31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• autoszimulator
    az ki?
  • Antrax #2043
    jáááá
  • Szolnokboy1
    ez a vandácska olyan érzelemmentesen képes elmondani a szövegét, hogy az már fizikai fájdalmat okoz
  • leoon
    Elment az anyjához Pécsre asszem, mert kellett 1 pesztra a jövendő gyereknek! A valóságban pedig azért mert a tanulásra akar koncentrálni.
  • Breki33
    ricsi miért lépett le?

• GVG
    sőt belegondolva az egész András+családja
  • GVG
    nemtudom, engem emma is irritált:S
  • Daza500
    Most miért, ő a legnagyobb arc !
  • djukel
    Azt az álkeresztény magdi nénit szivlapáttal ütném agyon.
  • Daza500
    "de még van esélyük"

Bizony. De ahhoz még jópár év kell.
  • autoszimulator
    zsuzsa kora ellenére jól tartotta magát. mer rákos is vót, szoval respect neki..

kinga........nemtom szavakba önteni :DDDD
    meg zsófikát se...
    kiscsajok (noémi, ujcsaj, emma) kicsik még a jónöhöz de még van esélyük :D
  • leoon
    Hát azzal úgy különösebb bajom nem volt csupán annyi, de ez nem rossz tulajdonsága, hogy mindig, mindenkive, minden helyzetben megértő, kedves, .... volt! Hát sztem ilyen a világon nincs aki ilyen rendes!
  • akyyy
    én se nagoyn csíptem. viszont nórát annál inkább:D

legjobb kinga, meg az új csajszi, akit mgé alig látunk:) bár neki még bele kell jönnie:D

• leoon
    Heh, de a Zsuzsika azért leosztja az Emmácskát mielőtt kilép. Azt hittem, hogy valamelyiknek eljár a keze, mert Emma elég mérgesen nézett Zsuzsára és fordítva is! Nah de legalább kilép, mert nagyon nem szerettem őt, sőt utáltam!!!
  • GVG
    de azért még nem nézem csak nem volt szimpatikus sohasem:S
  • GVG
    heh végre kiteszik az az irritáló zsuzsa nevű valamit a sorozatból...
  • akyyy
    a jó édes anyád: SA:DAS:XAS:DA
  • akyyy
    hét eleje

hét vége
  • Harly18
    Igaz, bár a Szomszédokban is elég sok furcsaság volt. Ott is szerintem voltak gondok az élethűséggel a párbeszédekben, persze nem ennyire mint a Barártok Köztben.
  • Daza500
    Igaz ami igaz, a Szomszédokban pölö 1000-szer jobban meg voltak csinálva a verekedős jelenetek...
  • leoon
    Jajaja, tényleg írni is akartam, hogy az András mint 1 idióta úgy ütött! Mondjuk az is!
  • Harly18
    De az András is úgy ütötte, mint egy lány. Szóval az egész úgy ahogy volt egy rakás....A Zsuzsa meg rohant a Miklóshoz, hogy jujj, tragédia, megöli az András az ő Janikáját. Ha egy hétig verte volna igy az András a palit, akkor sem lett volna semmi baja. Ilyen esetekben fogalmazódik meg bennem, hogy a rendezői székben egy nem túl hozzáértő emberke ülhet. És még finoman fogalmaztam. És még csodálkozunk, hogy a magyar "alkotások" 99%-a sz*r?!
  • Sas6
    Huh hát ezt jó h megtudtam nézni:) Köszike még1x :)
  • Sas6
    Köszikee!!

Hu haz első rész::D miylen box vót xDD
  • akyyy
    második rész ez már jó
  • Sas6
    huh nagyon szépen köszönöm :))
  • akyyy
    első rész
    itt a hang el van csúszva.
  • leoon
    Hehhe, nem erre akartam célozni...Hanem, hogy a filmtől 1 kicsit elrugaszkodjunk, ezért simán fel lehetne jelenteni az Andráskát, mivel más házában májerkedett! Nah, így értettem azt a részt!
  • autoszimulator
    Ja szóval ha a feleséged megcsalna a haveroddal, akkor felhivnád a haverod, hogy szia, gyere már át, mert szétverném a pofád?
  • Bercy #2015
    Énis nagyon örülnék ha feltöltenéd.
    Légyszi oszd meg majd a linket velem is :)
  • Sas6
    Igen megtennéd nekem?:)) jujj köszikeee télleg nagyon kedves vagy:) Nagyon megköszönném:)) Huh msot naon boldog lettem:)) Légyszives töltsd fel h megnézhessem:) Elöre is köszike!!!! (y)
  • leoon
    Az egészben azt bírtam, hogy az az idióta Kollár nem is támadott vissza csak állt és az András meg csak ütötte! Megpróbált védekezni ennyi. Én a Kollár helyébe biztos adtam volna András szájának! Ráadásul az Andráska a Janika házába rontott be tehát és ott abálta...
  • akyyy
    höhö ha érdekel feltöltöm:D
  • Phat Smoker
    jah..Laci akkorát fog taknyolni, hogy a fal adja a másikat!
  • Harly18
    Az valami nagyon kemény volt. Már én is úgy féltettem szegény Janit, hogy kinyirja, az a vad, dühöngő András....Komolyan nevetséges és szánalmas jelenet volt az egész, azzal a hülye művérrel együtt. Direkt ezért néztem, mert kiváncsi voltam, hogyan lesz megcsinálva, hát nem csalódtam, mert eszméletlen szánalmas volt......
    A másik pedig, boritékolható, hogy a Laci elbukja a 20 millát és lesznek itt még hasonló balhék....
  • Sas6
    szó szerint?:DD És miylen monitor szétverős jelenetrol beszéltek ti? :D
  • DjCooll
    bunyó, András meg a Jani között:)
  • Sas6
    Mi votl a mai részben mert nem láttam:((((((( Léccikee valaki irja le:)!
  • Phat Smoker
    fuhh..dráma a barátok köztben!
  • Antrax #2005
    Bandika színészkedése... szánalmas