745
-
Lampard008 #585 Szeva!
Ed O'neill a Csontemberben volt rendőr -
#584 THX
Már jó öreg cegény.... -
pauly #583 Hát szerintem a rém rendes családot pedig nagyon sokan szeretik Magyarországon is.Elég ha szerintem megnézzük hogy hányszor adták már.Ha nem nagyon néznék szerintem nem adták volna ennyiszer...
A másik,hogy szerintme teljesen mindegy hogy mennyien szeretik magyarországon a rém rendest,attól még nem fogják megnézni ezt a magyar utánzatot...én legalábbis biztos nem..
Lassan már magyar jóbarátok sorozat is lesz ha így haladunk :) -
Lipi1980 #582 Most olvastam a http://index.hu/kultur/media/bundy7904/ cikkben, hogy a TV2 megvette a Sony-tól az eredeti sorozat jogait!
Szerintem ez is annyira halálra lesz ítélve, mint annak idején a Tea! Egy ideig jó volt, (néha) jókat lehetett rajta röhögni, de rövid idő után befulladt a dolog!
A baj ott van (szerintem), hogy a magyarok nem veveők az ilyen jellegű humorra!
Sajnos hamarabb befutnak nálunk az olyan sorozatok, ahol már immáron 3X-ra kkefélgeti Facundo Arana a kis Natália Orális! Meg az Eszmeralda, akinek pénzt gyűjtött a nép a szemműtétjére! Meg az Isaura, akit az egész világ fel akart szabadítani!
Ilyen országban (sajnos) soha nem lesz sikere e Al Bundynak, mégha Szervét Tibor alakítja és nem Ed O'Neil!!!!!
TSA -
pauly #581 Kellynek a sorozatában az egyik részben meg szerepelt Bud is :) -
#580 Futuramaban ő volt Leela hangja :D -
#579 Azért volt még "pár" szerepe :)
http://www.bundyology.com/df.html
A többiek itt:
http://www.bundyology.com/cast.html -
#578 Szerepelt a Lostban?A második évadban? -
#577 A Ford Fairlane kalandjaiban is játszott Al Bundy! -
#576 Katt -
#575 A peggy-t jáccó csaj hol szerepelt???? v-hol tudom hogy láttam egy vígjátékba de gőzöm sincs hol (idegesít) -
#574 CA-nek volt utána egy önálló sorozata is ugy tudom. talán Jesse néven futott? -
#573 Mint írták az #569-ben, Bud egy x-akták részben volt látható 1x és mint írták meg is halt benne :)
Amúgy Al még a Ford Fairlane-ben is játszott, ő volt a hülye rendőr :) -
#572 "Ed" azért volt elég sok filmben, maikre emlékszem abban zsarut alakitott, de a cimét nem tudom már....Peggy-t én egy filmben láttam eddig. C.A viszonylag sok filmben játszott, Cameron Diazzal is játszott valami vigjátékban. A Faustinot abszolút sehol nem láttam, se Marcie-t és a férjét sem. Akik egy ilyen sorozatban lesznek hiresek nagyon ritkán szerepelnek filmben... -
#571 THX
Christina Applegate-t már én is láttam asszem 2 filmben (nem tom melyiket talán Peggy-t is asszem v-mi vígjátékba (abban a szinész arca alapján ő volt fazért az arcot mondom mert ugye a rémrendesbe úgy tudom paróka van rajt tehát máshogy nézett ki a filmbe] )
De azt a Faustino "gyereket" meg Ed-et sehol nem láttam. -
#570 tuti bukta lesz.... Al egyszeri és utánozhatatlan... -
#569 Megöregedtek :D
Amúgy egyikük sem tört fel azóta. Valószínüleg már nem is fognak. Ed bácsi próbálkozott a Dragnet remake sorozatával, de befuccsolt. Peggy egy-két rész erejéig a Lost-ban volt. Christina Applegate játszott pár moziban, de nem egy hű de nagy alakításokról van szó. Faustino pedig amennyit én láttam, csak az X-akták egy epizódjában tünt fel....ott ki is nyírták. :D
ennyit tudok -
#568 amúgy tényleg tuti bukta lesz :( nem tom ennek mi értelme, hogy "jaj most magyar rémrendest csinálunk!"
Szervét Tibort nehezen vették rá, de még bánni fogja sztem, ha sokat kapja az arcába, hogy hogy meri eljátszani Al-t. :( -
#567 Mi lett a szereplőkkel azóta? -
#566 Nemhiszem, a sorozat befejezte után készült egy rakás remake meg utánzat, és mind bukott :(
http://hu.wikipedia.org/wiki/Egy_rém_rendes_család
Az átdolgozások bekezdésnél foglalkoznak vele. -
#565 Peg, ha kimész az ajtón és valami vakító fényt látsz ne ijedj meg, az csak jóbarátunk, a Nap. :) Valahogy így volt, de a lényeg: Peg olyan mint az anyám. Nem is lakom vele. Irigyeltek mi? -
#564 Kituggya lehet sikeres lesz. -
Prof William #563 Legközelebb majd a Lost ot és Battlestar Galakikákt kérem Rímékelni. Megnézném Győzikét Adama kapitány szerepében. :)
Ez szinte boritékolható bukás lessz. Szánalmas. -
Jobson #562 Sziasztok !
Nincs meg valakinek az eddig megjelent sorozatok dvdripjei?
Köszi -
savafan #561 az a rész még kicsit hátrébb van:((( -
savafan #560 részben erről is van szó. ahogy olvastad a cikket az első széria részeire fog hajazni. az anthraxet ki fogja pótolni?:))) -
#559 ebből dzsihád lesz! -
#558 Ez úgy ahogy van bukta lesz. Főleg, hogy még ez a sorozat is lehet menni fog mellette. Annyi rész készült ebből, hogy a végén még arra korlátozódna a magyar verzió, hogy a részeket dettó lemásolják. Szerintem tuti BUKTA lesz...... -
#557 meg különben is milyen hülye cím már az hogy rém rendes család:O -
pauly #556 Ekkora hülyeséget... -
#555 Mért így mondják a coolon? "És most következik az Egy rém rendes család."
Mértnem elég hogy "És most következik a Rém rendes család."
Idegesít b+. -
#554 Tessék..:) -
#553 Ez a sorozat mindenhol ilyen népszerű:?
Valamiféle folytatást nem terveznek a készítők? -
paulthomas #552 Megvan az 5.évad csak nemtom kicsomagolni mert megkell formáznom a meghajtómat NTFS-re. -
#551 Örökérvényű sorozat. -
pauly #550 Pff ennek is más a kezdésnél a zenéje... -
Jobson #549 Valakinek nincs meg a dvdrip az eddig megjelent sorozatokból? -
#548 és igen végre jön az 5. évad DVD-n :)
-
#547 -
#546 itt talán jobban értékelik :)