264
Hogy kell üzembe helyezni?
-
hano2 #64 Köszi eddig is .Axelero- s ügyfél vagyok de müködik a t-online-s cim is másik progival.Állítólag már a t-online az új,mert az axelero-t megszüntetik (későb) -
#63 nem tudok tovább várni rád! holnap elutazom! csak vasárnap tudok majd segítséget adni ha itt nem oldodik meg a gondod:
klikk ide majd az outlookra álícsd be így ahogy a rajzon látod majd!
ha ez nem oldja meg a gondod akkor bizonyára fog kérni egy jelszót amit meglepődésedre nem fogad el ez abban az esetben van ha te nem a t-onlájn pop3 fiokját hasznáélod hanem mondjuk valamelyik webserverét! ebben az esetben a netszolgáltatód kódját add meg és a netszolgáltatód beálításait használd! tök mind 1 hogy mi az smtp servered!
amint említettem vasárnap jövök ha nem menne valami! -
#62 na nem mindegy hogy hogy akarsz a t-online-ról küldeni mert volt a szabad smtp serverük amit mindenki használhatott meg volt küldön az ügyfeleik számáűra és ha jól tudom az ügyfeleik számára tikositottan küldte a dolgokat! tehát eredeti t-online-os mail cimed van vagy esetleg saját -email cimről akarsz mailt küldeni? -
hano2 #61 eddig axelero volt,a kettő (egyenlőre)ugyan az? -
hano2 #60 t-online -ről küldenék -
#59 nem tudom most megnézni hogy mi az 554-es hiba de melyik e-mail címedről akarsz üzit irni? -
hano2 #58 Sziasztok!Frissen telepített Outlook-ban nem tudok levelet küldeni(a levél fogadás müködik)Hibaüzenet:"Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet....Kiszolgáló válasza 554.Kiszolgáló hiba 554." Norton 2003 a virusírtó,Zone Alarm Pro a tűzfal(ha ez számít) -
#57 valaki erre? -
#56 Eszközök/Fiókok/Speciális/Az üzenetek egy-egy másolata maradjon a kiszolgálón
ez bepipa és máris elszálásnál megmarad a levél! -
tudatlanka #55 Pp:az teljesen elveszett felejtsd el...
Ismerősöknek szoktam azt csinálni hogy az outlokban belehet állitani hogy hol legyen a tárolómappa.Namármost én azt egy másik particióra szoktam betenni.Ha ghost vagy ujrarakom az összes addigi levele megmarad.Ha jól emlékszem az outlokot is belehet löni ugy vhol hogy a leveleket ne törölje le a kiszolgáloról... -
#54 a piszkozatok és a norton antispam mapát nem lehet törölni v.hogy? -
#53 megoldodott tudatlanka segítségével! köszi! -
#52 akkor buktad! max visza tudják alítani amiért borsos árakat szoktak elkérni! -
Pp #51 Az a baj, hogy a chellon sincs rajta, meg az outlook sem találja a leveleket.Pedig tuti, hogy valahol meg kell lennie. -
#50 háta chello oldalan ahol eddig beleptel nezd meg hogy ott vannak -e a levelek ha igen akkor outlook ujra le fogja hozni! -
Pp #49 Bocsi, de ehhez a részéhez hülyevagyok, hogyan kell webws felülettel belépni?
Máskor is formáztam már, de akkor még csak a chellot használtam és mindig minden rendben volt, mindent megtaláltam a chello mail rendszerében, csak mióta az outlookot használtam azóta tüntek el a leveleim. Szerintem meg kell annak valahól lennie, mert akárhól vagyok a világban , akármelyik számítógépről meg lehet nyitni a leveleket, tehát nem csak az én gépemen érhető el.Segítsen valaki? -
#48 valaik? #44 -
#47 fent a postafiokodrol letöltöted már outlookal? tehát ha belépsz webes felületről akkor ott már nincsenek a levelek?
ha nincs akkor szar ügy mivel leformáztad azt csak viszaálítani lehet! ezt egy szakember 10-20r ft-ért megcsinálja vagy ha van egy jó ismerősöd akkor talán még ingyen is!
formázás elött célszerű az outlook mapát menteni cd-re! -
Pp #46 Sziasztok.
Chellon leveleztem eddig, a chello levelező progijával, majd átálltam az outlook expressre..Miután beéllítottam hogy az outlook legyen az elsődleges levelező a chelloról eltünt az összes fogadott levelem. Majd formatálnom kellett, és mostmár az outlookból is eltünt minden.Hogyan lehetne visszaszerezni a leveleimet? -
#45 Latom jo nehez kerdest raktam fel! -
#44 Hi all!
Formázás elött állok! A Fiokjaimat sikerült kimentenem de a levelezési szabályokat és a blokkoltak listáját nem tudom kimenteni! Egész szép spam szürést álítottam be! Kár lenne ha elvesznének a szabályok!
Üdv: Max7 -
hano2 #43 Köszönöm.Ahol írtad,ott megtaláltam. -
#42 Mást nem tudok, már rég használtam win98-at. Esetleg nézd át az application data könyvtárat, elvileg abban kell lennie.
Esetleg keress rá ebben a könyvtárban dbx kiterjesztsű fájlokra.
-
hano2 #41 Az azonosítóig megvan amit írtál,de üres a könyvtár(rejtett állományt sem találtam) -
#40 Nézd meg itt:
Windows\Application Data\Identities\{ (azonosító) }\Microsoft\Outlook Express
Az azonosító minden gépen más.
-
#39 Sajna azt nem tudom. -
hano2 #38 Bocs,nekem ős Win 98 SE van.Ott mi a teendő? -
#37 Ez nem semmi. Pont ma lett nekem is szükségem erre. Ha XP-t használsz mentsd ki innen a fájlokat:
\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\Identities\{02898F36-45k8-4400-A68F-D550D14327F7}\Microsoft\Outlook Express.
A Rendszergazda természetesen más, ha más néven használod a gépet. A hosszú szám meg biztos hogy más. Aztán az új rendszerbe bemásolod ugyanebbe a könyvtárba és így átmentettél mindent. -
hano2 #36 Sziasztok!Szeretném az eddigi levelezéseimet egy új gépre "áttenni".Mit és honnan menhetek ki ehhez? -
#35 mivel az üzenetszabályok a fogadott levelekre vonatkoznak ezért az elküldött leveleket az elküldött mapába fogja tenni ha fejre álsz akkor is! -
Pip Boy #34 Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy hiába állítom be az üzenet szabályokat, hogy az adott fiókból ha küldök egy levelt akkor azt az általam megadott mappába tegye! Állandóan beleteszi az elküldött mappába (az alapba, de oda megy más is és össze keverednek) Előre is köszi a segítséget! -
#33 Na, hát ezen nem sok minden látszódik:)
Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet. A visszautasított e-mail cím a következő volt: "[email protected]”. Tárgy 'próba', Fiók: 'mail.t-online.hu', Kiszolgáló: 'mail.t-online.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '554 <a84-0-160-128.adsl-pool.axelero.hu[84.0.160.128]>: Client host rejected: Access denied', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 554, Hibaszám: 0x800CCC79
Szóval ezt. -
#32 [/url][/IMG]
Ezt a hibaüzit kapom küldéskor. Mi lehet a gáz? -
Tibcsi60 #31 Köszi a segítségedet, de ezen a lehetőségen már régen túl vagyok, végigjártam - veled ellentétben az elágazásokat. Ha te is +tetted volna, rájössz, hogy a nem fertőzött gépek esetére (#23,ghost) a Zotob Security Incident és a MS bizt. tanácsadó is visszairányít a frissítéshez (SP 4), de ez nekem többszöri próbálkozásra sem sikerült tökéletesre (#28). Közben +találtam a megoldást az update nélküli védelemre (Windows2000-KB899588-x86-ENU.EXE) úgyhogy zárjuk le a témát. Nagyon tanulságos volt. -
#30 Mit nem találsz?
Ott van a főoldalon, az augusztusi biztonsági frissítések link alatt, kattints a képre.
Vagy Ide -
Tibcsi60 #29
Nincs találat a következő keresésre: Zotob
Ez van. Jó éjt! -
Tibcsi60 #28 Épp ez a gondom, hogy se "kézzel", se géppel nem sikerült letöltenem, azért akartam legalább a vírusirtó holléte felől érdeklődni, mert én nem találtam. Az update frissítés vége pedig mindig ua.:
[Hiba száma: 0x8DDD0004]
A webhely problémába ütközött, ezért nem tudja megjeleníteni a kért oldalt. A következő lépésekkel próbálkozhat a probléma megoldásával:
Frissítse az oldalt.
Törölje az Internet Explorerben az ideiglenesen letöltött fájlokat. Ehhez kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára.
Zárja be, majd újra nyissa meg az Internet Explorert.
Ha ezek a lépések nem működnek, később próbálkozzon a webhely használatával, vagy használja valamelyiket alábbi lehetőségek közül.
Önsegítő lehetőségek:
Gyakran ismétlődő kérdések
Megoldáskeresés
Windows Update hírcsoport
Személyes tanácsadási lehetőségek:
Microsoft online személyes tanácsadás (frissítési problémák esetében díjmentes)
-
#27 Kézzel is le lehet tölteni, ha nem akarod "akarod" a WindowsUpdate-et használni, csak keresni kell. Egyébként én a microsoft magyar oldalán jártam az előbb.
Microsoft -
#26 Akkor elmehetsz pl. egy internetkávézóba és letöltöd ott.
MS05-39.
-
Tibcsi60 #25 Hát már itt is ilyen kultúrlények vannak! De ha már ilyen okos vagy azt is kitalálhattad volna, hogy onnan miért nem "akarom" letölteni. Ne szólj bele, ha nem arra adsz +oldást amire kérek. Aludj inkább!