Rém Rendes CSalád (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAS 39
Szerintem jobban megéri érte kiadni a pénzt..... még letölti az ember addig a gép is használódik áram is fogy stb stb.

/Gripen az égből/

Match
honnan?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Punker
attól függ honnan, 1-2 hét alatt bõven le lehetne szedni, de szerintem ennél bõven megéri a gyári lemez, szal vároma 6 évad megjelenését 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Naja, meg gondolj bele meddig tartana letölteni? Egy év? 😊

Punker
a franc se fog töltögetni mikor külön polcot vettem az AL Bundy dvd-knek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Most le lehet tölteni az összes részt egyben. Több mint 41 Giga 😊😊

Punker
nem tudjátok 6. évad mikor jön DVD-n?

Magoo
Én nem emelnék ki 1-1 epizódot....mert TÚL SOK ami nagyon nagyon durván nevettetõ epizód! 😊 egyszerübb lenne felsorolni a kevésbé jókat. Azok pedig csak akkor rosszak ha Al alig vagy egyáltalán nincs benne...pl amikor azt a másik hülye családot mutatták be 1 epizódban ( a hülye faszi és a fia akit Matt LeBlanc játszott).
Az összes többi isteni!
De ha egy momentumot ki kéne emelni az összes epizódból, akkor számomra az viszi a pálmát mikor Al társasozik Peggy-vel és a szomszédokkal és az "öleld meg a szomszédod" kártyát huzza! Következõ pillanatban pedig kiugrik a repülõbõl úgy hogy az ejtõernyõ csak a kezében van és közbe állati hangon röhög!!!! 😄DD
ISTEN ! 😄

Szerintem a legjobb rész a "Földönkívüliek"!!
Szét röhögtem az agyam!!!😄
JAS 39
Én azért az elsõ részt megnézem.... ki tuggya mi léez belõle......

A sikerrõl csak annyít hogy a cool tv már több mint egy éve folyamatosan adja.

/Gripen az égből/

Szeva!
Ed O'neill a Csontemberben volt rendõr
JAS 39
THX

Már jó öreg cegény.... <#vigyor>

/Gripen az égből/

Hát szerintem a rém rendes családot pedig nagyon sokan szeretik Magyarországon is.Elég ha szerintem megnézzük hogy hányszor adták már.Ha nem nagyon néznék szerintem nem adták volna ennyiszer...
A másik,hogy szerintme teljesen mindegy hogy mennyien szeretik magyarországon a rém rendest,attól még nem fogják megnézni ezt a magyar utánzatot...én legalábbis biztos nem..
Lassan már magyar jóbarátok sorozat is lesz ha így haladunk 😊

Most olvastam a http://index.hu/kultur/media/bundy7904/ cikkben, hogy a TV2 megvette a Sony-tól az eredeti sorozat jogait!

Szerintem ez is annyira halálra lesz ítélve, mint annak idején a Tea! Egy ideig jó volt, (néha) jókat lehetett rajta röhögni, de rövid idõ után befulladt a dolog!

A baj ott van (szerintem), hogy a magyarok nem veveõk az ilyen jellegû humorra!
Sajnos hamarabb befutnak nálunk az olyan sorozatok, ahol már immáron 3X-ra kkefélgeti Facundo Arana a kis Natália Orális! Meg az Eszmeralda, akinek pénzt gyûjtött a nép a szemmûtétjére! Meg az Isaura, akit az egész világ fel akart szabadítani!

Ilyen országban (sajnos) soha nem lesz sikere e Al Bundynak, mégha Szervét Tibor alakítja és nem Ed O'Neil!!!!!

TSA
Kellynek a sorozatában az egyik részben meg szerepelt Bud is 😊

Aramir
Futuramaban õ volt Leela hangja 😄

Aramir
Azért volt még "pár" szerepe 😊
http://www.bundyology.com/df.html
A többiek itt:
http://www.bundyology.com/cast.html

REALista
Szerepelt a Lostban?A második évadban?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
A Ford Fairlane kalandjaiban is játszott Al Bundy!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

JAS 39
A peggy-t jáccó csaj hol szerepelt???? v-hol tudom hogy láttam egy vígjátékba de gõzöm sincs hol (idegesít)

/Gripen az égből/

FrezeR
CA-nek volt utána egy önálló sorozata is ugy tudom. talán Jesse néven futott?

Fenrir
Mint írták az #569-ben, Bud egy x-akták részben volt látható 1x és mint írták meg is halt benne 😊

Amúgy Al még a Ford Fairlane-ben is játszott, õ volt a hülye rendõr 😊

Harly18
"Ed" azért volt elég sok filmben, maikre emlékszem abban zsarut alakitott, de a cimét nem tudom már....Peggy-t én egy filmben láttam eddig. C.A viszonylag sok filmben játszott, Cameron Diazzal is játszott valami vigjátékban. A Faustinot abszolút sehol nem láttam, se Marcie-t és a férjét sem. Akik egy ilyen sorozatban lesznek hiresek nagyon ritkán szerepelnek filmben...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

JAS 39
THX

Christina Applegate-t már én is láttam asszem 2 filmben (nem tom melyiket talán Peggy-t is asszem v-mi vígjátékba (abban a szinész arca alapján õ volt fazért az arcot mondom mert ugye a rémrendesbe úgy tudom paróka van rajt tehát máshogy nézett ki a filmbe] )

De azt a Faustino "gyereket" meg Ed-et sehol nem láttam.

/Gripen az égből/

banok
tuti bukta lesz.... Al egyszeri és utánozhatatlan...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Magoo
Megöregedtek 😄

Amúgy egyikük sem tört fel azóta. Valószínüleg már nem is fognak. Ed bácsi próbálkozott a Dragnet remake sorozatával, de befuccsolt. Peggy egy-két rész erejéig a Lost-ban volt. Christina Applegate játszott pár moziban, de nem egy hû de nagy alakításokról van szó. Faustino pedig amennyit én láttam, csak az X-akták egy epizódjában tünt fel....ott ki is nyírták. 😄
ennyit tudok

Magoo
amúgy tényleg tuti bukta lesz 😞 nem tom ennek mi értelme, hogy "jaj most magyar rémrendest csinálunk!"
Szervét Tibort nehezen vették rá, de még bánni fogja sztem, ha sokat kapja az arcába, hogy hogy meri eljátszani Al-t. 😞

JAS 39
Mi lett a szereplõkkel azóta?

/Gripen az égből/

Aramir
Nemhiszem, a sorozat befejezte után készült egy rakás remake meg utánzat, és mind bukott 😞
http://hu.wikipedia.org/wiki/Egy_rém_rendes_család
Az átdolgozások bekezdésnél foglalkoznak vele.

hnoemi
Peg, ha kimész az ajtón és valami vakító fényt látsz ne ijedj meg, az csak jóbarátunk, a Nap. 😊 Valahogy így volt, de a lényeg: Peg olyan mint az anyám. Nem is lakom vele. Irigyeltek mi?

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

JAS 39
Kituggya lehet sikeres lesz.<#fejvakaras><#fejvakaras>

/Gripen az égből/

Legközelebb majd a Lost ot és Battlestar Galakikákt kérem Rímékelni. Megnézném Gyõzikét Adama kapitány szerepében. 😊

Ez szinte boritékolható bukás lessz. Szánalmas.
Sziasztok !

Nincs meg valakinek az eddig megjelent sorozatok dvdripjei?

Köszi

az a rész még kicsit hátrébb van😞((

részben errõl is van szó. ahogy olvastad a cikket az elsõ széria részeire fog hajazni. az anthraxet ki fogja pótolni?😊))

Punker
ebbõl dzsihád lesz!

Harly18
Ez úgy ahogy van bukta lesz. Fõleg, hogy még ez a sorozat is lehet menni fog mellette. Annyi rész készült ebbõl, hogy a végén még arra korlátozódna a magyar verzió, hogy a részeket dettó lemásolják. Szerintem tuti BUKTA lesz......

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Davidus
meg különben is milyen hülye cím már az hogy rém rendes család😮

V9ykn8_TZL0

Ekkora hülyeséget...

Munch
Mért így mondják a coolon? "És most következik az Egy rém rendes család."
Mértnem elég hogy "És most következik a Rém rendes család."
Idegesít b+. <#vigyor>

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

JAS 39
Ez a sorozat mindenhol ilyen népszerû:?

Valamiféle folytatást nem terveznek a készítõk?

/Gripen az égből/

Megvan az 5.évad csak nemtom kicsomagolni mert megkell formáznom a meghajtómat NTFS-re.

AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB

Dred bíró
Örökérvényû sorozat.

\"Én vagyok a Rend!\"

Pff ennek is más a kezdésnél a zenéje...

Valakinek nincs meg a dvdrip az eddig megjelent sorozatokból?

Punker
és igen végre jön az 5. évad DVD-n 😊

Fenrir
<#eljen>

KG21
itt talán jobban értékelik 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600