyi oxigénhez jutsz, nem csak a cigi befolyásolja, sőt, inkább az, hogy a vörösvérsejtjeid mennyi oxigént tudnak felvenni. Sportolj valamit, hagyd abba a cigit, és akkor nem fogsz este flashelni meg szarul ébredni..
  • sz4bolcs
    Ismertetem a mostani helyzetet 8 év bagó után (kisebb, nagyobb megszakításokkal) 22 évesen. Változó, mikor mire gyújtottam rá, kék, vagy piros cigik közt kedvtől és időszaktól függően bármi lehetett. Szeretem a füstszűrő nélküli aromás sodort cigiket, bár azokat csak olyankor szívtam, mikor elég erősnek éreztem magam, mivel huzamosabb használat után KO-t kaptam tőle.

Nálam nincsen zöld trutymó, soha nem köhögök és nyáladzok reggelente.
    Amit viszont észrevettem magamon: Lassú testi és mentális leépülés. Brutálisan nyomott ébredések, lehangoltság. A tüdőm nem gyűjt elég oxigént, az agyam is kevesebb oxigénhez jut. Utóbbi időkben voltak elég durva tüdővel, vagy idegrendszerrel (esetleg mindkettővel) összefüggő alvászavaraim, és flasheim. Egyszerűen éreztem, hogy mindenem lázad a cigi ellen. Szar ügy. :)
  • OssianFan
    Köszi a tippeket, majd kipróbálok ezt-azt :)
    Boldog Karácsony! ;)
  • G13
    Pipadohányt tényleg ne... Bár, aki mazo, annak édesmind1, én is ismerek olyat, aki piros symphoniát szív.
    Aromásítani tudod a dohányt, de kókuszreszeléket én nem szívesen szívnék. Tegyél bele narancshéjat, almát, tengergyümölcseit, amit akarsz, de utána szedd ki belőle. Mondjuk ha elszívod a sok vitamint meg fehérjét, szénhidrátot, nem hiszem, hogy károsabb, mint a cigi:)
    Kellemes ünnepeket, jövőre kevesebbet szívjatok..
  • OssianFan
    Értem, köszi :)
    Lenne 1 kérdésem, aki rendelkezik egy kis tapasztalattal, biztos tud rá válaszolni (és lehet jót röhög hogy ilyet kérdezek :P)
    Szóval, lehet "házilag" aromásított dohányt készíteni? Pl megveszek egy natúr csomag dohányt, és én otthon keverek bele vmi adalékot? (Nem fűre gondolok, hanem pl kókuszreszelék, vagy ilyesmi) Bocs ha nagyonnagy hülyeséget kérdeztem :D
  • stevenson1988
    teljesen más maga a dohány, mármint a cigaretta dohányok rövid vékonyszálakból állnak, míg a pipadohány hosszú vastag...
    én már tömtem párszor pipadohányt cigaretta hüvelybe és nem azért mert bejött, hanem mert kényszermegoldás volt