Hitman 2: Silent Assassin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Nekem el se indul a játék, kiirja hogy a program szabálytalan mûveletet hajtott végre, mosrt raktem fel újra az xp-t. Volt ilyen problémája valakinek?
Én hibám elöbbi kérdés módositva, mivle nem vettem észre a hátsó ajtót. de még mindig alarmoznak mint a szar. Csak executionerre sikerül.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Jah rossz a crack ha a razoros verzióval próbálod. Olvass kicsit vissza és megtudod a választ.

Sziasztok !

Miért van az,hogy miután felraktam a játékot a
az introban nincs hang, és kilép a windowsba?
Lehet,hogy rossz Crack?
HA VALAKI TUDJA KÜLDJE EL MÁR NEKEM A JÓ CRACKET
LÉGYSZÍVES.KÖSZÖNÖM.
E-mail:[email protected]
Elsõ sivatagos pályán amikor a colonelt és a leitnantot kell lelõni kisõn az a mocsok valaha a tornyából hogy le lehessen sniperkodni? Mert már meguntam a várást és a colonelt elõbb elintéztem.

Shep
Srácok valaki lenne olyan jó és feltenné egy számomra is elérhetõ helyre a game music filejait letömörítve, mert a ripbõl az hiányzik, persze csak akkor ha 100Mb alatt van tömörítve.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LSC
a wincomm. alsó sorába kell csak beírni és az a mappa legyen kinyitva ahol vannak a file-k.
:applyppf rzr-hmsa.bin hitman2.ppf

Jah Upload -> Maxx könyvtár !!!

ftp.supergamez.hu-ra felrakom. 3 perc mulva ott lesz.

El tudná valaki küldeni a Razor 1911 ISO - Fairlight ISO módosító file-t?
Lazarus
hozzát = hosszát
Lazarus
Sephi csak a játék hozzát szídta... ami tényleg elég nevetséges :/
***!Spoiler!***

Csak az nezze meg aki mar vegignyomta a jatekot. Silent Assasin megoldasok vannak benne. Nem az osszes, de lassan bovitgetjuk.

http://www.freeweb.hu/rephyx/store/text/hitman2.html
Csacsi
Én mennék, csak mond meg, hogy melyikre menjek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

GregSB
Már végig is nyomtad? Mondjuk engem nem zavar hogy nem túl hosszú, én eleve minden pályát lassan, élvezettel csinálok meg, és miután végigjátszottam tuti nekimegyek újra nehezebben, silentre gyúrva 😊

Lelehet. Menjél fel egy HUB-ra

Sephi
Nem lehet letolteni? Marakinek 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csacsi
Mindenki isteniti a jatekot, es megsem lehet letolteni, hogy van ez?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

AKi megcsinálja a japán missiókat silentre az egy félisten

Lazarus
Hát ez rohadt jó game volt!
Nem igazán találtam benne bugot, a story nagyon jó, a hangulat is topon van fõleg a vége felé...
Csacsi
Mire megy az ember gyors nettel, ha nem tud sehonnan letolteni?

Volt ISO 3 napig de saja törölték....
"itt"
Csacsi
Help me pls. Iso kene, mert ha nem lesz, akkor :

GregSB
Akkor passz 😞

Csacs: Sajna már nem tudok helyet..

GregSB
Elvileg innen.

GregSB
Bár még nem tartok ott, szerintem: Inventory(jobklikk alapból), és ott lesz a bal listában. Balra strafel tudsz átmenni oda.

Lazarus
de hogyan tudom a fotómasinát elõvenni??
pás=pár...

Jaja, kinyírod õket és lefotozod. Legkönnyebb úgy hogy az amelyik fent van az egyik ablaknál a piactéren, odamész megszeretgeted majd a sniperpuskával kilövöd a másikat. Fotozol és már mehetsz is. (mielõtt kimennél a pályáról maradj a megbízást adó csávónál pás secre mert egy köcsög le akarja majd lõni.)

Lazarus
a térképen sárga a bérgyilkos nem?
Lazarus
Ja de a kamera megvan! 😊
Csak lefényképezni nem tudom szegényeket 😞
Lazarus
a piros hitman jelnél egyik muksó sem ad kamerát... aki a puskát adta az nem szól hozzám.
Nyomsz egy map gombot felkeresed a megjelölt helyeket (piros). A távolabbinál lévõ arc ad majd neked egy "camerat".

Lazarus
Üdv!
Azt a pályát ahol le kell fotóznom a kinyírbált bérgyilkosokat hogy lehet megcsinálni? Nem tudom õket lefotózni, honnan lehet fényképezdzõgépet szerezni??
Jah az nem jar majd kesobb automatikusan? NA mindegy most bosszubol mindenkit ledaralok. Nem adtok m4a1-et? Nesztek!
En ugy hogy gyakran mentek es anyazok amikor kilep 😊
JAh nalam slusszpoenkent ugy kilep hogy reboot kell ahoz hogy ujra el lehessen inditani. Azt nem tudom hogy a betateszterek mi a faszt teszteltek ezen?
Kérésem lenne hozzátok:
"IDE"
katt
A 2.ik japán levelt hogy a rákba csináljátok meg silentre? Lenn a csõben elviekben a teherautón akartam végigutazni de most basznak elindulni mind csak áll. Pedig láttam már öket furikázni. Amugy meg ha lopakodok van egy rész ahol 4 õr áll (2 a teherautó mögött 2 az elejénél)és ott egyik mindig kiszúr. Még akor is ha álcában megyek. (ezeken a japán pályákon semmit nem ér a ninja álca?)

Petyus_
Ezt nem hiszem el, hogy tudnak egy ilyen bugos szart kiadni... megveszem a boltban 12k-ért, hazaviszem, erre... (ilyen helyzetben még idegesítene is a dolog 😊)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

GregSB
Nem megnyugtattál, hanem jobban felidegesítettél, mert annak reményében töltöm a full-t, hogy az nem csinálja 😄. És akkor te hogy játszol egyébként? Mással is elõfordult már, amit leírtam a #853ban?

Ah Kefe, de hogy m4el tudjak hentelni, ahhoz sok silentet kell csinalni 😊 En 9ikre kaptam meg ezt a csuzlit 😊
Breki33
és hogy mûködik mert nekem nem sikerult moködesre birnom
A faszt pocsoltok itt a silenttel? Puska a kezbe es gyalu. Kit erdekel hogy mass murderer vagy barmi mas. A lenyeg a lenyeg 😊
Megnyugtatlak a fulliso is pontosan ugyanezt csinalja nekem
Flt-ben eleve a korrekt crack van

Breki33
tudna valaki az flt-hez kuldeni egy crack-et?
GregSB
Kösz, IRC-n már segítettek! Most szedem..

toMpEr
keress meg ICQ-n, ha erdekel

GregSB
Ja, ezért kéne a full iso, nem itt szenvedek ezzel a fossal. De már sehol nincs fent 😞

GregSB
Segítsetek, honnan lehet még letölteni? 😞

Rip verzió megvan, de nagyon furcsa dolgokast csinál. Van most 1.2 giga üres helyem. Elkezdek játszani kb 45perc, 1 óra múlva mindig kilép azzal, hogy hard disk full. Ki is lép a játékból, és ha megnézem tényleg 1-2 mega üres hely van ilyenkor. Várok 1 percet és megint van 1.2giga üres helyem...

Valakinek van ötlete ezt miért csinálja?