Hitman 2: Silent Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Miért van az,hogy miután felraktam a játékot a
az introban nincs hang, és kilép a windowsba?
Lehet,hogy rossz Crack?
HA VALAKI TUDJA KÜLDJE EL MÁR NEKEM A JÓ CRACKET
LÉGYSZÍVES.KÖSZÖNÖM.
E-mail:[email protected]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
:applyppf rzr-hmsa.bin hitman2.ppf
Csak az nezze meg aki mar vegignyomta a jatekot. Silent Assasin megoldasok vannak benne. Nem az osszes, de lassan bovitgetjuk.
http://www.freeweb.hu/rephyx/store/text/hitman2.html
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nem igazán találtam benne bugot, a story nagyon jó, a hangulat is topon van fõleg a vége felé...
Azt a pályát ahol le kell fotóznom a kinyírbált bérgyilkosokat hogy lehet megcsinálni? Nem tudom õket lefotózni, honnan lehet fényképezdzõgépet szerezni??
JAh nalam slusszpoenkent ugy kilep hogy reboot kell ahoz hogy ujra el lehessen inditani. Azt nem tudom hogy a betateszterek mi a faszt teszteltek ezen?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Rip verzió megvan, de nagyon furcsa dolgokast csinál. Van most 1.2 giga üres helyem. Elkezdek játszani kb 45perc, 1 óra múlva mindig kilép azzal, hogy hard disk full. Ki is lép a játékból, és ha megnézem tényleg 1-2 mega üres hely van ilyenkor. Várok 1 percet és megint van 1.2giga üres helyem...
Valakinek van ötlete ezt miért csinálja?