Hol szedjünk fel JÓ csajokat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem, mindenki olvasta, mert ez az egyik legnagyobb igazság ebben a topikban eddig.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
S úgy is lett elõször csak néztem hogy ki ez a hiperaktív kiscsaj(152cm) Õ meg pörgött erre-arra majd megkérdezte nem Ivánnak hívnak-e mire mondtam hogy én Szergely vagyok. Aztán ménemennyünk együtt hamá' hazaindul mindenki. Én benyögtem lazán hogy hozzám vagy hozzád? /megjegyzem nem szoktam így viselkedni direktbe akkor egyszerûen érdektelenségbõl mondtam ezt/ Késöbb elmondta a kedves hogy akkor azt hitte hogy barominagy puncivadász vagyok pedig dehogy.
Aztán hajnalig dumáltunk a Jászain, számcsere azt go-home ki-ki magához.
egyalényög nemkõ cifrázni!

Megõrülnek a közönytõl!

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
jajaja
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
All Your Babes Are Belong To Us
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
csak azt nem tudom majd melyik életemben
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
^^
valami által)de csak 1 picinyt ,mert a csajok
nem igazán csípik a tök mátós palikat.......
a szöveg !?? az tök mindegy ...ugyanis ha nem vagy yoóó a csajnál mondhacc nekik bármit akkor
sem ereszt a lábai közé......ha meg igen, akkor
igen hamar hanyatt veti magát!!........
yahhh ... olyan nagyon sok lóvé meg csak a kurvákhoz kell .... ha meg odamész,akkor nem kell sokat vakerni
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Itt komoly gondok vannak!
Lássuk:
Megszólítások:
-Szia! Te ki vagy? (általában bejön nekik, azt tükrözi, hogy érdeklõdsz. Ha nem tetszel nekik, akkor viszont csak néznek hülyén és elmennek. Persze illik viccesre venni a figurát)
-Fesztiválon egybõl az épp aktuális fellépõrõl lehet nyomni a dumát...
-Bulin ugye össze vagytok zárva, tehát akármit csinálsz, messzire nem mehet....
Arról dumálsz, amirõl akarsz. Mondjuk kezd a zenével. Az mindíg bejön.
A lényeg, hogy ne legyél észeg, de azért legyen benned 1-2-3 feles. Nekem úgy nagyon megy. Mintha a pia szedné fel a csajt helyetted!!!!:-)))
Ott csak azt játszanak????
Pfuj!
Undoritttó fánki.
(álá utlolsó cserkész)
:-)))))))))
magyar, electronicmusic (ez utóbbi saját termés még 98-ból, és angol)
ja, és R0B0T1K nicken nyomom
Riszpekk
Riszpekk
Riszpekk
az lenne szép, ha minden külföldi beszélgetőpartneremről be kéne számolnom az asszonynak.........
Riszpekk
JÓARCADMIRÁLIS™
van ugye ez az irc-s kísérletem... eddig minden szép és jó volt, most két hét után vágtam be a rosszfiú figurát.... bejött a nő, én meg épp drogokról vitáztam a bent lévőkkel, és épp csak egy köszönés erejéig figyeltem rá oda. Ez elég durvának számít, mert eddig folyamatosan dumáltunk, ha tudtunk.
Na most kiderült, hogy ő is anti drogos, vagyis ezzel csináltam magamnak egy rossz pontot, a másik pedig az hogy szartam a fejére, nem volt semmi privi dumcsi.
Kíváncsian várom a fejleményeket, majd beszámolok 😊)))
Riszpekk