31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
Antrax #2004 folyt köv -
#2003 lol,ez durva volt :D aszitem már hogy a konyhábol egy kést fog kiveni xd -
#2002 #1999 -
Antrax #2001 először én is azt hittem azt fogja :D
(arra is gondoltam hogy leül és elkezd gépezni, nagyon a gép körül sétálgatott) :D -
Antrax #2000 [tékel] -
#1999 én a monitort basztam volna földhöz:D -
Antrax #1998 András nem igen volt ilyen agresszív... -
#1997 Miszter Spock magyar hangjából előjöttek az érzelmek -
#1996 húúúúú ez nagyon komoly volt:DDDDDDDDDDDDDDDD -
#1995 Barta Zsolt a legjobb arc az egész sorozatban!Eccerűen vagány! -
#1994 ok,igen thx -
#1993 Na akkor: A Zsuzsa bebombázta a wiszkit, mert már el akarta mondani, akkor az Andrásnak, hogy mi a helyzet a Kollárral. És épp abban a pillanatban benyitott a Miklós, hogy lövöldözés volt 1 amerikai egyetemen épp, ahol a Dani tanul. Valamint ebben a részben tette bele a Botond a Tóni óráját a kabátjának a zsebjébe...Remélem képben vagy...Nah ezen kívül már érdekes dolog nem történt! -
#1992 söt tuti,nemis biztos :D én is ezt tenném a haelyében...de ha lenne pisztolyom...ezért nem hordok én pisztolyt ...:D -
#1991 baz ez a tegnapi rész volt,amit láttam,én a tegnap elötti azaz a március 28-. rész nem láttam -
#1990 A Zsuzsa bevallotta az Andrásnak, hogy beleszeretett a Kollár-ba! A Daninak természetesen semmi baja nincs csak, azért kellett ez az egész cirkusz, hogy húzzák itt a dolgokat...A Tóni ellénézst kért a Botondtól, amiért a Botond kibaszott vele! Remélem érted! :D A Laci pedig 20 millát tett a kozmetikai bizniszbe és természetesen a az Orsi nem tud róla!! Asszem ennyi volt az érdemleges benne! -
#1989 Állítólag a Berényi András kiüti a Kollár papát! :D:D:D:d:d -
#1988 nincs is -
ugot2know #1987 már a Lost-ot se nézem -
#1986 mivolt a mai részben,valami mon el pls,nem láttam thx -
#1985 Élsz még danikám? mer miki azt hitte fejbelőttek!!!4 -
Daza500 #1984 Zsuzsa még mindig nem tudta elmondani Andrisnak... -
#1983 daniyú! -
#1982 még hogy a dani denverbe tanul...pfff..
már rég elindult haza, csak a repülőgépe lezuhant egy szigeten... -
dani30 #1981 mindig csak ugyan az -
#1980 jaja de már meg is érdemelte.
Az a hínárképő meg csótányfejő elmehetne már a pics*ba!!!!! :)
-
#1979 zsuzsa megszívta -
#1978 jah a tilda nagyon szar. kiráz tőle néha a hideg.
a gyerek szereplők meg még bénábbak, de hát nekik tanulniuk is kell....
de a legbénább "szinész" a bandika, a kutya, meg az éva gyereke -
#1977 gondolom színházba még nem voltál -
#1976 Szerintem ez a sprpzat már évek óta a nevetséges kategória. Az Andrea és a Miklós 60-szor vezstek össze, a hülye liba mindig visszament hozzá. És még számtalan dolog ismétlődik benne. Én nagyon ritkán nézem ,akkor is pár percig, de a szinvonala :( Nem értem miért tapasztalatlanokat kell válogatni. Nincs elég tehetséges fiatal a szinművészeti főiskolán? Vagy a szinházakban? Egyébként tényleg a Rékasi a legihtelesebb és ő játszik a legjobban. De a többség...:S Nem mondom, hogy én jobban csinálnám, de akik ezt a sorozatot készitik, csak értenek hozzá valamennyire.... -
#1975 a tilda (a szabó erika) példának okáért, mióta megjelent a sorozatban azóta sem tud jobban játszani (értsd: sehogy) ugyanez a helyzet Kingácskával is. Dehát őket nem az eszükért szeretjük :) Az Ricsmond gyereknek viszont voltak jó pillanatai. A legjobb színész Rékasi Károly (zsolt) nuff said! -
ugot2know #1974 nem sűrűn nézem,de itt az összes szereplő színészi képessége nem tesz ki egy egészet.Mindig az a semmibe révülő tekintetek,miközben felmondják a szöveget,mondjuk eleve a sztorik is néha vérgyengére sikerednek (gondolok itt a megcsalásokra,hogy minden egyes alkalomnál mindig az illető párja lép be).Szal közelít az egész egy szépségversenyre,csak ott nincsenek mindig előre megírva a válaszok. -
#1973 géza gyurott ficko,mégis egy nála alacsonyabb rendű gyerek lepuffolta :D dehát vannak ilyenek -
#1972 vmelyik nap belinektelm myvipn, keresd ki. -
#1971 Egyik ismerősöm mondta, hogy vmelyik pesti középsuliból válogaják ezeket a tehetségeket. Ismerősöm csaj osztálytársa is azért ment a suliba, h lehessen a BK-ban, csak elkurta, mert az A osztálybva ment, pedig a D-ből válogatnak -
#1970 Ez az új szőke csaj hihetetlen nagy tehetség. El tudott mondani 3 mondatot egy deka hangsúly nélkül. Nem semmi. Mondjuk az összes új szereplő hasonlóan tehetséges. Nem tudom, lehet rossz a felhozatal, amik közül kell választani?! Nem tudom mi olyan nehéz azon, hogy el kell mondani 3 mondatot úgy, hogy az ne tűnjön olyannak, mintha olvasnák.... -
Code92 #1969 jah :D amúgy lesz az új csaj??ki???:D -
ugot2know #1968 sőt,tegnap alienek járkáltak a kertben -
#1967 pécsett is van netkávézó
A BK-ban minden jáccik -
#1966 tegnap még a ricsi ott igérgette emmának hogy majd vmikro bekötik neki a netet, és majd webcamszexelnek, de csk ha lesz netük, ahoz képest emma már ír neki :DAS:DAS:D:SA -
#1965 hát de melle sincs, fiatal még rbnc-nek. Mondjuk ugy h kérkedő, de ez sztem szerepe miatt van. Az ágyba nem volt ennyire flegma.