Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csá mindenkinek!
tud v.ki dohányboltot Pesten ahol adnak dohányt 18 év alatt?😄

---

egy ismerõsöm nagyfaterja 80 egynéhány éves. 14 éves kora óta dohányzik (cigi, szivar) és életében nem volt még kórházban sem...
kulabácsi
😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Volt egy gyönyörûszép gimiss osztálytársnõm annol akibe a fél iskola szerelmes volt. Gimiben velünk együtt szokott rá a cigire, 24 évesen friss házasként diagnosztizálták nála hogy tüdõrákja van. Fél év alatt elvitte a betegség...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

kulabácsi
mindenki bagózgat:/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hi
na mi van, nagy lett a csend.
én meg közben próbálgatom a dohányokat. legutóbb vettem excellent cherry-t...hát, ahhoz képest a primus olyan, mint bmw-hez képest a suzuki.
kulabácsi
akkor te nagyon okos gyerek vagyol<#eljen>

Lazarus
De az is volt! >.<
franc0
hi
nem te voltál aki betekert egy talált, kendernek vélt növényt?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Match
értettem, folyamatban!

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

kulabácsi
ok-.-

Lazarus
SZOKJATOK LE MOST!
thx
trmn
Közben találtam, köszi a segítséget

én is max. a google-t tudnám használni. beírod hogy 'dunhill cigarette'. nálam kiadott jópár linket. az igaz, hogy sok helyen nem lehetett rendelni...
trmn
Köszi a segítséget, de pont a Dunhill International nincs nekik ami nekem kellene.

Esetleg más linket tudsz adni ahol föllelhetném és megrendelhetném? Én hiába keresgélek nem találok.

vannak online boltok ahonnan lehet rendelni. keress rá google-ben. pl.: http://www.cigarettesforless.com/dunhill.html
http://www.dirtcheapbutts.com/dunhill.html
trmn
Egy kis segítség kellene. Szeretnék venni piros Dunhill cigarettát de itthon beszüntették. Szerintetek honnan tudok rendelni, vagy szerezni?

primus cherry-vanília nekem bejött, a sima vaníliás sem rossz de közel sem olyan jó.
roberto
kiakarnám probálni az izesitett dohányt de nemtom milyet vegyek ti milyet ajánlotok?

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

nem nagy szarakodás az, 1 perc egy cigi és tökéletesen sikerül. a drum zacsijában lévõ dohány vége már talán ki volt száradva vagy nemtudom, de az utolsó 5-6 cigi simán megvolt. tudom hogy van tekerõgép, de nekem ez kényelmesebb 😊
kulabácsi
ahhoz is lehet kapni tekerõgépet, és gyorsabb is mint hüvellyel szarakodni asszem

oké, de én kézzel nem tudok tekerni és lusta is vagyok megtanulni 😊 sokáig ég az tény ha sikerül normálisan megtöltenem a hüvelyt 😊
ocb-s, írtam lentebb 😊
kulabácsi
ne szárítsd ki, de azt sztem inkább simán tekerõvel érdemes, nem pedig hüvelybe (vicces szó😄)
de én amikor kézzel tekertem pont azt szerettem benne h nem száraz, és gecisokáig égett! az íze meg nagyon jó.......

kulabácsi
csuma😊

Jaaa, hát arra a 249 ft-os csodárs gondolsz? Haverjaim múltkor azt tolták talpasan mert nem volt pénzük semmi másra. Állítólag olyan mint a betonszofi😄

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

milyen töltõd van?

én remekül, köszi, de drum dohányt nem veszek szerintem, mert azt nehéz tölteni. vagy ki kell(ene) szárítani. pedig jó íze van.
hogy állsz a töltéssel?😊

Sziasztok! Csá kulabá!

írtam lentebb,cherry-vanília primus

és milyen dohányt vettél?
na mostmár van töltõm is,kezdõdhet a sorozatgyártás😊 csak még ki kell ismerni😄

kulabácsi
na látod azt gondolom h erõs😊

Match
Én már szívtam pipadohányból cigit...
Fasza erõs...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

hogy érted hogy a cigidohány mellé volt bedobva? barnaszofinak is van cigidohánya amúgy. ha pipabagó, akkor azt inkább ne rakd cigibe😊 bár kipróbálhatod, számolj be az élményekrõl 😄
jóvanna de láttam má olyat😊

kulabácsi
hát ha pipadohány akkor sztem a wc-n kell lehúzni😄

mivel ebben még amatõr vok,egy vlaszeg hülye kérdés..a boltban a sok cigidohány mellé be volt dobva pár szofi feliratú (olyan mint a sima barnaszofi) pipadohány..azt csak pipába lehet nyomni akkor?😊

kulabácsi
😄DDDD
csak hajrá...feketesítsd csak a tüdõd vazze

semmi gond, kezdek belejönni 😊 csak eleinte elrontottam 3-4 hüvelyt, de az belefér. viszont most úgy megtömöm, hogy majd' elszakad 😊
kulabácsi
hát én nem hüvelybe csinálltam és úgy pont jó is volt az h vizes, és több is kijön belõle

az szerintem teljesen mindegy. 100db hüvely (ocb) volt 130ft, töltõ (ocb) 1000, primus 420, drum 790, cigarettatárca 1000.
mennyibe volt összesen?
az amúgy mindegy ,hogy milyen hüvelyt veszek?

vettem töltõt meg hüvelyeket és 2 féle dohányt, primust és drumot. a drum tényleg finom, csak az a baj, hogy nagyon vizes és nehéz tölteni...vagy csak én vagyok béna 😊 de a primus-szal simán megy, az jóval szárazabb, más állagú.
kulabácsi
annyi sztem nem, én olyan 60 körülire emlékszem, de nem hüvelybe töltöttem hanem kézzel tekertem, de kb annyi jön ki sztem

na ez engem is érdekelne,40g-bõl kijön 100?😊

egyébként egy csomag dohány kb. hány cigire futja?
tudom,csak addig még nemjutottam el..itt nálunk nemlehet venni,be kell majd menni a legközelebbi nagyvárosba,csak arra meg perpill nincs idõm

töltõvel, egy kis gyakorlás után pillanatok alatt összejön fél doboznyi. lehet hogy én is átszokom rá 😊