Mafia vagy Gta3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Dynablasterben sem realisztikusan robbannak a bombak... 😄
Csocso, neked meg ajanlom figyelmedbe a Getawayt... mai korban jatszodo Maffia beutesu game, licencelt autokkal (Nissan ha jol lattam, Kia, Mercedes, Fiat, Alfa, stb.😊, es jol is neznek ki.. 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
a GTA meg olyan jo, hogy a szomszedra rajott a hasmenes, es besz@rt, mikozben en jatszottam vele...
ha nem a jatekelmeny nezem, a Maffia a jobb, mert a negerekhez semmi kozom, de a szomszed szagat en is erzem... 😄DDDDD
egyebkent GTA Rulez.. 😄 (Vice City😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

A medve nem játék.
Mondta "Csocso" a "pc killer" topicban. Talán a mafia nem rögtön egy kis "eksönnel" kezdõdik, mondjuk mentsd meg a fõnök hitmanjét?
A mafia végén meg kapsz egy csomó pályát, ahol más sincs mint "eksön" (némelyik qurva nehéz)... A játék közben meg egy rakat ember az autós részen sem képes átjutni, holott pl. felkapsz egy kormányt vagy akár egy joy-t és coolra megváltozik a kocsi viselkedése, ha ezekkel nyomod + lazán végigviszed elsõre + lekörözöl másokat is stb. ... Ezután egyesek rinyáltak, hogy milyen szar a mafia, elrontották a versennyel játékélményt, meg uninstall (...), és ezek után eleve elõítéletük volt a mafiával szemben. Nem tom?! Melyik a jobb? Az, hogy nekikoccanok egy autóval egy másiknak és leesik a lh elõlrõl, na az tényleg "jó". "Ultra reális". Játékélmény? Unalom? Hát a mafia végén - bár már közepétõl is - szétautókázhatod a beled. Mindent bejárhatsz! Beleköthetsz a zsarukba, üldöznek is stb (mint a gta3-ban játék közben, csak a mafiában kicsit kidolgozottab a sztori, aztán a gta3-ban, meg menj el menteni, ha nem akarsz bénázni csak a vezetéssel, a mafiában meg ha vmit EGYSZER végigvittél, köszönet képpen lementi. Poén is van benne elég (kedvencem a házas-szolgálós résznél a ház úrnõje a tükör elõtt). A mafiával az ember leülöget játszani és nyom egy éjszakai autókázást. Felmegy a gátra, pl. csak nézelõdni - mert érdemes -, vagy hajókázik egyet és és közben csodálja a naplementét ... Ez mindenképpen az utóbbi idõk egyik legjobb pc-s játéka. Szép és ötletes! Jó a sztori - elég hosszú és izgalmas is -, zeneileg tökéletes, animok szintjén, textúrák tekintetében, szinkronokban, prezentációban, játékélményben is. Az intrója és annak megvágása szintén szuper. Szóval kár vitatkozni, melyik a jobb. A gta3 - nem a vc - korábban, a mafiánál pedig igyekeztek valami eszméletlent alkotni úgy, hogy átvettek egy csomó jót a gta3-ból és ezt még fokozták új ötletekkel, így lett a mafia tökéletes. Mivel mindkettõt végigjátszottam kb. egyidõben, nehéz dönteni, de a mafiban volt - és van - egy olyan feelingje, amit "kevéske" játék tud. A NOLF 1-ben a Hitmanben, az AA-ban és az elsõ R6-ben éreztem anno hasonlót - bár ezek más témájúak - meg a más kategóriákban: az új TCM2003-ban, a Real Warsnál, és a Vietcongban - demója nagyon bejött - de hasonló a helyzet a Praetorians esetében is ...
Ezen ejátékok készítõinek egészségére bármikor innék ...
A medve nem játék.
inkább vice city ! 😄DDD
de addig is gta3 😄
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ThX
ui: Mafia talan nem lesz anyira porgos, remelem hitman szeru beutessel erekezik 😊
viszont a sztori asszem nem lesz ennyire széttagolva, sokkal összefogottabb
Riszpekk
De kivancsi vagyok hogy a Maffia miben fog hasonlitani hozza. Milyen tipusu jatek lesz mert amenyit en halotam rola kicsit mas lesz minta GTA3 vagy tevedek!?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
"A BC a jobbik csapat jutalma."
GTA3 csúcs, de a MAFIA-t is nagyon várom. Tud valaki megjelenési idõpontot?
a GTA3 lesz a 2002-es év játéka!
Több, mint játék.
a Gta2-ben be lehet állítani a napszakot..
bár a maffiát is kipróbálo, majd😊
Szerintetek melyik lesz jobb?