Hitman 2: Silent Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
applyppf rzr-hmsa.bin hitman2.ppf
de nekem flt-hit2.bin a neve
erre átírtam valamit végrehajtott de ugyanugy nem jo
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Bemásolod a fájlokat a bin mellé és kiadod ezt a parancsot:
applyppf rzr-hmsa.bin hitman2.ppf
Ezután kiírod, install, play."
applyppf
és fõleg
hitman2.ppf
lelõhelyet írnátok pls ?
Ja DE 😄
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
CHEAT-t hogy kell aktivalni?
talaltam egy rakas oldalt ahol: hitman2.iniben, be kell irni: enableconsole 1 majd aztan a cheateket
de nem tudom elhozni a console-t pedig ~ -t kellene nyomnom, de nem reagal
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akkor nekem azert nem sikerult,mert az uvegen at lottem szet a tabornokot.
Mozes vazze vegyel egy angolszotarat, a startnal ott a szekrenyben.... Kb 5x mondjak el 😊
Robbat egy szeru ez a gama. Az egyes resz 10-szer nehezebb volt.
Kezdéskor odamész a fegyverraktárhoz kimaszol a csatornából és elkábitod az õrt aki ott áldogál háttal nem messze ahonnan kimászol. FIgyelj arra hogy elég ideig maradjon kába. Behuzod a dobozok mögé, hogy ne lássák és átveszed a cuccát, majd felszeded a felszerelést és bemászol a teherautóba.
Az elvisz a bázisig ahol kimászol mikor nem figyelnek az örök és bemész a bázisra. Mindig szép határozottan kell elmenni az örök mellett nehogy gyanút fogjanak. Benn felszededed a desert eagle-t majd lemész a liftel. Mikor kiszálnál várj mig az õr elindul majd kövesd úgy hogy ne nézegessen hátra. A megfigyelõ szoba ajtajához állj oda mikor mindkét õr elfordul és indul tovább, benyitsz és a háttal álló õrt elkábitod egy kis idõre mig bemész. Átmész a szerver szobába és a hangtompintóssal egy golyóval szétlövöd a szervert hogy kiiktasd a kamerákat. Majd továbbmész szép határozottan és a !-lel helyen átöltözöl az ottani cuccba. Majd átmész a szomszédba ahol a falat kell robbantani és lerakod a bombát a falhoz. Lemész a 2ik emeletre a vallatószóba lifthez közeli bejáratához. Ledobod a csipogót és úgy helyezkedsz, hogy a kinyilló ajtó épp eltakarjon. A telefont a kezedbe veszed és használod igy a csipogó elkezd csipogni. A tábornok kidugja a rusnya pofáját hoyg mi a zaj itt meg szépen a zongorahúrral megfojtod. Kiszabaditod a fickót és visszamentek az elsõre. Itt már csak nyugiban el kell menni az õrök mellett (nem fognak lelõni) és felrobbantani a bombát majd szaladni az exithez. 1 lõvés 1 kill full silent rating semmi agression.
Valahonnan még leszedhetõ az rzr-hmsa.bin-hez való crackfix? (Ami magát az ISO-t pecseli meg...)
Szégyen ide vagy oda,de az elsõ pályán nem jutok tovább. Indulatból már mindenkit lemészároltam, de akit kikellett volna szabaditani az alagsorból azt nem sikerült és ráadásul a garázsban lévõ verdát sem tudom feltörni ,igy nem tudok tovább jutni. Mit csesztem el?
Amugy elkezdtem a silent vegijatszashoz listat csinalni, eddig az elso 9 palyat irtam le, ebbol 3 nem silent 😞
Es ha neked a Hitman 1 es negy palyas volt akkor surgosen neezel utana mert kicsit leegetted amgad.
Ha subkategoriakent is veszuk akkor is van Japan asztan a Dzsungel asztan Amsterdam asztan Budapest majd St. Petersburg es vegul Romania.
Ez mar elvbol 4 de van ugye subkategoria.
Es igen 3 hetig jacottam mert az nehezebb volt mint ez.
www.napisajto.hu
Amugy tok lutri neha, most probalom a shogunos palyat, es total rnd hogy meg tudom e silentre csinalni vagy sem. 1alertnel es 4 close encounternel tartok...
Aki megcsinalja a 2ik teli japan pajat silentre vendegem egy sorre, mert kitarto ezerrel 😊