31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• desigo
    lol
    kéthetente ha nem látok 1 részt...
  • akyyy
    te szinte már sosem nézed
  • desigo
    kösz
  • Sas6
    tegnapi rész:

László Orsolyától megtudja, hogy Andrea haragszik Miklósra. Zsuzsa elmondja Andrásnak, hogy Nóra is haragszik Miklósra, mert nem törődik eléggé Tónival. Lászlóhoz eljut mind a két információ, és figyelmezteti Miklóst, hogy bajban van. Azt tanácsolja neki, mind a két nőnek mondjon el mindent. Miklós így is tesz; összehívja az összes érintettet, hogy kimagyarázkodhasson.

Kingát felkeresi egy nagyon megnyerő férfi, aki hivatásos bohócként mutatkozik be, és a segítségét kéri: szeretne valahol átöltözni. Kinga megengedi neki, hogy a kávéház irodáját használja. Zsoltnak ismerős a férfi arca, de nem tudja, honnan, amíg meg nem látja a tetoválást a karján. Rájön, hogy a férfi egy betörő, aki a rendezvények alkalmával felméri a terepet, ahová később visszatér rabolni, és kidobja a házból.

Zsuzsa hallgat végig egy Emmának szánt obszcén telefonhívást. Andrást is megdöbbenti az eset, és azon tanakodnak, mitévők legyenek. Legközelebb András veszi fel a telefont, és Zsuzsával együtt elhatározza, hogy beszélni fognak Emmával. Közben Imre és Pál a kávéházban beszélgetnek, és Imre a férfivécében megdöbbentő felfedezést tesz. Emma nevét és egy telefonszámot talál felírva a vécéajtóra. Pál azt mondja, ez Andrásék telefonszáma. Imre ekkor felmegy Berényiékhez, és tájékoztatja őket a dologról.
  • desigo
    És a tegnapi részben mi volt?

-Előbb-utóbb lesz sex:)
    -Miért kellett ezzel idáig várni?
    -Ezt meg nem vágom:)
  • Sas6
    Szerdai rész:

"Zsófi egyre nehezebben tudja utálni Zsoltot.
    Emma elhatározza, hogy kideríti, kinek köszönheti az obszcén hívásokat.
    Pál kísérlete, hogy Cupidót játsszon, megzavarja Imrét és Kingát."

Forrás:Barátok Közt
  • akyyy
  • desigo
    tessék:)
  • akyyy
    Kíváncsi vok a bohócra
  • Sas6
    Na ki lesz az ujjabb versenyző? xDDD
  • mike0013
    nem, nézd meg a port.hu-n vagy a teletext-en, hogy nem lesz Áll az alku
  • Sas6
    Amugy hova tunt a banner? :o
  • ugot2know
    Rém rendes család-ot akartál írni!
  • Doomista
    "Néha le is maradtam a Barátok Köztről.."

szégyeld magad ! :D
  • akyyy
    És ez egy györörű komment!
  • akyyy
    Nem azért, de régebben az Áll az alku tök jó volt. Ha a Barátok Köztben reklám volt, szívesen kapcsoltam át, és néha képzeletbe én is szavaztam... Meg mikor sorsoltak, kitaláltam, hogy én ülök a kékeknél a 23-as széken. Ha azt sorsolták ki, akkor beleéltem magamat, hogy én játszok, stb!

Néha le is maradtam a Barátok Köztről...

De a mostani, az nagyon szar!!! Mai napig se értem, hogy is zajlik; most ott ki játszik; hogy dől el egyáltalán, hogy ő fog játszani; meg elég fura, hogy valami istenverte idegen fasszal elkezd ott dumálni meg jópofizkodni... Pff...
    Meg mindig csak olyat látok, hogy már csak elég nagy nyereményes táskák vannak játékban (ilyen milliósak), és meg is nyerik... Túl gyakran volt ilyen, és túl kevésszer, hogy csak valami tárgyat nyerjenek...

Egyszóval: megérdemli hülyefos műsor volt az egész!!!
  • Sas6
    :DDD lol de ok jo:)) Hát igen a BK-val nem mindeki tudja felvenni a harcot :DD
  • desigo
    A TV2 leveszi a műsorról az Áll az alkut! Mivel a Barátok közt-tel való versengésbe belefáradt Gundel Takács Gábor műsora, így a TV2 hamarosan stratégiát vált.

Hát igen a Barátok a best:)
  • Sas6
    Jaja ez igaz!!!!
  • desigo
    Jah bezzeg dolgozni azért menjen az ember.
    Sima munkanap kb...
  • Sas6
    Na imike ***hatod :DDD
  • akyyy
    jeeeeeeeee
  • Doomista
    lehet örült vagyok,de hiányolom ezen a héten a bk-t...kár hogy szünetben nem adnak le részeket....vagy legalább délután leadhattak volna párat,bár ez csak nyáron van...
  • Sas6
    tiszta szar most mi a ************** kell szunetelteni azert mert téli szunet van???? Nyugodtan lehetne adni a részeket mert gondolom megvan nekik elore egy csomo nem? :@@@@@@@@@@
  • mike0013
    eh, azért, mert 2 hétig szünetet tartanak máris megszünne?
  • desigo
    január 2-án lesz a következő...
  • ugot2know
    megszünt a sorozat?
  • mike0013
    KELLEMES KARÁCSONYT NEKED IS ÉS A CSALÁDODNAK IS SŐT, MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓNAK:)
  • desigo
    Barátokban gazdag karácsonyt:)
  • Daza500
    Vagy Fenyvessy úr ?
  • desigo
    esetleg hoffer misi:)
  • Sas6
    Akkor a következo rész:)
  • akyyy
    különös vendég ki lesz? pisti? maja? :D
  • akyyy
    nem lesz hétfőn
  • mike0013
    dec.25?
    érdekes, ienkor szünet szokott lenni...
  • Sas6
    Hétfői rész

"Miklós két nő előtt próbál magyarázkodni.
    Egy különös vendég nagy bonyodalmat okoz a kávéházban.
    Fény derül az obszcén telefonhívások okára."

Forrás:Barátok Közt
  • Szolnokboy
    azóta is átkozom a szomszédot...
  • desigo
  • Doomista
    kár:(
    aszitem ment az oral...
  • Szolnokboy
    nem volt benne semmi olyasmi, csak ott ült mellettem a kanapén aztán el voltunk egymással :) aztán felébredtem... de azért jó volt ez is...