740
Ötletek arról hol lehet JÓ csajokra szert tenni... ;o)
-
#571 mivel smájlit nem látok, ezért valszeg komolyan gondoltad => erre csak annyit tok' mondani, h. menj oda és próbáld meg...az eredményt tapasztalni fogod... -
Yetike #570 Cső ribi gyüssz dugni <- ezzel bejövök? -
#569 Sziasztok!
nekem mindig is gond volt hogy milyen ürügyel mennyej oda a lányhoz.
Tudnátok kis tippeket adni? -
#568 Igen. Onnantól sínen vagy. -
#567 itt a kulcsszo a beszelgetes:) -
#566 A lényeg, hogy kezdj el beszélgetni vele! -
TheZsenyka #565 Ezek nagyon ösztönszerű dolgok... -
Yetike #564 De ezt én még mindig nem vágom. HOL lehet párkapcsolatot kezdeményezni/gyakorolni?
Ha jól vettem ki akkor egy ilyen "kezdeményezésnél" csak az számít hogy bejössz e neki(pedig mennyit olvastam, hogy csak a belső számít bazzeg...:)) aztán már csak az a lényeg, hogy ne tűnjél sík hülyének és go.
há mögy ez mint az ágybaszarás! -
Yetike #563 Nekem a tapasztalat is megteszi:)) -
#562 Én tapasztalatból beszélek, persze elhiszem a tudományos magyarázatot is. -
#561 khm...szal azert kell enni...hogy legyen ami felszivja a cuccot...ha nem ettel akkor sok savat termel a gyomrod amibol majd a rokazas kovetkezik:] -
#560 Ha hánysz tőle, akkor vagy olyat ittál, amit nem bír a gyomrod, vagy túl sokat ittál valamiből, vagy nem ettél egész nap. -
Yetike #559 Ezt hogy érted? -
#558 Igyál mást, vagy kevesebbet, vagy egyél is! -
#557 Nem rossz. -
#551 hát ez pont a nagyfalura jellemző :-) -
TheZsenyka #550 Ne vegyétek zokon, de ugye itt sok a vidéki arc? A kifejezések szokatlan kavalkádja miatt gondolom csak... -
TheZsenyka #549 Az is tuti lehet, ha fizetsz érte... -
#548 de csak részegen....józanul nem éppen... -
#547 Csak így a buli................. -
#546 honnét tudjam ???
Akárhol -
#544 coine #532: részegen táncolni buliii! -
#543 de kis szimuláns -
#542 nincs az az Isten, h. én táncoljak.
ahhoz részegnek kell lennem.
én ezt így értettem. -
#538 Strand az tényleg jó hely !
Na meg Popsi Szigeten is annyi jó és magányos lányka volt ;)
-
#537 Akartam mondani...
A strandon azt is meg tudod állapítani félig meddig, milyenek az idomai a csajnak, ezt utcai ruhában nem mindig lehet. -
#536 Nem gyakori, és nem is vagyok olyan kigyúrt, inkább átlagos, ruhában talán nem is nézek ki olyan borzasztóan.
Amúgy viszont amit leírtam az egy bevált módszer. -
Lantee #534 A strand azért is az egyik legjobb hely, mert ott a csajokat a (majdnem) meztelen valójukban nézheted meg, nem pedig 3 kiló mázzal az arcukon, meg mindenféle kitömött melltartókban! :) -
#532 Na így níaralásból visszatérve(jó nem nyaraltam ilyen sokat, csak beszart a netem és négy hét után mostanra sikerült kiokokodnom mit kéne csinálnom vele)megosztok egy pár dolgot.
A legjobb hely csajozásra az a strand, legalábbis az ilyen kisebb, vidékiek ahol mindenkivel összefutsz 20x ha nyitástól zárásig ott vagy. Nyitásra már ott kell toporogni a bejáratnál, aztán egy pár óra elteltével kifigyeled melyik csajok vannak ember nélkül, tetszés szerint strandon bármilyen felállás megtalálható, úgy értem ha vagytok ketten vagy hárman, biztosan felbukkan majd két vagy három tagú magányos luvnya. És az a jó hogy több ilyen luvnyacsoport is van, úgyhogy lehet válogatni. Ha már kiválasztottátok a kedvetekre valót csak mindig ott kell lenni ahol ök, és elöbb utóbb, ha sokáig húzzátok, úgyis észreveszitek a nézéseikböl, jelzéseikböl van e esély náluk, akkor pedig már oda lehet menni ismerkedni, de ha olyanok a csajok akkor egy idö után lehet, hogy ök fognak lépni.
Mostani nyaralásomon esett meg, szüleimmel voltam kint, növéremmel, meg annak a két gyerekével, semmi haver. A vizben ment azért a szokásos hesszelés, többek között így megakadt a szemen két csajon akik utcai ruhában a parton elég feltünöen néznek felém miközben haladnak el a medence mellett, én is elkezdtem mereven bámulni. Miután eltüntek a szemem elöl talán 5 perc telt el, újra fölbukkantak, és egyikük odajött azzal hogy nagyon helyes vagyok és adjam meg a számomat, jóformán semmit nem tettem. Azért ezekhez a dolgokhoz hozzá lehetne szokni. -
#527 Vegyunk egy jo kocsit
Mazda MX5 - kivulrol jo, de olcso
menjunk ki a biicsre - ide a Balcsihoz
szemeljuk ki a delikvenst
kurjantsunk
he cica jossz kurni?
garantalt sikerelmeny! -
#526 félted a májad ?!?
detoxba voltált vagy mi ? :D -
#524 sztem meg gáz ha 1 férfi józanul Lkezd táncolni :D -
Garrett #512 "én meg csajozni nem merek mert nem tudom hogy szép vagyok e"
Akkor ilyen jellegű tevékenység előtt bemmenni a legközelebbi italboltba, és 3 felest meginni.
Esetleg haverokkal együtt menni, hogy legyen valaki mögötted, csak havert később lerázni... -
Garrett #508 Jah és szerintem a poéngyerek, bár ez is az illetőtől függ... de a többség szereti ha meg tudod nevettetni... -
Garrett #507 ejjnye az nehéz dolog..
Figy: Odamécc hozzá.
-Először valami tök hülye Tma pl: király a buli, honnan is ismerlek stb...
Ha akar tőlled valamit az már itt ki fog derülni.( visszakérdez stb...)Ha meg nem válaszol vissza valami nagy lelkesedéssel, akkor TUTTI nem érdekled.
2. Környezetszennyezéről azért nem kéne :D
-
Garrett #506 wow és előlről végigolvastad az összeset? nem sámli!
Egyébként kössz -:) -
#505 Én sosem gyúrtam és nem volt gondom a lányok felszedésével! Nem az alak a lényeg. Amelyiknek ez alapkövetelmény, azt el kell felejteni! -
#504 Én máig a piára esküszöm. Ha megvan benned a löket, gondolkodnod sem kell. Természetes az egész, laza vagy és szinte a pia beszél helyetted! Persze ha túlzásba viszed (a piát) akkor a ló másik oldalára kerülhetsz!!!! -
#500 Milyen jó kis topic volt ez! Visszaolvasva, egész jókat derültem az áprilisi időszak pedig amikor Jasmin bekapcsolódott a NagyFiúk dolgába egyszerűen frenetikusra sikerült!
Érdemes olvasgatni itt Férfitársaim!
:DDD -
#499 Garret IGAZAD van!!!