Hitman 2: Silent Assassin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boccsi de elég idióta vagyok tényleg fasza amit mondtál. De akkor sem tudom lerakni úgy a bombát, hogy ne robbanjon fel. Ja egyébként az (alapbeállítás)G a bomba lerakása?
Csacsi
Mindenkinek, akinek a soundtrack kell, annak jó hírek:
A LynneMusic Productions bejelentette, hogy a Jesper Kyd által komponált új Eidos akciójátékhoz készült zene CD-n is meg fog jelenni. A 65 perces, a 110 fõs Budapesti Szimfonikus Zenekar elõadásával készült lemez október 31-tõl lesz kapható a boltokban.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Szia. Vedd kézbe a bombát, aktiváld(alpbeállítás bal click) dobd el a falnál. Vedd a kezedbe a bomb remotert, vagy micsodát, és azt használd.
Ennél szájbarágósabban nem tudom leírni

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Hogyan lehet a mini bobát úgy lerakni, hogy ne robbanjon fel. Még a játék elején vagyok valami falnál kellene használni de nem tudom hogyan.
HELP
Hitman jelet keresd (agency pickup). Ott lóg a falon.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Sephi
Keves!

Hamar vege van a gamanak es tul sok benne a faraszto palya. ugyertem mar alapbol a japan palyat es egy ket arab palyat ugy kihagyhatak volna. Van egy olyan palya hogy 15 percig csak mesz elore. En ugy untam....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hitm@n
AMD 1Ghz,GeForce2Mx400 32Mb,256Mb Ram,Win98Se.
A GeForce-hoz meg egy 2001-es driver van felrakva (lassan frissíteni kéne,nemde?😊)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Shep
Ja egyébként hány pálya van benne?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát akkor lehet expert lesz belõle mert sajna az idõnek moastanában szûkén vagyok

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

B@ldrick
Ja. A professionalon 0 mentési lehetõség van és a mapon nem látod az õrök mozgását. Az experten 2 és látod az õröket.

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Shep
Hát ez eddig ok csak a probléma az, hogy azt írja hogy nincsen több mentési lehetõségem, vagyis akkor vmit kell találni vagy valami, hogy menteni tudjak, vagy esetleg nem professional szinten kéne játszanom?

Csacsi
Köszönöm a segítséged, leköteleztél.
1: nem sikerült.
2: a bsa sem tudod semmit mondani ez ügyben...
ezért visszatértem az 1-es ponthoz, és elindult a játék.

Goodwill
2lehetõséged van:

1.Directx-ben Sound fülnél hardware acceleration csúszkát állítsd 1-el lejjebb, standardra nálam így ment 98 alatt csak.
2.Ha így nem megy, jelentkezz a bsa-nál, kérdezd meg õket is, hátha többet tudnak mondani az ügyben (a 2-es pontot különösen ajánld a figyelmükbe, azon talán el tudnak indulni)....

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Csacsi
Segítsen valaki. Megpróbálok mindent leírni, hátha így tud segíteni valaki.
Lépésenként megyek. Gépem : PIII-800 256 ram GF2MX400 32MB.
1: Letöltöttem a hitman2 ISO-t az flt-s verziót.
2: Kiírtam cd-re, átvittem haveromhoz, átírta magának és mindenféle crack felrakása nélkül elindult neki xp alatt.
3: hazajöttem, felraktam a játékot, és nálam nem fut win98 alatt.
4: felrktam egy crackelt exet, azzal sem ment
5: átállítottam a cue filet, valamilyen programmal, és úgy sem indult el.
Minden elindítás után csinál, egy 1,2 megás error.log filet.
Felraktam a directx8.1-et, és a legújabb detonátort, de így sem akar futni. Segítsen valaki pls.

Csacsi
Te is win98-at használsz?

Csacsi
Írd már le pls, hogy milyen géped van.

Csacsi
Akkor az én gépemmel van valami gond, mert haveromnál ugyanez a játék, ami nekem van meg xp alatt simán fut.

Hitm@n
Hali:Neked mûködik is? Mert nekem nem...

Csacsi:nekem is W98 alatt fut,problémám eddig csak annyi volt vele,hogy 1x kilépett,pedig ma igencsak sokat nyüstöltem.
Egyedül a no-cd crack van hozzá felrakva.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Hogy-hogy csak a patch-ben?
Az elsõ résznél nem volt ilyesmi probléma.

Hitm@n
aha 😊)

LSC
2 megást?Az igen durva

Csacsi
Segítsen már valaki pls. Futtatta valaki win98 alatt?
nekem sehogy nem akar elindulni, akármilyen cracket próbáltam.Ha valakinek elindult win98 alatt, az írjon pls. Nekem minden indítás után csinált 2 megas error.log file-t.

Ha megnyomod játék közben az ESC-pet és rámész a SAVE GAME opcióra!

Shep
Na srácok, vki árulja már el mikor tudok majd menteni?

hali
EnableCheats 1
ioirulez - godmode
ioigives - all weapon

www.napisajto.hu

Hitm@n
A konzolt hogyan lehet elõhozni?

Nekem az EnableConsole 1 -re nem csinál semmit.

LSC
Kössz hogy elmondtad a végét,már nem is viszem végig.

Breki33
majd iord meg mivan nekem is csak XP alatt megy
mazsa
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne kiszedni a játékból a zenéket?

Csacsi
Köszi, megvan, remélem mostmár elindul.

I.C.ram
Ezekközül mindegyik megvan a 2-ben is. Szobrot is kellett lopni, Ügynököt is kellett szabadítani, megmérgezni is kellett. Max nem egy pályán mindezt. Egyébként szerintem is ratyibb volt, mint az elsõ rész.
Shep
Hogyan lehet menteni?

Csacsi
Help me pls. Valaki help.

mazsa
Na végigvittem a játékot. Szép volt, jó volt, elég volt. Így a végére már elég unalmas volt az, hogy minden küldetésben egy kijelölt személyt kellett kinyírni, aztán jöhet a következõ ugyanilyen célú pálya. Az elsõ részben az tetszett, hogy pl az egyik kínai pályán ki kellett szabadítani a prostit meg egy CIA ügynököt, el kellett lopni egy szobrot, meg kellett mérgezni azt a nagy darab testõrt és meg kellett ölni Lee Hongot. Ezeket hiányoltam én a Hitman 2-bõl. Itt ugyanis a legtöbb küldetés csak abból állt, hogy megöltél egy õrt, elvetted a ruháját és megfojtottad a célszemélyt. Viszont a játék vége tetszett, jó volt látni, hogy 47-es barátunk "jó útra" tért.

Csacsi
Sajnos ez a crack nem mûködött. Nem tudna valaki elküldeni nekem egy jó cracket emailben? Elég ha egy linket dob. Elõre is köszi.

Csacsi
Help me pls. Sikerült megszereznem a játékot, de az egyik haveromnál simán megy xp alatt, nálam meg nem indul el win98 alatt, kilép mindenféle hibaüzenet nélkül. Segítsen valaki pls.

Kis Szabó
Nem tudja vki hogy az apollo.warez.hun a hitman 2 a teljes?

LSC
kössz,de eddig úgytûnik a Bughunter pach is jó.

Petyus_
Köszi szépen!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Kis Szabó
Vki! Honnan lehet tölteni? ISO kéne!!

LSC
mindegyikrõl rossz jön le.

Petyus_
Nekem nem jó, mirror 1-rõl rossz zipet tölt, a többirõl semmit. Nem rakjátok fel valahova? 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

LSC
nekem kéne.elküldenéd?

hidd el pusztulni fog 😊

Nem?Hát akkor hogy a bánatba lépek le?Menjek vissza ahonnan jöttem?

Sziasztok!
Kéne 1 kis segítség,még az elsõ oályát próbálom Silentre megcsinálni,de nem tudom hogy miután kinyirtam a mafiafõnököt 1 jól irányzott fejlövéssel,hogy kepjam el a muksót akinél a kocsikulcs van?Mert állandóan azzal a sárga ruhás kölyökkel beszélget,a kölyök meg néha asszem felmegy a fõnökhöz,de nem tudom kideríteni hogy hova megy ilyenkor a kulcsos?Mert ha kinyírom a sárga ruhásat,akkor az szerintem már nem Silent..na mind1 pls help!

Kis Szabó
Full version?? Ide vele!!!

már 1 hete kinn van 😊))

Kis Szabó
Ugye még nincs meg a teljes???