Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

le kell szokni a piálásról is 😊
ááá f*sz kivan ezzel a k*rva cigivel😞
Már egész jól kezdtem leszokni de nem megy...Amugy az a vicces hogy ha nem iszok tök jol birom nélküle,de ha elmegyek haverokkal piálni akkor nembírom nélküle...
stevenson1988
hát az meg milyen?

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

teával kevert dohányt szívtatok már?😊

Lazarus
Ez az 5. nap hogy nem gyújtottam rá... olyan mintha kurvaszomjas lennék de nem ihatnék, pedig ott van karnyújtásnyira
stevenson1988
én se azt mondom hogy iszonyat kemény volt havernak a cigije amit úgy tömött, de nem is potyogott belõle a dohány (ennek oka lehet a pipa dohány XD ) de szívásra is jó volt, tehát szerintem õ megtalálta azt a minimum szintet amikor még van benne annyi dohány hogy ciginek lehessen nevezni 😛

RedBull: szerintem ne vacakolj azzal a "házi" papírral, inkább vegyél a boltban (anno <1-2 éve> 70 forint vagy mennyi volt tán 50 darab, szal nem drága)

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Red Bull: 😊
itt van pár érdekes video, többek között a sodrásról is. igazából csak gyakorlás kérdése az egész. (én szimplán lusta vagyok kézzel vacakolni 😊)
handroll
Ha nincs cigipapírom, akkor mibe tudnék cigit tekerni? nagyon vékony lapom van, szinte átlátszó. Az jó? Tudnátok nekem képpel illusztrálni, hogy hogy kell betekerni? Nekem mindíg 1 ujjnyi vastag. :/

igen, tapasztalat. egy szál cigibe kb. 1g dohány megy. ami "normálisnak" számít (hosszúságra, formára, méretre stb).
a kézzel tekerés az már más. úgy annyit teszel bele amennyi jólesik (erõsen papírtípus-függõ). de ha ez a fenti 1/3-a, akkor az csak nem a "normális" mennyiség. 😊
kulabácsi
én alapból nem hüvelybe töltöttem, hanem magam tekertem...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Én talapsztalatból mondom! 40g-os csomagból max 2 doboz jön ki, meg plusz 1-2 szál. Persze ha olyan lazán töltöd, hogy ha lefele tartod a cigit kipotyog a dohány, akkor lehetséges a 3,5 doboz. Ja persze ez hüvely függõ is, mert nekem kicsivel vastagabb van, mint a bolti cigié, de gondolom lehet olyat is kapni.

kulabácsi
ezt tapasztalatból mondod?? csakmer ténis csináltam régen, és minimum 3.5 kijött belõle

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

5 dobozzal egy 40g-s csomagból? 😊 nagy varázsló lehet... annyiból 2 doboznyi normális cigit lehet kihozni. 😊
pápá<#boxer>

hamotar
Szia, légyszi nézd meg ezt a linket és küldd tovább az összes ismerõsödnek, nagyon fontos lenne! Köszönöm! www.nagyduma.atw.hu

hamotar
Szia, légyszi nézd meg ezt a linket és küldd tovább az összes ismerõsödnek, nagyon fontos lenne! Köszönöm! www.nagyduma.atw.hu

az duurvaa<#wow1>

stevenson1988
többek között ezért is álltam át erre, mert dúrván egy doboz cigi árából kijön 2-3 dobozzal nekem, de haverom van, hogy 5 dobozzal is kihoz egy csomag dohányból (ami kb 419forint)

figyelj,ha neked ez jön be akkor csináld,amúgy a te megoldásod kölcséghatékonyabb

azért a pia más tészta😊 jó hideg sör,nyami😄

gecay
+fav

gecay
pirivikiriki a legjobb 😊

kulabácsi
remélem akkor piára sem költesz és csak bio zöldségeket veszel-.-

stevenson1988
na ha már kedvenc cigi/dohány a téma, olvasgatás helyett én is megszólalok 😄
nekem speciel a primus cherry vanília jön be, igaz, hoy ahoz le kell ülni és megtömni, de hát na 😛 bár mostanában az is gyakori nálam hogy megyek az utcán és menet közben megtömök egy szálat (1 év alatt e téren sokat fejlõdten, fél perc alatt kész egy szál) azt már lehet is gyújtani, és szerintem egyik "bolti" cigi se ér a közelébe (bár itt 2 felé oszlik a tábor, 1. akik teljes mértékben egyetértenek, 2. akik komplett hülyének néznek 😄 )

ugyanígy vagyok vele én is
én is kék bond
visszaolvasgattam és láttam hogy arról volt szó,hogy kinek mi a kedvence.Nekem speciel mindegy,csak Multi legyen,de bejön a kék Bond is,és a kék Viceroy.

sziasztok,én is cigizek,de én nagyon olyan vagyok,hogy ha van társaság,hangulat akkor jólesik,de viszont nekem akkor kell a legjobban,amikor órák után szívok,mer akkor megnyugtat,és ellazít,de viszont én SOSE(!!) veszek a saját pénzembõl cigit,mer valahogy az a tudat van bennem,hogy a szüleim ezért a pénzért keményen melóztak,én meg egy kurva káros dologra elköltöm amivel ég mérgezem is magam,szal nekem mndig a haverok adnak 1-2 szálat.amúgymeg van oylan nap hogy nem is kell,de van olyan is ahol szétvet az ideg,és egyszerûen kell a cigi,na pá!

Tarajos Sül
úgy érzem nem vagyok "aktív" dohányos
az aktív vagy erõs dohányosoknak,nincs olyan napjuk,amikor eggyáltalán nem gyújtanak rá
ha 1 héten keresztül nincs cigim,akkor egy héten keresztül nem gyújtok rá(kivétel,ha más ad,de ilyen ritkán van)
ha pedig reggel veszek egy full dobozt,az se fogy el az összes estig,mert nem minden nap van rá pénzem,és igy be kell osztani,akár egy napra 3 szálat 😊
bulikon(akár házi,akár szórakozóhely)kegyetlenül elnyomom egymás után az összeset 😊)))
kulabácsi
a vízcsapot xD

minigirl
mitis?😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

kulabácsi
ez már szerelem😊

minigirl
ééééééédessss vagy! 😄

Tavaly március óta cigizek, mindegy milyen cigi. 1-1,5 dobozzal egy nap, hétvégén megvan a 3 is, és nincs kedvem leszokni. 😊 Reggeli köhögés nálam is va, de esténként szoktam futni, stb.

nekem is megy a foci, pedig vagyok olyan idóta, hogy nem a korosztályommal rugom a labdát.
ém Marlboro párti vagyok.
jelenleg az ezüst.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Match
no problem, de csak mert miskolci vagy 😊
Különben menne reggelre a lófej 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

minigirl
Sorry. 😊

Match
egyszerre küldtük el a hozzászólást, aztán te voltál az erõsebb 😊
néztem hogy, jéé, új hozzászólások....hol az enyém... 😄

minigirl
Mivel? 😮

kulabácsi
jól tette😄DD
hát sokáig énis a pirosat toltam, de aztán egy megfázás után inkább nem vettem már azt, és most elvagyok a kékkel is teljesen...

Match
Csak a gyengéktõl, pedig én 2 éve dohányzom, és tapasztalataim szerint mindkettõt letüdõzöm normálisan 😊
Szeretem az erõsekben hogy ha leszívom, akkor úgy megüt belülrõl 😊

Sportnak marad a poweriser, csak azt is hanyagolom mostanában, mert egyedül nincs kedvem, amíg haver és a powerisere fel nem épül.

És a moon a kedvenc cigim 😊 (piros)

Jut eszembe minigirl, az elõbb kiütöttél 😊

minigirl
Én a kék bond híve vaok, és nekem sincs semmi bajom, pedig 6 éve szívom. Bár, nekem csak fél doboz megy el naponta. De én sportolok is.

kulabácsi
moon?😮OO
hát nem egyezik az ízlésünk...amúgy meg ha köhögsz meg ilyesmi akkor azért el lehetne gondolkozni kicsit vmi sporton, én nemtom 5 éve dohányzom, napi 1 doboz azé sajna átlagban elmegy, van persze h csak fél, de hétvégén meg 2õ, szal nem keveset dohányzom, kék viceroyt tolok jelenleg és lekopogom soha nem szokott fájni a tüdõm, nem köhögök meg semmi...

Match
Hehhe 😊
Én is szeretek cigizni...eszem ágában nincs leszokni...pedig elég erõs cigiket szívok. A gyengébbektõl viszont produkálom az átlagos dohányos tüneteket (reggel köhögés, nehéz levegõvétel, fájó tüdõ).

Viszont erre képes vagyok a gyengébb piros cigiktõl is, ha sokáig rájuk vagyok kárhoztatva...
Pl piros multi, ami egyenlõ a hegyilevegõvel, a barna szofi, amibõl fél nap alatt elszívok egy dobozzal, hacsak nem szûrõ nélkül szívom.
Amik nagyon bejönnek, mind ízre, mind erõsségre: moon, west (inkább a régi), davidoff. Nem hiába ugyan ott gyártják õket 😊 (a westet azóta magyarországon gyártják....sokkal rosszabb, de még _épphogy_ tûrhetõ).

minigirl
Nem csodálom. 😄

kulabácsi
hát énis így vok vele, kivéve h én meglepõdnék ha jönne a gyerek😄

minigirl
Hát, én kemény dohányos vagyok, és sajna még élvezem is. Semmi kedvem leszokni... Majd, ha jön a gyerek.

olyan lehet, mint a Helikon anno, ültem õrségben és hallottam ahogy ég.....hiába a katona😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

kulabácsi
velem az a baj h ha szar is a cigi, azért napi 6-7 szálat minimum abból is eltolok😞
múltkor golden gate került a kezembe, fater azt hozott, kegyetlen fos az íze, de elment 2 nap alatt😊

Match
Haverom megint vett maint 😊
Õ is 1 dobozzal szív naponta kb, most napi 2-3 szál 😊
Szerintem ez valami titkos összeesküdés a leszokásért 😊
Már nekem is megfordult a fejembe hoyg veszek megint egy dobozzal, és várom a hatást 😊