Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
ha még nem szoktál rá akkor hagyd is abba, mert pár hónap alatt észreveszed h már hiányzik és akkor belekerülsz az ördögi körbe ahonnan nagyon nehéz a kiút...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fantomlovag
Ezt nem mondhatod. NEm vagyok rendszeres dohányos, és nem vagyok rászokva, mert mikor nem szívok a testem nem kívánja. De könyörgöm, amennyi mérget én zabálok...

Ráadásul mostanság stresszes az élet, és kell a cigi. Amúgymeg a Rektorral is cigi melett lehet a legjobban dumcsizni.

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

minigirl
DE TE NEM IS DOHÁNYZOL!!!! 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Fantomlovag
De. LEnyúlt... Mindenesetre, majd felszámolom neki. Lóg az már nekem sokkal. És nem is csak cigivel.

minigirl
Nem én voltam!!! 😊
Nem egy cseresznyevirág támadott meg? 😊

Fantomlovag
Hát igen. A férfi cigi. A nõi meg meddõséget 😛

Mindenesetre, a koporsószög egy érdekes cuccos...

Ma pl, egy csaj elvette az utolsó szál cigom, hogy majd, vesz nekem másikat... Dehát a majd, az majd lessz, cigim meg most nincs...

minigirl
Hosszú távon minden cigi impotenciát okoz...

kulabácsi
lál

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

😄

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

Match
Légy férfi, szívj piros cigit 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

hi

csak így mellékesen hallottam, hogy a mentolos cigi nagyon durván impotenciát okoz.
ez mennyire igaz?

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

Ezüst Marlboro nem volt, illetve ezüstben a Limited Editons, kérdés, hogy ebbe milyen cigi van, elsõre olyan mint az arany.
Vagy tévedek?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

pang a topic?

Hosszú hónapok óta ma volt az elsõ olyan napom amikor nem gyújtottam rá... igaz ha rajtam múlik nem álltam volna meg, de kezdetnek nem rossz 😊

War. War never changes.

azt nem tudom. most valami 'clea' nevû cigim van onnan, hosszú, az 51 korona (375 ft). ha jól rémlik a goldengate is annyi volt.
tényleg,arrafelé (szlovák,ukrán stb) olcsóbb a viceroy?ha igen akkor mennyivel kb?😊

goldengate-et kaptam szlovákiából, azelõtt nem szívtam soha...háááát, nálam sem egy nap alatt fogyott el... 😊
Okés,akkor asszem kihagyom. Mondjuk én a goldengate-el voltam így,kb 1 hét alatt fogyott el,szerintem nagyonszar..

Match
kerüld....nekem egyszer volt, két hétig szívtam (napi 1 dobozzal szívok, inkább kérdem mástól).
Haver vett egy main-t, elszívta 1 nap alatt a dobozt, 4 hétig nem nézett a cigire...

Ha le akarsz szokni, akkor ideális.

Effektíve a leg ótvarabb cigi amit sztem a földön gyártottak (ehhez képest a prilukki davidoff)

Errefelé nemrég jelent meg,380ba kerül,de még nemkóstoltam,úgyh kiváncsi lennék

kulabácsi
nem is hallottam róla

Main-t próbálta már valaki?

nézd meg: www.vitassukmeg.hu
wantonly
Valaki próbálkozik leszokással? Én már 1 hónapja próbálok, pár szálat elszívtam közben, amikor már nagyon nem bírtam, de egész jól haladok. Elõtte napi 1 doboz minimum kb. 7-8 éven át, úgyhogy már megérte (anyagilag is). Tapasz semmit sem ér.
Match
lehet, asszem lucky strike silver a neve.
Egyébként jó cigi, én szeretem, és az erõssége is rendben van. (még nekem is, pedig ilyen instant tüdõrákokat szívok)

persze, van belõle light is elvileg, nem tudom itthon mennyire lehet kapni
franc0
nyilván van belõle több fajta is, de ha mondjuk piros multit szereted akkor ezt mégjobban fogod
egyébként egy kékpallmall-rõl kb 1 hét alatt átszoksz

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

14/1 -es, szóval nem egy fehérpallmall 😊
kulabácsi
hát nem gyenge, bár nagyon rég szívtam már olyat, akkor eléggé tüdõfacsaró volt😊

nekem az volt..de majd az okosabbak megmondják😊

R0sc0
Lucky Strike az erõs cigi?

micsoda pangás..Hunor szivarkát próbált már valaki?😊

van arra valami jó módszer, hogy egy vizesebb dohányt könnyebben tölthetõvé tegyek? nagyon kiszárítani nem akarom, de olyan nedves, hogy beleragad a töltõbe ahelyett hogy a cigihüvelyben maradna 😊 golden virginia dohány, ami az eddigi legjobb szerintem, ez lenne az egyetlen oka hogy ne ilyet vegyek...
hello

remélem tud vki segíteni, van egy doboz Magyar Szivarka 25 szálas cigarettám olyan 50- 70 éves lehet!
nem tudjátok kinek tudnám eladni?
neten nem nagyon találtam gyûjtõket
gz8
Csak helyeselni tudok. <#eljen>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

http://index.hu/gazdasag/magyar/cigi070330/
megy a felzárkózás az eu-hoz...😊
Valaki megmondaná nekem hogy vagy káprázott a szemem , vgy tényleg van Bond Mentolos cigi már . ha igen akkor beszerzésének lehetöségét plz segitsetek megtudni mert sehol sem láttam még. csak ma a földön 😊
nem, nem volt ráírva. egy másik zacsin, más márka, láttam felírva, ezen nem.
kulabácsi
sztem elképzelhetõ persze, de úgyis rá van írva h mikor csomagolták, vagy nincs?😄

az almás dohány elég fura volt...már kibontás után is. a zacsi le volt hegesztve, kinyitás után nem volt semmi illata a bagónak, mintha kicsit ki lett volna száradva. almaízt sem éreztem nagyon...pedig a többi excellent igencsak finom. az elképzelhetõ, hogy annyi ideig állt a dohányboltban hogy így elment belõle az aroma?
én most próbálgatom az aromás excellent cigiket. éppen a mangósnál járok 😊 hát...érdekes íze van. eddig primus cherry-vaníliát szívtam. na most emez 3x annyiba kerül mint a primus és azért annyival talán nem ér többet (egyik 420.- másik 1200.-). következõ az almás lesz. 😊
kulabácsi
füstszûrõ nélkül nem is érdemes szívni....sztem megér +120 vagy mennyi pénzt

Cujo01
nem nem... a sodort cigi károsabb.. bár lehet kapni elõregyártott füstszûrõt, azzal esetleg nem..

Tarajos Sül
jaa hogy ami tasakban van?

sztem simán kaphatsz azt is sarki boltban,már amelyikben van,de ha cigit adnak,akkor sztem azt is
ugyanúgy káros mind a 2 😊
kulabácsi
van az is...

aha értem
boltot én is tok ahol cigit adnak, csak dohányt akartam venni de majd probálkozok

---

kulabácsi
ha nem nézel ki 18-nak akkor nem adhatnak és állt nem is adnak cigit, szvsz a kérdés értelmetlen, ha meg ismernek már akkor úgyis odaadják...de ha gondolod akkor 2.kerben hüvösvölgyben akármelyik boltam 16 év fölött vagy akár alatt is odaadják....

Igen tom a sulink melett is van egy sarki bolt ahol adnak cigit, vettem is ma 😄
de inkáb magamnak szeretnék sodorni.
Az meg hogy hány évesnek nézek ki mindig a megfigyelõtõl függ.
amúgy ha valakinek van dohányboltos tapasztalata lécc tegye közkincsé😄

---

Tarajos Sül
nem 100%-a hülyeség a kérdésnek
dohányboltban nem szoktam vásárolni sûrûn,de élelmiszeráruházakban(nem sarki bolt)

szoktak kérni személyit,persze csak attól,aki nem néz ki 18 évesnél többnek
kulabácsi
szvsz hüly4eségeket ne kérdezzünk már plz😄