109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• LSC
    Én is
  • varia
    Na, akkor tessek belehuzni, estere az egesz DL tag lesz, akkor 9-en leszunk :)))
  • SarkanyfuaRUSH
    Na beregisztráltam a bf24.com-on. Köszi Tyler.
    Ha még valaki regisztrál tőlünk megelőzzük a CODE-ot és mi leszünk a legnagyobb számú magyar klán a nemzetközi közönség előtt :)))
  • Tyler
    Akkor jo:)
  • varia
    "A bf42.com-on van a Clan Center ott regisztrálva vagyunk mint clan."
    Ja, ok. Mi is....
  • Tyler
    bocsi ez a űzenet a CB-nek szolt
  • Tyler
    A bf42.com-on van a Clan Center ott regisztrálva vagyunk mint clan.
  • varia
    Ez mit is jelent?
  • LSC
    Ez a rohadt SOF2 se fogadja el a pach-et.Van ötletetek?Azt írja hogy nem találja a megadott file nevet.
  • LSC
    Szívesen.
  • Dud [OBI]
    Hali All!

OBI POWER szerver megy!!! A részleteket nem írom le, úgyis tudjátok!
    Lehet menni!
  • Tyler
    Tehát mégegyszer,regisztrálva vagyunk a bf42.com-on,akinek nincs pass-a,mail ide.
  • Tyler
    mail ment
  • SarkanyfuaRUSH
    Köszi LSC a logot megeccer :)
  • SarkanyfuaRUSH
    Udv!

Tyler! Írtam mailt clan jelszó miatt.

Köszi
  • LSC
    Működik ,kössz.
  • Tyler
    Hogy kell kiiratni a BF-be a frémet?THX
  • LSC
    Segítsetek mán.A MOHAA-hoz melyik pach kell,mert a US&UK pach-et nem fogadja el pedig angol verzióm van.De lehet hogy az a baj hogy a D partícióra telepítettem?
  • Vidam
    Akkor ma 18h....
  • ubi
    elöbb fenn lesz már... :)
  • LSC
    Nem értem miről beszéltek,a hivatalos honlapon az áll hogy 14-én jelenik meg.Még egyenlőre pihenjetek.
  • djcom
    Tévedtem.....:(((
  • Sephi
    Most eszt nem ertem.. mijaza retail patch?
  • RAZZY
    Hua 2 perc és kint a game
  • varia
    Jo a Logo-d Odike!
  • skorpio7
    Mindenestre már töltöm is , még jó , hogy egyszerre írtunk , különben nem is láttam volna . :)
  • skorpio7
    Ezt honnan szedted ?!
  • skorpio7
    Mindenesetre elég sok itt a fogadkozás , kíváncsi vagyok , vajon hányan is lesznek , akik valóban rászánják azt a 10-15 e.-nyi pííízt . :)
    Hát akkor jó BF-es éjszakát mindenkinek .
    Lássuk , hoz-e a nyári mikulás reggelre a cipó-cskáinkba meghlepetés game-t . :)
  • skorpio7
    Reggel mindenesetre úgy kelek , ha fent lesz az ftp-n , akkor azonnal töltöm is le . :)
  • LSC
    Én biztos megveszem.Aki suliba jár és nem teheti meg azt megértem hogy letölti,de aki megteheti csak szarrágó az elmehet a .........
  • djcom
    Na Jó éjt!Reggelre Battlefieldre ébredünk:))
    Tratatataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • djcom
    Stzerintem legalább 3 cd lesz
  • RAZZY
    Hát én 100%-ban igazat adok neked! DE, mikor ér ide kicsi hazánkba? Nameg én csak azt a játékot veszem meg, ami meg is éri az árát. Fostaliga klónokat, meg az olyan gamekat, amit 1x végigviszel, aztán többet még a port se törlöd le róla, azért nem adok ki 9-10 ezreket!!!!! Battlefield megéri az árát az biztos, mert évekig lehet nyúzni. Hát nincs igazam? :)
  • skorpio7
    Csak hogy tudd , nekem meglesz az eredeti is , úgy mint a WOLF.-ból .Mostmár én is értem , miért is tetszett olyan sokaknak ez a játék .Ha Viking nem szól , hogy "ugyan próbáljam már ki" , akkor még most sem vennék róla tudomást .Csak tudod mire Mo. majd kapni lehet egy frissen kiadott játékot , addig a világ jobbik felén már meg is unják . :)
    Addig meg fogja tenni egy kalóz verzió is , amivel tört szervereken lehet majd nyomulni .
    Nálam hasonló sors vár az UT2003-ra , BREED-re és PLANETSIDE-ra .Remélem egyik sem lesz még véletlenségből sem havi fizetős online game .
  • KreeztalCODE
    sracok! szegyelljetek magatokat! a fejlesztok rengeteg munkat belefeccolnek abba, hogy megcsinaljak ezt a jatekot. Idot, faradtsagot nem kimelve dolgoznak kokemenyen azon, hogy ti minel jobb minosegu jatekot kapjatok kezhez. Termeszetesen ezert fizetseg jar nekik, amit fokent az eladott jatekokbol fedeznek. Azzal, hogy ti egy feltort kaloz verziot jatszotok, szinte meglopjatok oket. Ahelyett, hogy a sok sok munkajukat meghalalva megvennetek a tiszta software-t. Az ilyen mentalitas egyszeruen gusztustalan es visszataszito. Szegyelljetek magatokat!

Amugy van mar valakinek link a fullhoz? Adhatna ... ^.^
  • Pilu OBI
    Holnap ujra várunk az OBI szerveren mindenkit!
    Mára sajnos lejárt az idő.

• ubi
    hány cd lesz?
  • skorpio7
    Amúgy meg alig több mint 2 óra maradt a megjelenés kezdetéig .
  • skorpio7
    Mostmár kíváncsi vagyok , hogy a 12 órába belefér-e még a feltörése a játéknak vagy csak a 24 órás időintervallum lesz elegendő !?
    Bassza meg ... holnap munka , ha csak nappal "jön ki" , akkor nem tudom letölteni és ha este már az esetleges magyar szerverek a full-al nyomják nem tudok majd még játszani .Na mindegy , végül is nem maradok le semmiről . :)
  • SarkanyfuaRUSH
    Nagyon köszi az új logot LSC !!!