740
Ötletek arról hol lehet JÓ csajokra szert tenni... ;o)
-
Cölöpverő #496 alap -
#495 Ott a pont.
Remélem, mindenki olvasta, mert ez az egyik legnagyobb igazság ebben a topikban eddig. -
Cölöpverő #494 'nade komolyra fordítva a szót én is akkor jöttem össze a mostani barátnőmmel mikor megaérdektelen passzban voltam és egyáltalán nem tepertem senkire pedig éreztem hogy maeste nem egyedül fogok hazamenni.
S úgy is lett először csak néztem hogy ki ez a hiperaktív kiscsaj(152cm) Ő meg pörgött erre-arra majd megkérdezte nem Ivánnak hívnak-e mire mondtam hogy én Szergely vagyok. Aztán ménemennyünk együtt hamá' hazaindul mindenki. Én benyögtem lazán hogy hozzám vagy hozzád? /megjegyzem nem szoktam így viselkedni direktbe akkor egyszerűen érdektelenségből mondtam ezt/ Késöbb elmondta a kedves hogy akkor azt hitte hogy barominagy puncivadász vagyok pedig dehogy.
Aztán hajnalig dumáltunk a Jászain, számcsere azt go-home ki-ki magához. -
Cölöpverő #493 kap két pofont azt kuss! -
#492 Szerintem meg úgy, ha csajjal mész a buliba.... Rögtön érdekes leszel! -
#491 kifelejtetted hogy mennyit fizettel neki:D -
Cölöpverő #490 odamész' oszt hátbavágod kécce'a gádzsit közbe mondod hogy ej de megtosználak azt amíg kapkod levegőér' má'beis vágtad neki a lompost.
egyalényög nemkő cifrázni! -
#489 Csajozni úgy lehet a legjobban ha nem is érdekel az egész téged!
Megőrülnek a közönytől! -
#488 jajaja -
#487 vazzeg ez kajak mohamaaaaan -
Majati #486 ugrani jó időben is lehet. :D -
#485 Ja azt hittem ugras lesz, nem villamra varas. :) -
Majati #484 család nem jön, meg aztán vigyázni kell, mert Dikki-t nem trafálja el a villám és ő tudja hol lehet jó "csajokra" szert tenni. :) -
#483 Csak mert gondoltam, ha a csalad is jon, akkor az antenna toveben lehet szert tenni 2-re is. :DDD -
Majati #482 az a kedvemtől függ. :D -
#481 Es egyedul jossz le? :D -
Majati #480 sajnos reménytelen. de ha hétvégén rossz idő lesz, megnézem vele az antennákat. az majd jó lesz. :) -
#479 Megkernelek, hogy kreativan szolj hozza a temahoz es inkabb segits szegeny Dikkma-n, minhogy teli szajjal nevess rajta. -
Majati #478 :D -
Cölöpverő #477 Király ez a népművelő topik. végigolvastam s okosodtam. -
#476 szerintem nekem viszont lesz
csak azt nem tudom majd melyik életemben
-
#475 így jártál... -
#474 nekem sohasem lesz nőm. -
#473 az biztos. -
#472 balatonná lehet legkonnyebben -
#471 itt is lehetne sok tipp de nincs.freak egyszer mondtál olyat hog....bunkózni kell a bombanőkkel én epsilon tanácsára halgattam ésígy szedtem felegy igazán szép/bombázó lány,utánna mondtam neki hogy mit szólna a bunkózáshoz azt mondta rá hogy azt mondaná.álmodik a nyomor de őmondjuk nem is pláza cica -
Yotzoo #470 hmm... szvsz. yoó luvnyákat bárhol fel lehet csípni !!csak az a lényeg ,hogy a beszélőkéd yoóóó legyen ..( vagy fel légy ajzva egy picinyt
valami által)de csak 1 picinyt ,mert a csajok
nem igazán csípik a tök mátós palikat.......
a szöveg !?? az tök mindegy ...ugyanis ha nem vagy yoóó a csajnál mondhacc nekik bármit akkor
sem ereszt a lábai közé......ha meg igen, akkor
igen hamar hanyatt veti magát!!........
yahhh ... olyan nagyon sok lóvé meg csak a kurvákhoz kell .... ha meg odamész,akkor nem kell sokat vakerni
-
#469 sose bírta :) -
#468 spanglikirály nem bírja a piát ? -
#467 3 felestől egy egészséges férfi (mint pl. ÉÉÉÉÉN) már felborul :))) -
#466 te biztos Kou vagy :)) -
#465 Lévén nincs lóvém, hogy full májer legyek. Meg nem is vagyok vicces :-) -
#464 Jaja. De nagggyyon frankó:-)))) -
#463 Álmájer! :DDD -
#462 észeg=részeg -
#461 Ájjájj!
Itt komoly gondok vannak!
Lássuk:
Megszólítások:
-Szia! Te ki vagy? (általában bejön nekik, azt tükrözi, hogy érdeklődsz. Ha nem tetszel nekik, akkor viszont csak néznek hülyén és elmennek. Persze illik viccesre venni a figurát)
-Fesztiválon egyből az épp aktuális fellépőről lehet nyomni a dumát...
-Bulin ugye össze vagytok zárva, tehát akármit csinálsz, messzire nem mehet....
Arról dumálsz, amiről akarsz. Mondjuk kezd a zenével. Az mindíg bejön.
A lényeg, hogy ne legyél észeg, de azért legyen benned 1-2-3 feles. Nekem úgy nagyon megy. Mintha a pia szedné fel a csajt helyetted!!!!:-))) -
#459 Home???
Ott csak azt játszanak????
Pfuj!
Undoritttó fánki.
(álá utlolsó cserkész)
:-))))))))) -
#456 csak nem egy temetőben? -
#455 Nekem ez az ember valahonnan ismerős.Mindha láttam volna már valahol:))) -
#454 egy kemény pillanatomban :)))))))))