Hol szedjünk fel JÓ csajokat?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gery1980
A Home-ban a zene mindíg attól függ hogy milyen partyt rendeznek éppen.Pl:funky, drum'n'bass,techno,progressive house....persze nem egy bulin az összes..

Breki33
igaza van
bizonyitek ra NvMark oldala ahol szinte mindegyik képen nagyon aranyos lányokat láthatsz :-)

http://nymark.hunet.at/
Breki33
igaza van
bizonyitek ra NvMark oldala ahol szinte mindegyik képen nagyon aranyos lányokat láthatsz :-)
FREAK
tittiritti 😊)))))))))

Most be kéne ugorjon valami melódia? 😊))

Riszpekk

Lteebee
Én egyszer voltam.
Olyan tittirittit játszottak, amit ma sokan fánkinak neveznek.

Szegény Bootsy Collins forog a sírjában, pedig még meg sem halt a fószer.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

mateos
bezz milyen faszságokat tudtok ide leirni
FREAK
Erre mondtam én a tilos partyt 😊)) Előtte rásegítek vagy háromszor, aztán irány a legnagyobb mélyláda, és reggelig "csókolom" 😊)))

Riszpekk

Gery1980
Ez a tánc dolog egyébbként szórakozóhelytől is függ.Én azért vagyok elfogult mert imádok táncolni.Legtöbbször a Home-ba vagyok hétvégente ha megyek, és ott azért érdekesen festene ha az iszonyatos buli közepette a falat támasztanám.Nem is birná ki az ember.Látja azt rengeteg embert önfeledten bulizni és akaratlanul is elkezd járni a lába.Főleg ha van némi rásegítés😊))

FREAK
már mondtam, van akinek jól áll, és azzal sincs semmi baj, ha ez annak a pár százalékos feminin jellemnek tudható be........ egy férfi nem attól férfi, hogy fröcsög ki a fülén a tesztoszteron, attól csak sokoldalúbb, ha némi női hormon is bugyog benne...........

viszont EGY FÉRFI NEM TÁNCOL!!!! 😊)))))))))))))))))))))))))))) Táncoljon a nő előjátékként az asztalon más nőkkel, az úgyis bejövős 😊)))

Na jó, csak kidding, anno én is beálltam, de csak ha legalább 2 nőstény volt rá kapható..... Haajjjj, régi-régi szép idők..............

Riszpekk

Gery1980
Csatlakozom Blasta hozzászólásához!A tánc akkor is fontos, bárki bármit mond!Freak pajti, tudom te gátlásos vagy és nem mersz nagyközönség előtt szerepelni, de ne olts le másokat is emiatt, mert tudod mennyien adnak itt a véleményedre!😊))))

FREAK
na ugye 😊)))

akkor meg mit hőzöngsz itt, te kiöregedett gigolo 😊)))))))

Riszpekk

Coine
nem olvasta, végig, én tisztában vagyok a dolgokkal nagyon is, de ide, ilyen formában nem kell a politika, itt nyugi van, max. elrejtve lehet közleni 😉
de ezt innen törölni fogják.

Blasta
Persze ma már én is jobban szeretek ücsörögni és dumálni! Hiába! Öregszünk bázze!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
About Tánc:
És mivan a magamfajtával????
Akinek eme adottsága révén rengeteg nője volt!
Még olyan is, aki egész értelmes volt és nem csak a táncról meg a bulikról lehetett beszélgetni vele!
Olyan szitu is előfordult, hogy egy haverom is tetszett egy kiszemeltnek, de az sajnos nem volt képes őt úgy ellazítani egy tánc közben, mint én!
Mondjuk nálam meg alap a tánc! A sex előjátéka is lehet, ha rendesen csinálják!
Viszont akinek nem kenyere, az ne művelje!
De nem csak triplaszaltóspárga módon lehet nyomatni! Azt nem szeretem, amikor valaki kijelenti, hogy ő nem Travolta és inkább végigül egy fasza táncos bulit! Könyörgöm, nem kell ropnia, de azért egy-két kedvesebb számra nyugodtan táncolhat! Manapság már elmúltak az "áljunk körbe és nézzük, a másik hogy nyomja azt fikázzuk" idők!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
hát akinél csak álca, az ne szórakozzon ilyesmivel

nekem szabad 😊

Riszpekk

ipszilon
aztán jobban megismer és rájön, hogy a határozott egyéniség csak álca!

ipszilon
na végre! egy értelmes lény!!

FREAK
nyugi, nem ma kezdtem....... a barátnőm is IRC-es kapcsolat

mellesleg úgyse utaznék soha oda, a nő meg stewardess, szóval ideutazik egy napra, nekem mindegy hány gyereke van..... 😊)) Úgy értem, nem mindegy kivel teázol egy jót? 😊

Riszpekk

artschi
Freak! Egy kedves ismerősöm is megismerkedett chat-en egy másik városban lévő csajjal. A szitu hasonló volt, e-mail, telefonok, sexy és lovely 😊 stb.
Aztán volt nagy koppanás, mikor az ismerősöm el akart menni hozzá, és a "csajról" kiderült, hogy férjezett és 2 kisgyermek boldog anyukája...
Szóval vigyázz!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

FREAK
csak érdekesség

épp most beszéltem telefonon egy 30 éves macedón nősténnyel, akivel alig egy hete ismerkedtem meg irc-n

totál odavan értem, pedig az elején csak annyi volt a véleménye a képeimről, hogy "érdekes" 😊))))))))))))) persze az interesting nem ennyire gáz, de lényeg, hogy nem én vagyok álmai lovagja, meg ugye van is köztünk 6 év

jelenleg viszont, elég kemény emaileket írkál, és csak nem bírta ki, hogy ne hívjon fel 😊)))

mindezt csak azért írom le, hogy lássátok a DUMA és az azon keresztül átsütő határozott EGYÉNISÉG erejét...... egy hét alatt interestingből sexy és lovely lettem, és már a korkülönbség sem zavarja.......... az a pár kilóméter meg kit érdekel? 😊))))))

Riszpekk

FREAK
hát azt se mondta senki, hogy a te ízléseddel minden rendben van 😊))))))))))))))

Riszpekk

FREAK
pedig van

egy férfia férfi alkatilag is alkalmatlan egy kecses tánc lejtésére

pl. egy 180+ cm, és 90 kiló körüli, egészséges izomzattal megáldott pasi, aki igazán férfias, elég hülyén néz ki ha elkezd bugizni......
ahhoz hajlékonyság kell, és könnyedség, az viszont már nőies

Riszpekk

FREAK
nos, van akinek jól áll......... pl. Banderas kurva jól néz ki, amikor táncol, de ugye ő latin, neki muszáj........... és különben is megvan benne az a minimális feminin jellemvonás, ami teljességgel hiányzik a magamfajtából........

Riszpekk

FREAK
milyen igaz..........

Riszpekk

VinylToy
Tudom a Viccek közé való egy kicsit, meg lehet hogy már volt is ott, vagy itt, de mindegy:

Ferfias választás

Egy férfi meg szeretett volna házasodni, de mivel három olyan lány is akadt, aki tetszett neki, szüksege volt egy módszerre, amivel eldönthette, hogy melyikük lesz az ideális számára. Igy aztán mindhármuknak adott ezer-ezer dollárt, és figyelte, hogy mi lesz a reakciójuk.

Az első lány fodrászhoz, kozmetikushoz, meg egyéb szépitkezésre specializálódott szakemberhez ment, majd azt mondta:
- Lám, mennyire szeretlek, azt akartam, hogy a lehető legszebbnek láss engem.

A második horgászfelszerélest, nagy színes TV-t, videot, és egy teljes hónapra elegendő sörkeszletet vásárolt, mondván:

- Nagyon szeretlek, és azt szeretném, hogy Te mindennél és mindenkinél jobban érezd magad.

A harmadik befektette a tőzsden a maga 1,000 dollarját, részvényeket adott és vett, meg egyéb határidős ügyleteket kötött, és megsokszorozta az eredeti összeget:

- A pénzt a közös jövönk megalapozására forditjuk majd, és hosszú, boldog házasságunk lesz.
A srácot teljesen lenyűgözték a lányok, és csak nagyon nehezen tudott választani közülük.

Végül, hosszas gondolkodás és elemzés után...

...a legnagyobb mellüt választotta.

😊))

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

FREAK
mármint bulizni

Riszpekk

FREAK
hmmmm, CS suxxx, de egy ha kijön a Morrowind, remélem engem sem hívnak bulitni 😊))))))))))))

Riszpekk

FREAK
vagy végig azon voltunk, csak egyikünk szórakozik? 😊

Riszpekk

ebben igazad van, nekem is van egy csomo ilyen haverom. S a legtobb meg a jo bulikat is kihagyja peldaul egy cs miatt...

FREAK
hát nem is....... én mindig sokkal érettebb voltam a korosztályomnál, most is van pár 28-30 éves haverom, akik még ott tartanak, hogy "hétvégén jól berúgok, aztán benőzök, vagy elmegyek a haverokkal mecssre...."

Riszpekk

FREAK
24 vagyok, de 20 éves koromban kinőttem a táncikálásból, ha ez neked a fiatalság jele.........

mellesleg nem csak ez a két véglet van, a felszabadult táncos, meg a gubbasztó piás........... Én pl. g*ci jól érzem magam a legkényelmesebb bőrfotelben ülve, haverok körében, finom nyugis zenéket hallgatva, és ÉRTELMES dolgokról beszélgetve....... Mert a tánc, főleg házibulin, minden csak nem értelmes. Azt a drága időt én inkább elmélkedésre vagy eszmecserére fordítom. És ez fontos a nők szempontjából is. Ha kellek egy nőnek, az eszem miatt (és most pont ez a helyzet), nem pedig egy triplacsavarral kombinált szaltóspárga (nem szar, mi?) bemutató miatt................

Ezzel erővel téglákat is törhetnék, az sokkal látványosabb.....

Riszpekk

VinylToy
Most egy partyn, ahol szól ezerrel a house, vagy a techno, hogy lehet látni hogy egy fiú hogy ráz?
Más egy diszkóba pedig már tényleg nem nagyon szeret egy fickó táncolni a mostani tingli-tangli zenékre!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

FREAK
a kivételt már megfogalmaztam :

"ha mégis, ott gondok vannak"

😊))))))))))

Riszpekk

Efreet
és megint általánosítasz...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

FREAK
ismétlem : egy férfi NEM táncol............. az más, amikor én a tilos partikon a méteres subwoofer előtt transzba esek, mert az minden csak nem tánc 😊)))))))))))))

Riszpekk

Efreet
társastáncokról beszél szerintem. és az viszont tényleg jól tud jönni, és nem csak szalagavatóról van szó.

FREAK
idézd plz azt a részt, amiből neked az jött le, hogy én nem szeretem a nyugalmat, és nem vagyok egy nyugodt típus..... csak mert hetek óta azt ecsetelem, hogy én ugyan nem fogok "sportolni" egy nőért, ha akar valamit, majd úgyis elintézi magának.....

Riszpekk

FREAK
Ezt melyik mesekönyvben olvastad?????? 😊))))))) Jaaa, vagy abban a Travolta filmben láttad? (tudom már valami GRÍZ volt a címe 😊)))

Riszpekk

Gery1980
Szerintem pedig a tánc nagyon fontos dolog!Egy csomó csaj fog odatáncolni köréd ha jól adod elő a témát!Ideje lenne kicsit foglalkoznod a dologgal!Nem olyan nagy ördöngősség ha van némi ritmusérzéked!

FREAK
akkor minek táncolnál?????

110 kiló színizom elég vonzó szokott lenni 😊))

Riszpekk

Efreet
Waterhorse: kínaiban nincs bika.. bivaly van.

Menj be a tánctér közepére és riszálj úgy, hogy ne nézz semmire! Időnként csukd be a szemedet, máskor nézd magadat, vagy a fényt, vagy a hangfalat. Mindegy mit, csak ne a lányokat. Úgy vettem észre, hogy erre kialakul bennük a kép, hogy te egy elvarázsoltabb srác vagy és ők fognak odamenni... viszont ehhez feltünően kell rázni 😊)
G@b0r
ok hozd át a képeket és berakom mindet (persze azokat kivéve amelyiken én is rajta vagyok 😊)

G@b0r
ja ok de kéne valami tömény is. veszek egy tekilát

mateos
akkor holnap megyek fel hozzád suli után , kristóf hozza a martinikat , oki ?
mateos
énj arra hogy jó , de nincs meg a játék 😞
G@b0r
én arra gondolok de jó lenne CS-zni 1et. Te mire? 😊

mateos
a tánc = bugiwugi
én csak álok és ugy teszek mintha gyomor görcsöm lenne
ipszilon
úgya te is arra gondolsz amire én!:-)

G@b0r
wan