Hitman 2: Silent Assassin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aren
Hi aiguo!
Azt akarom kérdezni hogy a 2 küldetésnél mit kell csinálni?Kinírok mindenkit kivéve azokat az arcokat a házban.aztán onnan gözöm nincs mit kell.help me!

A hiba:hogy meg mindig nics nocd crack:-(

:-))

Nekem is ez a gondom az alap verzioval😞

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

aren
lenne még 2 problémám:az egyik ha nincsen fenn a patch akkor néha gondol egyet a rogi és kilép, a másik ha felrako a patchet akkor pedig kéri a cd-t ami benn van de nem találok sehol cracket mi a hiba!
Help me!

aren
had kérdezzem meg ez prgi hiba vagy az én gépemmel van a baj:most áltam neki és az elsQ feladatnál ki kell nyt az ajtót ott találsz lQszert stb...De ha belenézel a távcsobe és nekiálsz zoomolni akkor kilép a rogi.Why?

na ez az!
nekem nem lõ azzal,meg semmivel se,pedig a lõszer is fullon van
szétverem......

Hi!
Kellene egy kis help!Még csak az elején tartok de nem tudok rájönni,hogy hogyan lehet lõni a sniperrel!?
A tûzgomb megnyomására csak belenéz a távcsõbe,de ha megint megnyomom akkor leteszi.Csak zoomolni tudok vele semmi mást.Már minden gombot kipróbáltam!
Valiki segítsen már megvilágosulni!!
Thx!!

A bobmát élesitve lerakom,utána felrobbantom de semmi nem történik, csak a bomba "tünik" el.Az ember zek után nem hajlandó a liftbe szállni....
Mit csinálok rosszul???
Aquli
lehet hogy a te problemadra (fal atlatas) is megoldast nyujtana a patch

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Nem, csak 1.00-an kb 5 perc jatek utan (addig tokeletesen, szepen, es gyorsan megy) lefagy a game xp alatt, gondoltam, hatha kijavitja ezt a patch.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Joke
Hi! Nincs hozzá magyarosítás? Nagyon jó lenne!

Aquli
xp-nel nincsen directx. Itt hol lehet levenni azt a hardware sound accelerationt? nekem is NAGYON kellene 1.01 nocd crack. plz help.

1.01-es nocd-et felrakna valaki az sgftp-re?
Koszi!

Aquli
nem tudom, nekem parszor lefagyott. Hitman2-t kaptam ,fullcd-s. Igen, be volt linkelve, de nem ezen a pagen, hanem egy regebbin.

Aquli
igen azt

Biztos az 1.01 nocd-et masoltad be?!CSak mert itt nem latok belinkelve 1.01-hez crack-et:-))

Aquli
Mas jatek is fagyogat xp alatt, pl psx emulator, gta3, stb De most feltettem a Hitman patchet, elinditom, keri a cd-t. Ja mondom crack (eddig nem kellett crck) felraktam a cracket amit itt linkeltetek be, el akartam inditani, es semmi nem tortenik. Teljesen semmi. ott marad a desktopon a gep, le se fagy semmi. Nem tudom mi lehet vele. Valaki be tudna linkelni mas, biztos jo crck-t?

skorpio7
A rolót ??? Hát az ablakon ! 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

styx
Sziasztok,az egyik gamefaqs walktroughtban találtam; az invitation... pályához írták.
Van aki már megtalálta az említett bejáratot???
"You're probably wondering if I'm going to mention the secret passage. I'm not. If
you can find it, there's a spare tux and a W2000 sniper rifle out there."
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/hitman_2.txt
Semmi baj...:-))

ftp://sg.hu

valaszd: "anonymous connection"

dir.:upload/Hitman II.exe

Felert.

Szia!

Felteszek az sgftp-re egy Hitman II.exe*-t ez az flt relase for Razor fele toreshez.Probald meg ezzel inditani hatha!

:-)sok sikert

Ja, ide rakom: uploads/hitman.exe

Van mar tores valahol a Hitman II 1.01-es Patch-hez?

Pupcika
hi!
hallottam hogy már megjelent az audio cdje is
tudja valaki honnan lehet letölteni? pls

Azzal kezdtem...
csak a 1.0-s hoz van
nézd meg a www.gamecopyworld.com , és ott a game indexnél

War. War never changes.

Letöltöttem a 1.01 patchet a supergamezrõl.Na azóta nem indul játék.Hülye fejemmel elfelejtettem hogy az alapverzióhoz van törésem,és sehol nem találok az újhoz törést...
😞(
hali! most raktam fel a game-t, és nagyon tetszik! csak egy bajom van: az egyik küldetésnél, ahol ki kell robbantan az alagút falát, nem tudok továbbjutni... ti hogy csináltátok meg ezt a küldetést? kösz

War. War never changes.

TORO
Hello!
Maláj kölköt kell kinyírni, de elindulni sem tudok, jóformán azonnal észrevesznek a zsaruk. Tipp?
Köszi elõre is!

TORO

Hi!
Vki pls mondja meg, hogy a Murder at the Bazaar pályát hogy lehet megcsinálni!!

thx
Na mi van wazze...!
magyarosítás?
Krinyo
na má jó csak néha lép ki.QRVAJÓ EZ A GAME

petee
Én is ezt akartam kérdezni...
Valaki?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Csacsi
Senki nem készít fordítást a játékhoz?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Krinyo
Van 1 kis gondom.ELindul hitman,szép is jó is, de a hanggal valami nem stimmel.A hang efektek halkak,visszahngoznak és kicsit késnek.szal gagyi.
A másik meg hogy a játék kilép egy idõ után.

Shep
Na akkor megpróbálom én is, bár engem kissé zavar ha ablakból kell játszani vmit

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hiba
nalam ha ablakba futatom nem lep ki

Shep
Hát mostmár kezdek ideges lenni, hogy állandóan kilép mert telíti a wincsit, 2 giga üres hely talán elég neki nem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tsá all!
Hogy kell elõhozni a konzolt, h beírhassam a csalásokat?
Mindenhol a "~"-ot írja, de az nem mûxik!!!!
Segíííítseteeek!
Köszi, tsá
Shep
Hát nekem volt 1giga virtuális mem hely a wincsin ennek ellenére felfalta és kilépett a winbe igaz ugyan, hogy 256MB memória van a gépben de hát azért ez már durva kissé, mert hát mihez kell neki az a sok memória, azért nem egy UT2003

Sziasztok!

Egy kis izelito a Hitman II soundtrack-bol!
Itt:
http://www.lynnemusic.com/hitman2.html

Nekem 1GB memória van a gépemben, és kilépett azzal, hogy elfogyott a virtuális memória! 😊

Pedig be van állitva, hogy a gép kezelje! 😊

SZép mi?
Sziasztok! Kérdés???
Nos letöltöttem már nem emlékszem honnan a Hitman 2. A próblémám vele az,hogy zabálja winch. mint az állat. Volt szabadon 500 Mb és a harmadik pályán kilépet,hogy teli a winch. Majd csináltam helyet és megint. Nincs valami patch hozzá vagy tud valaki mondani valamit??
Csacsi
Neked is az elõzõ üzenetemet tudom ajánlani

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Directx-ben Sound fülnél hardware acceleration csúszkát állítsd 1-el lejjebb, standardra nálam így ment 98 alatt csak.

Imremagdi
nekem nem megy win98 alatt,de megy winxp alatt ! Mit csináljak hogy menjen win98 alatt ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

FLT-s
Csacsi
Razoros, vagy Fairlaightos verzio?

Szóval,felraktam a játékot win 98 alá.Elindul majd pár perc múlva lefagy.Amd xp 1600+,Geforce 256 kártya,.256 MB ram.A 640-es felbontást választottam és a no-cd patch van fennt.Mi lehet a gáz???
THX
Csacsi
Igen a "g" gomb az alapbeállítás.