Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már egész jól kezdtem leszokni de nem megy...Amugy az a vicces hogy ha nem iszok tök jol birom nélküle,de ha elmegyek haverokkal piálni akkor nembírom nélküle...
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
RedBull: szerintem ne vacakolj azzal a "házi" papírral, inkább vegyél a boltban (anno <1-2 éve>1-2 éve> 70 forint vagy mennyi volt tán 50 darab, szal nem drága)
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
itt van pár érdekes video, többek között a sodrásról is. igazából csak gyakorlás kérdése az egész. (én szimplán lusta vagyok kézzel vacakolni 😊)
handroll
a kézzel tekerés az már más. úgy annyit teszel bele amennyi jólesik (erõsen papírtípus-függõ). de ha ez a fenti 1/3-a, akkor az csak nem a "normális" mennyiség. 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nekem speciel a primus cherry vanília jön be, igaz, hoy ahoz le kell ülni és megtömni, de hát na 😛 bár mostanában az is gyakori nálam hogy megyek az utcán és menet közben megtömök egy szálat (1 év alatt e téren sokat fejlõdten, fél perc alatt kész egy szál) azt már lehet is gyújtani, és szerintem egyik "bolti" cigi se ér a közelébe (bár itt 2 felé oszlik a tábor, 1. akik teljes mértékben egyetértenek, 2. akik komplett hülyének néznek 😄 )
az aktív vagy erõs dohányosoknak,nincs olyan napjuk,amikor eggyáltalán nem gyújtanak rá
ha 1 héten keresztül nincs cigim,akkor egy héten keresztül nem gyújtok rá(kivétel,ha más ad,de ilyen ritkán van)
ha pedig reggel veszek egy full dobozt,az se fogy el az összes estig,mert nem minden nap van rá pénzem,és igy be kell osztani,akár egy napra 3 szálat 😊
bulikon(akár házi,akár szórakozóhely)kegyetlenül elnyomom egymás után az összeset 😊)))
ém Marlboro párti vagyok.
jelenleg az ezüst.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Különben menne reggelre a lófej 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
néztem hogy, jéé, új hozzászólások....hol az enyém... 😄
hát sokáig énis a pirosat toltam, de aztán egy megfázás után inkább nem vettem már azt, és most elvagyok a kékkel is teljesen...
Szeretem az erõsekben hogy ha leszívom, akkor úgy megüt belülrõl 😊
Sportnak marad a poweriser, csak azt is hanyagolom mostanában, mert egyedül nincs kedvem, amíg haver és a powerisere fel nem épül.
És a moon a kedvenc cigim 😊 (piros)
Jut eszembe minigirl, az elõbb kiütöttél 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
hát nem egyezik az ízlésünk...amúgy meg ha köhögsz meg ilyesmi akkor azért el lehetne gondolkozni kicsit vmi sporton, én nemtom 5 éve dohányzom, napi 1 doboz azé sajna átlagban elmegy, van persze h csak fél, de hétvégén meg 2õ, szal nem keveset dohányzom, kék viceroyt tolok jelenleg és lekopogom soha nem szokott fájni a tüdõm, nem köhögök meg semmi...
Én is szeretek cigizni...eszem ágában nincs leszokni...pedig elég erõs cigiket szívok. A gyengébbektõl viszont produkálom az átlagos dohányos tüneteket (reggel köhögés, nehéz levegõvétel, fájó tüdõ).
Viszont erre képes vagyok a gyengébb piros cigiktõl is, ha sokáig rájuk vagyok kárhoztatva...
Pl piros multi, ami egyenlõ a hegyilevegõvel, a barna szofi, amibõl fél nap alatt elszívok egy dobozzal, hacsak nem szûrõ nélkül szívom.
Amik nagyon bejönnek, mind ízre, mind erõsségre: moon, west (inkább a régi), davidoff. Nem hiába ugyan ott gyártják õket 😊 (a westet azóta magyarországon gyártják....sokkal rosszabb, de még _épphogy_ tûrhetõ).
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
múltkor golden gate került a kezembe, fater azt hozott, kegyetlen fos az íze, de elment 2 nap alatt😊
Õ is 1 dobozzal szív naponta kb, most napi 2-3 szál 😊
Szerintem ez valami titkos összeesküdés a leszokásért 😊
Már nekem is megfordult a fejembe hoyg veszek megint egy dobozzal, és várom a hatást 😊