Hol szedjünk fel JÓ csajokat?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alap
Lteebee
Ott a pont.

Remélem, mindenki olvasta, mert ez az egyik legnagyobb igazság ebben a topikban eddig.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

'nade komolyra fordítva a szót én is akkor jöttem össze a mostani barátnõmmel mikor megaérdektelen passzban voltam és egyáltalán nem tepertem senkire pedig éreztem hogy maeste nem egyedül fogok hazamenni.
S úgy is lett elõször csak néztem hogy ki ez a hiperaktív kiscsaj(152cm) Õ meg pörgött erre-arra majd megkérdezte nem Ivánnak hívnak-e mire mondtam hogy én Szergely vagyok. Aztán ménemennyünk együtt hamá' hazaindul mindenki. Én benyögtem lazán hogy hozzám vagy hozzád? /megjegyzem nem szoktam így viselkedni direktbe akkor egyszerûen érdektelenségbõl mondtam ezt/ Késöbb elmondta a kedves hogy akkor azt hitte hogy barominagy puncivadász vagyok pedig dehogy.
Aztán hajnalig dumáltunk a Jászain, számcsere azt go-home ki-ki magához.
kap két pofont azt kuss!
Martin576
Szerintem meg úgy, ha csajjal mész a buliba.... Rögtön érdekes leszel!

magus
kifelejtetted hogy mennyit fizettel neki😄

odamész' oszt hátbavágod kécce'a gádzsit közbe mondod hogy ej de megtosználak azt amíg kapkod levegõér' má'beis vágtad neki a lompost.
egyalényög nemkõ cifrázni!
Manoi
Csajozni úgy lehet a legjobban ha nem is érdekel az egész téged!
Megõrülnek a közönytõl!

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Manoi
jajaja

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

fertam
vazzeg ez kajak mohamaaaaan
ugrani jó idõben is lehet. 😄

All Your Babes Are Belong To Us

Hangianix
Ja azt hittem ugras lesz, nem villamra varas. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

család nem jön, meg aztán vigyázni kell, mert Dikki-t nem trafálja el a villám és õ tudja hol lehet jó "csajokra" szert tenni. 😊

Hangianix
Csak mert gondoltam, ha a csalad is jon, akkor az antenna toveben lehet szert tenni 2-re is. 😄DD

az a kedvemtõl függ. 😄

Hangianix
Es egyedul jossz le? 😄

sajnos reménytelen. de ha hétvégén rossz idõ lesz, megnézem vele az antennákat. az majd jó lesz. 😊

Hangianix
Megkernelek, hogy kreativan szolj hozza a temahoz es inkabb segits szegeny Dikkma-n, minhogy teli szajjal nevess rajta.

😄

Király ez a népmûvelõ topik. végigolvastam s okosodtam.
mikike
szerintem nekem viszont lesz

csak azt nem tudom majd melyik életemben

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Lazarus
így jártál...
Dikkma
nekem sohasem lesz nõm.
Coine
az biztos.

G@b0r
balatonná lehet legkonnyebben

TIBI
itt is lehetne sok tipp de nincs.freak egyszer mondtál olyat hog....bunkózni kell a bombanõkkel én epsilon tanácsára halgattam ésígy szedtem felegy igazán szép/bombázó lány,utánna mondtam neki hogy mit szólna a bunkózáshoz azt mondta rá hogy azt mondaná.álmodik a nyomor de õmondjuk nem is pláza cica

^^

hmm... szvsz. yoó luvnyákat bárhol fel lehet csípni !!csak az a lényeg ,hogy a beszélõkéd yoóóó legyen ..( vagy fel légy ajzva egy picinyt
valami által)de csak 1 picinyt ,mert a csajok
nem igazán csípik a tök mátós palikat.......
a szöveg !?? az tök mindegy ...ugyanis ha nem vagy yoóó a csajnál mondhacc nekik bármit akkor
sem ereszt a lábai közé......ha meg igen, akkor
igen hamar hanyatt veti magát!!........
yahhh ... olyan nagyon sok lóvé meg csak a kurvákhoz kell .... ha meg odamész,akkor nem kell sokat vakerni

FREAK
sose bírta 😊

Riszpekk

Coine
spanglikirály nem bírja a piát ?

FREAK
3 felestõl egy egészséges férfi (mint pl. ÉÉÉÉÉN) már felborul 😊))

Riszpekk

FREAK
te biztos Kou vagy 😊)

Riszpekk

Blasta
Lévén nincs lóvém, hogy full májer legyek. Meg nem is vagyok vicces :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Jaja. De nagggyyon frankó:-))))

Jano
Álmájer! 😄DD

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
észeg=részeg

Blasta
Ájjájj!
Itt komoly gondok vannak!
Lássuk:

Megszólítások:
-Szia! Te ki vagy? (általában bejön nekik, azt tükrözi, hogy érdeklõdsz. Ha nem tetszel nekik, akkor viszont csak néznek hülyén és elmennek. Persze illik viccesre venni a figurát)
-Fesztiválon egybõl az épp aktuális fellépõrõl lehet nyomni a dumát...
-Bulin ugye össze vagytok zárva, tehát akármit csinálsz, messzire nem mehet....
Arról dumálsz, amirõl akarsz. Mondjuk kezd a zenével. Az mindíg bejön.

A lényeg, hogy ne legyél észeg, de azért legyen benned 1-2-3 feles. Nekem úgy nagyon megy. Mintha a pia szedné fel a csajt helyetted!!!!:-)))

Blasta
Home???
Ott csak azt játszanak????
Pfuj!
Undoritttó fánki.
(álá utlolsó cserkész)
:-)))))))))

FREAK
csak nem egy temetőben?

Riszpekk

Gery1980
Nekem ez az ember valahonnan ismerős.Mindha láttam volna már valahol😊))

FREAK
egy kemény pillanatomban 😊))))))))

Riszpekk

FREAK

Riszpekk

FREAK
ja meg a warezcsatik 😊

Riszpekk

FREAK
Undernet
magyar, electronicmusic (ez utóbbi saját termés még 98-ból, és angol)

ja, és R0B0T1K nicken nyomom

Riszpekk

Gery1980
Egyébbként melyik IRC csatin dumcsizol?

FREAK
persze, ha szereted a bort, van egy üveg nagyon ütős (és elég drága) merlot-m! 😊))))))))

Riszpekk

FREAK
nagyon meredek hegyoldalon indultál el felfelé, Gery JÓARCADMIRÁLIS™ 😊 és én ott leszek a tetején, hogy rálépjek a kezedre 😊

Riszpekk

Gery1980
Renben cimbi.Nem akarok én senkinek rosszat de mostmár legalább tudom, hogy a JÓARC™ találkozóra egy fillért sem kell vinnem, mert TE fogsz nekem fizetni mindent!😊))))))...Mert ugye ne felejtsük el, hogy életed párjával is hasonló úton ismerkedtél meg, és nem tudom mennyire örülne a hírnek, hogy az ő megbízható kis brumikája újra a tettek mezejére lépett a virtuális flőrtölés hadszinterén...Úgyhogy gondolkozz el ezen a késes dolgon és a bulira ne gyere üres pénztárcával😊)))))))

FREAK
emlegettem egy tőrt egy másik topikban, nos az még a te torkodban is landolhat 😊))))

az lenne szép, ha minden külföldi beszélgetőpartneremről be kéne számolnom az asszonynak.........

Riszpekk

Gery1980
És ezt a kedves barátnőddel is megosztod drága Miki???...Nem baj, bulizunk mi még együtt😊))
JÓARCADMIRÁLIS™

FREAK
visszatérve a témához.......... (ha még érdekel valakit..)

van ugye ez az irc-s kísérletem... eddig minden szép és jó volt, most két hét után vágtam be a rosszfiú figurát.... bejött a nő, én meg épp drogokról vitáztam a bent lévőkkel, és épp csak egy köszönés erejéig figyeltem rá oda. Ez elég durvának számít, mert eddig folyamatosan dumáltunk, ha tudtunk.
Na most kiderült, hogy ő is anti drogos, vagyis ezzel csináltam magamnak egy rossz pontot, a másik pedig az hogy szartam a fejére, nem volt semmi privi dumcsi.

Kíváncsian várom a fejleményeket, majd beszámolok 😊)))

Riszpekk