Hitman 2: Silent Assassin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Az én korábbi 3D problémámra nem tud valaki megoldást?
bizkit
Az 1.01es patch hol elérhetõ?

...úgy hogy...no comment!

gumininja
Ha nem win hiba lesz, akkor javaslom, szedj le egy masik krekket, mint ami a cdn van. Az orosz krekk jo, gamecopyworld.com-n fennvan. gimprus vagy ilyesmi neven. Ez akkor ervenyes, ha 1.00aval fagysz. 1.01es peccs jo mindenhol, ha azzal fagysz, akkor telleg valami win, driver, stb hiba lesz..
Akinek kilép rakjon bele egy detonator-t már akinek Nvidia-ja van!
Shep
Hacsak az új patchekben nem javították ki ezt a hibát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kevés neki a winfos virtuális memóriája, de megnyugtatlak, hogy mindíg ki fog lépni mert én hagytam neki majd 2 gigát és akkor is kilépett igaz akkor már elég ritkán.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ATI Radeon 7000
bizkit
Csak az egyik csávót kell lelõni a szomszéd ház 3. emeleti ablakából, méghozzá azt a csávót amelyik közelebb ül az ablakhoz (feléd).Nem lehet eltéveszteni! 4en vannak a szobában ,egy járkál, egy az asztalfõnél dumál,2 ül az asztalnál és az egyik cigizik! Azt kell lelõni amelyik nem cigizik!

bizkit
Milyen videokártyád van?

Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem. Felraktam a játékot, de az indításkor "fatal error direct3D-t" ír ki. Azt mondja, hogy nem megjeleníthetõ eszköz és cseréljem le a felbontást, vagy a színmélységet. Ezeket át is állítottam, de így sem megy. mit tegyek, hogy mûködjön?
bfg900
Olyan peccs kell hozzá, amit kiadtak a fejlesztök, gondolom 😊 Mondjuk a legújabb. Tudok ám kérdezni néha olyanokat hogy...
gumininja
Leirast felejtsd el, nelkule az igazi, magadtol rajonni a dolgokra, es szopni vele, majd megoldani a szitut. Amugy a kerdesedre a megoldas, hogy a falresnel a bombat elesitsd (bomb armed - eleg ha kezbe veszed majd jobbklikk), es utana a DROP-ra beallitott billenytyuvel ledobod a bombat. (alapban asszem G bill. az) Ha ledobtad a falhoz, menj hatra es vedd elo a detonatort, es pukk! Aztan elo a fegyvert ismert, mert jonnek a morcos orosz bacsik. gl&hf!
bfg900
Nem lenne jobb ha mondjuk inkább te írnád le azt az 1-2 nehézségedet? 😊
Joke
Na, végre végigvittem!

bfg900
Azt hogy valamelyik ört megfoyltod és elveszed a DE-t töle. Utána elmész a Puskin házba - asszem ez a neve neki - és a hátsó bejáratnál lévö egyik ört mellé lösz a sarokról. Amikor elértek melléd, fejbelövöd mind2-t és elveszed a töltényeket. Aztán lelövöd mind a 20 testört aki kiront 😊 (ebben a játékban nem vagyok a békés megoldások híve. Bemehetsz ugan a föbejáraton is és onnan menekülhetsz, de ugy nem olyan jó móka 😊 A többi már menni fog.
Joke
Na én is így jártam.Mit lehet csinálni,hogy oldjam meg a pályát?

bfg900
Jó valaki gyorsan elmondta hogy vaktöltényt találtam, ami érdekes, az inkább az, hogy a guru-s leírásban erröl egy szót nem ejtettek, ott az volt hogy a puskával öljem le a 3 õrt. Fene se érti 😊
bfg900
Öh, történt velem egy furcsaság az utolsó elötti pályán, miszerint elmentem a sniperhez való slukóért, de a 3 õrt már nem sikerült elõnöm vele, mert a mesterlövész puska nem sebez semmit 😊 Sõt direkt kipróbáltam a falon, semmi nyoma nem marad a golyónak.
bfg900
Nem elvenni kell, hanem lefotózni. Elég egyértelmüen kiderül szerintem 😉
Joke
Tudna valaki segíteni?16. küldetés-TEMPLE CITY AMBUSH, asszem ki kell csinálni két orvlövészt, és elvenin tõlük valamit. Én kettõt kinyírtam,de nincs náluk semmi!És nem tom mit csináljak!Plz,ha valaki tudja,légyszi mondja meg! Kössz!

bizkit
Gyereke! Mitõl lehet az ,hogy folyamatosan kilép a Windows-ba nekem a játék! Még csak az elsõ pályán vagyok és kurva jó, csak mindig kidob! :o((

Figyi eMAGE keres(!)nelkul feletette az Sg-re,szoval ilyet ne irj!!!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

aren
amugy lenne egy kérdésem!Megírtam egy haveromnak a hitman2-t.És neki nem lép ki a windows ott ahol nekem az xp.mi lehet az oka pedig ugyanaz a cd-.
why?

aren
eMAGE!Hi megnéztem de én nem találom meg megnéztem már egy ftp-t is csk nem elérhetõ!De ha nem akarod megadni nem szükséges!
by!

eMAGE: ott kezdtem, de az a link már tegnap du. sem mûködött...
Szóval tisztelettel kérek valakitõl egy linket az 1.01 NoCD update-hez.

Köszönöm
Ahol felrobantod a bombát a csatornába manj étt az ügynökel ott tudtok kimeni egy ajtón

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

aren
hi all!Valaki ha elküldené nekem a no cd-t akkor megköszöném!
byez!

Kérek linket az 1.01 crackhez! Kösz.
Krinyo
ha figyelmesen elolvasnád amit utána kiirt,akkor tudnád hogy a skulo máshol van

Kiraly vagy !!!

Ez kell nekem....:-))

koszi

TORO
bocs, nem cili, hanem civil cucc

TORO
Ismét Szentpétervár.
Valami jópofa arc csak egy üres (!) SVD-t hagyott a szekrényben. A poén: fegyvertelenül, cili cuccban bandukolok az utcán, erre bekapok egy skulót valahonnan... Mi a bánatért lõnek egy "járókelõre"?!

Thanx! Én is a garázsig szeretnék eljutni....na majd este kipróbálom!

Köszi!
Na...végre Japánban vagyok!
Egybõl egy kis szikla mögött kezdek, de két õr ott járõrözik pont elõttem!
Merre induljak? Kússzak, vagy rohanjak?
Egyszer sikerült eljutnom a házig, de ott egy szép kis társaság fogadott pár ólommal! 😊

Köszi!
B@ldrick

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

BaZzeg!!! Erre álmomban nem gondoltam volna! Szerintem még jövõre is egy kulcsot keresgélnék a pályán! 😊)

Nagyon köszi! 😊

sirair01 > Naja! Hamár SILENT ASSASIN....csak én jobban szeretem a fojtóhurkot, mint a kábitást! 😊)
B@ldrick
Beugrasz a széttlõt üvegen(feljön egy menu).

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

A harmadik pálya, amikor le kell lõni a tábornokot + a maffia kapcsolatát?
Ha az, akkor én úgy csináltam meg:

- Feljöttem a folyópartról, egybõl megfojtottam a "hitman" sarokban járkáló õrt
- Felvettem a Snipert + a lõszereket, beöltöztem a legyilkolt õr ruhájába
- Az utca közepén egybõl lemásztam a csatornába, elmentem a rádiótoronyig (balra..egyenesen a végén jobbra, aztán megint balra)
- Felmentem a rádiótorony tetejére...és SNIPER!!!
- Vissza szintén a csatornán

Szerintem nem egy bonyolult pálya, viszont ami utána jön, én ott szivok.
Nagy nehezen lejutottam a vallató szobába, kinyirtam az üvegen keresztül a generalt, de zárva van a szoba mindkét ajtaja, és még csak picklockolni sem tudok! HELP!!
Csacsi
Ird be a supergames forum keresojebe, hogy "direct connect", persze "" nelkul.

Vagy latogass el ide : dchun.hq.hu

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bizkit
Ne haragudj meg,de mi az a dc? :o)))))))

bizkit
Hello-bello!

K*baszottul jó lehet ez a játék!
Segítsetek!!! Le lehet tölteni valahonnan ISO-ban!! Ha nem akkor jó a rippelt is!+ :oD

aren
hi all!Lenne egy kérdésem.va az a pálya ahonnan repülovel kell elmenekulni meg is van beszáll a gépbe és akkor kilép a windows-ba és azt írja hogy hibaelhárítás.kikapcsoltam a gépet de akkor sem jo igy nem tudok tovább menni!
HELP ME!

aren
hi all!Ha van valakinek no cd vagy crack az küldje már el mert megörülök,h egyfoltában kilép.Nem tudja valaki,h miért?
thank!

Fenebe,meg mindig nincs 1.01-es tores?!:-((

Lazarus
ja
aren
ok és ha lelottem akkor utan mit kell csin?vissza kell menni ahonnan indultam?
by!

aren
Pontosan mikor egy metroval érkezel a küldetés helyszínére.na a lényeg,h vannak az ellenségek mind kinyirva.van egy ház abban kb 4-5 mukso van zöld katonai ruhában csak az egyik másban és ha a térképen nézed Qket akkor 4 piros ill. egy V.I.P ember van a szobába akik rohangálnak össze vissza.ezen a pályán az egyik küldetés megvan még kell egy de tom mit ell csinálni"
2 küldetés.
Elore is kösz a segítséget.

cervin
Hol vagy pontosan?:,
cervin
Ha kell valakinek serial, vagy tanács a gamevel kapcsolatban itt vagyok.HI
cervin
Meg csináltam végig KIRÁLY