31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#1924 örülünk az új szereplőknek ^^ -
#1923 láttam, hajerrá bandika:DDDDDDd -
#1922 fokuszban a jocsaj lecc -
greenish #1921 Na, mit akar itt már megint a kisunoka?
Magdi anyuséknak, úgy mégis, még hány ilyen "égből pottanyt" unokájuk van? Maj'csak megismerjük végül az egész caládot. (vagy lehet hogy mégsem?)
-
#1920 :DD Jah lehet:D -
#1919 ÚÚÚÚÚÚ vegyé vissza köööösz -
Sawyer2 #1918 Jahj kezd már szánalomba átcsapni ez a sorozat. De baszott izgalmas. -
#1917 Akkor lassan FHM, CKM netán playboy cimlap is befigyel :) -
#1916 jah:P Legalább lesz egy újjabb jó csaj a sorozatban klaudia unokojának személyében xDD -
#1915 jee, szóva állandósulnak... -
#1914 Ha valakit érdekelne Kaludia unokája.... :) -
#1913 Hujuj Tóni befenyített:DD Emma meg nem tom miért nem ment el Ricsivel mondta hogy ő nagyon jó körülményeket szeretne... Nem értem ha mág egyzser félrek*r akkor nem midnegy már? ... -
#1912 toninak az anyja elmehetne star trekbe, olyan homokcsíkja van mint egy klingonnak -
#1911 mai rész is tanulságos volt.. toni party nnámbör van, imi végre az agyával hódit /mimással/, és összejött emma meg richie, szivem tele derűvel! -
Alice Sabbat #1910 http://www.youtube.com/watch?v=Ut0EouPfRbg -
#1909 :DDDDDDDDDDD -
#1908 IJJJJ ha igy menne a BK :DDDD -
#1907 Vili bá' > Bálint > Botond > kocsik -
#1906 MAgdika unokája... A magdi fiának a fia :D Akinek neve szintén B-vel kezdődik, de nem emléxem má D: -
#1905 nemtom ki az de jó fej csak úgy lopkodja a kocsikat:D -
#1904 kijaza botond akinek a fija lánya? és miköze bvan hozzá a madinak? -
Szolnokboy #1903 kuuuurva nagy !! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Magdi anyus < panda < tilda < emma < noémi < kinga < ZSÓÓÓFII
a nagysasszony unokájás epizódot nem láttam. képet linkeljen már be róla valaki pls! -
#1902 lol :DD -
ugot2know #1901 szóval van!majd 2015-ben előhozzák -
#1900 ő a hoffer eszterrel járt régen, ő meg elment ugyebár:\
-
ugot2know #1899 ákosnak is van gyereke? -
#1898 -
#1897 azé emmát otthaggya -.-
magdi néni < emma < noémi < claudia unokája < panda < tilda < zsófi < KINGAA -
#1896 Szerintem bűn ronda a Claudia unokája. -
#1895 találkozott az örökbefogadó faszival, ő mondta h egyedül él, de nagoyn ritkán meglátogatja a lánya, de az unokája mégtöbbet szinte mindig ott van, és klaudia agyalt, hogyha igy tudja az unokája, hogy hol van a videótéka, meg ilyne sokat van ott, akkor nem messze van a házuk, szóval akörnéyket fogja járni. -
greenish #1894 maradjunk szerintem abban, hogy nem unokája van, hanem egész egyszerűen csak egy lánya, nemde? -
greenish #1893 tesóm is úgy szokta... hehe... keresztül mindenen szórja a morzsát...
-
#1892 na elírtam:)
kimentem a szobából és későn értem vissza, jólvan na vacsi is kell, úgy az igazi:D -
#1891 Egyáltlaán miért kapcsolsz el -
#1890 ööö ez a rész kimaradt az életemből:|
lehet, hogy későn kapcsoltam vissza:D -
#1889 mert klaudia nézegetett fényképeket de nem néztme meg én jobban, azt hittem először hog az unoka=lánya:D:D:D -
#1888 nem emklxel arra a szöszi csajra akit mutattak amikor claudia bennt volt a házban? Pl ő mondta meg claudiának hogy merre van az az utca amit claudia keres... -
#1887 "timeát/júliát nem, vagy lehet volt egy pillanat amikor egy fényképet mutattak..."
most akkor mutatták vagy sem:D?
ha nem, akkor meg miről beszélsz?:S -
#1886 bár még egy párszor kéne látni h jobban megismerjük :D -
#1885 jaja és nem is rosz csaj :P :D