Hol szedjünk fel JÓ csajokat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1x így mentünk oda egy lánytársasághoz
:
Szia ti itt laktok vagy nyaralni jöttetek?
-persze itt.
-király nemtudtok itt egy helyet ahol lehet csocsozni meg ilyenek? Tegnap bejártuk haverokkal az egész várost de nemtaláltunk sehol.
-Hmm csocsoasztal van a mozi presszóban azt tudjátok merre van?
-Persze azt megtaláltuk, de asztalt nemláttunk majd megnézzük ujra.
...
Asszem ennyi elég az ürügy részhez. komoly kapcsolat nem lett belõle, sõt semmilyen de elvoltunk egész nap a strandon utánna velük.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
én lestem a szõke csajt, aki rám se nézett, ellenben a barátnõje lesett és kommentálta az eseményeket:
-most rádnéz, most vigyorog...
-min röhög ez az idióta?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
nekem mindig is gond volt hogy milyen ürügyel mennyej oda a lányhoz.
Tudnátok kis tippeket adni?
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ha jól vettem ki akkor egy ilyen "kezdeményezésnél" csak az számít hogy bejössz e neki(pedig mennyit olvastam, hogy csak a belsõ számít bazzeg...😊) aztán már csak az a lényeg, hogy ne tûnjél sík hülyének és go.
há mögy ez mint az ágybaszarás!

A strandon azt is meg tudod állapítani félig meddig, milyenek az idomai a csajnak, ezt utcai ruhában nem mindig lehet.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Amúgy viszont amit leírtam az egy bevált módszer.
A legjobb hely csajozásra az a strand, legalábbis az ilyen kisebb, vidékiek ahol mindenkivel összefutsz 20x ha nyitástól zárásig ott vagy. Nyitásra már ott kell toporogni a bejáratnál, aztán egy pár óra elteltével kifigyeled melyik csajok vannak ember nélkül, tetszés szerint strandon bármilyen felállás megtalálható, úgy értem ha vagytok ketten vagy hárman, biztosan felbukkan majd két vagy három tagú magányos luvnya. És az a jó hogy több ilyen luvnyacsoport is van, úgyhogy lehet válogatni. Ha már kiválasztottátok a kedvetekre valót csak mindig ott kell lenni ahol ök, és elöbb utóbb, ha sokáig húzzátok, úgyis észreveszitek a nézéseikböl, jelzéseikböl van e esély náluk, akkor pedig már oda lehet menni ismerkedni, de ha olyanok a csajok akkor egy idö után lehet, hogy ök fognak lépni.
Mostani nyaralásomon esett meg, szüleimmel voltam kint, növéremmel, meg annak a két gyerekével, semmi haver. A vizben ment azért a szokásos hesszelés, többek között így megakadt a szemen két csajon akik utcai ruhában a parton elég feltünöen néznek felém miközben haladnak el a medence mellett, én is elkezdtem mereven bámulni. Miután eltüntek a szemem elöl talán 5 perc telt el, újra fölbukkantak, és egyikük odajött azzal hogy nagyon helyes vagyok és adjam meg a számomat, jóformán semmit nem tettem. Azért ezekhez a dolgokhoz hozzá lehetne szokni.
Mazda MX5 - kivulrol jo, de olcso
menjunk ki a biicsre - ide a Balcsihoz
szemeljuk ki a delikvenst
kurjantsunk
he cica jossz kurni?
garantalt sikerelmeny!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Akkor ilyen jellegû tevékenység elõtt bemmenni a legközelebbi italboltba, és 3 felest meginni.
Esetleg haverokkal együtt menni, hogy legyen valaki mögötted, csak havert késõbb lerázni...
koszontem.
koszontem.
Figy: Odamécc hozzá.
-Elõször valami tök hülye Tma pl: király a buli, honnan is ismerlek stb...
Ha akar tõlled valamit az már itt ki fog derülni.( visszakérdez stb...)Ha meg nem válaszol vissza valami nagy lelkesedéssel, akkor TUTTI nem érdekled.
2. Környezetszennyezérõl azért nem kéne 😄
koszontem.
Egyébként kössz -😊
koszontem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Érdemes olvasgatni itt Férfitársaim!
😄DD
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."