31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#1721 lol
kéthetente ha nem látok 1 részt... -
#1720 te szinte már sosem nézed -
#1719 kösz -
#1718 tegnapi rész:
László Orsolyától megtudja, hogy Andrea haragszik Miklósra. Zsuzsa elmondja Andrásnak, hogy Nóra is haragszik Miklósra, mert nem törődik eléggé Tónival. Lászlóhoz eljut mind a két információ, és figyelmezteti Miklóst, hogy bajban van. Azt tanácsolja neki, mind a két nőnek mondjon el mindent. Miklós így is tesz; összehívja az összes érintettet, hogy kimagyarázkodhasson.
Kingát felkeresi egy nagyon megnyerő férfi, aki hivatásos bohócként mutatkozik be, és a segítségét kéri: szeretne valahol átöltözni. Kinga megengedi neki, hogy a kávéház irodáját használja. Zsoltnak ismerős a férfi arca, de nem tudja, honnan, amíg meg nem látja a tetoválást a karján. Rájön, hogy a férfi egy betörő, aki a rendezvények alkalmával felméri a terepet, ahová később visszatér rabolni, és kidobja a házból.
Zsuzsa hallgat végig egy Emmának szánt obszcén telefonhívást. Andrást is megdöbbenti az eset, és azon tanakodnak, mitévők legyenek. Legközelebb András veszi fel a telefont, és Zsuzsával együtt elhatározza, hogy beszélni fognak Emmával. Közben Imre és Pál a kávéházban beszélgetnek, és Imre a férfivécében megdöbbentő felfedezést tesz. Emma nevét és egy telefonszámot talál felírva a vécéajtóra. Pál azt mondja, ez Andrásék telefonszáma. Imre ekkor felmegy Berényiékhez, és tájékoztatja őket a dologról.
-
#1717 És a tegnapi részben mi volt?
-Előbb-utóbb lesz sex:)
-Miért kellett ezzel idáig várni?
-Ezt meg nem vágom:) -
#1716 Szerdai rész:
"Zsófi egyre nehezebben tudja utálni Zsoltot.
Emma elhatározza, hogy kideríti, kinek köszönheti az obszcén hívásokat.
Pál kísérlete, hogy Cupidót játsszon, megzavarja Imrét és Kingát."
Forrás:Barátok Közt -
#1715 -
#1714 tessék:) -
#1713 Kíváncsi vok a bohócra -
#1712 Na ki lesz az ujjabb versenyző? xDDD -
#1711 nem, nézd meg a port.hu-n vagy a teletext-en, hogy nem lesz Áll az alku -
#1710 Amugy hova tunt a banner? :o -
ugot2know #1709 Rém rendes család-ot akartál írni! -
#1708 "Néha le is maradtam a Barátok Köztről.."
szégyeld magad ! :D -
#1707 És ez egy györörű komment! -
#1706 Nem azért, de régebben az Áll az alku tök jó volt. Ha a Barátok Köztben reklám volt, szívesen kapcsoltam át, és néha képzeletbe én is szavaztam... Meg mikor sorsoltak, kitaláltam, hogy én ülök a kékeknél a 23-as széken. Ha azt sorsolták ki, akkor beleéltem magamat, hogy én játszok, stb!
Néha le is maradtam a Barátok Köztről...
De a mostani, az nagyon szar!!! Mai napig se értem, hogy is zajlik; most ott ki játszik; hogy dől el egyáltalán, hogy ő fog játszani; meg elég fura, hogy valami istenverte idegen fasszal elkezd ott dumálni meg jópofizkodni... Pff...
Meg mindig csak olyat látok, hogy már csak elég nagy nyereményes táskák vannak játékban (ilyen milliósak), és meg is nyerik... Túl gyakran volt ilyen, és túl kevésszer, hogy csak valami tárgyat nyerjenek...
Egyszóval: megérdemli hülyefos műsor volt az egész!!! -
#1705 :DDD lol de ok jo:)) Hát igen a BK-val nem mindeki tudja felvenni a harcot :DD -
#1704 A TV2 leveszi a műsorról az Áll az alkut! Mivel a Barátok közt-tel való versengésbe belefáradt Gundel Takács Gábor műsora, így a TV2 hamarosan stratégiát vált.
Hát igen a Barátok a best:) -
#1703 Jaja ez igaz!!!! -
#1702 Jah bezzeg dolgozni azért menjen az ember.
Sima munkanap kb... -
#1701 Na imike ***hatod :DDD -
#1700 jeeeeeeeee -
#1699 lehet örült vagyok,de hiányolom ezen a héten a bk-t...kár hogy szünetben nem adnak le részeket....vagy legalább délután leadhattak volna párat,bár ez csak nyáron van... -
#1698 tiszta szar most mi a ************** kell szunetelteni azert mert téli szunet van???? Nyugodtan lehetne adni a részeket mert gondolom megvan nekik elore egy csomo nem? :@@@@@@@@@@ -
#1697 eh, azért, mert 2 hétig szünetet tartanak máris megszünne? -
#1696 január 2-án lesz a következő... -
ugot2know #1695 megszünt a sorozat? -
#1694 KELLEMES KARÁCSONYT NEKED IS ÉS A CSALÁDODNAK IS SŐT, MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓNAK:) -
#1693 Barátokban gazdag karácsonyt:) -
Daza500 #1692 Vagy Fenyvessy úr ? -
#1691 esetleg hoffer misi:) -
#1690 Akkor a következo rész:) -
#1689 különös vendég ki lesz? pisti? maja? :D -
#1688 nem lesz hétfőn -
#1687 dec.25?
érdekes, ienkor szünet szokott lenni... -
#1686 Hétfői rész
"Miklós két nő előtt próbál magyarázkodni.
Egy különös vendég nagy bonyodalmat okoz a kávéházban.
Fény derül az obszcén telefonhívások okára."
Forrás:Barátok Közt -
Szolnokboy #1685 azóta is átkozom a szomszédot... -
#1684 -
#1683 kár:(
aszitem ment az oral... -
Szolnokboy #1682 nem volt benne semmi olyasmi, csak ott ült mellettem a kanapén aztán el voltunk egymással :) aztán felébredtem... de azért jó volt ez is...