264
Hogy kell üzembe helyezni?
  • Bepantheras
    Hali! Nod32-el átnéztem a rendszert, nem talált semmit. Bár lehet átkellene néznem valami másik víruskergetővel is, de nem hiszem. Winxp SP2 használok. A windows-os Outlook Expresst használok. A piros X sem működik:(
  • Max7
    Nem feltétlenül mert lehet virus is viszont a lomtárnak semmi köze nincs az outlokhoz mert a lomtárba nem tesz semmit ugyanis ő fájlba dolgozik tehát olyan mint ha neked van egy txt-d és abba irsz 5 sort elmented majd megnyitos és kitörölsz belölle két sort majd ismét mented ekkor az a két sor nem kerül a lomtárba :)
  • ffxi
    Ezekszerint rosszat mondtam neki?
  • Max7

Első tanács használd felül a piros "X"-et az egér segítségével azzal ugyan azt éred el mint a deletével úgyis fogom az egeret miközben a leveleket olvasom a lépkedés miatt!

Második tanács tölts le valami frisitést hozzá pl win xp sp2 és az utánna automatikusan frisiti!

A harmadik egy kérdés microsoft outlook expressről an szó vagy sima outlokról?
  • ffxi
    Vírus gyanus ill. lomtár beállításnál nézd meg a tulajdonságokban.
  • Bepantheras
    Sziasztok! Valamiért az outlook express nem akarja törölni a leveleket a törlés gombbal illetve a del billetnyűvel sem. Csak a Shitf+del kombináció működik. Valaki esetleg tud valami tanácsod adni erre a problémára?
  • Max7
    [Coruer]Használj valami memóriapucolo rogit így megtudod hogy tényleg telítődik-e a memóriád![/courier]
  • MaxPayne1
    Sziasztok!

Tudnátok abban segíteni win 98 alatt miért írja ki az outlook hogy kevés memorai v. kevés szabad terület? Ha újraindítom akkor megnyitja a beérkezett üziket de később megint ezt írja ki!
  • Max7
    Amit épen irsz hogyne tárolná? A memóriában!
  • deved
    Ott próbáltam először, de semmi...
  • Tomicsek
    Nem hiszem, talán itt.
    C:\Documents and Settings\NEVED\Local Settings\Application Data\Identities\{A4CE9BE5-CCE0-4747-80DB-E636A1701F71}\Microsoft\Outlook Express\
  • deved
    Sziasztok!

Iszonyatosan hálás tudnék lenni valakinek, ha megtudná mondani, hogy az Outlook tárolja e azt a levelet valahol, amit éppen írsz. Mert egy hiba folytán bezárta magát, és a levél elszált.

Előre is köszi!

Üdv.
  • Max7
    felmész webmailról pl freemail.hu vagy érted :)
  • svani
    Azt hogy kell?
    Mármint manuálisan megnézni.
    Egyébként nem kalamutyi feladótól jött az ominózus levél,hanem "rendes ismerős"-től.
  • Max7
    manuálisan nézd meg azt az 1 mailt hátha az a gond ha nem javul szolj!
  • svani
    A probléma az,hogy az OE elkezdi letölteni a beérkező leveleket,majd az első után megáll.Kilépés után ugyanazt a levelet leszedi mégegyszer,majd majd a következőnél újra megáll.Újra és újra,és még mindíg ugyanaz a levél.Írja,hogy 13 levél,de mindig azt az egyet szedi le.Egyszer teljesen,majd félig és megáll.
    Mi lehet a megoldás?
  • Max7
    Mit irtál be outlookba smtp kiszolgálónak?
  • BCS CORPS
    hy

nekem is 554 -es smtp vagyis levélküldési hiba van az outlookban

a fiókba beírt adatok mind helyesek mi lehet a gond ? mit kell még valyon
  • Max7
    Nem hiszem hogy ilyesmire lenne lehetőség maximum a léetöltésnél de mivel már letöltötted ciki! Outlookban is megmaradnak ám az üzeneteid :)
  • zserrbo
    Nem most törölte le, hanem már az elején.
  • zserrbo
    Az a baj, hogy arról a freemailes címről, aamit beállítottam az outlookban letörölte az outlokk a leveleket. Az outlookkal nem tudok valahogyan vagy biztonsági másolatot küldeni 1 másik címre?
  • Max7
    1 megoldás van ami mégpedig a levelek továbbküldése! tehát a freemailnál is beálítod hogy a levél másolatát küldje tovább mondjuk egy másik freemailos címre és arról töltöd le a levelekt pl szal oda vissza nem kell küldeni elég 1x 1 másolatot átküldeni egy másikra! nézz szét ott is a beálításokban :)

(nem pont a gogléra gondoltam hanem az outlook sugojára :))
  • zserrbo
    Amúgy a levelek megőrzéséről gondoskodó beállítási pontot már én is megtaláltam. Nem is értem, hogyan vehettem rá magam egy összetettebb progi kipróbálására, anélkül, hogy jobban utánanéztem volna. Na de mindegy már megtörtént. Az a kérdésem, hogyan lehetne úgy először egy másik e-mail címemre feltölteni a leveleket aztán meg vissza, hogy a feladók címe és a tárgya maradna az eredeti állapotban. Úgy, mintha eredeti címről érkezett volna.
    Az SMTP-vel kapcsolatban pedig, a választ nem én írtam, hanem a freemail ügyfélszolgálata. Szóval nem tudom mit értett azon, hogy
    "Levelezoprogram kikerulesevel, az SMTP protokoll kozvetlen hasznalataval ez megoldhato, bar sok, esetleg mellekleteket is tartalmazo level eseten
    tobb, mint nehezkes."
    Ja és a googleben próbáltam megoldást találni, de sikertelenül.

Előre is köszönöm.
  • Max7
    Azt szokták mondani hogy mielött baromságot kérdeznél használd a googlét! Ez ugyan úgy igaz a súgóra is! Magyar az outlook ezért nem mindenféle szakszóval illeti hanem a beálításoknál van egy olyan lehetőség hogy a letöltött levelek pl törölje a kiszolgálóról vagy ne!

Ezt az smtp problémádat nem igazán értem! Kérlek foglamazd meg máshogy!
  • zserrbo
    Helló mindenkinek!

Van 1 nagy problémám! Először próbáltam ki levelező programot, ráadásul az outlook expressel kezdtem. Nem mondom, hogy nem jó, de szerintem nem a legjobb.
    Na mindegy szóval beállítottam az egyik freemail-es e-mail fiókomra. A gond ezzel csak az, hogy az összes bejövő e-mailemet letöltötte és letörölte a fiókomról. Ez nagyon nem jó, mert ha máshonnan nézem meg a fiókomat, akkor nem látom a régebbi tartalmát. Utánakérdeztem a freemail ügyfélszolgálatánál és közülték, hogy a levelek visszatöltésére nincs lehetőség. Erre én is számítottam. Főleg, hogy miért is menne minden simán . Aztán megkérdeztem, hogyan lehetne úgy először egy másik e-mail címemre feltölteni a leveleket aztán meg vissza, hogy a feladók címe és a tárgya maradna az eredeti állapotban. Úgy, mintha eredeti címről érkezett volna.

Ez volt a válasz: "Ha a levelezoprogramjaban van bounce funkcio, azzal ezt megteheti"

És még megkérdeztem nincs-e valami kiskapu: "Levelezoprogram kikerulesevel, az SMTP protokoll kozvetlen hasznalataval ez megoldhato, bar sok, esetleg mellekleteket is tartalmazo level eseten
    tobb, mint nehezkes."
    Igenm sok levélről van szó számszerint 280db-ról.

Először is az outlook expressben van bounce funkció? Ha igen azzal hogyan csinálhatnám az előbb leírtakat.
    Hogyan lehet a SMTP protokolt közvetlenül használni?
    Részletesen írja le, aki segít, ha lehet.

Előre is köszönöm.
  • Max7
    azt :)
  • ffxi
    Rájöttem! A saját szolgáltatóm ízéje kell begépelni

Azért THX ezerrel.
  • Max7
    mit irsz be smtp szervernek?
  • ffxi
    HELP!!!
    Autlúkkal nemtok küldeni mélt freemail-es fiókkal

• ceas
    Hát nem töltötte le automatikusan, de én most ezt megtettem, de semmi eredmény, továbbra is képtelen megjeleníteni a levelek tartalmát:P
  • ceas
    Az outlook express-ről, tehát a windows-osról. Azt mondod tegnap jött ki a frissítés? Hmm, ez érdekes mert nekem meg tegnaptól szarakodik, lehet az autoupdater letöltötte a frissítést és azzal van a gond?
  • Max7
    Sima windowsba található outlokról beszélünk most amúgy vagy office csomaghoz járó outlokról? az elsőhöz tegnap jött ki frisítés!
  • ceas
    Igen, sajnos:P
  • Max7
    Általában a többszörösen továbbküldött levelek szoktak üresek lenni nekem (küld tovább mert szerencsétlenség ér faszságok!) Az új levelek is üresek? :S
  • ceas
    Sziasztok, volna egy nagy problémám az outlook express-el, történetesen az, hogy a leveleim tartalmát nem jeleníti meg. A mail-ek megérkeznek rendesen, de teljesen üresek amikor megnyitom, sőt a régi levelek is. A forrásfájlt megnyitva, a c:/xy/local settings/identitities...stb-ban, ott vannak, csak valami miatt ez a szar outlook nem tudja megjeleníteni, nincs valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gondja?
  • Max7
    az első problémádra a választ nem tudom nem szoktam ilyen felesleges mailokat kérni mert utánna meg nem tudom magamról lerázni őket!

a második kérdésedre a válasz hogy olvass vissza itt ugyanis leirtam már vagy 5 embernek hogy külső smtp portot nem igazán ad eggyik mail szollgáltató sem ezért kell a netszolgáltatódtol kapott smtp címet használni!

Bye: Max7
  • ffxi
    Kár!
  • boldow
    sziasztok,

Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnátok-e mondani hírcsoport beállítást, úgy értem NNTP szervert, ahol lehet vicceket olvasni, esetleg híreket egyes témákban. Találtam egyszer egyet, a news.sztaki.hu-t, de azzal nem kapok semmi hírt. Tudnátok segíteni?

Ja, a másik pedig az, ha freemail-os e-mail címem van, akkor hogy lehet megoldani, hogy küldjek is e-mailokat? pop3 kiszolgálót írtam be, de smtp-t vagy imap4-et nem tudok, ebben is tudnátok segíteni?

Előre is köszi
    boldow
  • Max7
    hát szerintem ilyen nincs! legalábbis sima outlookban nincs!
  • ffxi
    HELP!!!

A következőt szeretném megoldani:
    Outlook 2003 ba beállítok egy egyszerű rule-t: x címről érkező levelek továbbítódjanak egy másik címre. Ebben ugyebár semmi különleges nincs, de hogyan tudom azt beállítani, hogy minden nap este 6-tól másnap reggel 8 ig legyen csak aktív a rule? Az okés, hogy kézzel minden egyes alkalommal be/ki kapcsolhatom, nade hogy lehet ezt automatizálni? Olyan opció van, hogy 2 dátum között működjön csak, de sajna az nem jó...
    Valaki ismeri ilyen mélyen a dolgot, vagy tudtok rá bármiféle megoldást? az se lenne rossz megoldás, ha csak az Out of office aktiválódna a megadott időpontban automatikusan!
    Köszi a segítséget előre is!