Mafia vagy Gta3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reggelt!
Mafia mindenek felett. Életemben nem élveztem még ennyire játékot. (na jó talán MOHAA) Rohadt jól ötvözték a realitást a könnyen játszhatósággal, az autóverseny meg a legjobb. Furcsállottam is, hogy kormány nélkül ennyire nehezen ment sokaknak. Nekem is csak úgy harmincadjára ment, de ha egyszer megjegyzi az ember a kanyarokat, és hogy hol mennyivel lehet menni iszonyú élvezetes. Szerintem nem lenne hülyeség még versenypályákat szerkeszteni hozzá, a racing kategóriában is talán vinné valamire.
A gta3 is tetszett pár hétig, de ehhez képest sokkal butább játék szvsz. És még a vice city se tesz hozzá annyit, hogy ûberelje az év játékát.
Mafia mindenek felett. Életemben nem élveztem még ennyire játékot. (na jó talán MOHAA) Rohadt jól ötvözték a realitást a könnyen játszhatósággal, az autóverseny meg a legjobb. Furcsállottam is, hogy kormány nélkül ennyire nehezen ment sokaknak. Nekem is csak úgy harmincadjára ment, de ha egyszer megjegyzi az ember a kanyarokat, és hogy hol mennyivel lehet menni iszonyú élvezetes. Szerintem nem lenne hülyeség még versenypályákat szerkeszteni hozzá, a racing kategóriában is talán vinné valamire.
A gta3 is tetszett pár hétig, de ehhez képest sokkal butább játék szvsz. És még a vice city se tesz hozzá annyit, hogy ûberelje az év játékát.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
A Vice City-ben ez már mind benne van! 😊
Én a döntetlenre szavazom. Egyiket sem tudtam abbahagyni, annyit játszottam velük. Mindkettõnek sok elõnye van. GTA3 pörgõs, tipikus bandahábrús játék, amivel nagyon jól lehet szórakozni. (hogy egyszerûen fogalmazzak...)
A Mafia pedig inkább értelmes játék, amit egyhuzamban hosszabb ideig érdemes játszani, mert a történetet megérdemli az odafigyelést.
Ez az én véleményem!
A Mafia pedig inkább értelmes játék, amit egyhuzamban hosszabb ideig érdemes játszani, mert a történetet megérdemli az odafigyelést.
Ez az én véleményem!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Én GTA 3 -at 2szer is végigvittem, nem találtam benne annyi izgalmat, érdekességet mint Mafiában! Sokkal érdekesebb szerintem a 30-as évek világa, mint az amiben most élünk. Ezt ismerjuk, tudjuk milyen autok, szerkenytuk vannak, de 1930-as éveket annyira nem, legfeljebb a töri orarol. Mar aki nem aludta végig az órát 😊
GTA3 Überalles. 4 álló napig nyuztuk éjjel nappal a haverokkal 😊
volt konkrét parkolás verseny ki tud több embert elsodorni egy kanyarban verseny, ki tud tovább menekülni a rendõrök ellen stb. a Mafia-t akkor untam meg mikor a legelsõ küldetésben vagy 30 al lehetett furikázni.
volt konkrét parkolás verseny ki tud több embert elsodorni egy kanyarban verseny, ki tud tovább menekülni a rendõrök ellen stb. a Mafia-t akkor untam meg mikor a legelsõ küldetésben vagy 30 al lehetett furikázni.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szerintem MaFiA magasan veri a GTA3-at ugyanis a GTA3-nak szinte nulla a története. A Mafia minden szempontbol jobb, es sokkal hangulatosabb mint a GTA3, ettõl fuggetlenul mindkettovel nagyon sokat játszottam, és zseretem. De a Mafia nekem sokkal jobban bejött mégis.
Azért fagy le,mert a GTA3-hoz kell egy patch ha nem VETTED MEG EREDETIBEN!
Tegyünk igazságot 😊, PC-DOME:TPS - Third Person Shooter
Ez volt az a kategória, ahol a legnagyobb versenyre számítottunk. Ez be is jött, hiszen a GTA3 és a Mafia az utolsó pillanatig fej-fej mellett haladt, nem sok szavazat választja el a kettõt egymástól. A szavazás lezárásakor a GTA3 volt elõrébb, így az olvasói díjat ennek adjuk, a szerkesztõség díját pedig a Mafia kapja, az is éppúgy megérdemli az elismerést, mint a Take 2 másik játéka. A harmadik helyre került Jedi Knight II: Jedi Outcasttal kapcsolatosan többen felvetették, hogy az inkább FPS. Legjobb talán az lett volna, ha mindkét csoportba belekerül, de a versenytársakat figyelembe véve nem alakult volna jobban a helyzete úgy sem.
1. Grand Theft Auto III (Take 2) - 36,5%
2. Mafia: The City of Lost Heaven (Take 2) - 35%
3. Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast (Activision) - 19,5%
DE:
Év játéka
Az általános év játéka díj eredménye tulajdonképpen meglepetés lett: annak ellenére, hogy kategóriájában - minimális elõnnyel ugyan, de - legyõzésre talált a Mafia, a végeredménye azt mutatja, hogy az összes 2002-es játék közül mégiscsak ezt kedvelték többen. A cseh fejlesztésû játék mérföldekkel elõzte meg vetélytársait, a harmadik helyezett MoHAA-ra már csak mindössze feleannyian szavaztak. Látszik, hogy az akciójátékok uralják a piacot továbbra is, de ezeket elég szorosan követik a stratégiai játékok is.
Az elsõ öt hely a következõképpen alakult:
1. Mafia: The City of Lost Heaven (Take 2) - 19%
2. Grand Theft Auto III (Take 2) - 11,9%
3. Medal of Honor: Allied Assault (Electronic Arts) - 9%
4. Warcraft III - Reign of Chaos (Vivendi) - 6,8%
5. Haegemonia: Az Univerzum Légiói (Digital Reality) - 5,6%
Ez korrekt, nevezzük DÖNTETLENNEK.
Ez volt az a kategória, ahol a legnagyobb versenyre számítottunk. Ez be is jött, hiszen a GTA3 és a Mafia az utolsó pillanatig fej-fej mellett haladt, nem sok szavazat választja el a kettõt egymástól. A szavazás lezárásakor a GTA3 volt elõrébb, így az olvasói díjat ennek adjuk, a szerkesztõség díját pedig a Mafia kapja, az is éppúgy megérdemli az elismerést, mint a Take 2 másik játéka. A harmadik helyre került Jedi Knight II: Jedi Outcasttal kapcsolatosan többen felvetették, hogy az inkább FPS. Legjobb talán az lett volna, ha mindkét csoportba belekerül, de a versenytársakat figyelembe véve nem alakult volna jobban a helyzete úgy sem.
1. Grand Theft Auto III (Take 2) - 36,5%
2. Mafia: The City of Lost Heaven (Take 2) - 35%
3. Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast (Activision) - 19,5%
DE:
Év játéka
Az általános év játéka díj eredménye tulajdonképpen meglepetés lett: annak ellenére, hogy kategóriájában - minimális elõnnyel ugyan, de - legyõzésre talált a Mafia, a végeredménye azt mutatja, hogy az összes 2002-es játék közül mégiscsak ezt kedvelték többen. A cseh fejlesztésû játék mérföldekkel elõzte meg vetélytársait, a harmadik helyezett MoHAA-ra már csak mindössze feleannyian szavaztak. Látszik, hogy az akciójátékok uralják a piacot továbbra is, de ezeket elég szorosan követik a stratégiai játékok is.
Az elsõ öt hely a következõképpen alakult:
1. Mafia: The City of Lost Heaven (Take 2) - 19%
2. Grand Theft Auto III (Take 2) - 11,9%
3. Medal of Honor: Allied Assault (Electronic Arts) - 9%
4. Warcraft III - Reign of Chaos (Vivendi) - 6,8%
5. Haegemonia: Az Univerzum Légiói (Digital Reality) - 5,6%
Ez korrekt, nevezzük DÖNTETLENNEK.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Egyetértek de a radio is korhû és az szerintem cool hogy minden városrészben új zene! Csak nem lehet mp3 és ez csak a baj ,de hát elnézzük!
De ott a Gta vitte a palmat.De csak a radio miatt.
A kornyezeti hangok azok jobbak a Mafiaban.
amse
A kornyezeti hangok azok jobbak a Mafiaban.
amse
A Gamestarban van egy olvasói szavazás több kategóriában a 2002-es játékokról. Ott az igazi eredmények látszanak (a konzolos szavazatok nem viszik el az eredményt a GTA3 irányába), és a Mafia minden kategóriában verte a GTA3-at. Talán csak a hangoknál volt jobb a GTA3, de ebben se vagyok biztos.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
http://index.hu/tech/ihirek/?main:2003.01.09.&115094
tessék, lehet véleményt formálni!
tessék, lehet véleményt formálni!

Sokan a Mafia storyát emelik ki a Gta-al szemben. De hiszen a vice citynek is olyan szövevényes a története, hogy filmet lehetne készíteni belöle. Van benne leszámolás, cselszövés, bandaháború, árulás és szerelem.
Mi kell több?
Mi kell több?
lányok után gta3 ban is megfordulnak az emberek..sõt te magad is..vagy ha beugatnak neked vagy majdnem elütnek akkor bemutatsz nekik😊
eddig csak 10 ezren szavaztak..majd holnapra felmegy ez többszörösére.. az állás:
BEST OF 2002: Best PC Game
Vote Submitted
Battlefield 1942 6.8% 617
Dungeon Siege 1.7% 154
Elder Scrolls III, The: Morrowind 10.39% 943
Freedom Force 1.62% 147
Grand Theft Auto III 12.43% 1128
Hitman 2: Silent Assassin 2.99% 271
Icewind Dale 2 1.69% 153
Jedi Outcast 8.18% 742
Mafia 4.65% 422
Neverwinter Nights 8.4% 762
No One Lives Forever 2 1.85% 168
Soldier of Fortune II 1.48% 134
Unreal Tournament 2003 8.3% 753
WarCraft III 29.55% 2682
TOTAL VOTES 9076
mafia elég hátul kullog mig GTA3 a második...
BEST OF 2002: Best PC Game
Vote Submitted
Battlefield 1942 6.8% 617
Dungeon Siege 1.7% 154
Elder Scrolls III, The: Morrowind 10.39% 943
Freedom Force 1.62% 147
Grand Theft Auto III 12.43% 1128
Hitman 2: Silent Assassin 2.99% 271
Icewind Dale 2 1.69% 153
Jedi Outcast 8.18% 742
Mafia 4.65% 422
Neverwinter Nights 8.4% 762
No One Lives Forever 2 1.85% 168
Soldier of Fortune II 1.48% 134
Unreal Tournament 2003 8.3% 753
WarCraft III 29.55% 2682
TOTAL VOTES 9076
mafia elég hátul kullog mig GTA3 a második...
Vice City.
Ennyi lehetõséget még egy játékban sem kaptam.
Úgy tudtam vele majd 100 órát eltölteni, hogy egyszer éreztem azt, hogy unom.
Tökéletes JÁTÉK!
Ennyi lehetõséget még egy játékban sem kaptam.
Úgy tudtam vele majd 100 órát eltölteni, hogy egyszer éreztem azt, hogy unom.
Tökéletes JÁTÉK!
keress rá az infiltraton topicra van kettõ is.. a 2.9 esben azhem van pár video..lesd meg õket és oda írd a véleményt..hja a másikban sok infot is találhatsz...
Csocso, jah CS 1kalap arcade fos, rühellem 😊 Kontúr sztrájk 😛
Most éreztettem az elõbb azt a helyzetet, hogy mi lett volna, ha Mafia jelent meg volna 2002májusában, és szeptben a GTA3.
Elkezdtem nyomni a Mafiát, szünetet tartottam,és utána a GTA-t.
Nem mondom emberek, ilyen helyzetben a GTA3 még jobban bizonyított hogy az "év játéka" trónra kerüljön fel😊
Tessék, probáljátok ki..
EZ CSAK az ÉN véleményem!

Most éreztettem az elõbb azt a helyzetet, hogy mi lett volna, ha Mafia jelent meg volna 2002májusában, és szeptben a GTA3.
Elkezdtem nyomni a Mafiát, szünetet tartottam,és utána a GTA-t.
Nem mondom emberek, ilyen helyzetben a GTA3 még jobban bizonyított hogy az "év játéka" trónra kerüljön fel😊
Tessék, probáljátok ki..
EZ CSAK az ÉN véleményem!

Figyelj a tesztelõk alapján a Mafia a jobb ,de szerintem mindekttõ verhetetlen ugyanabban a mûfajban! Ez olyan mint a Ben hur és a Gladiátor!
Ugyanaz de mégis más szóval mint kettõ jó!
De azért egy embernek mindig ha kettõ közül kell választania akkor nem tud egyenlõen szeretni mindekettõt! hát ez egy kicsit zûrõs volt bocs!
Ugyanaz de mégis más szóval mint kettõ jó!
De azért egy embernek mindig ha kettõ közül kell választania akkor nem tud egyenlõen szeretni mindekettõt! hát ez egy kicsit zûrõs volt bocs!
ha engem neztek akkor mafia jobb mint GTA3 😊))
\'danja
"reszletesebb varos+videk"
LOL 😊
Mafiában csak az épületek belseje volt részletes, kívülrõl olyan elnagyolt az egész (nézd pl a mezõt)sajna Driverhez hasonlitanám a tájat..😊 GTAnak a környezeti grafikája sokkal szbb, részletesebb, dinamikusabb 😊
Vic Cityvel játszottam már PS2n, és mondom emberek, ez a game,ilyen még enm volt földön. Magyarul: sokkal jobb a Gta3nálés a Mafiánál, sõt ugy éreztem hogy ez a 2 játék jótulajdonságai ötvözõdik benne, de leginkább a GTA 😊 És mivel konzolnál több, jobb lehetöség van a pc-n, alig várom már hogy kijöjjön tavasszal a Vice City
😊 És még sorolhatnám!
amugy GTA3ra szavazok még1x 😛
LOL 😊
Mafiában csak az épületek belseje volt részletes, kívülrõl olyan elnagyolt az egész (nézd pl a mezõt)sajna Driverhez hasonlitanám a tájat..😊 GTAnak a környezeti grafikája sokkal szbb, részletesebb, dinamikusabb 😊
Vic Cityvel játszottam már PS2n, és mondom emberek, ez a game,ilyen még enm volt földön. Magyarul: sokkal jobb a Gta3nálés a Mafiánál, sõt ugy éreztem hogy ez a 2 játék jótulajdonságai ötvözõdik benne, de leginkább a GTA 😊 És mivel konzolnál több, jobb lehetöség van a pc-n, alig várom már hogy kijöjjön tavasszal a Vice City
😊 És még sorolhatnám!
amugy GTA3ra szavazok még1x 😛
GTA3
GTA Vice City > ami messze lealázza Mafiát😊
Mafia se rossz, de a GTA3hoz vhogy közelebb húz a szívem..😊
Majd meglátjuk az "Év Játéka" eredményeket pl. a hcgameren.
Oszt kész
GTA Vice City > ami messze lealázza Mafiát😊
Mafia se rossz, de a GTA3hoz vhogy közelebb húz a szívem..😊
Majd meglátjuk az "Év Játéka" eredményeket pl. a hcgameren.
Oszt kész

Mafia. Végre olyan játék Pc-n, aminek van hangulata, és akár 10-szer is végigviszi az ember, annyira király. Régen c64-en meg amigán voltak ilyen progik, pc-re sajnos az utóbbi években egyre ritkább az ilyen. De a Mafia a leghangulatosabb játék, ami kijött pc-re, úgy 5 évre visszamenõleg. A Gta3 pedig csak egy jó játék,amit max. 2-szer játszik végig az ember, utána ráun...
es a nyertes MAFIA... 😊
\'danja
MAFIA sokkal jobb sztem
jobban hasonlit a valovilaghoz
jobb kuldetesek
jobb lovoldozes
reszletesebb varos+videk
csak gyenge kocsik
GTA3 azer nemteccet mert idiota,szanalmas kuldetesek vannak benne... lasd amig a nagy maffiozok fagyiznak robbantsd fel õket... ez vicc...
jobban hasonlit a valovilaghoz
jobb kuldetesek
jobb lovoldozes
reszletesebb varos+videk
csak gyenge kocsik
GTA3 azer nemteccet mert idiota,szanalmas kuldetesek vannak benne... lasd amig a nagy maffiozok fagyiznak robbantsd fel õket... ez vicc...
\'danja
Amúgy szerintem meg Mafia.Sokkal élethûbb, sokkal story centrikusabb, sokkal jobbak a fegyveres eksön részek.
A gta szerintem autófanoknak élvezetes.Én a második szigetnél meguntam...
A gta szerintem autófanoknak élvezetes.Én a második szigetnél meguntam...
Bazzeg Csocso azért ez már beteges és szvsz unalmas, hogy az összes topikban, minden második szavad az, hogy "Supra".
az annyival jobbot nem akartam irní.. nekem nem csak ennyivel jobb...sokkal gyorsabb az egész...gettósabb, és 20 századibb....gyorsabb pergõsebb stb..
nem mostanrol beszélek hanem amikor primkó modon fikázni kezdtük egymást...nekem a mafia ban inkább a lövöldözõs rész tetszett...
a gta3 ban annyival jobb hogy ott nagyon nagyon jol lehet játszani tömeggyilkost😊grátánvetõvel betámadod a kocsikat..helikopert stb😊)))lehet ugratgatni nagyokat csattani...stb😊))
és ilyeneket betenni:

a gta3 ban annyival jobb hogy ott nagyon nagyon jol lehet játszani tömeggyilkost😊grátánvetõvel betámadod a kocsikat..helikopert stb😊)))lehet ugratgatni nagyokat csattani...stb😊))
és ilyeneket betenni:
ha ez volt az álom akkor meg minek veszekedünk???😊)) kihoznának egy full szar arcade supra racingot szerinted nem arra verném a farkamat egész nap hogy ez a legkirályabb game?😊)))))))))))))))))))
hát ja ráadásul én pont ilyenre számítottam, szal egy álom vált valóra
a Thief 2 óta ezt játszottam végig elõször
a Thief 2 óta ezt játszottam végig elõször
Riszpekk
pedig pont az a jó benne
többszáz lovas versenyautó szimulátor van pár, de ezek a régi verdák iszonyat hangulatosak, és kurva nagy feeling végigpöfögni velük azon az isten városon!
többszáz lovas versenyautó szimulátor van pár, de ezek a régi verdák iszonyat hangulatosak, és kurva nagy feeling végigpöfögni velük azon az isten városon!
Riszpekk
lehet hoyg szimulácio csak nem ezekkel a 20-60 lovas autokkal kéne menni.. a versenyzõs rész meg kircsi volt.. akkor is itt sírt mindenki nem tudtam egcsinálni.. én meg 10-20 perc után csak elsõ voltam.. nah mindegy.. amugy hiába élethûû a gta3 autozása akkor is sokkal szorakoztatóbb... igenis soxor csinálom azt hogy elkezdek száguldozni török zúzok a gépekkel😊 és aztán belebaszok egy két nade ot a tömegbe majd menekülés a tankok elõl😊nyamm😊)))