1768
-
#1272 felteszem vhova amit találtam, már nem tudom mi volt a cím a google írtam be hogy:
Dungeon Siege music download -
#1271 Mike: par cimet lokj mar be, ahonnan szedted oket, engem is erdekelne a zeneje. Thnx. -
#1270 pedig a zenéje nagyon állat
néhány zenét azért találtam már a neten -
Braveheart #1269 Huuu basszus régen rohadtul vártam a játékot, a létező összes videot, screenshootot meg zenét letöltöttem róla, még a demot is, meg is szereztem a játékot, játszottam vele éjjel-nappal, és elveszett az 1. cd.... :( -
#1268 Megvan vkinek a DS zenéi? -
Mihail #1267 Honnan lehet leszedni?????????????? -
#1266 Az egyik legjobb Game már végigvittem a singlet és multiban is a felénél tartok. -
Mihail #1265 Honnan lehet leszedni?????????????? -
Mihail #1264 Honnan lehet leszedni?????????????? -
aiguo #1260 Multi! -
Jacky #1253 Szerintem videokartya. -
Nikau #1252 Help!
Amikor elindítom a játékot,a főmenünél nem jelenik meg semmi. A kép fekete marad, csak az egér látszódik rajta. Viszont a menük között ugyanúgy lehet választani(ha össze-vissza kattintgatok,akkor lehet hallani hangokat,ahogy gördülnek a menük). Viszont nem lehet látni semmit! Ez mi miatt van??? -
Run #1250 Én végignyomtam az egész játékot, de egyszer se kérte a 2. CD-t. -
RUDKO #1249 SZIASZTOK! LEGYŐZTEM A SÁRKÁNYT MAJD A FŐ ELLENSÉGET IS,DE A 2-ES CD-T NEM HASZNÁLTAM. TUDJA VALAKI HOGY MIRE VAN? VAGY MIKOR KELL BETENNI? -
#1247 Eleg, ha a Terrain.dsres -t megszerzed es berakod a sources mappaba. Sajna 320MB, különben elküldenem :-)))
Probald valami havertol megszerezni. Biztos nem te vagy az egyetlen akinek meg van a jatek a környeken. -
sixt001 #1246 odejo: bocsi idő előtt nyomtam egy entert, na szóval köszi hogy legalább te válaszra méltattál bár okosabb nem lettem, esetleg tudna valaki egy címet mondani ahonnan le lehet tölteni a játékot.
Köszi -
sixt001 #1245 odejo: K -
#1244 mi ez itt? az oviból szalasztottak? ott divat az ilyen dicsekvés -
#1243 nem semmi
ez nem 5 perc volt
te beteg vagy :)))
-
sixt001 #1239 Sziasztok lenne egy hatalmas kérdésem. Én letöltöttem a netről DS két iso cd-jét. Rendesen felírtam, sikerült a progit felinstallálnom. Játszottam vele egy darabig rendeben volt minden ment akadás nélkül, mígt csak el nem jutottam egy hídhoz ahol egy fószer áll a híd előtt na ekkor a játék meg áll a háttérben még annyit látok hogy eltűnik a textura a hegyekről a fűről stb, stb. És a következő hiba üzenet íródik ki.
A fetel error has occurred and the app must shut down. Decoding error! Compressed data is either corrupt or unreadable, possibly due to hardware failure. Try replacing or repairing the resource file (reinstrall?) to fix this problem.
File on disk: C:\Program Files\Microsoft Games\ Dungeon Siege\resource\Terrain.dsres
Internal info:
resource=art\bitmap\terrain\grass_1\river\b_t_grs01_rvr_08x08-01.raw
offset=0x014063BC
size=349540
crc=0x33a76053
last error= 0x00000017
Hát ennyi lenne nem röviden. Tudom most azt fogjátok mondani hogy vegyem meg a z eredeti szoftvert. Nos higgyétek le én meg szoktam venni őket ami igazán bejön (eredetiben a diablo diablo II, kiegészítője, Warcraft3 stb stb) de előtte teszetelm hogy be jön e a játék. Nos egyenlőre 20 perc játékból meg nem tudtam leszűrni. Szóval ha tudnátok segíteni, hogy mi a menkűűűű lehet a hiba azt igazán megköszönném. Látom itt igazán nagy DS rajongók vannak, remélem valaki meg könyörül rajtam. lőre is köszi. -
M.A.D. #1238 jaj Teeee....asziszed nem nézem meg ott mindennap? -
M.A.D. #1236 Nekem is fent van a patch...de én a régi 1.0-ás crackel nyomom.....mert a másik exe-vel CD-t kér...ami full installnál minek. Szóval egy 1.1.nocdcrack kéne. -
#1235 ja nem dikkma, sorry dikkma, ne légy depiiii :)) -
#1234 Mi lehet az oka annak, hogy a játék mentésnél kifagy? Ez elég gáz, mert az autosave résznél véget ér a játék. Feltettem a DungeonSiegeUpdate1.1.1460-t és az sem segített rajta. Ráadásul tele lett bugokkal a játék. Win2000 alatt próbálkozom. XP1800+ proci, 256 DDR, ATI Radeon 8500 128 videózsuga. -
#1233 jah, és a válszt is köszönöm. Tudom, hogy nem kell megcsinálni őket, de sokkal jobban néz ki, ha készenvannak.. :-) -
#1232 Júúúúvannu... :-) Mielőtt nyitottam volna a topicot, végignéztem a témákat, és ott nem láttam ezzel a játékkal kapcsolatosat...
-
#1231 teat mind a 3 konyv ott van a faluban - ba csak hogy legalabb ezert ne legy depi :) -
#1230 asszem a toronyban. de mondom neked dikkma, te szegenyu, hogy nem kell megcsinalni. kapsz erte vmi semmiseget, asszem 100 aranyat, szoval a hajadra kenheted. A jatek tok linearis, a kuldetesek csak disznek vannak. -
#1229 "© Mimis ma 15:07 | Válasz erre | #1
Hali mindenki.
Nemrég kezdtem el játszani a fenti játékkal, és van egy rész, ahol elakadtam. Nevezetesen ott, ahol a 2-es résznek vége, ott van egy városocska (valami Glidakármi a neve). Nos ott abban a kör alakú épületben egy fószertől azt a feladatot kaptam, hgy szedjem össze egy könyvnek mindhárom részét. A 2. és 3. darab megvan, de az elsőt sehol nem találom. Merre van?
A segítséget előre is köszönöm."
Hogy ennek miért nyitott új topicot, ne tőlem kérdezzétek :)
Egyébként az egyik toronyban is van könyv, meg a szamaras nő férjénél. Asszem. -
Balu Kapitány #1225 Ezt a nagy sárkányt keresem én is. Állítolag vmi dragon lair a hely neve, és quebe vagy mi a neve a városnak ahol azok a benszülöttek élnek attól kell délre menni. Én nem keveset kerestem de eddig nem találtam ezt a nagy sárkányt.
Remélem keményebb ellenfél mint a fury, mert azt már qrvára unom.. -
#1224 Nem tudom, hogy az-e a szoba amire gondolsz, de van egy olyan hely, ahol mindig valami targyat kell a lapokra tenni, hogy besüllyedjen, es aztan megnyilik a lejarat, ott ujbol lapok vannak, amire megint ra kell rakni valamit...es igy tovabb, amig le nem jutsz az aljara... közben persze a karokkak nyitni a lejaratokat....
szoval valahogy igy :-))) -
#1222 eztet kérdezték
"© Lsire ma 19:43 | Válasz erre | #1
Helló!
Elakadtam a Kingdom EHB-n. Most mentem le a barlangokból (ahol romok és lila kristályok voltak)egy lejáraton keresztül. Egy teremben vagyok baloldalon egy kisszoba benne egy kar, a terem közepén egy emelvény szélein ládák és a közepén egy bemélyedés, olyan mint amikre ráállva nyiltak a lejáratok. Most hogyan tovább, a kisszobai kart már átállítottam de semmi. Légyszíves irjatok " -
greco #1221 Sikerült már valakinek pályát szerkesztenie?
-
#1220 miert nem lehet ezt a forumot utanszerkeszteni???
Na mindegy... ami meg eszembejutott: Az en procim gyarilag nincs lekötve, ami azt jelenti, hogy 1200-nak van eladva, de ugyanaz az architekturaja, mint egy 1500-asnak. Magyaran 1,5GH-es proci pont ugyanez a proci csak mas labellel :-) Kesöbb jöttek ra, hogy itt valami nem koser es lezartak. Mindamellett nem tudom sajna 1,5-ön meghajtani, mert a motherboardom csak 1,4-ig birja :-(( -
#1219 Nem sertödtem meg :-))
Ne erts felre nem vagyok nagy overlocker, de ha mar a bios-om (gyarilag allithato) es a procim megengedi, hogy tuningoljam, akkor miert ne? -
#1218 hát igen... ez jellemző...
a tuning... hogy mennyivel gyorsabban tudom meghajtani, mint ami rá van írva.
tudod mi az egyszerűbb?
ha veszel egy 1.4-es procit...
nem sokkal drágább, és stabilan fog műxeni 1.4-en :-)
ja, tudom, akkor irány az 1.6ghz
tuning rulez! :-)
ezzel nem akartalak megsérteni, de nekem ezek a tapasztalataim amd-sekkel.
még 1x bocs.
visszatérve MH +Carlos+ kérdésére
a várostól északra! van egy barlang két bejárattal.
ott a végén az u kanyarban (térkép) fel kell menni a lépcsőn.
ott fexik a varázsló, mellett a kő.
resurrect rajta :-) -
#1217 reg lehetett az amikor te az AMD-t kiprobaltad!
:-)
Nekem mar a 4. generacio AMD-m van es SOHA nem volt semmi bajom semmivel! Minden ment ugy ahogy en akartam. Azonkivül gyorsabb, olcsobb es jobban buheralhato :-)
Az en 1,2 GH-esem minden baj nelkül fut 1,4GH-en -
#1216 érdekes.
az én konfigom:
p4 1.6g, 256 rambus, gf2-mx200 32mb, ac97int, 7200-es ibm vinyó.
winxp eng.
nvidia ref drv.
nálam még 1024x768x32-n sem szaggat...
tökéletesen játszható.
2. konfig:
p2 cel 633m, 384mb sd, tnt2 16mb, sblive, 5400-s quantum vincsi
na, ezen néha 800x600-ban beszaggat...
de még ot is játszható.
ezen szoktunk multiplayer-ezni
ja, és nehogy lecseréld az inteledet egy amd-ra... :-)
bár erről vannak viták, hogy melyik a jobb, de szerintem saját tapasztalat a legjobb, nem más véleménye.
nekem az intel bejött...
az amd meg szívatott...
ez nem ment rajta, az nem indult el... stb.
tehát én maradnék az intel mellett..
szerintem a te konfigodnak is csak egy jó kis rendrakás kellene.
pl. defrag, driverfrissítés, directx frissítés, ahogy nagyrabecsült kollegám írta... -
#1215 ha jól emléxem, akkor ez a falu van a bánya mellett... ugye?
na szóval.
ahonnan kijöttél a bányából, onnan mész a kovács felé, ott elfordulsz jobbra.
a kerítésen túl már szörnyek vannak.
itt van a teleport torony is.
itt, a romok között, ha kinyírsz mindenkit, akkor az egyik szörny eldobja a követ...
-
#1213 Face:
Dobd el a pentiumot es vegyel vegre egy rendes AMD-t! :-))
Egyebkent a jatek vege fele van nehany hely ami alapbol akad minden rendszeren. Azt az uj patch-el ki fogjak javitani, amugy directx ujitas sem art (ha meg nem tetted). Az sem art, ha az alaplapon a chip driveret is felujitod. Via 4in1 vagy intel chipdriver... Ha mar fentvan, bocs, de sokan nem tudjak es csak a windowst installaljak azt ahogy esik ugy puffan....