Rém Rendes CSalád (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊

Neogan
Abban a trófeásban van egy baromi hülye arc!!
Mikor Pótkerék ki akarja szúrni a szemét!

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Neogan
Igen az nekem is tetszik 😄

A szemüveg próbás rész rohadt jóóó!!! <#nevetes1>

Fenrir
Bazz ezt a harmónikásat még nem is láttam, rohadt jó 😄

A halál csupán a kezdet...

Neogan
Ezt a feelinget nem adja vissza senki:
http://www.youtube.com/watch?v=9lR6uGyMOOU&mode=related&search=
Szemüveg-próba
Harc a trofeáért
bundy harmonika
Atyaigondoskodás
Kersztapa

Neogan
Így van!

Neogan

Hopp 😊
"Ez, az agyad!"

Neogan

Mint valami hippik 😄
http://home.datacomm.ch/hintermann/AL418b.jpg
"Ez, az agyad!"

és a maygar csodát adja majd valami?amuyg a legelsõ eredeti széria utánozhatatlan😄😄😄😄 imádom

Neogan
Hehe. Shannon meg Kelemen Anna lenne, amint épp a körmét lakkozza, míg a többiék próbálják a túlélõket újraéleszteni 😄 Jack szerepére meg a Jóban Rosszban fõorvosát (nemtom a nevét) 😄

Magoo
Sztem ezt megcsinálhatná az irigy mirigy 😄
Mekkora show lenne már! Gyõzike Said-ként tevékenykedik.
"Há nézzén máni idé...Suká' csávó vajooook!" 😄DD

Neogan
Szerintem a magyar sorozat egy rakás sz*r lesz, csak szégyenbe hozza az eredetit. De most képzeljétek el! Szerintem nagyon erõltetett lesz, feeling nélkül. Montha a LOST-ot akarnánk mi magyarok újraforgatni a Margitszigeten (Charlie-Berényi Miki, Sawyer-Bartha Zsolt, Sayid-Gyõzike) a magyar szereplõk rajongóitól elnézést <#buck>

Magoo
Az a rész amikor Al magándetektív! Van egy jelenet amikor mondja Al hogy mindenki pókerarccal bámult rá (gyilkos tekintet mindenki arcán), és akkor mutatják Al-t egy rohadtul über vigyorral a képén!!! 😄 Azt nagyon szeretem
Meg végig megy mindenkin hogy maga a gyilkos. és amikor az utsó csávónál jár arról kiderül hogy hülye, Al felnéz és azt mondja döbbent hangon:
"Oké......hm...lehet hogy mégis én tettem?" 😄

akyyy
pedig jeffersonnak azt az undorító vigyorát is beletehették volna, mert annyura gusztustalan mikor a nagy seggét kezdi el mutogatni hogy rámjön aröhögõgörcs..😊 utánozhatatlan😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Neogan
Igen! Ez az köszi!!

...fõleg miután láttam hogy ki lesz Steve 😊

szerintem senkit se érdekel 😄

ha érdekel valakit, akkor al, peggy és marcy után megvan a hazai verzió steve-je is
JAS 39
pEGGY-T HÁNYSZOR ÍRTÁK KI SZÜLNI? 2szer ugye?

/Gripen az égből/

Harly18
Ez akkor volt, amikor Marcie bemutatta Jeffersont, s amikor az esküvõt is náluk rendezték az udvarban. Ekkor volt, hogy Peggy Hawaii-ra akart menni és Al meg egy birtokot akart venni abból a pánzbõl, amit az esküvõre akart külteni Marcie. S mikor megvette, akkor derült ki, hogy Jefferson azért ült börtömben, mert ilyen birtokokat adott el, ami tele van veszélyes hulladékokkal......szerintem ez az a rész...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Mr Csé
akkora bukás lessz de akkora szégyen hogy má most ég a pofám 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Lehet,mondjuk én magyarul szoktam meg,nekem kicsit furcsa az eredeti hangja 😊

Magoo
Nem jobb csak más sztem 😊
Mindkettõnek megvan a maga varázsa 😉

Hát szerintem ezt csak magyar szinkronnal érdemes nézni 😊 Belehalgattam az eredetibe,és sokszor a szöveg is sokkal másabb,nem annyira vicces egy magyar embernek,meg nem is annyira értené mint egy amcsi...Valószínû ezért tér el az eredetitõl...
Meg szerintem Al hangja is jobb mint az eredeti 😊

Neogan
Ja meg nagyon nem jó hogy a magyar szinkron sokmindenben eltér az eredetitõl.
Egyébként szerintem Peg, Kelly, Marcy hangja nagyon hasonlít az eredetire, a többi viszont nem 😞 Amúgy a kedvencem az ufós rész, bár addig a legjobb amikor még fél tõlük 😄 Meg amikor baseballütõvel a kezében kuporog a ruhásszekrényben 😄DD

Neogan
Gyerekek! Keresem annak a részt amelyben, Alék valahogy pénzhez jutottak és Peggy álmodozott, egy férfihang szólalt meg a fejében, hogy "Bekenhetem a hátát olajjal? Sajnálom hogy a férje meghalt. 😄) Al fejében megint egy férfihang: Uram öné a birtok (asszem) Sajnálom hogy a felesége lezuhant a szakadékba.(itt vigyorogva vonogatta a vállát 😄 Na csak nem emlékszem ebbõl a részbõl szinte semmire, de nem rég adták a Coolon azt hiszem.

Magoo
Ha érdekel, sokszor még Wesley Snipes-ot is szinkronizálta. Pl: Pusztító címü filmben.
Ahhoz képest ma már nagyon rekkettes a hangja.

Magoo
Ehhh....akkoris. Tök mindegy ezesetben mit hiszel...a tény az tény! Az hogy azóta rendesen átalakult a hangja az más tészta.

Fenrir
Oké, megadom magamat, Csuja Imre a magyar hangja 😊

Bár kicsit furcsának tûnik, hogy Csoki bácsi és Al hangja ugyanaz lenne, nem így emlékszem rá 😊

Magoo
Könyörgöm senki ne írjon olyat hogy nem õ volt a szinkronja!
Õ VOLT! CSUJA IMRE,
A többiek: Básti Juli, Göcz Anna, Halasi Dani, Zsigmond Tamara, Kálid Artúr, Bodnár Zsolt (jól írtam?)

Fenrir
Csuja Imre? Nem õ volt a szinkronja szvsz...

egy sorozatban a heti egy adás a lényeg. nem szappanopera ez, hogy napontam enjen
ööö, szerintem csuja imre totál más irányba vitte el al bundyt, meg sem tudta közelíteni az eredetit.
KG21
és õk adtak elõször NBA-t Magyarországon. TV3 télen-nyáron 😄

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Fenrir
Jaja, nekem még vhs kazettán is van tv3-as verzió 😊

Istencsászár volt akkor az az adó, nagyon jó sorozatokkal és filmekkel. Sajnos minden jó egyszer megszûnik :\

Punker
régi jó kis tv3-as szinkron 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Fenrir
Ez is tény, ritka alkalmak egyike, de szerintem a magyar szinkronok tökéletesen mentek a karakterekhez. Fõleg nekem Bob Rooney jött be amikor beszorult a falba és onnan beszélt 😊

zoliii
Csak egy a baj hogy a Tv2 hetente csak egyszer fogja leadni.<#mf1>De lehet hogy nem is baj.Én inkább a külföldit nézem mint a magyar változatott.

JAS 39
Jön a cápa! <#nyes><#nyes>

Azért kiwi lennék amcsiba Christina Applegate-t hányan nézték tök hülyének.... <#taps><#taps><#taps> (mint tudjuk az emberek hajlamosak rásüni egy szinészre az általa jáccot karaktert.

/Gripen az égből/

Tegnap volt az a rész, amikor nagyon meleg volt, és Al vett egy légkondit...Egy 1940-es német modellt. :-) Rákötötték az utcai vezetékre, majd Peggy elindította (tekerni kellett egy kallantyút...). Eredmény: Az egész utcában kicsapta a biztosítékot. Aztán beköltöztek egy légkondis élelmiszerboltba...
50-szer láttam már, de még mindig a földön fetrengek a röhögéstõl, annyira jó az egész sorozat.:-)

Lehet, hogy magyar színész nem tudja visszaadni Al-t hitelesen (majd meglátjuk õsszel), de valljuk be, azért a szinkron valami fenomenálisra sikerült. Fõleg Al-nek a hangja nagyon jó.

Fenrir
Ezek a fejek utánozhatatlanok, magyar színész sohasem tudja visszaadni Al hangulatát:

Kiváncsi leszek. Bándi Sanyi - ennél normálisabb nevet is kitalálhattak volna azért...

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Aramir
Nem mondod? 😄

Pfff...

zoliii
Októbertöl már nézhetjük A Rém Rendes Család magyar változatátt a TV2-ön.A történet 2006-ban játszodik.
http://www.sg.hu/cikkek/46435/egy_rem_rendes_csalad_budapesten

JAS 39
Most milyen kretén rész megy???!

/Gripen az égből/

JAS 39
Ln úgy értettem hogyha v-ki a saját áramát fizeti mer annak nem ingyen van 😊

/Gripen az égből/

Match
koleszosként szenvedem napjaimat, áram ingyen van, a net meg 34mbit...
Tehát megéri letölteni 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"