264
Hogy kell üzembe helyezni?
-
#24 A WindowsUpdate-ről nem hallottál még b@szd meg?
-
Tibcsi60 #23 Halihó Mindenkinek! A W2000-t használókat fenyegeti elsősorban az a féreg, ami a neten terjed a múlt 7 óta. Barangoltam 1et a microsoft.hu-n, de nem találtam róla semmit... (Csak az RTL klub tud róla? ha-ha) 1ik ismerősöm mégis összeszedte. Még szerencse, hogy ghosttal visszarakta a 3 héttel ezelőtti állapotot. Tud valaki a vírus irtójáról valamit? Köszi -
#22 Azt nem tudod megcsinálni. Mivel a mailto: az azt eredményezni, hogy a gépeden lévő alapértelmezett levelezőprogramot meghívja... Magyarul a mailto-t sehogy nem tiltod le. -
#21 Sziasztok!
Szerintetek ki lehet valahogy gyomlálni az OutLookExpress-t a windowsból?
Vagy legalábbis elérni azt, hogy ha a mailto: linkre kattintok ne történjen semmi!
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:Joe! -
Pace #19 Kösz, asszem életet mentettél, mert már nagyon idegesített. -
Pace #17 namost, a levélfiókom mailboxos, a szolgáltatót nem tudom pontosan, de a hostom interware. Erre milyen 5let van? Mert a mailbox smtp szerverét nem tudom, nem tudom, van-e olyan egyáltalán. -
#16 magyarul ha axelerós vagy akkor az SMTPhez azt írd hogy mail.axelero.hu
Ha TVnetes akkor mail.tvnet.hu -
#15 Ez azt jelenti, hogy az SMTP szerver nem engedi a relay-ezést, azaz azt, hogy idegen host rajta keresztül levelezzen. Válaszd a szolgáltatód smtp szerverét! -
Pace #14 Hali
A kérdés, hogy levelezőprogival, pl outlookkal lehet, tud valaki mailboxos címről, mailboxos smtp-n(ha van ilyen) levelet küldeni?
Mert nekem ezt írja ki
The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. The rejected e-mail address was '[email protected]'. Subject 'wer', Account: 'mailbox.hu', Server: 'mailbox.hu', Protocol: SMTP, Server Response: '553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 553, Error Number: 0x800CCC79
Ez azt jelenti, hogy smtp nincs beállítva, vagy mit? nincs 5let? mert már nagyon idegesít,. hogy nem tudok levelet küldeni így.
-
#13 Mert web (HTTP) alapú és nem POP3/IMAP. -
#12 Na kipróbáltam freemail-ben.. így működik :)
Már csak azt nem értem hogy mér ilyen szar ez az átkozott primposta.. ott gizdulnak a POP3 elérhetőséggel erre meg nem ér lofaszt se.. szánalmas. És most gondban vagyok mer a primről nem lehet átküldeni freemail-re :( -
Dante #11 kicsit kapcsolódik..
HOgy a suxba van az, hogy chello bácsi egyszerűen nem fogadja el a jelszavamat Outlook alatt, holott a Chello webmail-ben tudok operálni vele...
I'm asking you: WHY? -
#10 Még mindíg nem jó! Aszongya:
There was a problem logging onto your mail server. Your Password was rejected. Account: 'postapop3.prim.hu', Server: 'postapop3.prim.hu', Protocol: POP3, Server Response: '-ERR Invalid login', Port: 110, Secure(SSL): No, Server Error: 0x800CCC90, Error Number: 0x800CCC92 -
#9 Danke! -
K.András #8 nem jo helyre irtad... a programok beszerzésénél probáld... -
K.András #6 mail.axelero.hu -
#5 Letöltéshez jónak kell lennie, max. küldéssL lehet bánatod. Küldéshez a kapcsolatod pop3 szerverét használhatod (matav-nál 'mail.matav.hu' az smptp szerver): mivel azt nem az a prim.hu. -
#4 beírtam User: Lazarus
e-mail: [email protected]
smtp ha nincs akkor mit írjak oda?
pop3: postapop3.prim.hu
Amikor le akarja tölteni a leveleim nem fogadja el vagy a passt vagy a usert! Pedig jót írtam be :(
-
bucsi #3 :) -
#2 Klikkelj az Outlook Express ikonjára. Első induláskor kérdezni fogja a neved, e-mail címed, smtp és a pop3 címét. Miután ezt kitöltötted gyakorlatilag indulhat a levelezés.
Ha ezek után gondod van, akkor használd a SÚGÓ -t, ha ez sem segít akkor írd le a gondodat majd válaszolunk. -
#1 Hi!
Ha szeretném használni az Outlook Express-t mit kell csinálnom?
Mongyátok el lécci lépésről lépésre
plz!