Hitman 2: Silent Assassin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Ez megoldja a desktopra kiugrást is vagy csak a te spec. problémádat? 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Breki33
lehetne magyarul?
Breki33
olvastam, de ez volt hozzá
a hlt-s hez hol van crack?
toMpEr
hat nem hat, mert az a razoroshoz van, neha nemart olvasni is...

Breki33
ja a koli-s FTP-rol szedtem le
Breki33
nekem az flt-s mellet volt ez az
applyppf rzr-hmsa.bin hitman2.ppf

de nekem flt-hit2.bin a neve
erre átírtam valamit végrehajtott de ugyanugy nem jo
Petyus_
Az flt verzióval is kell valamit csinálni? Vagy nektek Razor volt?

Sephi
Mondjuk nekem bejott egy sima Overwrite Exe trukk is 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

air23
sracok

"Bemásolod a fájlokat a bin mellé és kiadod ezt a parancsot:
applyppf rzr-hmsa.bin hitman2.ppf
Ezután kiírod, install, play."

applyppf
és fõleg
hitman2.ppf
lelõhelyet írnátok pls ?

Petyus_
Titeket nem dob ki folyton a desktopra vagy hogy játszotok vele? 😊

most gondolkoztam mikozben irtam 😄

Nincs olyan!!!
Ja DE 😄

Nyiri: Kimész érte ahol jelzi az agency pickupot 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Ha nincsen mereg nalam hogy tudok szerezni (a Party-s palyan???)

CHEAT-t hogy kell aktivalni?
talaltam egy rakas oldalt ahol: hitman2.iniben, be kell irni: enableconsole 1 majd aztan a cheateket
de nem tudom elhozni a console-t pedig ~ -t kellene nyomnom, de nem reagal

Sephi
Ugy is meglehet csinalni hogy siman elaltatod az elejen felszolgalot szepen odasietsz a hazba majd a genralishoz megolod es asztan meg csak szef kell es kisz😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kiraly vagy!
Akkor nekem azert nem sikerult,mert az uvegen at lottem szet a tabornokot.
Mozes vazze vegyel egy angolszotarat, a startnal ott a szekrenyben.... Kb 5x mondjak el 😊
GregSB
Honnan tudom még letölteni?

Sephi
Jah az utcso palyan azok az edes sniperes palik akik egy lovessel megolnek.. juuj

kösz Faki!

A poisont hogy kell hazsnálni 5ös pályán? Gondolom a pezsgõbe kéne rakni de baszik megcsinálni.

mozesapo
Hali!
A második pályán hol lehet sniper puskát találni ?

Sephi
Nem kell tulkomplikalni a dolgot. Egyeszruen el kell kabitani es elvenni a fegyvereit bemilyen ornek es azutan mar teheteltlen.

Robbat egy szeru ez a gama. Az egyes resz 10-szer nehezebb volt.

Nah elöbb nyomtam le a 4es pályát silentbe. Tehát ahogy én csináltam:

Kezdéskor odamész a fegyverraktárhoz kimaszol a csatornából és elkábitod az õrt aki ott áldogál háttal nem messze ahonnan kimászol. FIgyelj arra hogy elég ideig maradjon kába. Behuzod a dobozok mögé, hogy ne lássák és átveszed a cuccát, majd felszeded a felszerelést és bemászol a teherautóba.
Az elvisz a bázisig ahol kimászol mikor nem figyelnek az örök és bemész a bázisra. Mindig szép határozottan kell elmenni az örök mellett nehogy gyanút fogjanak. Benn felszededed a desert eagle-t majd lemész a liftel. Mikor kiszálnál várj mig az õr elindul majd kövesd úgy hogy ne nézegessen hátra. A megfigyelõ szoba ajtajához állj oda mikor mindkét õr elfordul és indul tovább, benyitsz és a háttal álló õrt elkábitod egy kis idõre mig bemész. Átmész a szerver szobába és a hangtompintóssal egy golyóval szétlövöd a szervert hogy kiiktasd a kamerákat. Majd továbbmész szép határozottan és a !-lel helyen átöltözöl az ottani cuccba. Majd átmész a szomszédba ahol a falat kell robbantani és lerakod a bombát a falhoz. Lemész a 2ik emeletre a vallatószóba lifthez közeli bejáratához. Ledobod a csipogót és úgy helyezkedsz, hogy a kinyilló ajtó épp eltakarjon. A telefont a kezedbe veszed és használod igy a csipogó elkezd csipogni. A tábornok kidugja a rusnya pofáját hoyg mi a zaj itt meg szépen a zongorahúrral megfojtod. Kiszabaditod a fickót és visszamentek az elsõre. Itt már csak nyugiban el kell menni az õrök mellett (nem fognak lelõni) és felrobbantani a bombát majd szaladni az exithez. 1 lõvés 1 kill full silent rating semmi agression.

Azt áruljátok el, hogy a templomnál lévõ fészebe (fegyverraktár) mikor lehet visszatérni, hogy felvedd a többi fegyvered vagy mostmár mindig mozgó fegyverraktárként kell rohangálnom?

Aki tud segiteni 4, 7, 8 palyak silentre valo megcsinalasaban, az irjon ide valamit, ossze akarok gyujteni egy jo kis leirast. A tobbirol van mar 12ig.
Gerry
Sajna nincs ICQ, mert éppen órán vagyok a fõiskolán, amiket itt olvastam címeket, azok má' nem müxenek...

Manta
Le volt itt írva valahol, nem tudom már. Ha van ICQ-d, akkor átküldhetem.
Gerry
Csúcs!
De a kérdésemre nincs semmi javaslatod?

Manta
Milyen a logóm? 😊
Gerry
Üdv Mindenkinek!
Valahonnan még leszedhetõ az rzr-hmsa.bin-hez való crackfix? (Ami magát az ISO-t pecseli meg...)

scynetyc
Na meg is találtam, bár néztem nála is már csak egy kupacban feküdt 4 társával. Köszike 😊
scynetyc
köszike,megyek keresni 😊)
G. Joe
egyik örnél van a kocsi kulcsa
Azzal könnyebb lesz talán!

http://deathfellows.hu/

scynetyc
Hi!

Szégyen ide vagy oda,de az elsõ pályán nem jutok tovább. Indulatból már mindenkit lemészároltam, de akit kikellett volna szabaditani az alagsorból azt nem sikerült és ráadásul a garázsban lévõ verdát sem tudom feltörni ,igy nem tudok tovább jutni. Mit csesztem el?
Ubi japanban be kell jutni a kastelyba. Majd bent lehet lopakodni, de kint a hoban powerkodjal nyugodtan, aztan irtsal ki mindekit 😊
Amugy elkezdtem a silent vegijatszashoz listat csinalni, eddig az elso 9 palyat irtam le, ebbol 3 nem silent 😞
ubi
kilépésre van valami megoldás?
ubi
japcsis castles pályát hogy kellene megcsinálni? kamion mögül felszedem a cuccom, azt várok a további utasításokra,de semmi! értem, hogy mit kéne csinálni, de mégsem!
Sephi
Shadow lett.
Es ha neked a Hitman 1 es negy palyas volt akkor surgosen neezel utana mert kicsit leegetted amgad.

Ha subkategoriakent is veszuk akkor is van Japan asztan a Dzsungel asztan Amsterdam asztan Budapest majd St. Petersburg es vegul Romania.

Ez mar elvbol 4 de van ugye subkategoria.

Es igen 3 hetig jacottam mert az nehezebb volt mint ez.

ubi
mass murderer! agressivity: maximum
toMpEr
De mindegyikhez tobb palya tartozott

FLT-s patch ellenére is néha kivág a Desktopra. Valahol lentebb azt olvastam, hogy ez a hiba az original példányoknál is elõfordul. Jött erre már ki vmi másik patch?

toMpEr
4 palya? hmmm

hali
Kérdés! Második mission, odaérek a házhoz, irja ki hogy hány perc van vissza a meetingig, majd ugye adja a csaj az infokat. DE ezt után nem akar elindulni a meeting! mért lehet?

www.napisajto.hu

Sephi nem errol van szo, mi lett az overall ratinged ? Pszicho vagy szociopata ? 😊
toMpEr
Mondtam en,hogy szar 😊

Sephi
Hat en a legnehezzeb fogozaton vittem vegig de valahogy rohatul nem kezdem elorol mert baszot nagyot csalodtam benne.

Nem kell, csak rakd bele a demontoolzba, install, es kesz 😊
Sephi probald meg ugy megcsinalni hogy expert vagy afole jojj ki a vegen 😊
Silent: nulla kill, nulla alert. close encounter ha van asszem azzal meg lehetsz silent. Aki piros azt lehet gyilkolni.
Amugy tok lutri neha, most probalom a shogunos palyat, es total rnd hogy meg tudom e silentre csinalni vagy sem. 1alertnel es 4 close encounternel tartok...
Aki megcsinalja a 2ik teli japan pajat silentre vendegem egy sorre, mert kitarto ezerrel 😊
Faki: Máshogy oldottam meg elegánsabban 😊)