144
  • DSystem
    #144
    Nem akarok reklámozni de olyan sok hogy inkább közzéteszem

    http://dynamicsystem.eu/blog/?p=99
  • gz8
    #143
    Nézd meg a zakszeleró nyári akciós oldalát: belépési díj nélkül bruttó 12900 pénz az 512/128-as ADSL. Persze ez még nagy lópikula, nem broadband! Dél-Koreában a 8 megabites (!!) vonalat kábé 6-7 ezer Ft-ra átszámított wonért adják.
    Az már persze más tészta, hogy a világért nem mennék Dél-Koreába lakni, dolgozni meg pláne nem, mert ott még mindig dívik a 6 napos munkahét...
  • tschymo_dvd
    #142
    Nem szabad a mistralnál vásárolni. semmit, még egy kibaszott egéralátétet sem! A Mistrálnál szemetebb számítástechnikai cég nincs Magyarországon + nagyon sok törvénytelenséget követ el, amivel természetesen semmilyen állami felügyeltet ,rendőrség nem foglalkozik, szerintetek miért, túl sok ész nem kell hogy rágyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • nyunyu
    #141
    Nagyon nem geostacionarius, hanem allandoan mozognak 6 korpalyan, korpalyankent 10+1 tartalek muholddal.

    Az alapelve olyan, mint a GSM telefonoke, csak itt nem te mozogsz a cellak kozott, hanem a cellak mozognak hozzad kepest...
    (Persze a cellak joval nagyobbak, mint a GSMnel)
  • Brumi
    #140
    Én eddig úgy tudtam, hogy az irídium műholdak állandó helyzetben, geostacionárius pályán mozognak. Vagy nem?
  • Kenny
    #139
    mongyuk nem igazan ertem:
    Chello
    Letöltési sebesség: 512Kbit/s = 64Kbyte/s
    Feltöltési sebesség: 128Kbit/s = 16 Kbyte/s
    Forgalmi korlát: 15 GB
    Bruttó ár: 10900 Ft/hó
    ottvan hogy 15GB korlat, es ha elofizetok megnezik a statisztikat a www.broadband.hu lapon akkor:
    Az Ön által előfizetett szolgáltatási csomag: Chello
    A csomaghoz tartozó forgalmi korlát: 0 Gb
    A kábelmodemén fogadott adatmennyiség: 8.122 Gb
    A kábelmodemétől küldött adatmennyiség: 1.711 Gb
    A hónapban forgalmazott adatmennyiség: 9.833 Gb

    Ebben a hónapban forgalmazható adatmennyiség: 0.000 Gb


    ittmeg nincs a 15gigas korlat
    hm???
  • nyunyu
    #138
    JO, akkor picit pontatlanul fogalmaztam a legkorrel kapsolatban.

    Megegyszer: Ha Magyarorszag FOLE er, automatikusan lekapcsoljak az adast az Iridium muholdak.

    Ez igy mar tetszik?

    Kotekedjel csak teeeeee, IQ-val szerenyen megaldott ;) (Es meg hirdeted is!)
  • Anti_IQ
    #137
    nyunyu szerint:
    "Most sem lehet hasznalni az Iridiumot idehaza, mert az Iridium muholdak Magyarorszag legterebe erve automatikusan lekapcsolnak, mert meg mindig nem tisztazott hogy a hadsereg hasznalja-e azt a frekit...

    Ezt egy eleg magas rangu HIF-es mondta egyetemi eloadason nemreg..."

    Amennyiben nem vetted volna észre, a műholdak soha nem lépnek be Magyarország légterébe. Még akkor sem, ha ezt "egy eleg magas rangu HIF-es mondta". Tekintettel arra, hogy a nemzetközi egyezmények szerint az országok területe a föld középpontjától a légkör felső határáig terjed és a világűr egyetlen nemzetnek sem tulajdona (ha humorizálni akarunk, akkor a legtisztább "senki földje"), a műholdak nem érhetnek magyarország légterébe. Az már csak hab a tortán, hogy ha belépnének a légtérbe, nagyon rövid idő alatt el is égnének. A HIF-el nyomatékosított álinformációd cáfolataként elég belegondolnod abba, hogy az irridium rendszer egyik legfontosabb jellemzője, hogy nagy mennyiségű (jelen esetben 66) alacsony röppályájú műholdat használnak, aamelyek közül a földről nézve egy-egy területről legalább 2-3 mindíg "látható". Az más már kérdés, hogy a beépített GPS rendszer segítségével a Magyarország területén megkísérelt műholdas hívás esetén a magyar nyelvű menüvel is ellátott készülék "tiltott terület" kifejezéssel figyelmeztet arra, hogy nem kezdeményezhetsz hívást.
    No, de az eredeti hozzászólás nem a telefonokról szólt, hanem a műholdas kétirányú adatátvitelről, úgyhogy mésem volt igazad.
    Ennyit rólad kedves Supergamer...
  • PyRex
    #132
    A chello-ról ÉN csináltam a linket, pont erre mondtam, hogy TUDOM, hogy milyen (a külföld).

    Nem teljesen igaz, hogy hozzá sem nyultak a régi hálóhoz, de valóban inkább újat újat építettek ki, de ettől még ha egyszer a TVNET szerződése lejárt, akkor lejárt...

    Ki vert át titeket? A UPC? Inkább a TVNET, nem? A UPC soha nem mondta, hogy majd megmarad a TVNET...

    PyRex
  • PyRex
    #130
    Figyeljetek:

    Mivel chellos vagyok, nekem ne magyarázzátok, hogy mikor milyen a sebesség. Belföldre SOHA (legalábbis nálam) NEM lassul be. Külföldre valóban kb. déltől egyre lassabb, a csúcspont kb. este 8-10 között van, amikor van, hogy 1-2K/sec jön valami némelyik külföldi szerverről. Mondjuk azt állítják, hogy február-márciusra külföld felé is megcsinálják (A BIX felé most készült el az asszem 1Gbit-es kapcsolat). Szóval azt elismerem, hogy perpillanat a chello elég suxx külföldre. De azért nem hiszem, hogy a TVNET a nap bármely időszakában is képes volt a 250K/sec letöltésre külföldi szerverről... Na mindegy, de itt nem is erről van szó.

    Persze: én is utálom a monopóliumot, csakhogy:
    Ha ti lennétek a UPC, és teljesen törvényesen megvesztek egy elég nagy kábelTV hálózatot, FELUJITJATOK, stb... És lejár a szerződése a TVNET-nek, aki még azon szolgáltatott... Szóval akkor TI mit csinálnátok? Nyilván nem fogja engedni a UPC, hogy maradjon a TVNET, hát nem hülye a UPC, hogy magával csesszen ki, és ti ugyanígy cselekednétek asszem, mint minden normális gondolkodású cég. Persze ezt felfoghatjuk monopolhelyzetre-való törekvésnek is, és aki ezt mondja, annak is igaza van egy kicsit. De akkor is: ez totál törvényes eljárás volt, egy szerződés lejárt és ahhoz, hogy ez meg legyen hosszabbítva, mind a 2 fél beleegyezése szükséges, ez mindenhol így van, ha egyik fél nem megy bele, akkor nem jön létre a szerződés.

    Megint másik dolog: Nagyon sokan most az ADSL-t favorizálják, ami a chello mostani botrányos külföldi dolga miatt még érthető. De azért ne higgye már senki, hogy annyival jobb, meg ott aztán nem lehet szívni... Nézzetek meg ADSL fórumokat... Háát van anyázás ott is bőven! Szóval 100%-os szolgáltatás nincs szerintem és mégegyszer mondom: nagyon sajnálom a TVNET-eseket, mert szar lehet nekik, de itt igazán semmi törvénytelen dolog nem történt szerintem.

    PyRex
  • Maul
    #128
    Anno én is satimexes valék. Meg kell mondjam sokkal jobb volt, még akkor is amikor napokra elment a net(mármint kiesett a szolgáltatás). Ahol ott 200k val simán gyüttek a letőtések, most jön _egy_ maximum 50kval. Hát fer az ilyen?
  • nyunyu
    #127
    Most sem lehet hasznalni az Iridiumot idehaza, mert az Iridium muholdak Magyarorszag legterebe erve automatikusan lekapcsolnak, mert meg mindig nem tisztazott hogy a hadsereg hasznalja-e azt a frekit...

    Ezt egy eleg magas rangu HIF-es mondta egyetemi eloadason nemreg...
  • Alien!
    #122
    Pyrex,a mondanivalódban már megint sok a ha...Nem tud érdekelni,az a teória,hogy mi lenne ha...Engem az érdekel,hogy milyen alattomos módon szerez piacot magának egy monopol cég,és a jelek szerint mennyire szarik bele a szolgáltatásába,és hogy engem evvel mennyire károsít meg....Nem érdekel az ADSL nem kiépeítettsége,meg az összes többi idióta szöveg amit itt egy páran szórnak,engem az érdekel,hogy hogy lehet egy kábel internet(a másikhoz képest,és az ADSL-hez képest)ilyen szar és lassú...Annó ugyanúgy szívtam a Matávval,mert 17E forintos telefonszámla mellet kb 2,5KB/s volt a max letöltésem,és 1 óra alatt 6-szor biztos lebontott,és szartak bele,amikor segítségért fordultam...A matávosok azt mondták a szolgáltató rossz,a Matávnetesek meg azt,hogy a vonalam....Ment az egymásra mutogatás...Én meg csak dobáltam a nagy lét kifelé az ablakon....És most 8 hónap full elégedettség után,persze,hogy anyázok amikor megint jön (majdnem)ugyanez a korszak.....
  • PyRex
    #118
    Na most olvastam: nincs még arra ADSL. Szerintem akkor szídjátok a MatávKábel-t is, hogy ő meg nem építette ki...

    PyRex
  • PyRex
    #117
    Én csak egyet nem vágok: nagyon sajnálom a volt TVNET-eseket, mert természetesen az valóban sokkal jobb szolgáltatás volt (már ahol az volt ugye, mert voltak olyan kerületek, ahol katasztrófális - ezt azért tegyük hozzá). DE TI MOST MI A SZART AKARTOK????? Megszünt a TVNET ott, ahol laktok. Erről nem a UPC tehet bazz! Baj, hogy helyette lesz CHELLO? Jobb lenne, ha simán megszünne a TVNET és modemezhetnétek, netán ISDN? Vagy ADSL? Tessék, köttessétek be azt. Vagy az ott még nem elérhető? Akkor miert nem azt suxxoljátok, aki NEM nyujtja az ADSL-t ahelyett, hogy a UPC-t anyázzátok, aki legalább nyújt valamit. Lehet, hogy lassabb meg drágább, de legalább elérhető... Istenem, azért kívánom nektek, hogy meggondolja magát a UPC és szarjon le titeket. Akkor szívnátok nagyot :) Persze akkor is a UPC lenne a szaros mocskos cég, akkor azért, mert "Miért NINCS nálunk chello?" - Ehhehh. Elég primitív a hozzáállásotok. Mondom én át tudom érezni a helyzetet, mert szar lehet eddig 250K helyett most már csak 55-tel tölteni. De legalább van lehetőségetek arra, míg csomó ember ISDN-nel meg neadj'Isten modemmel szenved... Vagy esetleg arra gondoltatok, hogy CSAK NEKTEK majd leviszi a UPC a CHELLO havidíját, meg megnövelt sávszélességet ad??? Vagy komolyan nem értem, hogy akik itt kurvaanyáznak, azok hogy képzelik el a dolgot???

    PyRex
  • shabba
    #115
    SDSL-ben ne nagyon bízzál, az csak az üzleti ügyfeleknek lesz, nem neked home usernek. Terád magasról tesz a fatáv, nem vagy neki jó üzlet. Sajnos szintén sivatagi területról írok(optikai hálózat) III. kerület, de nekem még a Chello sem adatott meg mint neked. Szerintem becsüld meg, a modemhez képest 1000x jobb, vagy talán vissza akarsz téni a max 4.5Kb/sec-hez és a du.6 órai internet kezdéshez és az éjszakai netezéshez? Egyébként BIX-re jó a Chello, és az emberek a letöltések 99%-át onnan indítja, nem pedig valamilyen csendes óceánia szigetről.

    A SDSL ára nem titok, könnyen kiindulhatsz a külföldi árakból. $200 körül van havonta a 384/384-es kapcsolat. Olcsóbban csak akkor adják ha úgy trükköznek hogy ADSL-en keresztül szolgáltatnak ugyanennyit, akkor kijöhet $70-ból is. Persze ha így csinálnák nehezen tudnák megmagyarázni, miért is nem lehet a megszokot 384/96-os csomag. Ja és persze az SDSL installálása is jóval magasabb, csak maga a router $350. Persze a beugrót odakint elengedik, de ez itthon nem szokás. Egyedül az általatok szidott Chello csinál ilyet. Egyszóval 100ezer körüli beugróra kellene számítani, ami pedig nem mezei magyarra van kikalkulálva. Én a helyedben elfogadnám a Chellot, hidd el sokkal jobb mint modemezni és alig valamivel drágább. Én is ezt tenném, a modem után felüdülés lenne számomra. :)

    www.dslreports.com itt nézhetsz pár SDSL árat ha még érdekel. :D
  • St
    #114
    Ne vetítsél semmi se lett még ebből a topicból még kivágva, de ami késik nem múlik...

    Ott van a 2 korábbi hozzászólásod (#60,#59), amiben sírsz hogy "egyfolytában manipulálnak".
  • nyunyu
    #112
    Az OFE meg meg is koszonte a buzdito levelemet ;)
  • nyunyu
    #111
    Hehe.

    En probaltam Chellora elofizetni I. keruleti leven, de az UPC meg mindig nem volt kepes kiepiteni a halozatot errefele, a jel legkabelen jon. (Vermezo fejallomas!)
    Sot a kabelTV szolgaltatasuk is egyre gyengebb, semmi bejelentes, aztan egyik naprol a masikra hirtelen eltunt 5 ado a kinalatbol (VOX: ezt jeleztek elore, BBC, Discovery Channel, DW, Pro7), megjelent 2 (Sport1: ezt jeleztek elore, MiniMax/MusicMax)

    Ha kiszamolom, ez -12% ami a csatornak szamat jelenti,bezzeg az elofiz dijat 15%-kal emeltek...

    Ugyhogy irtam is gratulalo levelet az OFE-nak, amikor olvastam az akciojukrol ;)

    Chellora visszaterve: mar nem erdekel, mert napi 2GB lejon ADSL-en, es meg olcsobb is, mivel en a decemberi akcio kereteben kottettem be ;)
  • Guriga
    #110
    Remélem sok ügyfelet elveszit az UPC. Elég pofátlanok, az biztos. Csak egyszer legyen ADSL-em. A korlátozásukról annyit, hogy még az emileket sem lehet megnézni, ha túlléptem a kvótát.
    Drukkolok a fickónak, hogy sikerüljön megszorongatnia az UPC-t!
  • Anti_IQ
    #109
    Beszarnál a gyönyörtől, ha otthon olyan sebességed lenne, mint nekem. Egyébként ki a franc az, aki mások kárán vigyorog? Ki volt az, aki azzal kezdte, hogy "Az,hogy neked mi van ott vidéken nem érdekel,sosem vigasztalt mások problémája,"
  • Alien!
    #108
    Mi van UPC bérenc vagy,vagy esetleg egy kisebségi komplexusban szenvedő modemes internetfüggő,aki mások kárán csak vigyorog??? Az utóbbira tippelek...
  • Anti_IQ
    #106
    Szerintem igazad van! Nyugodtan dühöngj és trágárkodj névtelenül, ostoba és bunkó módon olyasmi miatt, ami ellen tudod, hogy nem tehetsz semmit. Legalább hamarabb kapsz infarktust és megszabadítod az emberiséget magadtól. Ha elég szerencsés vagy, még Darwin díjra is jelölhetnek...
  • Alien!
    #104
    Bocs de te a nicked saját magadnak adtad? Elmondanám.....jogosan....

    Egyébként meg kurvára nincs kedvem vitatkozni,ilyen f*szkalapokkal,van aki belenyugszik a sorsába,van aki nem,egyben igazad van,a TVnet is átbaszott,de ahhoz képest,hogy a decemberi 15 rugót nem fizettem be,még elég szépen töltögetek lefelé....
  • Anti_IQ
    #103
    Alien:

    " Na figyelj csak aranyom.... Az,hogy neked mi van ott vidéken nem érdekel,sosem vigasztalt mások problémája,nekem ettől nem lesz jobb,az viszont sokkal nagyobb szopatás amit velünk csináltak..."

    Stílusod alapján meg is érdemled bunkókám!

    "A fasza szolgáltatást elveszik tőlünk(én már 8 hónapja nyúzom,és még egyszer sem!!!!! kellett betelefonálnom,és még egyszer sem volt kimaradásom),és kiszúrják a szemünket egy full szar szolgáltatással,ami amellet,hogy drágább,még sokkal szarabb is,ráadásul elbuktam a TVnetes beugrómat is(48E ft)...."

    Tudod a fasza szolgáltatód mikor lenyúlta tőled a 48kHUF-ot, nagyon jól tudta, hogy max 8 hónapig tudja neked adni a vonalat.

    "Nevetséges,ócska szar,tipikus monopol cég hozzáállás...."

    Szerintem pereld be a MATÁVkábelt, a Németh Kábelt, az MKTV-t és a többi kábeles céget, amiért nem mennek oda hozzád 22 párhuzamos rendszert csinálni, hogy naponta válogathass közöttük.

    "Ha megjelenik a szerelő és nem lesz nála az optikai egér(állítólag neki kell hoznia),akkor elküldöm a picsába,addig nem kötik be a netet amíg nincs itt...."

    Jól kicseszel vele, az biztos...

    Ess már vissza a földre lóbogár!
  • Alien!
    #102
    Nem tudom,de úgy érzem csak veszthetk,most már csak az a kérdés,hogy milyen mértékben.......
  • Alien!
    #100
    Valami szerződésmásolatot hagyott itt azonkívül semmit,de alig állt meg a lábán,úgy kiosztottam...Addig fogom baszogatni,míg vagy kilép,vagy hozza az egeret....Utálom az igazságtalanságot.....
  • Alien!
    #98
    Na akkor már most elkezdem zargatni az én drága UPC-s üzletkötőmadárkámat(akitől egyébként elöször értesültem dec 10-én,hogy a TVnet megszűnik...),és vele megpróbálom elintéztetni,de megcsinálom azt is,hogy addig nem fizetek havidíjat,majd meglássuk....Most töltöm a Terminátor 2-öt Imesh-en keresztül 160K-val egy arctól,és mellette még valaki rólam is tölt....Sírhatnékom támadt......
  • Alien!
    #93
    Na figyelj csak aranyom....Te ezt egy kicsit félreértelmezted,evvel a rohanunk az anyuci lábához siránkozni dumával...Elmondanám,hogy még élvezem a TVnetet,kb a hónap végéig,de lehet,hogy már nemsokára jönnek átkötni a Chellot a UPC-től,mert mostanára ígérték,de remélem késnek....Az,hogy neked mi van ott vidéken nem érdekel,sosem vigasztalt mások problémája,nekem ettől nem lesz jobb,az viszont sokkal nagyobb szopatás amit velünk csináltak...A fasza szolgáltatást elveszik tőlünk(én már 8 hónapja nyúzom,és még egyszer sem!!!!! kellett betelefonálnom,és még egyszer sem volt kimaradásom),és kiszúrják a szemünket egy full szar szolgáltatással,ami amellet,hogy drágább,még sokkal szarabb is,ráadásul elbuktam a TVnetes beugrómat is(48E ft)....Nekem ne szúrják ki a szememet 60K-val amikor az ADSL vígan tud annyit,a Tvnetnél meg amellet,hogy 230KB/s-el töltök le egy filmet mellette még vígan szörfözgetek...Nevetséges,ócska szar,tipikus monopol cég hozzáállás....Ha megjelenik a szerelő és nem lesz nála az optikai egér(állítólag neki kell hoznia),akkor elküldöm a picsába,addig nem kötik be a netet amíg nincs itt....
  • skorpio7
    #90
    Pesten lehet , hogy igaz a dolog , de kérdezz csak meg egy vidékit broadband-eset ... nem fogsz találni egyet sem , aki azt mondaná , hogy nem igaz az , amit alább leírtam .
  • skorpio7
    #89
    Már csak 1 lehetőséget látok , ez pedig az ADSL .Miskolcon és Debrecen-ben hasonló sorstársak vannak , de ott szerencsére már megjelent a Matáv ADSL-es lehetősége is .Az én kérdő levelemre is , hogy esetleg itt "Szolnok-on mikor is lesz ADSL elérés ?" , a februárt jelölték meg , mint lehetséges időpontot .Majd hiszem , ha látom .
    De hogy őszinte legyek , nagyon nem bánom , ha az az üzletpolitika vezérli a céget ( Matáv ), hogy először betörnek a konkurencia területére és onnan szereznek minnél több előfizetőt , majd csak ezután fejlesztik a már tuti megszerzett helyeken is a netes szolgáltatást .
    Én már várom , mert elegem van a UPC ezen szemétnek nevezhető üzletpolitikájából .
    Az nyomja még nagyon a csőrömet , hogy mindeközben az Axeleró az ugyanolyan kábelrendszeren , mint amilyen a miénk , megnövelte chello minőségűre a kábeles netszolgáltatásának a sebességét és még korlátlan is ! Bár az áre drágább , bár én azt is kifizetném , csak ugyanolyan gyors és korlátlan lenne .
    Na erről ennyit .
  • skorpio7
    #87
    Ha a négy vidéki UPC-s broadband-es város előfizetői közé tartoznál , akkor pontosan tudnád mit jelent a "fair use policy" . Én akkor elmondom .
    0,00000000000000000000 ... kbit vagy byte /sec-et .Teljesen mindegy , hogy melyik , mert a 0 az 0-a és ez teljesen komoly .Egyszóval NINCS neted a továbbiakban .Bevágnak egy büntető vonalra , de oda , ahol még vagy 100 vagy 200 vagy mégtöbb sorstársad is van ... és tölts le valamit ha tudsz .E-mail ?! , felejtsd el a következő hónapig , mert 24 órás letöltési idő alatt sem jönne le egy 10 kB-os levélke sem .Hát erről ennyit .
    És az előfizetések ...

    Chello (512/128) - 10900 Ft/hó - 15 GB-nyi adatforgalom ( ha igaz , ha nem )

    Broadband (300/64) :
    - Privát - 9900 Ft/hó - 1 GB
    - Profi - 12900 Ft/hó - 3 GB
    - Max - 16900 Ft/hó - 5 GB

    És itt keményen él a lekorlátozás .

    Én a TVnet-esek helyében örülnék , hogy egyáltalán van lehetőségük egy olcsó , gyors és még? korlátlan? netre .Nem pedig szaladok az anyuci lábához , hogy miként is toltak ki velük .
  • St
    #86
    Egyirányú műholdas kapcsolat nem drága. A SuperGamez shopban is lehet kapni, kb. 3800 ft havonta. Átlag 30-40k-val lehet vele tölteni.

    A kétirányú kapcsolatot a weyland yutani kft értékesíti itthon, ha jól emlékszem 80 mbyte forgalmi korlát, 1m körül van a kiépítés, és valami 100 rugó a havi díja.
  • Anti_IQ
    #83
    Supergamer

    Imádom, mikor hülyeségeket beszél valaki!
    Több mint 10 éve NINCS Varsói Szerződés.
    A műhold használható kétirányú kommunikációra, épp azért írtam cég nevet is, hogy tudj árajánlatot kérni.
    Remélem nem arra gondoltál, hogy lemész a sarki fűszereshez, veszel két kiló karalábét + egy műholdas adóvevőt és elkezdesz internetezni, valahol majd csak találunk műholdat alapon?
  • Laalee
    #80
    azert azt az elmeleti 512Kbit et nem kene ugy venni hogy osztom 8 al azt ennyiel mernem megy... ebbe az 512 be szamoljatok bele a hibajavitasokat a stop biteket és az esetleges csomagveszteseket...
    itt a 4. keruletben tavaly iszonyu szar volt, kb november környeken volt egy felnapos leallas és karbantartas azota 55K fixen van.

    a tv neteseket telleg csak sajnalni tudom. Én is ideges lennek 1/4 sebesség lattan, de attol mert jol megmondjuk a velemenyunket, ugysem fog valtozni semmi, vagy esetleg elküldjük a francba szegeny dispager hölgyikéket, akik végkép nem tehetnek semmiröl...

    mindamellett én akkor is felhaboritonak, és gusztustalannak tartom a tvnet hozzaallasat, miszerint nem tajekoztatta az ugyfeleit, hogy megfog szunni ev vegen a szolgaltatásuk. nem1 ismerösöm dobott ki az ablakon 60K t fél év miatt...
  • PyRex
    #79
    :))))))))))))))))))

    PyRex
  • PyRex
    #75
    Mindenkinek ajánlom figyelmébe, aki nem hiszi el, hogy a chello igenis túl van terhelve (délután és főleg este...) Csináltam 1-2 sebességtesztet. És a délutáni 8K/sec az este 9 felé lemegy úgy 4-5K/sec-re...

    http://ftp.freestart.hu/pyrex/Chello_kulfold.htm

    Szóval ez egyre szarabb, állítólag CSAK március közepéig lesz ilyen...

    PyRex
  • braindance
    #74
    Az UPC-nél azt mondják soha nem lesz az 64kbyte/sec...
  • braindance
    #73
    Ja, a 64kbyte/secből én se láttam 52k nál többet az elmúlt egy év alatt.
    Az a nagy belassulás meg állítólag akkor jön, ha valaki átlépi a 15Gb limitet.

    Még valami. Nekem a mai napig nincs szerződésem az internetre tavaly január óta.
    Kiküldtek nekem egy szerződést, amelyen hibásan szerepelt a címem, és félig volt kitöltve. Felhívom őket, mondom küldjenek egy másikat, töltsék ki teljesen, húzzák ki az üres mezőket (ahogyan azt szokás szerződésnél) javítsák ki a címet.
    Eltelt egy hónap, semmi.
    Felhívtam őket, mondják hogy folyamatban van.
    Eltelt három hét, semmi. Nem fizettem be a következő számlát. Egy héttel a fizetési határidő után megjött a szerződés.
    Hibásan kitöltve (cím).

    Felhívtam őket, és elküldtem őket a picsába.
    Erre elnézést kértek, megkértek fizzessem be a számlákat, hamarosan küldik.
    Ez volt július végén. Még nem jött meg...
  • Laalee
    #70
    Az senkit se zavart, hogy a tvnet meg novemberben is kötött be kabelnet et a 60000 ft os beugroval egyutt? es egy ügyfelenek sem szolt hogy ezt max januarig hasznalhatod??? szerintem ez a szemetseg...