Mafia vagy Gta3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki meg olyat jelent ki hogy nincs hangulatuk feelingjük e két Játéknak, azt bekénecsukni..
Sztem nagyon ott lenne! MAFIA rulz, GTa-val el lehet csapni az idöt

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
ennyi
mondjuk en gta párti vagyok.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Vagy nem. Ha mar a 3. is szar, akkor a 4.et meg se nezik. Ahhom az elozo reszeknek is mind jonak kell lennie.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Az eladási listákról meg annyit, hogy egy 4. részt ötször könnyebb eladni, mint egy elsõt. A GTA1 egy kis szar volt, alig vette meg pár ember. Hidd el, hogy h lesz MAfia 2 azt is rohadt sokan fogjak venni.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
10 perc gta vc után arra a következtetésre jutottam hogy a Mafia mindenek felett áll!
gta vc : agyatlan unalmas hentelés
www.gtr-masters.hu