Dungeon Siege
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2-3 tag lazan szetszed vele barmit, és jó messzire is visz
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
De inkább nem reagálok semmit, és megkérek más se tegye.
ennyi.
Most taltam meg egy nagyon elrejtett pincebe es sokat foglal helyett...
Kit tudgya? Hasznalni se lehet!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nem haragszom
egyébként sem szoktam
csak egyszerüen fel nem foghatom miért kell mindig veszekedni,bármi is a téma, elöbb-utóbb vki nekiáll anyázni
3+3+2+1=8 mivel a főmukim harcol is, meg lő is
majd otthonról beirkálom az embereim adatait.
Egyébként én most járok a 6-os fejezetnél. Nem tudom benehezül-e itt a játék, de lecseréltem a törpémet (akinek 1020 körüli hp-ja, 430-as aromor pontja, és 130-150-es ütése volt) a mágus csajszira (aki alapból 20-as nature, 38-as combat) idáig nem volt sok gondom, de mintha most nehezebb lenne. Pedig már így is sokan vagyunk 7 + 1 szamár. Nem tudom, azt hiszem kipróbálom ugyanazt a szakaszt a régi felállásban is
kb. északnyugatra.
én lassan eljutok az erődbe, de szamár árus utoljára a havas faluban volt.
majd a fal menten, talalsz majd egy bokor/fa szerü képződményt oldalán lukkal
és már el is jutottál a goblin bányákba
ahol aztán majd nevethetsz jó sokat
Fejlemény:
eddig regnáló combat mágusom, megtáltosodott a firering segitsegevel, tegnap vagy 6 szintet lépett feljebb. nature máguson meg még mindig 20-as szintnél jár, mert szükség van a gyógyító igéire. Kéne egy jobb nature varázsló, a törpét meg mondjuk kirúgom
lézerkard, sötét jedi Hasonló stb.
KIRÁLY LENNE!
Mire jó ez? Miért kell veszekedni?
Szerintem ezt ITT szárjátok le, semmi értelme, és senki nem kiváncsi erre, több eszetek is lehetne.
Bones to Pick
Circle of Elders
Complete Ultima VII
Ultima VII: The Black Gate and Ultima VII: Serpent
Denizens of the Night - Denizens of the Night is a mod for Gas Powered Games' Siege Engine. Crafted in the tradition of renowned camp horror films such as “From Dusk ‘till Dawn” and “Evil Dead,” Denizens of the Night (a working title) places you in control of a lone human being in a city infested by monsters, maniacs, and horrors of unspeakable evil.
Evergreene
Merciless Creations
EverSiege - EverSiege is a total conversion modification or mod for Dungeon Siege, using the world of Everquest as its foundation.
Foreseen-Eclipse
MidEarth Mod
Project Horizons
Shadows of Winter
Silent Whispers: Echoes of Toriyle
SpellSiege
The Ankh-Morpork Chronicle - Semi/Total conversion set in Terry Pratchett's Discworld
Ultima IX: Redemption
Ultima V: Lazarus
Ultima VI: The False Prophet
Na erről beszéltem korábban. A motorral még sok-sok játékban fogunk találkozni, és jáccani vele.. Ezek a készülő projektek, meglátjuk mi lesz belőle.
Forrás: http://ds.heavengames.com/community/links/siegelets.html
de nem ám...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Én azt annyira utálom amikor későn érkezek 1 jó nagy flém után,és már csak hült helyét találom,mert "eloltották"😊))
"Ez igaz. Az elso RPG ami ilyesmi grafikat fog hasznalni az a NEVERWINTER NIGHTS lesz megjelenes elott nincs 2seg senkiben arrol hogy fenyevekkel szinvonalasabb, jobb lesz a DIO-NÁL."(erre csak azt tudom még most is mondani hogy nem a diohoz kellene hasonlítani - ezen kezdődött az egész)
és bocs hogy idézek de nem fogom átfogalmazni ha nem haragszol(itt a dio-t egyértelműen "leRPG-zed")
amúgy mostanra már köszike jól el..rontottátok a kedvemet
Esetleg szóljunk Dikkma-nak vagy vége a vitának ?!
"A BC a jobbik csapat jutalma."