745
  • Harly18
    Ez akkor volt, amikor Marcie bemutatta Jeffersont, s amikor az esküvőt is náluk rendezték az udvarban. Ekkor volt, hogy Peggy Hawaii-ra akart menni és Al meg egy birtokot akart venni abból a pánzből, amit az esküvőre akart külteni Marcie. S mikor megvette, akkor derült ki, hogy Jefferson azért ült börtömben, mert ilyen birtokokat adott el, ami tele van veszélyes hulladékokkal......szerintem ez az a rész...
  • Mr Csé
    akkora bukás lessz de akkora szégyen hogy má most ég a pofám :D
  • pauly
    Lehet,mondjuk én magyarul szoktam meg,nekem kicsit furcsa az eredeti hangja :)
  • Magoo
    Nem jobb csak más sztem :)
    Mindkettőnek megvan a maga varázsa ;)
  • pauly
    Hát szerintem ezt csak magyar szinkronnal érdemes nézni :) Belehalgattam az eredetibe,és sokszor a szöveg is sokkal másabb,nem annyira vicces egy magyar embernek,meg nem is annyira értené mint egy amcsi...Valószínű ezért tér el az eredetitől...
    Meg szerintem Al hangja is jobb mint az eredeti :)
  • Neogan
    Ja meg nagyon nem jó hogy a magyar szinkron sokmindenben eltér az eredetitől.
    Egyébként szerintem Peg, Kelly, Marcy hangja nagyon hasonlít az eredetire, a többi viszont nem :( Amúgy a kedvencem az ufós rész, bár addig a legjobb amikor még fél tőlük :D Meg amikor baseballütővel a kezében kuporog a ruhásszekrényben :DDD
  • Neogan
    Gyerekek! Keresem annak a részt amelyben, Alék valahogy pénzhez jutottak és Peggy álmodozott, egy férfihang szólalt meg a fejében, hogy "Bekenhetem a hátát olajjal? Sajnálom hogy a férje meghalt. :D) Al fejében megint egy férfihang: Uram öné a birtok (asszem) Sajnálom hogy a felesége lezuhant a szakadékba.(itt vigyorogva vonogatta a vállát :D Na csak nem emlékszem ebből a részből szinte semmire, de nem rég adták a Coolon azt hiszem.
  • Magoo
    Ha érdekel, sokszor még Wesley Snipes-ot is szinkronizálta. Pl: Pusztító címü filmben.
    Ahhoz képest ma már nagyon rekkettes a hangja.
  • Magoo
    Ehhh....akkoris. Tök mindegy ezesetben mit hiszel...a tény az tény! Az hogy azóta rendesen átalakult a hangja az más tészta.
  • Fenrir
    Oké, megadom magamat, Csuja Imre a magyar hangja :)

Bár kicsit furcsának tűnik, hogy Csoki bácsi és Al hangja ugyanaz lenne, nem így emlékszem rá :)
  • Magoo
    Könyörgöm senki ne írjon olyat hogy nem ő volt a szinkronja!
    Ő VOLT! CSUJA IMRE,
    A többiek: Básti Juli, Göcz Anna, Halasi Dani, Zsigmond Tamara, Kálid Artúr, Bodnár Zsolt (jól írtam?)
  • Fenrir
    Csuja Imre? Nem ő volt a szinkronja szvsz...
  • winnie
    egy sorozatban a heti egy adás a lényeg. nem szappanopera ez, hogy napontam enjen
  • winnie
    ööö, szerintem csuja imre totál más irányba vitte el al bundyt, meg sem tudta közelíteni az eredetit.
  • KG21
    és ők adtak először NBA-t Magyarországon. TV3 télen-nyáron :D
  • Fenrir
    Jaja, nekem még vhs kazettán is van tv3-as verzió :)

Istencsászár volt akkor az az adó, nagyon jó sorozatokkal és filmekkel. Sajnos minden jó egyszer megszűnik :\
  • Punker
    régi jó kis tv3-as szinkron :)
  • Fenrir
    Ez is tény, ritka alkalmak egyike, de szerintem a magyar szinkronok tökéletesen mentek a karakterekhez. Főleg nekem Bob Rooney jött be amikor beszorult a falba és onnan beszélt :)
  • zoliii
    Csak egy a baj hogy a Tv2 hetente csak egyszer fogja leadni.De lehet hogy nem is baj.Én inkább a külföldit nézem mint a magyar változatott.
  • JAS 39
    Jön a cápa!

Azért kiwi lennék amcsiba Christina Applegate-t hányan nézték tök hülyének.... (mint tudjuk az emberek hajlamosak rásüni egy szinészre az általa jáccot karaktert.
  • Csaba
    Tegnap volt az a rész, amikor nagyon meleg volt, és Al vett egy légkondit...Egy 1940-es német modellt. :-) Rákötötték az utcai vezetékre, majd Peggy elindította (tekerni kellett egy kallantyút...). Eredmény: Az egész utcában kicsapta a biztosítékot. Aztán beköltöztek egy légkondis élelmiszerboltba...
    50-szer láttam már, de még mindig a földön fetrengek a röhögéstől, annyira jó az egész sorozat.:-)
  • Csaba
    Lehet, hogy magyar színész nem tudja visszaadni Al-t hitelesen (majd meglátjuk ősszel), de valljuk be, azért a szinkron valami fenomenálisra sikerült. Főleg Al-nek a hangja nagyon jó.
  • Fenrir
    Ezek a fejek utánozhatatlanok, magyar színész sohasem tudja visszaadni Al hangulatát:

• Kaslerka #602
    Kiváncsi leszek. Bándi Sanyi - ennél normálisabb nevet is kitalálhattak volna azért...
  • Aramir
    Nem mondod? :D
  • pauly
    Pfff...
  • zoliii
    Októbertöl már nézhetjük A Rém Rendes Család magyar változatátt a TV2-ön.A történet 2006-ban játszodik.
    http://www.sg.hu/cikkek/46435/egy_rem_rendes_csalad_budapesten
  • JAS 39
    Most milyen kretén rész megy???!
  • JAS 39
    Ln úgy értettem hogyha v-ki a saját áramát fizeti mer annak nem ingyen van :)
  • Match
    koleszosként szenvedem napjaimat, áram ingyen van, a net meg 34mbit...
    Tehát megéri letölteni :)
  • JAS 39
    Szerintem jobban megéri érte kiadni a pénzt..... még letölti az ember addig a gép is használódik áram is fogy stb stb.
  • Match
    honnan?
  • Punker
    attól függ honnan, 1-2 hét alatt bőven le lehetne szedni, de szerintem ennél bőven megéri a gyári lemez, szal vároma 6 évad megjelenését :)
  • Seten

Naja, meg gondolj bele meddig tartana letölteni? Egy év? :)

• Punker
    a franc se fog töltögetni mikor külön polcot vettem az AL Bundy dvd-knek :)
  • Seten

Most le lehet tölteni az összes részt egyben. Több mint 41 Giga :):)

• Punker
    nem tudjátok 6. évad mikor jön DVD-n?
  • Magoo
    Én nem emelnék ki 1-1 epizódot....mert TÚL SOK ami nagyon nagyon durván nevettető epizód! :) egyszerübb lenne felsorolni a kevésbé jókat. Azok pedig csak akkor rosszak ha Al alig vagy egyáltalán nincs benne...pl amikor azt a másik hülye családot mutatták be 1 epizódban ( a hülye faszi és a fia akit Matt LeBlanc játszott).
    Az összes többi isteni!
    De ha egy momentumot ki kéne emelni az összes epizódból, akkor számomra az viszi a pálmát mikor Al társasozik Peggy-vel és a szomszédokkal és az "öleld meg a szomszédod" kártyát huzza! Következő pillanatban pedig kiugrik a repülőből úgy hogy az ejtőernyő csak a kezében van és közbe állati hangon röhög!!!! :DDD
    ISTEN ! :D
  • Lampard008
    Szerintem a legjobb rész a "Földönkívüliek"!!
    Szét röhögtem az agyam!!!:D
  • JAS 39
    Én azért az első részt megnézem.... ki tuggya mi léez belőle......

A sikerről csak annyít hogy a cool tv már több mint egy éve folyamatosan adja.