3503
Avagy dohányzásról általában
-
Dudson #2182 ja igen, most ovlasom. hát igen, én 3.nál már nem éreztem, de tényleg mások érezték a kellemes illatot. mindenki azthitte, hogy valaki szivarozik :) biztos igy van amugy, pár nap kihagyás után ujra érezném. -
Dudson #2181 na a primus cv-ról pár szót, ugy hogy már elszivtam egy fél csomagot: első kötőjel második szálnál éreztem az ízt, most már nem...:S (pár szó ;)) -
#2180 azért mondom hogy ritka fura izlésed van, mert hegyalja fesztiválra vittem 3 csomag primust meg 1 csomag sofi pipadohányt, és amikor elfogyott a primus, hirtelen lecsökkentek a rágyújtások száma, olyan szar volt a sofi.... és nem annak a csomagnak volt csak olyan íze, mert régebben is tömtem már olyat cigibe, de akkor sem voltam odáig érte (csak az olcsósága miatt vettem meg)
én kb 1 éve szívok primus cherry vanillát, de nem unom... hetente általában csak 1x gyújtok rá (péntek esténként a kocsmában), szal... bár tény hogy már nagyon ritka amikor érzem, de egyáltalán nem unom, inkább ezt veszem mint a sima változatát, mert ez legalább nem büdös, és ugyanannyiba fáj.... -
#2179 Igen, ezt mondtam előbb, hogy a napi 1. szálnál éreztem, utána már nem. Napi 2-3 szálat szívok, néha 4-5 szálat, még el sem fogyott a csomag teljesen, de meguntam :S
Amúgy 1x töltöttem már pipadohányt cigibe, Corvinát, az ritkasz*r volt, de ez a Sopianae ez jó :) -
#2178 hehe, mondottam, hogy ez lesz. :-)))
Ha most nem szívnál olyat egy pár napig, akkor ha újra rágyújtanál, éreznéd a második, esetleg a harmadik szálon is az ízét.
Te nem érzed, de mások érzik, milyen finom illata van.
Azt el is felejtettem mondani, hogy kevésbé hagy cigiszagot, ha esetleg bent dohányzol a szobádban. :) -
#2177 Pipadohányt? Cigibe? Fura egy izlésed van... én olyat mindig csak kényszermegoldásként vettem. -
#2176 A Primus cv-t én kb 1 hét után meguntam :S Minden nap az 1. szálnál éreztem az ízén a vaníliát, de aznap többször már nem éreztem, csak a füstjén. Az viszont jó volt benne, hogy nem bűzlött tőle a helység ahol szívtam :)
A Pina Colada amúgy jó cucc nagyon, szívtam már :)
Most amúgy Sopianae pipadohányt töltök cigibe, ez nekem tetszik, de ahogy ismerem magam, következőnek megint vmi mást veszek :D -
atranor #2175 Ki akaorm próbálni a herbal cigarettát is. Se dohány, se nikotin. Vajon mi lehet a jó benne? :D -
G13 #2174 Nem boltolunk 1et?:) -
#2173 Piña Colada-t ha minden igaz ma rendelt haverom... Elég régóta keresem már de Egerben sehol nem találtam... a srác állítólag mezőkövesdről hoz majd, holnapra vagy holnaputánra. -
G13 #2172 Vannak olyan ízesített dohányok, amiknek az íze is valóban olyan, ami rá van írva a zacsira. Pl: Excellent, ebből viszont nem csak cherry-vanília van.
És valóban, ha már ízesített, akkor Djarum black..:) Ki akarom majd próbálni a Piña Colada-s cigit, meg a Mangót is, de nem fűzök nagy reményeket hozzájuk. Tudja valaki, hol lehet kapni? -
atranor #2171 az ízesített dohányoknak sztem nem igazán az íze más, legfeljebb az illata. De az sokkal kellemesebb mint azt a keserű füstöt harapni. A Primus vanilla-cherry elég jó. -
Dudson #2170 én is vettem ma egy csomag primust c-v.-t. nem rossz, de ilyen izesített dohányokat még nem szívtam, nem tudom mihez mérni. majd kipróbálok valami mást is. -
N4gyG #2169 jobban érződik valamivel, meg sztem ízre is jobb egy fokkal a Tilburynél -
haaapci #2168 Aha. Néztem, és nemcsak a betonszofinak van új. Kéken is láttam hogy új a csomagolás :)
SZóval a Primus Vanilía-Cherry-n jobban érződik az íz, mint a Tilburynél? -
#2167 már elég régóta új a külseje a puhadobozos beton szofinak
haverral egyszer fősulin elszívtunk egy doboz 19 éves betonszofit (azaz annyi idős volt mint mi), hát az nem csak csomagolásban volt más -
haaapci #2166 Nah, most van-cherry Tilbury megy, de itt a hozzászólásokat olvasva a következő már Primus lesz. Remélem tényleg jobban érződik nála ízben és illatban is a vanília-cherry aroma :)
Am látta már vki, amit én? Hogy (puhadobozos) barna szofikon új mintájú a csomagolás... Vagy csak a külső nejlon védő? -
kilincs #2165 Legjobb: Djarum Black:D és még az ocb vel se kell szarakodni :P -
Ben C #2164 És borzalmasan szar. -
#2163 Oks :) Eddig 4-5 szálat szívtam el, még nem unom, bár ha már most unnám, elég gáz lenne :D Reggeli kávé mellett a legjobb :P :D -
#2162 Kíváncsi vagyok, mikor unod meg. Majd tájékoztass a fejleményekről. :) -
#2161 Na, ma vettem énis cherry-vaníliás Primust, tényleg nagyonjó :) Eleinte őszintén szólva kicsit kételkedtem benne, mert hallottam több helyről is, hogy pl a cherry-vaníliás Tilburynél egyáltalán nem érezni az aromát, meg hogy hasonló a 2 dohány egymáshoz, de kellemesen csalódtam. Nagyonjó dohány ez a cherry-vaníliás Primus tényleg, asszem rátérek erre :D -
Dudson #2160 én golden virginiat szivok. sztem nagyon jó dohány. többi kellék OCB :P -
#2159 Na, voltam ma boltban, holnapra lesz cherry-vaníliás Primus -
N4gyG #2158 Én füstszűrővel próbáltam, de úgy sem erős, de nem is gyenge, nekem pont jó ez az erősség:) füstszűrő nélkül szívni cigit az tényleg megfekteti a tüdőt. -
#2157 Én füstszűrő nélkül toltam, és nem volt erős íze, viszont a tüdőt érezhetően leterheli a huzamosabb fogyasztás.
Füstszűrő nélkül nem hiszm, hogy van értelme erősségről beszélni. -
#2156 Amúgy ez a cherry-vaníliás Primus mennyire erős? -
N4gyG #2155 Piros Tilbury(amerivan blend) sztem is jellegtelen, nekem ráadásul még kaparta is a torkomat. A Primusokkal én is meg vagyok elégedve, a vanilla-cherrynek füstje a legjobb,bár ha te szívod mér kevésbé érezni, de ugyanez van a Tilburynél is. Nálam a kettő egyre megy, bár a pont mégis a Primusé mivel az ára kedvezőbb... -
#2154 rohadtul változatos lehet. :) -
#2153 Én már több mint egy éve szívok primus cherry vanillát... szerintem nekem az életbe nem jönne már ki az íze a számból -
#2152 Akkor sem fogod érezni olyan intenzíven. Szerintem több idő kell, mire ki megy az íze a szádból, mondjuk 1-2 nap. De magad tudod kikísérletezni legjobban. -
#2151 Szóval akkor érdemes pl azt csinálni hogy 1 szál cherry-vaníliás, aztán 1 szál sima? -
#2150 Jól lehet érezni a vanilia aromát... Ezért a kedvencem a primus.
De ha sokat szívod, utána már nem érzed. :( -
#2149 Értem, köszi :) Amúgy úgy vettem észre hogy a Primus termékek elég jók. Túl sok saját tapasztalatom nincs még velük, de úgy vettem észre hogy nagyon sokan dícsérik a Primus termékeket, meg nekemis pl Primus töltőm van, Primus hüvelyt is használok, jó cuccok :) -
LaciMaci #2148 Nem mondom, hogy húde nagyon érezni, de jobban mint a Tilbury nál -
#2147 A Primus cherry-vaníliát nagyon ki szeretném próbálni énis. Jövőhéten elvileg lesz zsém, úgyhogy éjjel-nappal azt fogom keresni :D
Amúgy a Primus cherry-vaníliával töltött ciginek csak a füsjte cherry-vaníliás, vagy maga az íze is? -
LaciMaci #2146 Sziasztok!Kipróbáltam a Primus Cherry-Vanilliát és a sima Primust!
A sima Primus dohányt nemtudom mihez hasonlítani mivel nem szívtam még töltött cigit sima dohánnyal, de a dobozos cigikhez képest nagyságrendekkel jobb!A Primus Cherry-Vanillia pedig nagyságrendekkel jobb mint az ugyanilyen Tilbury...nekem ez a véleményem -
saw123 #2145 huuu most de elszívnék 1 szálat. igazábol csak akkor dohányzom ha valaki nagyon felbassza az agyamat és most 1 gyógy értelmileg zokni kobold támadott meg a hülyeséggel ráadásul nyugdíjasnap van az épületben és a kellemes nóták "jótékonyan" hatnak rám...megőrülök....
utálom a butákat... és a nyugdíjasokat.. plíz help -
#2144 classic és a mild a kedvencem. A dobozuk is nagyon szép, főleg a mildnak. :) -
#2143 én nagyon sokáig classicot szívtam, imádtam, csakhát az ára nekem már nem bejövős, napi 1 dobozt eltolok, és azért az elég nagy különbség a viceroy és a davidoff között heti átlagban...