Hol szedjünk fel JÓ csajokat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bizonyitek ra NvMark oldala ahol szinte mindegyik képen nagyon aranyos lányokat láthatsz :-)
http://nymark.hunet.at/
bizonyitek ra NvMark oldala ahol szinte mindegyik képen nagyon aranyos lányokat láthatsz :-)
Olyan tittirittit játszottak, amit ma sokan fánkinak neveznek.
Szegény Bootsy Collins forog a sírjában, pedig még meg sem halt a fószer.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Riszpekk
viszont EGY FÉRFI NEM TÁNCOL!!!! 😊)))))))))))))))))))))))))))) Táncoljon a nő előjátékként az asztalon más nőkkel, az úgyis bejövős 😊)))
Na jó, csak kidding, anno én is beálltam, de csak ha legalább 2 nőstény volt rá kapható..... Haajjjj, régi-régi szép idők..............
Riszpekk
de ezt innen törölni fogják.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
És mivan a magamfajtával????
Akinek eme adottsága révén rengeteg nője volt!
Még olyan is, aki egész értelmes volt és nem csak a táncról meg a bulikról lehetett beszélgetni vele!
Olyan szitu is előfordult, hogy egy haverom is tetszett egy kiszemeltnek, de az sajnos nem volt képes őt úgy ellazítani egy tánc közben, mint én!
Mondjuk nálam meg alap a tánc! A sex előjátéka is lehet, ha rendesen csinálják!
Viszont akinek nem kenyere, az ne művelje!
De nem csak triplaszaltóspárga módon lehet nyomatni! Azt nem szeretem, amikor valaki kijelenti, hogy ő nem Travolta és inkább végigül egy fasza táncos bulit! Könyörgöm, nem kell ropnia, de azért egy-két kedvesebb számra nyugodtan táncolhat! Manapság már elmúltak az "áljunk körbe és nézzük, a másik hogy nyomja azt fikázzuk" idők!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
mellesleg úgyse utaznék soha oda, a nő meg stewardess, szóval ideutazik egy napra, nekem mindegy hány gyereke van..... 😊)) Úgy értem, nem mindegy kivel teázol egy jót? 😊
Riszpekk
Aztán volt nagy koppanás, mikor az ismerősöm el akart menni hozzá, és a "csajról" kiderült, hogy férjezett és 2 kisgyermek boldog anyukája...
Szóval vigyázz!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
épp most beszéltem telefonon egy 30 éves macedón nősténnyel, akivel alig egy hete ismerkedtem meg irc-n
totál odavan értem, pedig az elején csak annyi volt a véleménye a képeimről, hogy "érdekes" 😊))))))))))))) persze az interesting nem ennyire gáz, de lényeg, hogy nem én vagyok álmai lovagja, meg ugye van is köztünk 6 év
jelenleg viszont, elég kemény emaileket írkál, és csak nem bírta ki, hogy ne hívjon fel 😊)))
mindezt csak azért írom le, hogy lássátok a DUMA és az azon keresztül átsütő határozott EGYÉNISÉG erejét...... egy hét alatt interestingből sexy és lovely lettem, és már a korkülönbség sem zavarja.......... az a pár kilóméter meg kit érdekel? 😊))))))
Riszpekk
egy férfia férfi alkatilag is alkalmatlan egy kecses tánc lejtésére
pl. egy 180+ cm, és 90 kiló körüli, egészséges izomzattal megáldott pasi, aki igazán férfias, elég hülyén néz ki ha elkezd bugizni......
ahhoz hajlékonyság kell, és könnyedség, az viszont már nőies
Riszpekk
Riszpekk
Ferfias választás
Egy férfi meg szeretett volna házasodni, de mivel három olyan lány is akadt, aki tetszett neki, szüksege volt egy módszerre, amivel eldönthette, hogy melyikük lesz az ideális számára. Igy aztán mindhármuknak adott ezer-ezer dollárt, és figyelte, hogy mi lesz a reakciójuk.
Az első lány fodrászhoz, kozmetikushoz, meg egyéb szépitkezésre specializálódott szakemberhez ment, majd azt mondta:
- Lám, mennyire szeretlek, azt akartam, hogy a lehető legszebbnek láss engem.
A második horgászfelszerélest, nagy színes TV-t, videot, és egy teljes hónapra elegendő sörkeszletet vásárolt, mondván:
- Nagyon szeretlek, és azt szeretném, hogy Te mindennél és mindenkinél jobban érezd magad.
A harmadik befektette a tőzsden a maga 1,000 dollarját, részvényeket adott és vett, meg egyéb határidős ügyleteket kötött, és megsokszorozta az eredeti összeget:
- A pénzt a közös jövönk megalapozására forditjuk majd, és hosszú, boldog házasságunk lesz.
A srácot teljesen lenyűgözték a lányok, és csak nagyon nehezen tudott választani közülük.
Végül, hosszas gondolkodás és elemzés után...
...a legnagyobb mellüt választotta.
😊))
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Riszpekk
Riszpekk
mellesleg nem csak ez a két véglet van, a felszabadult táncos, meg a gubbasztó piás........... Én pl. g*ci jól érzem magam a legkényelmesebb bőrfotelben ülve, haverok körében, finom nyugis zenéket hallgatva, és ÉRTELMES dolgokról beszélgetve....... Mert a tánc, főleg házibulin, minden csak nem értelmes. Azt a drága időt én inkább elmélkedésre vagy eszmecserére fordítom. És ez fontos a nők szempontjából is. Ha kellek egy nőnek, az eszem miatt (és most pont ez a helyzet), nem pedig egy triplacsavarral kombinált szaltóspárga (nem szar, mi?) bemutató miatt................
Ezzel erővel téglákat is törhetnék, az sokkal látványosabb.....
Riszpekk
Más egy diszkóba pedig már tényleg nem nagyon szeret egy fickó táncolni a mostani tingli-tangli zenékre!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Riszpekk
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Riszpekk
Riszpekk