Rém Rendes CSalád (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aramir
Pfff... a TV2 újabb szánalmas címválasztása :/ Köze nincs a Rém rendes családhoz.

STREEX
Érdekes, most kezdõdik a tv2-n egy rém rendetlen család c sorozat.Tud valaki errõl valamit?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

spongya
Tudja valaki a mr. üresnadrágban annak a dalnak a címét ami a fotózás közben ment

zico87
THX

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

Serpa
zico87
A legnagyobb sorozat szerintem !!! valaki Tudja Al-nek milyen tipusú a Dodgeja ???<#wow1>

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

Fenrir
National Collegiate Athletic Association

yahoo a jó barátod

A halál csupán a kezdet...

STREEX
Minek a rövidítése az NCAA?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Punker
Megvan a 4. évad :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Ez marha nagy.:)))

Fenrir
lol :D

KG21
:D

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Punker
kedvenc részem :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker

Punker
8000-8500 pénz / évad

Fenrir
és mennyiért adják a pakkot?

Punker
3. évad 22 részes az elsõ kettõ talán rövidebb, vissza kéne olvasni :)

Fenrir
és hány rész van 1 dvd-n? gondolom jópár ráfér mert max 15 perces volt 1 rész

Punker
elsõ 3 évadot

Fenrir
kiadtak már kishazánkban dvd gyûjteményt belõle?

STREEX
Az én kedvencem amikor al kutyaólat épít marcy meg ráuszítja azt az ellenõrt.
A kedvenc dumám benne:
-Hello szomszéd, mi jót csinálsz?
-Lássuk van egy fûrészem és egy kis faanyagom....Épp jet-skizek.

Nekem az a kedvenc részem, amikor Kelly beiratkozik valamilyen Larry színitanodájába, és este az Operaház fantomját játsszák. Al fõnöknõje kiüti Larryt, erre Al ugrik be a helyére, álarccal. Ahogy megjelenik a színpadon, iszonyatosan jó. Mindig elõvesz az esõkabátja alól egy papírfecnit, onnan olvassa a szöveget. Aztán Kelly le akarja vetetni az álarcot vele, õ meg tiltakozik. Eszméletlen jó.
Komolyan mondom, mikor elõször láttam azt a részt, leestem az ágyról, úgy röhögtem.:-)

Az mekkora poén volt, mikor Al hazajön a munkából, leül a tv elé, nyomkodja a távirányítót, de a tv nem akar bekapcsolódni. Megkérdi Bud-ot, hogy mi a baja? Erre Bud: Hát, nem vagyok tvszerelõ, de talán az, hogy nincs ott a tv. :-) Erre Al majd megõrült. (Peg eladta a tv-t abban a részben, és elment Las Vegasba, ha jól emlékszem...)

Fenrir
btw nekem Jefferson hülyeségei és beszólásai jobban tetszettek mint Steve-é :)

Fenrir
legjobb rész amikor kertiparti van és Peggy kiönti a grillezõbõl a hamut és helyette Marcy nagynénjének a hamvait szórják bele :D

Punker
jaja jó volt :)

STREEX
Tegnap ment az egyik legjobb rész.Mikor szegény brúnó elpusztul és kelly újra kapcsolatba akar lépni vele.És eljátszák avval a jóssal hogy õ brúnó :
-Adhatnál egy puszit brúnónak.
-Nem, brunó nyelves puszit szeretne.
Al:Brúnó nem szeretne egy cipõt is a seggébe?

Meg amikor újjászületik brúnó.
Kelly:Nevezzük el lucky-nak.Lucky Bundy
Al:Ezt a sírkövemre akartam iratni

<#vigyor2>

Fenrir

Kaxli
Thanx..

Punker
elméletileg december

Kaxli
4.évad mikor várható ? 2005-2006

Ramore
dc-n nem látom a 3. szériát dvdrip formájában. :(
publikus hely, pl. DC :)
nem publikus meg a torrentoldalak... innentõl már gondolom menni fog, de ezt magadtól is kitalálhattad volna :)
Ramore
akár pm-ben is :)
Ramore
egy publikus helyet megoszthatnátok a dvdrip verzióra. (S03)
Amikor mi beszéltünk a szinkronos DVDriprõl, akkor még csak 27.-e volt, és sehol nem volt fent.
aztán rá 1 napra felkerült FTPre, pár óra múlva mindenhova, szal most már tényleg egyre töb helyen fent van.
mindehol fent van, csak az nem találja meg, aki nem akarja.
ja és közzé teszem
<#eplus2>

Okos pilóta alagútban nem katapultál!!!

a cimbimnek megvan! holnap megkérdezem tõle hogy honnan töltötte le!

Okos pilóta alagútban nem katapultál!!!

Ramore
az nem lenne rossz :)
ha valakit érdekel megvan a RRCS összes évada szinkronban
Még nincs, nemrég jött ki a 3. DVD a netre, sztem 2 héten belül tuti lesz rip.
Ramore
Nem találkozott valaki a 3. széria dvdrip verziójával.
spongya
Nem tudja valaki hogy abban a rászben amelyikben kelly szerepel egy klip-ben mi az együttes eredeti neve?????????

Waterhorse
Naggggyon jóó!
Pont ez a rész hiányzott még, eddig mindahányszor lemaradtam róla<#nyes>

Jó hogy szóltál, h ez lesz ma<#worship>

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

STREEX

Punker
22.

LittleL
aha, hány epizód van rajta ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Punker
7910 HUF

LittleL
mennyibe került ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !